ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ

(ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ)

30/03/2015






ΒΙΝΤΕΟ



«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….»
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτό το κράτος που δημιουργήθηκε, που το ονόμασαν «Ελληνική Δημοκρατία», δεν έχει πουθενά τον ορισμό του Έλληνα. Δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες! Οπότε, το ποιον θεωρούν υπήκοο και τι  θεωρούν υπηκοότητα και ιθαγένεια και ό,τι άλλο θέλουν να δώσουν…. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις πουθενά κάποιο κείμενο είτε στον σύνταγμα, είτε ως νόμο που να αναφέρει ποιος είναι ο Έλληνας. Αν δεν υπάρχει αυτό το κείμενο, πολύ απλά, αυτό το κράτος δεν μας εκπροσωπεί, αλλά μάλλον επιβλήθηκε πάνω μας.
Γ. ΤΑΡΑΣ: Υπάρχει και μια επιστολή 87 ακαδημαϊκών που αντιτίθενται στην Ιθαγένεια που προσπαθούν να περάσουν στους αλλοδαπούς. Δεν ξέρω, αν την είδες! Και έτσι, για πρώτη φορά, βλέπουμε ότι κάτι κινείται μεταξύ των ανθρώπων…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ. Ποιος νόμος θα ταιριάξει με αυτό το κράτος; Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μπορώ να πάω στην Τουρκία και να μιλήσω για το ποιος είναι Έλληνας; Μπορεί εκεί να βρω περισσότερους νόμους για το ποιος είναι Έλληνας, ή τι δικαιώματα έχει ή δεν έχει. Υπάρχουν μέρη στην Τουρκία που ορίζουν το ποιος είναι Έλληνας, ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν.
Επειδή έβαλαν ένα όνομα, τι σημαίνει νομικά; Το όνομα «Ελληνική Δημοκρατία»  τι σημαίνει νομικά; Μήπως μας έκλεψαν ακόμα και το όνομα «Ελληνική Δημοκρατία» κι όχι μόνο το όνομα «Μακεδονία»; Μήπως δεν έχουμε καταλάβει κάτι ακόμα; Θέλω την γνώμη σας! Απλά, σκεφτείτε! Αν δεν υπάρχει ο ορισμός το ποιος είναι Έλληνας μέσα στο σύνταγμα και στο κράτος, γιατί να παιδευόμαστε να ασχοληθούμε για το ποιοι θα πάρουν Ελληνική Ιθαγένεια και υπηκοότητα;
Γ. ΤΑΡΑΣ: Αυτό σημαίνει ότι μόνο εμείς μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα αυτά…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Για αυτό μιλάμε για Εθνοσυνέλευση για να ορίσουμε κράτος Ελλήνων, το οποίο έχει νομική και αντιπροσωπευτική σχέση με τους Έλληνες κι όχι να ανοίξουν ένα κατάστημα στην Γουϊνία της Μεσογείου και να το ονομάσουν «Ελληνική Δημοκρατία». Αυτό είναι κατάστημα! Τι σχέση έχουν οι Έλληνες με αυτό το κατάστημα; Ότι μας έδωσε διαβατήριο; Σοβαρά; Ευχαριστούμε πολύ! Δεν ξέρω, ποια είναι η γνώμη σας;
Γ. ΤΑΡΑΣ: Βλέπω κόσμο που περιμένει να τον σώσει κάποιος, δηλαδή, είτε ένα πολιτικό κόμμα, είτε ένας ηγέτης για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Με ποιον λόγο και με ποια ιδιότητα; Με την ιδιότητα του υπαλλήλου αυτού του κράτους που δεν έχει καμία σχέση με τον Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή; Από πού πήρε την άδεια αυτό το κράτος για να υπάρξει; Δικά τους ήταν τα χωράφια ή των χριστιανών βυζαντινών; Τα έφεραν μαζί τους;
«ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ … ΟΙ ΚΑΜΗΛΕΣ!..»
Βγαίνουν συνταγματολόγοι που τους διορίζουν σε πανεπιστήμια, ακόμα δεν κατάλαβε ένας από αυτούς τους μάγκες που δουλεύουν 30 και 40 χρόνια με νομικά θέματα, με τι ασχολείται; Τα θεωρεί όλα εντάξει, επειδή έχει να διαβάσει ένα σύνταγμα και πρέπει να δει ποιοι νόμοι είναι συνταγματικοί και ποιοι δεν είναι; Για αυτό σε θέλουμε εσένα κύριε; Τι να σε κάνω; Για ποιο λόγο; Και θα βγει ο οποιοσδήποτε Τσίπρας και Βαρουφάκης και θα δώσει «Ιθαγένεια»; Ποιος Τσίπρας θα βγει και θα μιλήσει για το ποιος είναι Έλληνας βάσει συντάγματος; Θα δείτε ότι βάσει συντάγματος ότι μπορούν να κάνουν Έλληνα, ακόμα και καμήλες. Δεν υπάρχει περιορισμός ούτε στο σύνταγμα, ούτε σε κανέναν νόμο και οι νόμοι αλλάζουν. Άνοιξαν στο Σύνταγμα μια τόσο μεγάλη τρύπα που μπορεί να χωρέσουν και οι καμήλες. Είναι προσχεδιασμένο έτσι, από τότε που το έφτιαξαν και δεν είναι μόνο τώρα. Αυτή την στιγμή, απλά τα βλέπουμε όλα αυτά, γιατί σου λένε «αφού τα ζώα τόσα χρόνια έφαγαν αυτό το φρούτο και το χώνεψαν, τώρα, ας πάμε και στο επιδόρπιο»! Ποιος μας φταίει; Το κόμμα δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει; Ποιο κόμμα; Τι να κάνει το κόμμα; Ποιανού; Ενός κρατικού μηχανισμού που δεν έχει πουθενά νομική σχέση με τον Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή και την γη του; Βγάζουν ομόλογα μιας γης που δεν έχουν καμία υπόσχεση, καμία ευθύνη να αποδόσουν λόγο για το τι κάνουν και πώς το κάνουν;
«…ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ… ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ!…»
Καθεστώς κατοχής είναι κύριοι! Το ότι ψηφίζετε, απλά νομιμοποιείτε το ίδιο το καθεστώς. Είναι το ίδιο πράγμα, σαν να ψηφίζετε την κατοχή των ναζιστών στην Ελλάδα. Μπορεί κάποιος από αυτούς τους σπουδαγμένους τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια να μου το δείξει αυτό; Ο ΕΝΦΙΑ είναι νόμιμος και συνταγματικός; Για αυτό χρειαζόμαστε συνταγματολόγους; Ξεφτίλισαν τον ίδιο τους τον εαυτό, ξεφτίλισαν τα πανεπιστήμια και οι άνθρωποι νομίζουν ότι θα ψηφίσουν και θα αλλαχθεί κάτι. Πού ρε παιδιά; Είναι σαν να μου λέτε ότι θα βάψετε το 50αράκι μηχανάκι σας και θα γίνει Ferrari. Είσαστε σοβαροί; Τι σοβαρότητα είναι αυτή και μετά σας φταίνε οι άλλοι! Όχι, συγνώμη! Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, όχι μόνο για αυτά που έκανε, αλλά και για αυτά που δεν έκανε! Και μην πει ότι δεν ήξερε, γιατί αν κρατάς ένα περίστροφο πρώτη φορά στα χέρια σου, τι κάνεις; Το βάζεις στο μάτι σου και πατάς την σκανδάλη, επειδή δεν ξέρεις; Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!
Γ. ΤΑΡΑΣ: Παίζει και το σενάριο ότι μετά τις 9Απριλίου θα χρεωκοπήσουμε πάλι…δηλαδή, συζητούν πάλι αυτά που συζητούσαν 2-3 χρόνια πριν για την χρεωκοπία της χώρας.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ας το κάνουν! Ας κάνουν ό,τι θέλουν, αρκεί να μην φορτώνουν στον Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή την ώρα που του έκλεψαν την γη και έφτιαξαν ένα ψεύτικο κράτος πάνω στην γη του και ψευδώς πολλοί αυτό  το ονομάζουν «των Ελλήνων». Αν ήταν των Ελλήνων, ας βγει το δημόσιο, ένας θεσμός για να μου πει αυτό που ρωτάω συνεχώς, βάσει με ποιο άρθρο του συντάγματος έχει σχέση η Ελληνική Δημοκρατία με τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ποιες είναι οι υποχρεώσεις αυτού του κράτους για να χρησιμοποιεί την γη των αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών; Πού τα γράφει αυτά; Αν δεν τα γράφει, να το καταχρεωκοπήσουν, να το πάρουν μαζί τους και να σηκωθούν να φύγουν. Η γη είναι δική μας! Ας πάρουν το κράτος, τα ομόλογα του, τις βαλίτσες του και ό,τι θέλουν και ας πάνε όπου θέλουν!
«ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΕΙ… ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ…»
Γ. ΤΑΡΑΣ: Δημιουργούν συνεχώς έναν τρόμο!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Και τι σημαίνει αυτό; Επειδή ο άλλος θέλει να σε τρομάζει, εσύ πρέπει να τρομάξεις;
Γ. ΤΑΡΑΣ: Όχι βέβαια! Αλλά το περνούν έτσι ώστε σκέφτονται ότι από το να χρεωκοπήσουν, καλύτερα να τους  κόψει τον μισθό ή την σύνταξη…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Συνεχίζεις να στηρίζεις και να αναγνωρίζεις την απάτη τους. Δεν φταίει αυτός που σε εξαπατεί, αλλά εσύ εξαπατάς τον εαυτό σου με αυτό που κάνεις. Πετάξτε τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα, δεν τα χρειάζεστε! Μόνο μυαλό χρειάζεστε!
Όσες δικαιολογίες και να λέμε, μιλάμε για προπαγάνδα και για να πολεμήσεις την προπαγάνδα, δεν μιλάς για την προπαγάνδα, αλλά μιλάς για πραγματικά θέματα. Οπότε, όσο λιγότερο μιλάτε για την προπαγάνδα τους, τόσο πιο σοβαρή είναι η κατάσταση σας. Όσο αναφέρεστε στην προπαγάνδα τους, τόσο δείχνει ότι αυτοί σας ελέγχουν. Δεν με ενδιαφέρει το τι λένε. Δεν θέλω και δεν χρειάζεται να τους ακούω.
Κάποιοι πιστεύουν ότι ένα κόμμα που είναι μέρος αυτού του κρατικού μηχανισμού που δεν έχει καμία σχέση αντιπροσώπευσης των Ελλήνων, που  είναι σαν να τους λέει: «Μας δόθηκε η άδεια να λειτουργούμε εμείς αυτόν τον κρατικό μηχανισμό, δεν σας λέμε ποιοι είμαστε, απλά είμαστε εδώ και το λειτουργούμε, εσείς θα ψηφίζετε, αλλά εμείς στο τέλος θα βγούμε και θα κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς!», θα λύσει τα προβλήματα της «Ελληνικής Δημοκρατίας», που δεν έχει σχέση με τον Έλληνα;
Ας ανοίξουν το σύνταγμα και ας διαβάσουν τα 4 πρώτα άρθρα. Δεν θα του πω να κάνουν διδακτορικό ή μεταπτυχειακό, ούτε να πάρουν πτυχείο, αλλά να διαβάσουν τέσσερα άρθρα για να βρουν πού είναι ο ορισμός του Έλληνα και ποια είναι η σχέση αυτού του κράτους με τον Έλληνα. Αν το βρουν, ας το πουν και εμένα! Δεν χρειάζεται πολλά πράγματα.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Άρα είναι ένα καθεστώς που επιβλήθηκε επάνω στους Έλληνες το 1831-1832 με την δολοφονία του Καποδίστρια και πριν προλάβουν να κάνουν το 4ο Εθνικό Σύνταγμα. Είχαμε πει ότι ο Καποδίστριας ήθελε να κάνει κάποιες αλλαγές στο Σύνταγμα, άρα καταργήθηκε το 3ο σύνταγμα της Τροιζήνας και με την δολοφονία του Καποδίστρια, η Ελλάδα βρέθηκε χωρίς σύνταγμα, άρα ήρθαν και ανέλαβαν και έβαλαν ξένουν καθεστωτικούς μέσα στην ελληνική επικράτεια. Προσέξτε, πόσα πολλά όμορφα που λένε για την μεγάλη επανάσταση που έγινε την 3η Σεπτεμβρίου; Τι έγινε την 3η Σεπτεμβρίου; Λέει ότι έδωσαν σύνταγμα στους Έλληνες! Τι σύνταγμα έδωσαν; Ότι επιτρέπεται στους Έλληνες υπήκοους κι όχι στους Αυτόχθονες Κυρίαρχους Ιθαγενείς, να βγάζουν και πότε-πότε να ψηφίζουν για να βοηθούν τον ξένο βασιλιά να κυβερνάει τον τόπο τους. Αυτό, ακόμα και σήμερα το βγάζουν σαν να είναι το απόλυτο κατόρθωμα στην Ελλάδα και από όλους τους αγώνες, η 3η Σεπτεμβρίου έδωσε κάτι.
ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ…
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: Καλησπέρα σε όλους και σε όσους μας ακούνε! Είχαμε δημοτικό συμβούλιο και ήμουν παρών. Τοποθετηθήκαμε σε πολλά θέματα και για το bretton Woods και για τα παγκόσμια ταμεία και η απάντηση ήταν ότι πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό αφού ακούστηκε το Bretton Woods από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Αυτό που θέλω να πω σε όλους τους συνέλληνες για να καταλάβετε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά και ότι η κίνηση γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα, δεν θα φανερώσω το όνομα του δήμου, γιατί θα μιλήσω πρώτα με τον Αρτέμη Σώρρα, είχαμε κάλεσμα από ένα δήμο ότι θα παρίσταται ο δήμαρχος ή οι δήμαρχοι σε αίθουσα ειδήσεων, θα οργανώσουν οι ίδιοι την ομιλία, θα καλέσουν τον κόσμο, αυτοί θα καλέσουν το δημοτικό συμβούλιο και όπως μου είπαν, τα γυμνάσια, τα λύκεια κι όλους αυτούς για να τους εξηγήσουμε τι γίνεται για το bretton woods. Και προχθές το απόγευμα μου είπαν: «Ξέρεις ότι η Ελλάδα έχει εκεί ένα κουμπαρά με χρήματα που δεν τα παίρνουμε;». Θα παρίσταται σίγουρα ο Δήμαρχος του συγκεκριμένου Δήμου, αλλά θα παρίστανται και άλλοι Δήμαρχοι που τους ενδιαφέρει το θέμα.
«ΤΟ  BRETTON WOODS ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΟ…»
Ξέρετε τι γίνεται Συνέλληνες. Εδώ η τοποθέτηση είναι πολύ απλή. Το Bretton Woods είναι υπαρκτό, έχει δημοσιευτεί πλέον και δεν μπορεί να αποσιωποιηθεί ή να κρυφτεί. Πάνω σε αυτό καλούνται να απαντήσουν όλοι και είναι πολύ δύσκολο για αυτούς και θα σας πω και για ποιο λόγο:
Αν αποδεκτούν το Bretton Woods, θα πρέπει να αποδεχτούν και το πρόγραμμα των δήμων, γιατί το πρόγραμμα των Δήμων βασίζεται εκεί. Οπότε, καταλαβαίνετε, ότι όταν ένας Δήμαρχος βγει δημόσια και τοποθετηθεί σε όλα αυτά, αλλάζει το πράγμα…Γιατί πρέπει να γνωρίζετε και κάτι άλλο. Τους τύπωσα το ΦΕΚ του Bretton Woods μπροστά στα μάτια τους από το εθνικό τυπογραφείο του κράτους. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Από την Διαύγεια. Πήρα το νούμερο πολύ απλά από το ΦΕΚ που δίνουμε και μπήκα από το «Διαύγεια» στο Εθνικό τυπογραφείο του κράτους και το κατέβασα μπροστά στα μάτια τους. Αυτό που υπογράφει και η Ελλάδα το 1945 και έχει μερίδια και μερίσματα και δικαιούμαστε από εκεί κτλ. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν στα μάτια τους!
Το λέω και το τονίζω! Υπάρχουν οι δηλώσεις του Υπουργού Βαρουφάκη που βγήκε και είπε και ακούστηκε δημόσια το Bretton Woods στην Βουλή των Ελλήνων. Αυτά να τα χρησιμοποιείτε σε όλους τους Δημάρχους, γιατί το θέμα έχει φύγει και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξη των Παγκόσμιων Ταμείων και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Έκανα και κάτι άλλο: μπήκαμε με ένα συνέλληνα στο Παγκόσμιο ταμείο και βρήκα τι προβλέπεται στο Bretton Woods conference όπως αναφέρεται, γύρω στις 4 σελίδες όλες αγγλικά, το έχω δώσει για μετάφραση και είναι επίσημο έγγραφο. Μπορείτε να το βρείτε όλοι και στο οποίο μέσα αναφέρεται σε ποιο ξενοδοχείο έγινε, τι υπογράφηκε, ποια κράτη ήταν, ποιοι ήταν εκεί, τι υπογράψαν κι όλα αυτά! Και τα δύο έγγραφα, τα έβγαλα μπροστά τους. Καταλαβαίνετε τι έπαθε αυτός ο Δήμαρχος, όταν είδε αυτό το ΦΕΚ στο Διαύγεια, στο Εθνικό Τυπογραφείο και να συνοδεύεται με όλες αυτές τις υπογραφές! Βγήκε και μια άλλη σειρά με 44 ΦΕΚ που τα είδε και αυτά και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Δεν μπορούσε να το χωνέψει ότι αυτό το πράγμα υπάρχει.
«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ….»
Άλλωστε ούτε εμείς όλοι δεν θα το γνωρίζαμε ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ, αν δεν ήταν ο Αρτέμης ο Σώρρας να μας ανοίξει τα μάτια για να μας πει για την συμφωνία αυτή που έγινε το 1944!
Είπα εδώ στην Δήμαρχο της Καβάλας: «Ήρθε η ώρα! Δεν μπορούμε να το σταματήσουμε άλλο και πρέπει να το βγάλεις! Όλοι τοποθετούνται δημόσια και πρέπει να τοποθετηθείς εσύ δημόσια και πρέπει και αυτοί να μας απαντήσουν δημόσια, το τι έγινε στο Bretton Woods, τι έχουμε στο Bretton Woods, πότε απωλέσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία, ότι το κράτος μας τελεί υπό ομηρία. Όλα αυτά πρέπει να μας τα πουν, να μας πουν που είμαστε όμηροι, να ακούσει ο ελληνικός λαός τις αλήθειες και να πράξει!»
Πρέπει να κάνουμε υπομονή να μπει το θέμα στο δήμο Καβάλας. Είναι ένας αρκετά μεγάλος δήμος με 80.000 κατοίκους. Πιστεύω πως ό,τι και να γίνει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ο δρόμος θα ανοίξει, γιατί δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην πρόταση. Είναι Καλλικρατικός Δήμος και Καλλικρατικός νόμος και η πρόταση βασίζεται πάνω στον Καλλικράτη. Ο Δήμαρχος δύναται να βρει επενδυτή ώστε να μην έχει βάρη ο Δήμος του και οι δημότες κτλ. κτλ. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό και πρέπει να την δεχτούν. Η πρόταση βασίζεται στο Bretton Woods, αυτό που είπε και δημόσια ο Υπουργός των Οικονομικών και αυτό είναι πολύ βασικό. Δεν πρέπει να αρνηθούν τίποτα και αν αρνηθούν, πρέπει να μας πουν γιατί αρνούνται.
Εγώ αυτό είπα στο Δήμαρχο. «Είσαι εκλεγμένος, βγήκες για να βοηθήσεις τον κόσμο και να κάνεις μια τεράστια προσπάθεια. Η πρόταση είναι εδώ. Έχουμε τον Αρτέμη Σώρρα για να μας βάλει τις εγγυήσεις και δεν μας σταματάει τίποτα. Φέρνεις την πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, φέρνεις τον Αρτέμη θεματοφύλακα και υπογράφεις να γίνει η υλοποίηση, πολύ απλά και πολύ εύκολα!».
Τους είπα και κάτι άλλο: «Για να κάνεις καθαρή πολιτική, πρέπει να έχεις γνώμονα το εθνικό συμφέρον!Αν δεν έχεις αυτό, αλλά έχεις γνώμονα το συμφέρον της παράταξης σου, καλύτερα αγαπητέ μου συνέλληνα, να τα μαζέψεις και να πας σπίτι σου, γιατί από τέτοιους ανθρώπους χορτάσαμε!».
« Ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ…»
Δεν ξέρω ποιοι με ακούνε, αλλά όσοι με ακούνε και σήμερα και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι όλος αυτός ο παλαιοκομματισμός κι όλο αυτό που ίσχυε στην Ελλάδα, πρέπει να τελειώνει  πλέον και πρέπει να το τελειώσουμε εμείς! Το μόνο που μπορώ να μας ρίξω ευθύνες σε εμάς, στον λαό, στους Έλληνες πολίτες είναι ότι «Συνέλληνες, κάναμε το λάθος και δεν ασχοληθήκαμε με τα κοινά. Δεν έπρεπε να τους αφήσουμε να πάρουν την διαχείριση. Έπρεπε όλοι εμείς οι καθαροί να συμμετείχαμε στα κοινά, να προβάλλαμε και να καταδικάζαμε την αδικία, όπου και να την βλέπαμε και να προβάλλουμε πάντα το καλό».
Θα το τελειώσουμε και θα το φέρουμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και όλοι θα πάρουν την απάντηση τους. Αυτό έχω να σας δηλώσω.
ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΚΑΒΑΛΑΣ…
Επίσης, τα δεύτερα γραφεία της Ε.ΣΥ Καβάλας είναι γεγονός στην οδό Γαλλικής Δημοκρατίας 10. Θα το ανακοινώσουμε και θα δώσουμε συνέντευξη σε όλα τα ΜΜΕ από το καινούργιο προεδρείο της Ε.ΣΥ, γιατί έχουμε δημόσιο βήμα, δηλαδή, ποιος είναι ο σκοπός της δημιουργίας της Ε.ΣΥ, σε τι αποσκοπεί. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση, ώστε οι πολίτες να καταλάβουν τι κάνουμε εκεί και γιατί το κάνουμε. Θέλουμε να αναδείξουμε αυτό το θέμα και να το κάνουμε όσο γίνεται γνωστό για να μπορέσουμε να δώσουμε στους πραγματικούς Έλληνες, στους δημότες της περιοχής μας να καταλάβουν τι εκπροσωπούμε εκεί πέρα και γιατί αγωνιζόμαστε!
Θα πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε τοποθετήσεις σε δημόσιο βήμα σε κάποια ΜΜΕ ή σε ραδιόφωνα και να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τους σκοπούς της Ε,ΣΥ, ποιος είναι ο στόχος μας και πού αποσκοπούμε.
ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΖΑΡΙΔΗ..
-Π. ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ: Βεβαίως, θα δώσουμε συνέντευξη και στον κύριο Χαζαρίδη και θα βγω ξανά στον κύριο Χαζαρίδη. Ο κύριος Χαζαρίδης δεν εφάρμοσε τον κώδικα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Θεωρώ ότι αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο ως δημοσιογράφος και προσβάλλει όλη την εκλεγμένη παράταξη στην Καβάλα. Έπρεπε να τηρήσει σεβασμό προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι όχι βγει λέγοντας στις πρώτες λέξεις: «είσαστε αμφιλεγόμενος…». Δεν είναι δυνατόν κύριε Χαζαρίδη να βγαίνετε και να τοποθετείστε απέναντι λέγοντας ότι «είσαι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα». Το θεωρώ απαράδεκτο και θα τοποθετηθώ και δημόσια, απέναντι από τον σταθμό και απέναντι από τον δημοσιογράφο.
Δεν μπορεί να έχει γίνει ένας ολόκληρος πανικός στην Καβάλα εδώ και ένα χρόνο για το πρόγραμμα των Δήμων και αυτός ο κύριος να ρωτάει αυτά που ρώτησε και δεν νομίζω ότι ο Αρτέμης Σώρρας, ή ο οποιοσδήποτε να μπορεί να κάθεται να απολογείται για  κάθε τι που συμβαίνει πάνω στο πλανήτη. Όπως όλοι ακούσαμε και καταλάβαμε ότι η συνέντευξη του ήταν στοχευμένη, οι ερωτήσεις του ήταν πολύ στοχευμένες για να βγάλει λάθος συμπεράσματα. Αλλά σας πληροφορώ ότι ο κόσμος κατάλαβε, γιατί κύριε Χαζαρίδη, όσο πιο πολλή λάσπη ρίχνεις, το έξω ξαναπεί ότι η λάσπη τεντώνει το πρόσωπο και δείχνει πιο νέος. Όσο πιο πολύ λάσπη ρίχνεις, τόσο πιο πολύ ανεβαίνει ο άλλος. Αυτό έπρεπε να το ξέρατε και να κρατούσατε τους δημοσιογραφικούς κανονισμούς, έπρεπε να παίρνατε κανονικά την συνέντευξη σας, να κάνατε τις ερωτήσεις σας κι όχι αυτό που κάνατε».
Και να πω και κάτι τελευταίο: Κανένα βήμα δεν δόθηκε. Το βήμα αγοράστηκε από την Ε4. Είχαν υποχρέωση να παίξουν αντικειμενικά την συνέντευξη. Κάναμε μια συμφωνία για να δοθεί μια συνέντευξη. Το λέω αυτό,  γιατί ο δημοσιογράφος Χαζαρίδης είπε στον Αρτέμη Σώρρα ότι του δόθηκε βήμα. Δεν δόθηκε κανένα βήμα και δεν το θέλουμε από σένα κύριε Χαζαρίδη!
Το βήμα αγοράστηκε και οφείλατε να τηρήσετε την συμφωνία! Ποια ήταν η συμφωνία; Αντικειμενική συνέντευξη! Αυτό και τίποτα άλλο!
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
«ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ …»
-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για την ομιλία που έγινε στην Σκάλα Λακωνίας έχω να πω ότι αυτό που έχει σημασία είναι ότι μιλούσαμε σε ένα ακροατήριο Ελλήνων, το οποίο δεν είχε πάρει σοβαρή ενημέρωση.
Ήταν σοβαροί άνθρωποι και ηλικίες που δεν έχουν σχέση με ίντερνετ και με το διαδίκτυο κι έτσι πρέπει να αρχίσεις από την αρχή και να τους βάλεις στο κλίμα και στο θέμα χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να πλατιάζεις.
Η ελληνική ψυχή όμως, ακόμα και με δέκα κουβέντες αντιδρά αμέσως και αυτό είναι πολύ σοβαρό.
Προηγουμένως, διακόψατε τον Βασίλη τον Σωτήρα που μιλούσε για ένα πολύ σοβαρό θέμα: Πώς έχει στηθεί το κατεστημένο επί ‘Οθωνα και πώς ξεφύγαμε από το Κυρίαρχο Κράτος. Είναι μεγάλης σημασίας αυτή η πληροφορία και δεν αφορά μόνο με την παρέα που το συζητάμε, αλλά είναι και για όλους αυτούς που μας ακούνε και με το βίντεο που θα μείνει.
Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές για να καταλάβουμε πώς έχει στηθεί το ελληνικό παρακράτος μέσα στο κράτος, το οποίο στην συνέχεια έγινε επίσημο κράτος και πώς έχει ξεφτιλιστεί η Ελλάδα 170 χρόνια τώρα. Είναι τόσες πληροφορίες που δυστυχώς πολλοί από εμάς και πολύς κόσμος τις προσπερνάει και δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία για να δούμε ακριβώς ποια είναι η πληροφορία και πόσο σημαντική είναι.
Θυμηθείτε ότι ακόμα και το χαρτί του ισολογισμού των Ηνωμένων Εθνών το κυκλοφορούμε έναν χρόνο τώρα. Εάν δεν το έλεγα εγώ, γιατί το άφηνα και παρατηρούσα τόσους που το αναμασούν και να λένε, τελικά καταλαβαίνει κανείς τι λέει; Αν δεν το έκανα θέμα ότι είναι στο ενικό αριθμό το Ένα Ηνωμένο Έθνος, ακόμα όλοι θα είχαμε μείνει στο Ηνωμένα Έθνη  στον πληθυντικό αριθμό δηλαδή.
Άρα ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ που έχει ξαναενωθεί σε όλον τον πλανήτη, γιατί είναι διάσπαρτο σε όλον τον πλανήτη. Αυτό το Έθνος, το έχω πει πολλές φορές, που δεν είχε επίσημη έδρα και δεν είχε επίσημο θεσμό, το βοήθησαν έντεχνα, εκμεταλλευόμενοι τον πόθο για ελευθερία των Ελλήνων για να κάνει την επανάσταση, να κάνει θεσμό και να του τον κλέψουν.
Αν δεν καταλάβετε, δεν πάρετε  την πληροφορία και δεν την αξιολογήσετε, πώς του έκλεψαν τον θεσμό, το χάσαμε τελείως το θέμα. Για αυτό έφτασε να πει δημόσια ο Σώρρας να πει ότι: «Αν σου πουν τώρα ότι θα παραιτηθούν και θα φύγουν και πάρε την Ελλάδα, θα την χάσεις σε ένα μήνα». Γιατί δεν ξέρεις τι σου έχουν κάνει! Αφού δεν ξέρεις τι σου έχουν κάνει, τι να την κάνεις και να την πάρεις την Ελλάδα; Μόνο φιλοσοφικές θεωρίες για την Ελευθερία και το Πνεύμα των Ελλήνων, μόνο λόγια που αναμασούν όλη μέρα; Πρέπει να είμαστε σοβαροί και για τον σκοπό και για τα μέσα του σκοπού και να μην ανακατεύουμε όλα τα θέματα μαζί.
Εχθές στην ομιλία στην Σκάλα Λακωνίας, που είναι μια μικρή κωμόπολη, είχαμε πάνω από 300 άτομα. Ήταν πολύς ο κόσμος για επίπεδο κωμόπολης, αλλά μη πεπαιδευμένος στα οικονομικά θέματα που αναλύουμε, χειριζόμαστε και συζητάμε και βλέπουμε στοιχεία όλοι εμείς εδώ στην παρέα κι έχουμε μια καλή πληροφόρηση, ανεξάρτητα, αν έχουμε αξιολογήσει ή όχι τις πληροφορίες. Ίσως να έχετε παρακολουθήσει ότι όταν είμαστε μαζί με τον Αρτέμη σε ομιλία, κοιτάω να ξεφύγω με την έννοια του ερεθίσματος για να ειπωθούν περισσότερα από τον Αρτέμη.
«ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ; »
Αν πάρετε τοις μετρητοίς τα λόγια του Αρτέμη Σώρρα και το τι είπε στην χθεσινή ομιλία του, θα ακούσετε ότι είπε πράγματα που δεν έχουν ξαναειπωθεί δημόσια. Όπως είχε γίνει και στην Καβάλα με το ΑΩ. Πολύ σωστά, ο Παράσχος είπε πριν ότι ο Αρτέμης μας εμφάνισε το Bretton Woods, μας αποκάλυψε όμως κι άλλες συμφωνίες και έτσι μπορέσαμε και εμείς να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται.
Τα λεφτά των Δήμων, δεν είναι από το Bretton Woods, αλλά από το ΑΩ και αυτό είναι ένα διαφορετικό σύστημα ταμείων έξω από το Bretton Woods. Εκμεταλλεύεται και παίρνει και χρησιμοποιεί τα παράγωγα και του Bretton Woods και εδώ θα καταλάβετε αυτά που λέω εδώ κι ένα χρόνο και αυτά που ο Σώρρας είχε πει 2 χρόνια πριν, ότι η Γερμανία έχει πληρώσει τις αποζημιώσεις, αλλά δεν ξέρουμε υποτίθεται επίσημα σε ποιο ταμείο έχουν πάει. Τι δουλειά κάνει το ΑΩ και γιατί δεν είναι όλων των Εθνών και γιατί έχει μόνο τα κληρονομικά κεφάλαια; Για αυτό προκάλεσα εγώ στην ομιλία του Σώρρα στην Καβάλα να επεκταθεί και να μας δώσει περισσότερες ομιλίες για το ΑΩ. Για να καταλάβουν όσοι μπορούν, παίρνοντας την καινούργια πληροφορία, γιατί εγώ βλέποντας τα χαρτιά των Δήμων, έχω περισσότερες πληροφορίες από κάποια έγγραφα, τα οποία δεν έχουν κοινολογηθεί και δεν έχουν βγει προς τα έξω.
Πολύ σωστά, όπως είπε κι ο Αρτέμης είναι μόνο Κληρονομικά Κεφάλαια και μεταβιβάζονται από πατέρα σε παιδί. Δεν παίρνουν όλοι από εκεί! Εάν το συλλάβετε και το συνδυάσετε με τις πληροφορίες που έδωσε εχθές για την Τράπεζα Ανατολής και τους κωδικούς που έδωσε σύμφωνα με την χρονολογική σειρά, έχει ήδη πει πάρα πολλά.
ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ…
Αν το συζητήσουμε πιο βαθιά, θα δούμε ότι η Τράπεζα Ανατολής έχει φτάσει να είναι τόσο παγκόσμια που τώρα έχει ιδιοκτησία της όλον τον πλανήτη. Όσο και να σας ακούγεται, παλαβό και απίστευτο, η Τράπεζα Ανατολής βρίσκεται πίσω από όλες τις ιδιωτικές εταιρείες- κράτη.
Σε αυτό το σημείο θέλω την συμμετοχή του Βασίλη Σωτήρα, για να πάμε πάλι πίσω χρονολογικά στο 1835, 1840 και 1845. Να πει πάλι την πληροφορία που έδινε πριν που όσο και να σας φαίνεται ασύνδετη, είναι αυτό που προηγείται της μετέπειτα κατάστασης χρονολογικά.
1ο παγκόσμιο πόλεμο, Συνθήκη των Σεβρών και Μικρασιατική Καταστροφή. Επίσης, πρέπει να δούμε πότε έχουν γίνει και οι πτωχεύσεις στην Ελλάδα και την συμφωνία του 1875 που ο Βασίλης έχει κοινοποιήσει 50 φορές, αλλά δεν έδωσε κανείς σημασία. Βασίλη, ξεκίνα πάλι με τα συντάγματα που μας έλεγες πριν της 3ης Σεπτεμβρίου.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Πριν φτάσουμε στην 3η Σεπτεμβρίου…εδώ, ονόμασαν και τις οδούς, 3η Σεπτεμβρίου και πίνακες ζωγραφικής και πολύ μπλα μπλα…κανένας ποτέ δεν είπε ότι οι πιέσεις που δέχονταν η Ελληνική Εθνοσυνέλευση και το Σύνταγμα της Τροιζήνας που είχε ψηφιστεί και ίσχυε και ήταν ένα από τα καλύτερα συντάγματα, όχι της μετα-επαναστατικής Ελλάδος, αλλά της Υφηλίου για την εποχή.
Δεν υπήρχε πιο φιλελεύθερο Σύνταγμα σε καμία χώρα του κόσμου. Αυτό δεν άρεσε σε κάποιους μάγκες που ήθελαν να μετακομίσουν την κατάχρηση-κατάχραση και καταστροφή των ελληνικών εδαφών  και να τα μεταφέρουν από την λεγόμενη οθωμανική αυτοκρατορία σε μια άλλη αυτοκρατορία.
Τρεις μεγάλες δυνάμεις φαγώθηκαν μεταξύ τους και στο τέλος, βρήκαν μια τέταρτη δύναμη, την γερμανική αυτοκρατορία για να παραδώσουν τον έλεγχο κι αφού τον παρέδωσαν, μέσω την Γερμανών, ήταν και οι τέσσερις πλέον ελεγκτές των πάντων στην Ελλάδα.
Το έκαναν την στιγμή που ο Καποδίστριας με τους υπόλοιπους συνέλληνες της Εθνοσυνέλευσης ήθελαν να φτιάξουν μια καλύτερη συνταγματική αρχή, ακόμα ένα καλύτερο σύνταγμα για τους Έλληνες το οποίο θα έδινε έλεγχο για τα πάντα στην Εθνοσυνέλευση. Την ώρα που έψαχναν αυτό και ζητήθηκε να αναιρεθεί και να παύσει η χρήση του συντάγματος της Τροιζήνας, τον σκότωσαν και έμεινε η Ελλάδα χωρίς Εθνοσυνέλευση και χωρίς Σύνταγμα. Εκείνη την ώρα, έφεραν το καθεστώς και κατέλαβαν ξανά την Ελλάδα, χωρίς όπλα!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κι αυτό έγινε ακριβώς μετά την συμφωνία του 1831 στο Λονδίνο!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ακριβώς! Πότε θα το καταλάβουμε ότι δεν απελευθερωθήκαμε και ότι λίγα χρόνια κράτησε η απελευθέρωση. Πότε θα του δώσουμε σημασία και να σταματήσουμε να λέμε ότι στις 3η Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός ζήτησε σύνταγμα από τον Όθωνα; Τι;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε δηλαδή το τέλειο σύνταγμα και τάχα μου ζητούσε καινούργιο! Η προβοκάτσια της εποχής! Είναι σαν όλους αυτούς που βγαίνουν τώρα για να στηρίξουν τον Σύριζα στις διαπραγματεύσεις του θανάτου μας!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Η ίδια ηλίθια δικαιολογία! Η ίδια ηλιθιότητα και όλοι σκέφτονται με ποιο κόμμα μέσα σε αυτό το καθεστώς, θα μπορέσουμε να πολεμήσουμε το καθεστώς! Πάτε καλά κύριοι; Είσαστε καλά; Αυτό είναι ψυχολογικό πρόβλημα που έχετε. Δεν είναι θέμα γνώσης, γιατί γνώση μπορείς να λάβεις. Όμως, αν δεν θέλεις να λάβεις γνώση, τότε είναι ψυχολογικό το πρόβλημα!  Τι άλλο να πω;
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ… ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που θέλω να προσθέσω εγώ, σχετικά με αυτό που λέει ο Βασίλης είναι ότι διαβάζοντας ξανά τον λόγο του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα, έχω βάσιμους λόγους να πω ότι αυτός ο λόγος είναι ψεύτικος και δεν είναι ο πραγματικός. Δεν γίνεται ο άνθρωπος που απελευθερώσε την Ελλάδα, που έκανε τους πιο μεγάλους αγώνες και είχε το πιο πολύ μυαλό, να δέχεται και να αποδέχεται να στηρίζεται στον βασιλέα και αυτό να γίνεται το 1838 ότι «ο βασιλέας είναι πανάκεια!». Δεν γίνεται αυτό το πράγμα!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Δεν είναι το μόνο που έχουν αλλοιώσει! Ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν στις Εθνοσυνελεύσεις για να ξέρει ποιο είναι το καλύτερο; Περίμενε τον δεκαεννιάχρονο Όθωνα; Έβγαλαν τρελό τον Κολοκοτρώνη και θέλουν να τρελάνουν κι εμάς;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εμάς είναι λίγο δύσκολο. Όταν λέμε την αλήθεια και τους δείχνουμε ακριβώς τα στοιχεία, μας λένε «διασπαστές», αλλά δεν πειράζει! Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τους Έλληνες και για όσους έχουν πραγματικά ελληνική ψυχή και συνείδηση.
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτοί που μας κατηγορούν για διάσπαση, δεν τους είδα ποτέ να βγάλουν έναν σοβαρό λόγο, μια σοβαρή αναφορά και μελέτη, αλλά γκρινιάζουν σαν τις ζωντοχήρες, ότι είναι μόνες. Δεν με ενδιαφέρει η γκρίνια, δεν έχουμε χρόνο για γκρίνια και το λέω στον εαυτό μου και σε όλους. Είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε για να φτιάξουμε το Έθνος και την Εθνοσυνέλευση μας. Όποιος γκρινιάζει χάνει τον δικό του χρόνο και τον χρόνο των άλλων που τον ακούν.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο λόγος στην Πνύκα έρχεται χρονολογικά, όταν είναι ο Μαυροκορδάτος και ο άλλος του γαλλικού κόμματος και έχουν αρχίσει να διαχωρίζουν τους Έλληνες και μας λένε ότι βγαίνει ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα και επιβεβαιώνει και συναποδέχεται τον βασιλιά και κρέμεται από τα…τέτοια του βασιλιά. Δεν υπάρχει πιο μεγάλο ψέμα από αυτό.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Θέλεις να μου πεις ότι στην ηλικία που ήταν ο Κολοκοτρώνης, κρεμόταν από τον δεκαεννιάχρονο; Τον είχε ανάγκη;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Ή φοβόταν για την ζωή του; Ψέμα στο ψέμα δηλαδή!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ναι, φοβήθηκε ο Κολοκοτρώνης! Θα ακούσουμε τίποτα άλλο;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μας έχουν παραποιήσει τόσο πολύ τα στοιχεία που αυτοί που προσπαθούν επιδερμικά, χωρίς να σκάβουν σε βάθος και να συνδυάζουν γεγονότα, τρώνε τόση παραπλάνηση, τρώνε τόσο συναίσθημα που δεν μπορεί να λειτουργήσει η λογική τους, ενώ πρωτίστως ο Ελληνισμός είναι λογική και μαθηματικά! Πείραμα και απόδειξη. Δεν έχει πίστη!
ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ξέρεις και πού αλλού κοροϊδεύουν; Όταν λένε ότι ο Ελληνισμός ψάχνει την αλήθεια. Όσοι γνωρίζουν ελληνικά θα ξέρουν ότι η λέξη «Αλήθεια» σημαίνει «δεν ξεχνάω αυτά που έκανα». Οπότε, ποτέ ο Έλληνας δεν έψαχνε την αλήθεια, γιατί αλήθεια είναι η ζωή του, η ιστορία της ζωής του. Ο Έλληνας ψάχνει μόνο την γνώση.
Οι θρησκείες ψάχνουν την αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει καμία ιστορικότητα στις θρησκείες και στα δόγματα. Οι θρησκείες και τα δόγματα ψάχνουν για Αλήθεια. Ο Έλληνας ψάχνει μόνο για γνώση και Αλήθεια είναι η ιστορία του.
Αν θα δείτε για την θεά της Αλήθειας, είναι η ίδια η Θεά της Υγείας που είναι δίπλα στον Ασκληπειό. Γιατί είναι η Υγεία εκεί; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΓΙΗ ΝΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Τόσο λογικά είναι τα πράγματα μέσα στον Ελληνισμό κι έχουν νόημα όλες οι λέξεις κι όλοι οι συμβολισμοί. Άρα, θα πρέπει να είμαστε κι εμείς υγιέστατοι και να θυμόμαστε αυτά που μας έκαναν κι όχι να μας κοροϊδεύει όποιος να είναι και να λέει όποιες σαχλαμάρες θέλει, λέγοντας ότι: « ο τάδε είπε αυτό…». Όχι!  Δεν χρειάζεται να μου το πεις εσύ! Φέρε το γραμμένο! Φέρτο να το δω με την υπογραφή του και με το αίμα του επάνω! Δεν το έχεις; Βούλωσε το και μην μιλάς! Τόσο απλά!
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ…. ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω κάτσει κι έχω αντιγράψει αρκετά σημαίνοντα σημεία από το ΦΕΚ το 315 με το Bretton Woods και το δημοσιεύω σε τακτά χρονικά διαστήματα. Καθίστε και διαβάστε τα και μελετήστε τα! Πάρτε τα αποσπάσματα και στείλτε τα ακόμα και σε άλλους για να δείτε πόσο καλά το έχουν στήσει και να καταλάβετε την συνέχεια και την συνάφεια από το 1831 και την συνθήκη του Λονδίνου που σκοτώνουν μετά τον Καποδίστρια, πώς φτάνουμε στις επόμενες συνθήκες και πώς φτάνουμε στο 1875.
Ας μην κάτσετε να μάθετε όλες τις συνθήκες απέξω. Πώς δίνουν από τότε τα δικαιώματα στους επικεφαλείς βασιλείς και στους υπουργούς των οικονομικών και στους παπάδες από το 1875 να λαμβάνουν γνώση των παραγώγων και μόνο αυτών, πώς φτάνουμε μετά στις συμφωνίες του 1910 και πώς το 1921, πώς ξεκινάει ο Βαλκανικός και εν συνεχεία ο 1ος παγκόσμιος πόλεμος και στην συνέχεια η Συνθήκη των Σεβρών για να σφάξουν τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, και δεν το κατάλαβε κανείς που αποσκοπούσαν τότε.
Βέβαια, εγώ πιστεύω ότι το είχαν καταλάβει πολλοί, αλλά ήταν τόσο προδοτικό και δοσιλογικό το κατεστημένο εκείνης της εποχής, που οδήγησαν την Ελλάδα επίτηδες σε έναν πόλεμο για να δημιουργηθεί στην συνέχεια η αίτια-σπινθήρας που διέλυσε τον Ελληνισμό της Μ. Ασίας που ήταν 5000 χρόνια εκεί και τον καθάρισαν! Έτσι ολοκλήρωσαν αυτό που δεν είχαν πετύχει το 1453. Ό,τι δεν μπόρεσαν από το 1453 που καταλήφθηκε η Κωνσταντινούπολη να το πετύχουν, το κατάφεραν και το ολοκλήρωσαν με την Μικρασιατική καταστροφή το 1922.
Πρέπει να τα συνδυάσουμε όλα αυτά και να καταλάβουμε γιατί συνέχισαν να γίνονται Συνθήκες.
Πρώτα έγινε η Μικρασιατική καταστροφή και στην συνέχεια ξεχωρίζει η Εθνική Τράπεζα και δημιουργεί το 1926 την Τράπεζα της Ελλάδος. Στην συνέχεια κλείνουν την Τράπεζα Ανατολής φαινομενικά για τον κόσμο και λένε  πως έκαναν εκκαθάριση, η οποία δεν έγινε ποτέ,  για να το σβήσουν το θέμα. Στην συνέχεια, γίνεται η πτώχευση. Ενώ, δηλαδή είχαν φτιάξει την BIS, το 1930, το 1932 γίνεται ό,τι συμβαίνει με τις νομοθεσίες σχετικά με το θέμα της Τράπεζας Ανατολής και το 1933 κάνουν την πτώχευση μόνο για 50.000.000. Έχουν πάει όλα στην B.I.S. Χρειάστηκε πρώτα να φτιάξουν την Τράπεζα Ελλάδος στην Ελλάδα, για να μεταφέρουν όλες τις διαχειρίσεις εκεί και να αφήσουν απέξω την Εθνική, για να προχωρήσει η Εθνική με την Τράπεζα της Ανατολής.
Η Τράπεζα της Ελλάδος μαζί με τις άλλες κεντρικές τράπεζες φτιάχνουν την BIS, οι οποίες είναι των ιδιών ιδιοκτητών και μεταφέρουν τα ελληνικά αποθεματικά στην διαχείριση της. Το 1932 γίνεται HSBC, πάλι με ελληνικά αποθεματικά και το 1933 κάνουν επίτηδες την πτώχευση στην Ελλάδα.
Αυτά όλα είναι διαδοχικά τμήματα ενός σχεδίου που ολοκληρώνεται. Ταυτόχρονα όμως η Τουρκία δηλώνει ιδιωτική εταιρεία-κράτος. Προσέξτε κι αυτό! Κι έρχεται ο Μεταξάς το 1936. Την ώρα που έρχεται ο Μεταξάς, έχει προηγηθεί 20 χρόνια πριν η ίδρυση της Federal.
Η Federal όμως δεν είναι μία ίδρυση, αλλά δυο ιδρύσεις μαζί. Είναι αυτή που γνωρίζουμε ως τράπεζα, αλλά και το Federal Reserve System το οποίο είναι ένα άλλο τραπεζικό διαχειριστικό σύστημα μέσα στην Federal που αυτό μέχρι τώρα το κρατούν κρυφό.
Αφού έχουν κάνει την Federal, έχουν κάνει 1ο και 2ο Βαλκανικό, 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, συνθήκη Σεβρών και Μικριασιατική καταστροφή με την σειρά. Κάνουν την τράπεζα της Ελλάδος για να ξεχωρίσουν τα αποθεματικά επίτηδες. Κι αφού τα ξεχωρίζουν η Federal κάνει την πτώχευση στην Αμερική το 1929. Bάλτε με την σειρά τι έχει γίνει παγκόσμια. Σας διαβεβαιώνω ότι όλος ο πλανήτης είναι ένα μικρό οικοπεδάκι. Αφού κάνουν την πτώχευση της Αμερικής στήνουν την BIS που παίρνει και διαχειρίζεται τα αποθεματικά και με ελληνικά αποθεματικά δημιουργούν στο Hong-kong την HSBC, το οποίο είναι αγγλική αποικία.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ B.I.S ΚΑΙ ΤΗΣ HSBC
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Και ποιος ήταν ο σκοπός της HSBC; Μήπως ήταν παρόμοιος με την BIS; Μήπως για κάποιο άλλο σύστημα διαχείρισης κάποιων αποζημιώσεων;
Ας δούμε για ποιον λόγο και μια πρόφαση ιδρύθηκε η BIS. Δεν ήταν για να μπουν οι αποζημιώσεις του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου από την Γερμανία οι αποζημιώσεις και να πληρωθούν όλα τα κράτη ή έθνη;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν να πάρουμε κι εμείς τις πρώτες αποζημιώσεις από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο που αν ενικήτω η Γερμανία θα είχαμε πάρει 5.000.000 χρυσές δραχμές που είχαν πει τότε…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ναι, το ίδιο είχε γίνει με την HSBC, για τους πολέμους που είχαν γίνει στην Νοτιοανατολική Ασία. Για αυτό στήθηκε με την ίδια δικαιολογία με την Bank of International Settlements (B.I.S). Μας έλεγαν ότι ήταν η τοπική τράπεζα που διαχειριζόταν τις αποζημιώσεις και κάποια στιγμή, έγινε κι αυτή κομμάτι του καθεστώτος κι επάξια με την B.I.S. άσχετα που δεν το γνώριζαν πολλοί. Έτσι και μέσα από εκεί περνούν πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα κι έχουμε πολλά πράγματα από εκεί μέσα και κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσουμε κι αυτά. Θα έρθει ο καιρός!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…. ΜΕΤΑΞΑΣ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πάμε τώρα το 1936 που έρχεται ο Μεταξάς. Αυτός κάνει στις 4 Αυγούστου το κίνημα «επανάσταση», «χούντα» όπως θέλουμε να το αποκαλέσουμε.
Δυόμισι μήνες μετά, στις 30 Οκτωβρίου πρωτουπογράφεται η σύμβαση Κούπερ –πόσοι Έλληνες το ξέρουν αυτό – που δεσμεύει σε αμερικανικές εταιρείες των Ρόθτσάιλντ όλη την ελληνική ενέργεια, τα μέταλλα και την παραγωγή και ο Μεταξάς μετακινεί 770.000.000 χρυσά γαλλικά φράγκα στην Γερμανία.
Έτσι παρανδρώνεται ο Χίτλερ και στήνεται και αναπτύσσεται ραγδαία η πολεμική του βιομηχανία, με τον ελληνικό χρυσό της Τράπεζας Ανατολής και αυτό γίνεται επί Μεταξά. Είναι στο κόλπο! Για αυτό εγώ δημόσια τον έχω αποκαλέσει εβραίο και κάποιοι που επιτέθηκαν κιόλας και μου έλεγαν ότι έκανε το ένα και το άλλο. Μα, για να σας κλείσει κάποιος τα μάτια, κάνει πολλά, για να κλείσει τα μάτια στον λαό και να του φωνάζει «ζήτω» και να γίνονται τα υπόλοιπα, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τίποτα.
ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ;; ΓΙΑΤΙ;
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κάποια στιγμή έχω κάνει 50 δημοσιεύσεις με μια συγκεκριμένη ερώτηση. «Πώς γίνεται να πτωχεύει ένα κράτος και να μην πτωχεύει η κεντρική του τράπεζα;». Πτωχεύει το κράτος και δεν πτωχεύει η κεντρική του τράπεζα; Ακούσατε ποτέ να έχει πτωχεύσει κάποια κεντρική τράπεζα; Γιατί δεν πτωχεύουν ποτέ;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Σε ποιο μέρος του συντάγματος γράφει για ανεξάρτητη κεντρική τράπεζα από την κυβέρνηση του κράτους; Μια ερώτηση: μπορείτε να βρείτε ένα σύνταγμα που το γράφει ρητά, σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας ότι η Κεντρική τράπεζα είναι ανεξάρτητος θεσμός; Αν δεν το γράφει, γιατί το έκαναν και ποιος; Ας ψάξει κάποιος….
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ενώ λέμε για τους εβραίους τραπεζίτες «χαζάρους», «χαζαρομογγόλους» και ο,τιδήποτε άλλο, η ουσία είναι ότι είναι οι μπροστινοί του πάπα. Το τραπεζικό σύστημα που στήθηκε στην Ευρώπη, δεν στήθηκε από χρήματα που βρήκε τυχαία. Είναι οι διαχειριστές των κεφαλαίων του Βατικανού. Του πάπα. Αυτός στήνει τους Ροθτσάιλντ και από πίσω είναι οι Ιησουΐτες. Κι όλοι τα βάζουμε με τους τραπεζίτες. Ναι, δεν είναι άγιοι, είναι καθάρματα, αλλά ουσιαστικά είναι μπροστινοί. Το λέω και το ξαναλέω, ότι το 1800-1810-1820 δεν υπάρχει κρατική τράπεζα πουθενά στον πλανήτη. Είναι όλες ιδιωτικές. Και η μόνη κρατική τράπεζα που πάει να στηθεί την κάνει ο Καποδίστριας την «Ελληνική Χρηματιστική».
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Πώς την έλεγαν ακριβώς; Για θυμήσου! «Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα» Τι έκαναν μετά οι μάγκες; Έβγαλαν την λέξη «χρηματιστική» και κρατήσαν  τις δύο λέξεις «Εθνική Τράπεζα», για να κοροϊδέψουν τον κόσμο ότι είναι δήθεν η τράπεζα που στήθηκε από την Εθνοσυνέλευση. Είναι απατεώνες! Ήταν απατεώνες και θα μείνουν. Αυτοί που νομίζουν ότι μέσα σε ένα καθεστώς απατεώνων στήνεις κόμμα για να καθαρίσεις το καθεστώς είναι εξαπατημένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό, γιατί νιώθουν, χωρίς να γνωρίζουν. Δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε, αν δεν γνωρίσουν!
Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ένα ακόμα τεράστιο σημείο που όλοι πρέπει να το ψάξουν για να δουν πότε ακριβώς εξελίσσεται χρονολογικά και με ποιον τρόπο, είναι η εγκαθίδρυση  και η δημιουργία των σιδηροδρόμων όλων της Ευρώπης.
Ψάξτε να δείτε πότε ξεκινάει. Αφού έχουν σκοτώσει τον Καποδίστρια κι έχουν πάρει όλη την Ελληνική διαχείριση των ελληνικών αποθεματικών οι τραπεζίτες στην Ευρώπη και επενδύονται τεράστια  κεφάλαια από αυτά με προγράμματα επένδυσης και φτιάχνονται πάνω σε ορυχεία και χαλυβουργεία για να φτιάξουν τις γραμμές των τραίνων. Το τραίνο το ήξεραν από πολύ παλιότερα. Την ατμομηχανή την ήξεραν και από το 1300. Δεν ήταν κάτι το καινούργιο  για το τέλος του 17ου, αρχές 18ου αιώνα! Κεφάλαια για να φτιάξουν τους σιδηροδρόμους έψαχναν. Για αυτό, πρώτα γίνεται όλο αυτό το ελληνικό θέμα και στην συνέχεια, ξεκινούν τα χαλυβουργεία και να γεμίσουν όλον τον κόσμο ράγες και γραμμές. Κυρίως, το κάνουν φαινομενικά και εντός παρενθέσεως οι Γερμανοί. Ακόμα και τις γραμμές βορείου Ελλάδος, στην Μακεδονία και τις τουρκικές γραμμές, τις έκαναν οι Γερμανοί. Αυτά όλα έχουν συνάφεια μεταξύ τους και δεν είναι άσχετα!
Είναι δισεκατομμύρια τόνοι χάλυβα για τις γραμμές των τραίνων. Είναι τεράστιες οι επενδύσεις! Για γυρίστε τώρα στο 1830 και στο 1840, τις συνθήκες της εποχής εκείνης, χωρίς ηλεκτρισμό να κάνεις τεράστια χαλυβουργεία και να παράγεις γραμμές τραίνων. Για αναλογιστείτε το αυτό, την εποχή εκείνη Είναι σαν να φτιάξεις 500 διαστημικούς σταθμούς σήμερα. Το ίδιο το έργο των σιδηροδρόμων της Ευρώπης είναι τεράστιο και αλλάζει την δομή του πλανήτη. Ταυτόχρονα έχει εξελιχθεί και κάτι άλλο.
Κάτι που ξεκινάει το 1816 και τελειώνει το 1837. Ανάμεσα σε αυτές τις ημερομηνίες, γίνεται η Ελληνική επανάσταση κι ό,τι άλλο συμβαίνει στην Ελλάδα: η δολοφονία του Καποδίστρια, ο ερχομός του βασιλιά και τα υπόλοιπα. Δεν είναι άσχετα αυτά μεταξύ τους κι αυτό το τεράστιο γεγονός είναι η διάνοιξη της διώρυγας του Σουέζ.
Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ
Ποιος χρηματοδοτεί την διάνοιξη της διώρυγας του Σουέζ; Εκεί παίζεται το μεγάλο παιχνίδι της νότιας Ευρώπης και της Μεσογείου. Άγγλοι τραπεζίτες την χρηματοδοτούν. Για να καταλάβετε και την έννοια της συμφωνίας του 1831 στο Λονδίνο και στην συνέχεια, την δολοφονία του Καποδίστρια. Από όσα λέω δεν υπάρχουν ερωτήσεις;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Πώς μπορούμε να τα μεταφέρουμε αυτά στον κόσμο; Πρέπει! Δεν πρέπει; Τα πιστεύουν, δεν τα πιστεύουν! Το αποτέλεσμα τώρα το ξέρουμε.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιο είναι το αποτέλεσμα κατά την γνώμη σου;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Ότι πήρανε από την Ελλάδα και κτίσαν την γη…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι όλα ελληνικά!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Πώς θα μεταφέρουμε αυτό που έγινε στον υπόλοιπο κόσμο, όχι στην Ελλάδα… πώς θα μεταφέρουμε ότι έχουν πάρει από την Ελλάδα και έφτιαξαν τον κόσμο;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι όλοι για όλα, ούτε μπορούν όλοι να αξιολογήσουν και να κατανοήσουν την οποιαδήποτε πληροφορία. Στους δέκα ο ένας θα καταλαβαίνει πραγματικά και σε βάθος. Οι υπόλοιποι θα συμπεριφέρονται συναισθηματικά. Αν τους τα λες όμορφα, αν είσαι όμορφος, αν τους επηρεάζεις τον εγκέφαλο, αν τους μαγεύει η φωνή σου ή όχι…με πραγματική λογική και ανασκαφή αυτής της γνώσης και παίρνοντας και αξιολογώντας σωστά τις πληροφορίες, είναι μόνο το 10%. Το 10% είναι όμως το 1.000.000 στα 10.000.000 Ελλήνων. Για σκέψου να έχεις αύριο το πρωί μαζί σου 1.000.000 Έλληνες ακόμα;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Θέλω να σε ενημερώσω ότι εγώ και πολλοί Έλληνες όταν είχε έρθει ο Αρτέμης, αλλά και λίγο, όταν καταλάβαμε πλέον τι γίνεται από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, το καταλάβαμε, αλλά δεν μπορούν να το διανοηθούν, έτσι ώστε να το βάλουν στην θέση του εγκεφάλου και να είναι αποθηκευμένο ως μια πραγματικότητα. Πραγματικά, αυτοί που ενεργοποίηθηκαν το έχουν καταλάβει εννοείται σε ένα ποσοστό βέβαια. Τώρα, πώς θα μπορέσουμε να πούμε στον κόσμο ότι όλοι πήραν από εμάς; Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Και πώς θα γίνει να το διαχειριστούμε αυτό και να ζητήσουμε αυτό που μας ανήκει;
354 πΧ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ… ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ…;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω απαντήσει ήδη στις ομιλίες μου για αυτό. Τις περισσότερες αναφορές μου τις ξεκινάω από το 354πΧ, όταν γίνεται η Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων στην Κόρινθο. Εκεί εκλέγουν βασιλιά της Ελλάδος και όλης της Ευρώπης, τον Φίλιππο της Μακεδονίας.
Το βασίλειο της Μακεδονίας δεν είναι κάτι ξεχωριστό στον Ελληνισμό. Άλλωστε, πήγαν από το Άργος και έστησαν το Βασίλειο της Μακεδονίας. Αποδεικνύεται περίτρανα, όταν ο Αλέξανδρος λαμβάνει μέρος στην Ολυμπιάδα και του ζητούν πιστοποίηση ελληνικότητας και τους φέρνει το γενεολογικό του έργο από το Άργος και λαμβάνει μέρος και κερδίζει και το πένταθλο. Αυτό το τονίζω και για κάποιους που λένε ότι ο Αλέξανδρος ήταν κοντός. Έχω διαβάσει σε κάτι περίεργες δημοσιεύσεις ότι ήταν 1,45. Δεν γίνεται ένας νάνος να κερδίζει το Πένταθλο!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: «Μακεδόνας» σημαίνει ψηλός!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν κατανοήσουμε το νομικό κομμάτι της τότε πραγματικής ιστορίας,  είναι φανερό ότι εκλέγεται βασιλιάς όλης της Ευρώπης από την Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων κι ότι όλη η Ευρώπη κατοικείται από Έλληνες και μόνο. Δεν έχει σημασία που οι κάτοικοι αποκαλούνται βάσει των τοπωνυμιών τους, δηλαδή εγώ που είμαι από την Αργολίδα, θα μπορούσες να με πεις Αργείτη, εσύ που είσαι στις Σέρρες, μπορούμε να σε πούμε Σερραίο. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν είμαστε από το ίδιο είδος και από την ίδια φυλή; Δεν γίνεται!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Από πότε στοχεύσαν να αποκρύψουν αυτή την γνώση ότι είναι παντού Έλληνες και πώς το έκαναν; Γιατί πολλοί μου λένε: «σιγά μην τα κάναμε εμείς όλα!».
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πολύ εύκολο να σου εξηγήσω. Αυτός που σου το είπε, δεν είναι Έλληνας!  Θα σου τελειώσω πρώτα αυτό που σου έλεγα. Όταν το 354πΧ γίνεται η Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων και εκλέγεται βασιλιάς της Ευρώπης ο Φίλιππος, είναι ξεκάθαρο σε όλη την Ευρώπη.
Οι μύθοι του στυλ της τάχα πατριωτικής έπαρσης: «Όταν εμείς φτιάχναμε παρθενώνες οι άλλοι ήταν στα δέντρα και έτρωγαν βελανίδια», είναι η πιο μεγάλη απάτη των μασόνων εναντίων των Ελλήνων. Γιατί αν υπήρχαν άλλοι, ακόμα κι αν ήταν ακοινώνητοι, ας έτρωγαν βελανίδια και ας ήταν στα δέντρα, σημαίνει ότι ήταν Αυτόχθονες Ιθαγενείς. Αν ήταν κάποιοι άλλοι εκεί, σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν έχουν την κυριαρχία της Ευρώπης! Προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να σου περάσουν στο υπερεθνιστικό πατριωτικό ψέμα ότι «όταν εσύ στην Ελλάδα ήσουν σε θέση να φτιάχνεις Παρθενώνες, υπήρχαν κι άλλοι αυτόχθονες ιθαγενείς στην Ευρώπη, ακόμα κι αν έτρωγαν βελανίδια, πάντως υπήρχαν! Άρα, έχουν κυριαρχία!». Αυτή είναι η έννοια της κουβέντας. Και μόνο από την εκλογή του Φιλίππου φαίνεται ξεκάθαρα ότι την κυριαρχία την είχαν μόνο οι Έλληνες! Πώς λοιπόν μετά χάνεται η Κυριαρχία, αφού δεν μπορεί να χαθεί και πώς δίνεται η γη προς χρήση σε διάφορους επήλυδες από την ανατολική  Ασία για να στήσουν κράτη; Ποιος τους παραχωρεί έδαφος και ποιος έχει κλέψει το δικαίωμα επί των Κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων και τους δίνει το δικαίωμα της χρήσης της γης;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ!
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Κι εδώ, περί Κυριαρχίας έχει να πει πολλά ο Βασίλης.
-Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Κυριαρχία σημαίνει ότι έχεις την απόλυτη εξουσία επί γης, επί νομοθεσίας, επί διανομής και νομής και διαχείρισης σε ό,τι μπορείς να φανταστείς και σε ό,τι δεν μπορείς να φανταστείς.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα, άρχεις και είσαι αρχηγός επί της κυριότητας σου, επί της ιδιοκτησίας σου. Είναι δική σου η ιδιοκτησία και εσύ άρχεις!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Έτσι! Και το θέμα είναι μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πώς και από πού εμφανίστηκαν άλλοι και πώς πήραν εξουσία κι έλαβαν αρχηγία; Νομίζω ότι εμφάνιστηκαν πολλοί που μπήκαν μέσα στα ελληνικά εδάφη με την μέθοδο της νομαδικής μεταφοράς. Εμφανίστηκαν εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Επειδή όμως πήγαμε κατά νομάδες και εμείς, για παράδειγμα, στην Αυστραλία είμαστε 2.000.000 Έλληνες, μπορούμε να δηλώσουμε κυριαρχία της Μελβούρνης;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς όχι!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Κάπως έτσι δεν θα περιμέναμε να συμπεριφερθούν και κάποιοι νομάδες που εμφανίστηκαν;
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΡΩΜΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 500 ΑΤΟΜΩΝ…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή πώς φτιάχνεται η Ρώμη από ένα χωριό 500 ατόμων και πώς γίνεται πόλη μεγάλη και αυτοκρατορία. Πρέπει να λέμε αυτές τις πληροφορίες συνέχεια, για να τις κατανοήσουν κάποιοι και να μπορέσουν να τις μεταλαμπαδεύσουν και στους υπόλοιπους. Εάν πάρουμε τα αρχαία λατινικά, αυτή η γλώσσα δεν υπάρχει. Εγώ επισημαίνω και πάντα ζητάω ένα λατινικό κείμενο του 550πχ. δεν υπάρχει λατινικό κείμενο ούτε γλώσσα λατινική το 550πΧ.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ξέρεις πότε κτίστηκε η Ρώμη;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ως χωριό ή ως αυτοκρατορία;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ως πόλη, γιατί ως χωριό είναι πανάρχαιο.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ως χωριό πάντως την έφτιαξε από το αρχαίο Παλλάντιο ο ακολουθών τον Ηρακλή στην περιήγηση του. Δεν ξέρω, αν είναι 10.000 πίσω ή 8.000. Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε την ακριβή χρονολογία.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Είναι πάντως αρκετές χιλιάδες χρόνια. Ήταν η τελευταία μεγάλη μετανάστευση που καταγράφεται το 1200 πχ. μετά την οποία μπορείς να πεις ότι αυτό το μικρό χωριό, γίνεται μια ομάδα από χωριά.
Η τελευταία μεγάλη μετανάστευση Ελλήνων στην περιοχή την φτιάχνει μια πόλη και μπορείς να το καταλάβεις και από το όνομα της. Τι σημαίνει «Ρώμη;». Σημαίνει δύναμη. Ρωμαλέος! Ποιος ο λόγος να κτίσουν κάποιοι μη Έλληνες μια πόλη και να της δώσουν Ελληνικό όνομα; Έτσι κι αλλιώς, όλα τα τεστ γονιδιακού κώδικα που έγιναν στην ιταλική χερσόνησο σε αυτούς που ονομάζουν Ετρούσκους, όλα δείχνουν περιοχές της Ιωνίας, κάτι ανάμικτο με Πελοπόννησο και Κρήτη.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και το μεγάλο ψέμμα των σημερινών ιστορικών που έχει ξεκινήσει βέβαια πολύ έντεχνα περίπου τα χρόνια του έτους 0 του Χριστού, έχει ξεκινήσει από το εξής: ότι τάχα μου ο Αινείας -η μοναδική αναφορά για αυτό είναι λατινικά κείμενα – έφυγε από την κατεστραμμένη Τροία τότε με τους επιζήσαντες Τρώες και πήγαν στην Ιταλία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη των νεότερης ιστορίας. Γιατί κανένας τρωϊκός πόλεμος δεν έγινε με σπαθιά και κοντάρια από την μια πλευρά του Αιγαίου στην άλλη. Άλλα πράγματα περιγράφει ο Όμηρος. Αλλά βόλευε κάποιους να κάνουν τα έργα του Ομήρου μια πεζή ιστορία και μετά να μιλήσουν για μετακίνηση πληθυσμών και να κρύψουν αυτό που έστησαν οι ραβίνοι….
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αναφέρεσαι στην Αινειάδα.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: θα φάνε την ψεύτικη πληροφορία όλοι κι ακούστε γιατί: Ενώ η Ρώμη είναι ένα χωριό Ελλήνων που το πραγματικό του όνομα είναι Παλλάντιο και για αυτό και ο λόγος της Παλατιανής μέχρι σήμερα και υπάρχει και μέχρι σήμερα και το Παλάτσιο, το οποίο είναι από το αρχαίο Παλλάντιο που είναι 4 χιλιόμετρα έξω από την Τρίπολη, από εκεί ξεκίνησε κι ο Εύανδρος, οι ραβίνοι έκαναν κάτι απλό και το έχω ξαναπεί ότι έτσι έγιναν και οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως έρχονται και κάποιοι επενδυτές εδώ στην Ελλάδα, αφού τα χρήματα είναι ελεγχόμενα.
Άρα, όποιος πάει να επενδύσει πάνω από 1-2 εκατομμύρια δολλάρια, σίγουρα δεν είναι δικά του, αλλά και να πάει, το πολύ-πολύ να φτιάξει ένα καλό μαγαζάκι. Αλλά οι μεγάλες επιχειρήσεις θέλουν πολλά περισσότερα χρήματα και αφού τα χρήματα ήταν ελεγχόμενα και τότε από το ραβινικό ιερατείο, στο δικό τους κομμάτι, ήταν οι μπροστινοί των ραβίνων που πήγαν στην Ρώμη. Είναι ακριβώς αυτό που έκαναν ξανά με την Κωνσταντινούπολη και το έκαναν ξανά και με την Ν. Υόρκη. Καμία διαφορά στα πεπραγμένα, ακολουθούν το ίδιο το σχέδιο πάντα. Σαν να δίνεις στον Λεωνίδα ανύπαρκτα λεφτά 50.000.000 ευρώ και τον στείλεις στο κέντρο της ζούγκλας που ζούνε 300 μαύροι όλοι και όλοι. Το λέω έτσι για να γίνει κατανοητό. Του λες:
- «πήγαινε φτιάξε ένα εργοστάσιο που να φτιάχνεις έπιπλα. Λεφτά έχεις!»
-«Τι θα τα κάνω τα επίπλα στην μέση της ζούγκλας;» σου λέει ο μπροστινός ο Λεωνίδας;
-«Μην σε στεναχωρεί. Πήγαινε εσύ και για να γίνουν τα έπιπλα, πρέπει κάποιοι να κόβουν ξύλα, κάποιοι να τα μεταφέρουν, κάποιοι να κάνουν το πλανάρισμα ή το λουστράρισμα και έτσι θα δουλέψουν 3000-4000 εργάτες. Στέλνεις κι έναν άλλον να φτιάξει ένα εργοστάσιο κεραμεικών, επίσης στέλνεις και κάποιον άλλον να φτιάχνει θώρακες και περικεφαλαίες, έναν άλλον να φτιάχνει υφάσματα, γιατί πρέπει όλοι να ντυθούν κτλ.
Αφού στέλνεις 5 δικούς σου μπροστινούς πράκτορες, με κεφάλαια που έχεις και δίνεις, όπως και τους καθοδηγείς τι θα κάνουν, αρχίζει ένας οικονομικός αναβρασμός που προσελκύει κόσμο. Οι 300 μαύροι της ζούγκλας μπορεί να επηρεάσουν τους 5 μεγαλοκαρχαρίες με τα λεφτά, τους μπροστινούς που έχουν πάει και στήνουν επιχειρήσεις; Όχι βέβαια! Άρα, αυτοί οι πέντε μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Να εγκαθιδρύσουν πολίτευμα, να εγκαθιδρύσουν χαρτιά, να εγκαθιδρύσουν δημοτολόγια και να μαζέψουν τους 40000-50000 εργάτες που θα έρθουν διαδοχικά να δουλέψουν! Αυτομάτως, αυτοί που συσπειρώθηκαν δίπλα στην φυλή των 300 μαύρων, αποκτά μια πληθυσμιακή δύναμη και μια στενή οικονομική σχέση αυτής της δύναμης, η οποία είναι άνω των 40.000 κατοίκων. Σκεφτείτε και πόσοι χρειάζονται ακόμα για το φαγητό όλων αυτών, ώστε να τροφοδοτήσουν όλους αυτούς, στις συνθήκες εκείνης της εποχής χωρίς ρεύμα, ψυγεία και χωρίς συντηρήσεις. Σκεφτείτε πόσες χιλιάδες στρέμματα πρέπει να καλλιεργούνται για τα τρόφιμα και μόνο, ακόμα κι αν είναι σκέτο στάρι για το ψωμί!. Δηλαδή, η διαδικασία της ομαδοποίησης και της πολεοδόμησης μιας περιοχής, εφόσον υπάρχει διάθεση του χρήματος, είναι τεράστια. Δημιουργείς μια πόλη που μετά της φτιάχνεις ό,τι πολίτευμα θέλεις. Μπορείς να της φτιάξεις σύγκλητο, μοναρχία ή ό,τι άλλο έχεις στο κεφάλι και έχεις σχέδιο. Εκ του μηδενός κι ένα ανύπαρκτο χωριό, δημιουργείς μια πόλη που όταν έχει 40.000 τότε, σημαίνει ότι μιλάμε για μια πόλη των 10.000.000 σήμερα. Αυτός είναι ο συσχετισμός.
Κι αφού της φτιάχνεις τα πάντα, της φτιάχνεις και στρατό και την στρέφεις όπου θέλεις! Γιατί λόγω της υπεροχής της,  εκείνη την εποχή μπορεί να καταλάβει τους γύρω λαούς, που δεν χρειάζεται να τους καταλάβει, γιατί έρχονται και της δηλώνουν υποτέλεια, αφού δεν έχουν να φάνε! Αυτό που γίνεται σήμερα με τον οικονομικό αποικιοκρατισμό, που δεν θέλουμε να το καταλάβουμε. Δεν χρειάζεται να το κάνεις με τα όπλα. Είναι πιο εύκολο σήμερα να έχεις εγκλωβισμένο τον κόσμο με το χρήμα. Έτσι στήθηκε η Ρώμη και έτσι μέσα σε 100 χρόνια, ένα χωριό των 500 ψυχών, γίνεται αυτοκρατορία με 100.000 πληθυσμό.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αν δούμε λοιπόν τι έγινε μετά, όπως έχουν αναπτύξει την Ρώμη, βλέπουμε ότι την βάζουν να επιτεθεί στον τότε κόσμο που ευημερεί. Δεν πηγαίνει στην τύχη η Ρώμη, στην Αγγλία για να επιτεθεί. Πού επιτίθεται; Στην Ελλάδα, στις κτήσεις των βορείων ελληνικών παραλιών της Αφρικής, της Ανατολής. Έτσι δεν έγινε; Το 146 μΧ δεν σκλαβωθήκαμε επίσημα στους Ρωμαίους; Προσέξτε κάτι για να καταλάβετε το νόημα.
Πάμε στα χρόνια του Χριστού, στις πράξεις των αποστόλων, στο κυνήγι  που υποτίθεται γίνεται, ιδρύεται η πρώτη χριστιανική εκκλησία των πρώτων χριστιανών στην Ρώμη. Μέσα από τα ψέματα τους, βγαίνουν τεράστιες αλήθειες, γιατί δεν κυνηγήθηκε ποτέ ο χριστιανισμός τουλάχιστον μέχρι το 250 μΧ.
Οι πρώτοι χριστιανοί πού λατρεύουν τον χριστιανισμό, γιατί τάχα μου δεν τους το επιτρέπουν οι Ρωμαίοι; Στις κατακόμβες! Οι κατακόμβες όμως δεν ήταν λαγούμια, αλλά οργανωμένες πολιτείες. Και εδώ πρέπει να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, γιατί θα προκύψουν κάποια ερωτήματα. Πώς γίνεται να σε αφήνουν να ανοίξεις κάτω από τα ανάκτορα τους αυτές τις αίθουσες και τα λαγούμια, γιατί; Για να λατρέψεις την κουταμάρα σου; Και τόσα μπάζα που έβγαζαν πού τα πήγαιναν; Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει!
Πόσο ψέμα έχουμε φάει! Ας πάρουμε τοις μετρητοίς τα λόγια της Αγίας Γραφής, Καινής Διαθήκης, στις πράξεις των Αποστόλων που λένε ότι ο Παύλος δίδαξε τον χριστιανισμό μόνο σε συναγωγές. Κρατήστε το αυτό! Όχι συναγωγές των εβραίων, γιατί οι έννοιες είναι διαφοροποιημένες στις δυο λέξεις. Άρα, υπήρχαν Ιουδαίοι σε υπόγεια λαγούμια, στην Ρώμη, στην έδρα της αυτοκρατορίας, που πάλι δεν είχαν τους ίδιους θεούς με τους Ρωμαίους, αλλά ήταν Ιουδαίοι και τους επιτρέπαν οι Ρωμαίοι να επιτρέπουν να υπάρχουν με τα λαγούμια που έχουν ανοίξει από κάτω τους και πήγε κι ο Παύλος στις συναγωγές τους να τους διδάξει για τον Χριστό! Και δεν τρέχει τίποτα κι όλα καλά; Εκεί που ήταν οι Ιουδαίοι που λάτρευαν τον Γιαχβέ, ήρθαν κι οι Χριστιανοί που ήταν κυνηγημένοι, δεν έβγαιναν στην επιφάνεια, αλλά κάθονταν στα λαγούμια για να λατρεύουν τον χριστιανισμό! Τόσο παραμύθι!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Να προσθέσω ότι η λέξη «χριστιανισμός» προυπήρχε του  λεγόμενου Χριστού που γνωρίζουν οι πολλοί. Αν θα ανοίξουν, όσοι θέλουν να διαβάσουν, έγινε χριστιανική επανάσταση το 14 μΧ, μέσα στην Ρώμη, επί Τιβερίου μέσα στην Ρώμη. Θέλω να ρωτήσω ποιοι ήταν εκείνοι οι Χριστιανοί.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πριν ακόμα μεγαλώσει και υπάρξει ο Χριστός!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτό έγινε επί Τιβερίου μέσα στην Ρώμη. Όποιος θέλει μπορεί να βρει τις απαντήσεις.
ΦΛΑΒΙΟΣ ΙΩΣΗΠΟΣ ΚΑΙ ΔΟΜΙΤΙΑΝΟΣ
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ξέρετε ποιο είναι το πιο γελοίο της υπόθεσης. Όταν έχεις μελετήσει τον Φλάβιο Ιώσηπο που τον έχουν για πολύ μεγάλο ιστορικό οι Εβραίοι, τον μόνο αποδεκτό και μεγάλο ιστορικό τους. Υποτίθεται ότι αυτός είναι ο εξεγερμένος τότε στρατηγός των Εβραίων κατά των Ρωμαίων στην Ιερουσαλήμ και έχουν δώσει όρκο τιμής οι Εβραίοι στρατιώτες υπό τον Φλάβιο, ότι αν ηττηθούν να αυτοκτονήσουν όλοι και να μην ζήσει κανείς! Δεν την ήθελαν την ζωή, αν χάναν τον πόλεμο. Και εκεί που είναι στριμωγμένοι από τους Ρωμαίους και είναι όλα εις βάρος τους, αρχίζουν να αλληλοσφάζονται για να αυτοκτονήσουν υποτίθεται και μένει τελευταίος ο Ιώσιππος, ο οποίος δεν αυτοκτόνησε. Ο αντίπαλος του ο Ρωμαίος στρατηγός, ήταν ο Διομιτιανός, ο οποίος του χάρισε την ζωή και τον άφησε. Έκαναν μια συμφωνία τότε μεταξύ τους, αν ποτέ έρθει στα πράγματα ο Δομιτιανός, να τον καλέσει στην Ρώμη. Όταν αργότερα ο Διομιτιανός έγινε αυτοκράτορας της Ρώμης, κάλεσε τον Φλάβιο Ιώσηπο στην Ρώμη  -αυτά τα λέει ο Ιώσηπος- και του έδωσε βίλλα στην περιοχή των συγκλητικών και σύνταξη από το δημόσιο ταμείο της Ρώμης, διότι –λέει- ότι είναι ξάδερφος του! Ο Φλάβιος με τον ρωμαίο αυτοκράτορα ήταν ξαδέρφια; Δηλαδή, ή ο Φλάβιος Ιώσηπος ήταν ρωμαίος, για αυτό και ήταν ξαδέρφια ή ο Διομιτιανός ήταν Εβραίος! Ας απαντήσει η ιστορία τι παίζει από τα δύο! Είναι το ίδιο πράγμα με τις κατακόμβες και τον υποτιθέμενο διωκόμενο χριστιανισμό.
Δηλαδή, για να παίξουν το παιχνίδι της παραπλάνησης, έχουν φτιάξει τις ιστορίες που αν τις αναλύσεις, βγαίνει μέσα από το ψέμα τους, μια τρομερή αλήθεια, ότι όλο αυτό είναι ένα σχέδιο που είναι συγκεκριμένο κατά του Ελληνισμού.
Για να δημιουργήσουν καινούριες αυτοκρατορίες, όπως έκαναν με την Κίνα και στην συνέχεια με την Αμερική, για να εξαλείψουν Ελληνισμό και να έχουν πάντα την διαχείριση του ελληνικού πλούτου. Και πάντα ήταν εναντίον του Ελληνισμού.
Δείτε την ιστορία με την Κλεοπάτρα και τον Αντώνιο που πάει και καψουρεύει την τελευταία των Πτολεμαίων και την πάει στην Ρώμη και της κάνει και παιδί. Εκείνο το παιδί ήθελαν, για να πάρει τα βασιλικά δικαιώματα των καταπιστευμάτων των Πτολεμαίων Μακεδόνων και να πάνε στην Ρώμη.
Παρόλα αυτά, πάλι δεν τα έχουν πάρει όλα κι αναγκάζονται να στήσουν την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, το κράτος των Ρωμανών. Αυτά είναι όλα συνάφεια για να κλέψουν τον πλούτο και την διαχείριση. Τίποτα άλλο. Και παρόλα αυτά δεν υπάρχου επήλυδες άλλοι στην Ευρώπη.
ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 6Ο -7Ο ΑΙΩΝΑ ΜΧ
Ο,ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…
Οι επήλυδες εμφανίζονται μετά από τον 6ο-7ο αιώνα σιγά-σιγά, στο βορειότερο μέρος διάφορα ανατολικά φύλα που τα φέρνουν για επήλυδες και στην συνέχεια, μετά από άλλα 300 -400 χρόνια άρχισαν να κάνουν κρατικές οντότητες, αλλά το οποία δεν είναι Κυρίαρχα κράτη, γιατί τους δίνει άδεια χρήσης τους εδάφους ο πάπας.
Ό, τι γίνεται στην Ευρώπη και ό,τι κράτος στήνεται, αυτό συμβαίνει μετά το σχίσμα. Πρέπει να το συνδέσετε νομικά αυτό. Γιατί πριν το σχίσμα δεν υπήρχε κανένα κράτος νομικά αναγνωρισμένο στην Ευρώπη. Μετά γίνεται το σχίσμα των εκκλησιών Ανατολική και δυτική Εκκλησία, Πάπας και Πατριάρχης και μετά ξεκινούν κράτη στην Ευρώπη, που όλα αυτά είναι ιδιωτικές εταιρείες. Δεν υπάρχει κυρίαρχο κράτος μέχρι σήμερα σε όλη την Ευρώπη και όποιος σας πει ότι υπάρχει, σας λέει ψέματα. Υπάρχει μόνο την Ελλήνων!
Γι’αυτό και η ίδια η Τουρκία δεν στήθηκε ποτέ ως Κυρίαρχο κράτος. Ήταν πάντα Εταιρεία και οι σουλτάνοι και το μετέπειτα σημερινό ιδιωτικό κράτος «Τουρκία». Γιατί η Κυριαρχία του εδάφους είναι των Ελλήνων και μερικώς για την κλέψουν, έστησαν όλα αυτά με τα ιερατεία και υπέγραφαν οι παπάδες και την έδιναν. Τώρα έρχονται οι ίδιοι οι παπάδες να μου πουν ότι η περιουσία η δική τους είναι από χρυσόβουλα του σουλτάνου.
Βρε, βρωμιάρηδες, πού την βρήκε την Κυριαρχία ο σουλτάνος για να σας την δώσει δικαίωμα και για να σας δώσει με τα χρυσόβουλα, ιδιοκτησία και κυριαρχία; Από πού την πήρε; Και να θυμάστε κάτι: Οι εκκλησίες πήραν την Κυριαρχία ψευδώς και δεν είναι τυχαίο που όλος ο πλανήτης έχει ένα Οικουμενικό Πατριαρχείο. Προσέξτε τον θεσμό που έχουν στήσει! Ενώ υπάρχουν πολλά Πατριαρχεία, έχουν στήσει στην Κωνσταντινούπολη ένα Οικουμενικό. Δηλαδή, όλης της οικουμένης την Κυριαρχία ε; Πόσο βλάκες είμαστε που τα τρώμε όλο αυτόν τον καιρό.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Και τα χρυσόβουλα των σουλτάνων είναι ψεύτικα;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω εγώ τα συμβόλαια για να πουλήσω το σπίτι σου;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Οι Τούρκοι που πουλάνε τα σπίτια των Κυπρίων στην κατεχόμενη Κύπρο, έχουν χρυσόβουλα αυτά; Μια απλή ερώτηση για μια σοβαρή απάντηση: Επειδή κατέσχεσες την περιοχή με στρατό, τα πουλάς και ισχύει το πωλητήριο;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Δεν ισχύει! Ποιος κάνει τα μαύρα μάτια και…
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όλοι! Είναι όλοι προδότες του κερατά! Μασονόσκυλα! Όλοι στο κόλπο τους! Γι’αυτό ο Σώρρας έσκασε τα 20 δις για την τράπεζα γης στην Κύπρο. Δεν είναι τυχαίες οι κινήσεις που έχει κάνει. Εκτός από τα 50δις, κατέθεσε κι άλλα 20 δις για να δημιουργηθεί Τράπεζα γης κι όποιος έχει ανάγκη, να πηγαίνει εκεί να καταθέτει τους τίτλους με την έννοια ότι δεν θα μπορεί να πουλήσει και να παίρνει άτοκα χρήματα. Ας έρθει μετά από 100 χρόνια το τρισέγγονο του χωρίς τόκο να δώσει τα χρήματα για να πάρει τους τίτλους.
Αυτή είναι η ιδέα της motherland και τα 20 δις που έχει καταθέσει ο Σώρρας. Πόσοι μιλούν για αυτό; Εντάξει, τα 50 δις δεν τα παίρνει το κράτος της Κύπρου. Ας πάμε να δούμε τώρα, γιατί δεν αξιοποιούν τα 20 δις για την Motherland. Γιατί είναι θέμα Κυριαρχίας. Όταν σε βάλουν εσένα να παραιτηθείς πουλώντας εξ’ανάγκης την περιουσία σου, εσύ θέλεις να πουλήσεις το σπίτι σου και δεν σε νοιάζει αν θα γράφει για την κυριαρχία το συμβόλαιο και αν δεν θα γράφει.
Αλλά για να δώσουμε στο θέμα την μεγάλη διάσταση που έχει, πήγαινε δύο χρόνια πίσω. Ποιος καταλάβαινε αυτό το θέμα; Καταλάβαινε κανένας τι θα πει Κυριαρχία και ότι όλος ο πλανήτης είναι δικός σου; Καταλάβαινε κανείς ότι όλη η Ευρώπη είναι δική σου; Ποιος σου είπε ότι χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο για να την πάρουμε, αφού έχεις όλα τα αποδεικτικά ότι είναι δική σου;Έχει σημασία να καταλάβουμε κάτι. Ότι από την στιγμή που ιδρύεται ακόμα κι ένα κράτος, υπάρχει ένα καταστατικό. Από την στιγμή που ξεκινάς να δηλώσεις δραστηριότητα, ακόμα και κράτους, πρέπει να υποδείξεις και να αποδείξεις ότι έχεις τον χώρο που εδράζεις αυτή την δραστηριότητα. Όπως ξεκινάς να κάνεις μια επιχείρηση, ή μια Ε.ΣΥ. και θέλεις ένα κτίριο να την στεγάσεις, θα πρέπει να έχεις, ή να αγοράσεις ή να νοικιάσεις ή να σου παραχωρήσουν ένα οικόπεδο. Αν δεν έχεις από πουθενά, δεν μπορείς να δηλώσεις δραστηριότητα.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ο Όθωνας από πού πήρε και έκανε λέει βασίλειο στην Ελλάδα με το κεφάλι του πάνω; Για σκεφτείτε, ποιος τον έστησε εκεί μέσα; Έστειλαν ή δεν έστειλαν στρατό κάποιοι;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι το ένα, αλλά το θέμα είναι ότι συνοδεύεται κι από μια πτώχευση και υπογράφτηκαν χαρτιά πάλι στους Ροθτσάιλντ το 1822.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ποιος την κάλυψε την απατεωνιά; Οι λεγόμενες «Μεγάλες Δυνάμεις»! Τι «Μεγάλες Δυνάμεις», όταν χρειάζεται να κλέψεις, για να αποδείξεις κάτι; Βρε παιδιά, μεγάλος κλέφτης ναι, «Μεγάλες δυνάμεις», δεν βλέπω!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συνδυάστε πως ό,τι έγινε το 2010 με την εικονική κατάσχεση της Ελλάδας για χρέη που παραδώσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία, που παραιτηθήκαμε της ασυλίας της Εθνικής περιουσίας και των Εθνικών γαιών, το ίδιο είχε γίνει και τότε με την πρώτη πτώχευση και με την τότε κατάσχεση. Οι τραπεζίτες έδωσαν το δικαίωμα. Πρέπει να καταλάβετε ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο και δεν υπάρχει διαφορά στο σενάριο. Το σενάριο είναι το ένα και το αυτό!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Και ο τόπος είναι ένας και αυτός!
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι! Πότε έγινε η πρώτη πτώχευση; Αν το δείτε αυτό, θα το καταλάβετε! «Πτώχευση», δεν έχεις να πληρώσεις δηλαδή και στα παίρνω και τα κάνω ό,τι θέλω!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Η πλάκα είναι το άλλο που λένε ότι πήγαν οι Έλληνες και επιβλήθηκαν στην Αίγυπτο στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Πτολεμαίων. Από πότε ζούσαν μαζί οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι και μοιράζονταν την Ελληνική και Αιγυπτιακή παράδοση μέσα στις αιγυπτιακές κτήσεις; Ξέρετε πού βρίσκεται η πόλη Ηράκλεια; Ήταν μια πόλη, όπως είναι η Βενετία με πολλά νησάκια και πολλά κανάλια, γύρω στα 7 χιλιόμετρα από την παραλία της Αλεξάνδρειας. Αυτή η πόλη βρέθηκε και έχει χιλιάδες τόνους χρυσού που ήταν αφιερωμένοι στις ελληνικές και αιγυπτιακές θέότητες κι ακόμα βγάζουν αυτή την ποσότητα χρυσού με ανασκαφές.
Υπάρχουν ελληνικά αγγεία με ιερογλυφικά και αιγυπτιακά αγγεία με ελληνικά γράμματα. Οι Έλληνες ζούσαν για χιλιάδες χρόνια μαζί με τους Αιγύπτιους!
Θα γραφούν πολλά βιβλία όταν ξαναβγούν οι αληθινές ιστορίες με τις αποδείξεις. Δεν μπορούν κάποιοι άλλοι να τις βγάλουν και ονομάζουν την δική τους παραμυθολογία, ιστορία και την δική μας ιστορία, παραμυθολογία. Όλος ο πλανήτης είναι γραμμένος με ελληνικές αποδείξεις, με ό,τι είδους στοιχείο θέλετε, από μέταλλα, από αγγεία, γυάλινα σκεύη, από κτίσματα, από μηχανήματα. Ο πλανήτης είναι γεμάτος! Κάποιοι άλλοι έχουν ανάγκη να δημιουργήσουν και να κάνουν την παραμυθολογία, ιστορία. Έχουν πρόβλημα και το ξέρουν.
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…
Οπότε, ενώ μας λένε συνέχεια ότι μόνο ο Έλληνας λέει: «να χαθεί η κατσίκα του γείτονα, γιατί δεν έχω εγώ», αυτό κάποιος άλλος το λέει για χιλιάδες: «να χαθεί η ιστορία του Έλληνα, γιατί εγώ δεν έχω!» Σκεφτείτε το πολύ καλά και μελετήστε την ιστορία μας. Δείτε την μελέτη 50 επιστημόνων, από 15 Πανεπιστήμια. Αν την βρείτε, εγώ δεν θα την βγάλω δημοσίως, θα σας πει: πώς οι Έλληνες έπαιρναν πρώτες ύλες από τον Αμαζόνιο και τις επεξεργάζονταν σε 17 μεταλλουργία της Κρήτης και τα πουλούσαν από την Δανία, μέχρι και την Ν. Ζηλανδία. Δεν το λέω ως  φαντασία, αυτή η μελέτη είναι από 50 επιστήμονες και από 15 Πανεπιστήμια σε όλον τον κόσμο. Ποτέ κανείς δεν την έβγαλε δημόσια γιατί ντρέπονται!
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι και όταν λέμε για Ν. Ζηλανδία, μιλάμε για Μαορί και ο Σώρρας είπε επίσημα: «έχω τις εμπορικές συμφωνίες των Μαορί με τον Μ. Αλέξανδρο στα χέρια μου».
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Εγώ μιλάω για την μινωϊκή εποχή.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, το ξέρω ότι μιλάς για παλιότερα, 2.500 χρόνια και πριν από τον Αλέξανδρο! Ακόμα και τα ιστορικά στοιχεία της εποχής του Αλεξάνδρου, μας τα είχαν κρύψει τόσο πολύ καλά σήμερα! Για να μπορούσαν και να έπρεπε να κάνουν εμπορικά συμβόλαια ο Μέγας Αλέξανδρος με τους Μαορί που είναι 4.000 μίλια κάτω από την Ν. Ζηλανδία, άρα μιλάμε για δομημένη κοινωνία σε όλον τον πλανήτη το 330πΧ.
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Και σε τι γλώσσα μιλούσαν και τις έκαναν τις συμφωνίες;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έλα ντε! Για αυτό ψάχνω ένα κείμενο στα λατινικά το 350πΧ και δεν το βρίσκω. Από 12 χρονών παιδί, σαράντα χρόνια το ψάχνω και δεν το βρίσκω! Γιατί ο μπάρμπας μου μου έλεγε ότι δεν υπάρχουν τα λατινικά πίσω από το 350πΧ.
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Εγώ θα πω ότι όποιος νομίζει τον εαυτό του αφυπνισμένο, ας δείξει πώς αφυπνίστηκε, τι μελέτες έχει κάνει; Όχι το τι άκουσε, ή του είπαν και τι έμαθε, δεν αφυπνίζεσαι έτσι! Τι μελέτες έχεις κάνει για να βρεις αυτό που δεν σου είπαν άλλοι. Σκεφτείτε το πολύ καλά αυτό! Μην χρησιμοποιείτε λέξεις για να τις χρησιμοποιείτε μόνο! Είναι σοβαρή η κατάσταση και θέλει σοβαρότητα.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς όμως και να δείξουμε στον κόσμο από πού πρέπει να αρχίσει για να διαβάζει την ιστορία. Γιατί δεν ξέρει ο κόσμος με την παραπληροφόρηση. Έχουν καταστρέψει τα πάντα. Ούτε εγώ δεν ξέρω, ποιος θα μας πει από πού θα ξεκινήσουμε;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Μάθε την τέχνη που όταν σε έχουν βάλει να ακούς μόνο ψεύτες, που σου λένε μόνο ψέμματα, να καταλαβαίνεις την αλήθεια. Δεν χρειάζεται να βρεις την αλήθεια γραμμένη. Αν ακούς μόνο ψεύτες, θα λένε μόνο ψέματα.
ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΙ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ: Θέλω μια λογική απάντηση σε δύο σκέψεις που μπορεί να γεννώνται σε όλους μας. Βλέποντας μέσα σε βάθος χρόνου ένα πολύ καλά στημένο σχέδιο κατά του Ελληνισμού και το «κατά» είναι σχετικό, γιατί το προσδιορίζουμε κάποιες φορές, όπως στην σημερινή συζήτηση, ότι στόχος είναι να καταφέρουν να πάρουν τον πλούτο των Ελλήνων. Δεν μπορώ λογικά να φανταστώ ότι επί την σειρά αυτών των χιλιάδων ετών, όλο αυτό γίνεται για οικονομικούς μόνο λόγους, ότι θέλουν απλά να μας πάρουν τον πλούτο κάποιοι.
Και η δεύτερη σκέψη είναι η εξής: Βλέπω μια πολύ καλή στρατηγική και μια συνέχεια του έργου επί γενεών και γενεών, το ίδιο σχέδιο μέχρι σήμερα. Δεν μπορεί κάποιος να το σκέφτηκε και να πέθανε και ο γιος του να είχε την ίδια τεχνική και το ίδιο σχέδιο και  να το συνεχίζει, ο επόμενος το ίδιο και αυτό  να κρατεί χιλιάδες χρόνια. Με την λογική θα μπορούσα να αντιληφθώ ότι ένας έχει καταστρώσει όλο αυτό το σχέδιο και συνεχίζει να το εφαρμόζει. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο πόλεμος για οικονομικούς λόγους πρώτον και δεύτερον να κληρονομείται και από τους «αντίθετους», αυτό το σχέδιο. Υπάρχει κάποια λογική απάντηση σε αυτό;
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Κι εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό: Θέλουν τον πλούτο της γης, ή την γη (σαν γη) των Ελλήνων;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλουν την βιολογική εξαφάνιση κάθε Έλληνα και κάθε ελληνικού γόνου πάνω στον πλανήτη, όσο και να φαίνεται απίστευτο και τραβηγμένο, είναι μόνο έτσι!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Έτσι είναι και εμείς πρέπει να το μεταφέρουμε σε όλους τους Έλληνες!
ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
ΜΩΥΣΗΣ…
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι άνθρωποι δεν μπορούν να το καταλάβουν, αν ξεκινήσεις λέγοντας αυτό. Ναι, είναι ένας που έφτιαξε αυτούς που χρησιμοποιεί, οι οποίοι είναι ένας λαός, ένα συνοθύλευμα περιθωριοποιημένων ανθρώπων και εδώ, αυτό το λιβελλογράφημα που λέγεται «Έξοδος» έχει μεγάλες αλήθειες. Γιατί,  αν δείτε ποιοι πάνε στην Αίγυπτο και μετά φεύγουν, θα δείτε πώς έχει στηθεί αργότερα στις στις νεότερες χιλιετηρίδες και πώς ξεκίνησε ο διωγμός του Ελληνισμού.
Στην Αίγυπτο πηγαίνει μόνο μια οικογένεια με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους, λέει το κείμενο για 67 ψυχές όλες κι όλες. Και μετά από 450 χρόνια που κρατάει στην Αίγυπτο την διαμονή των λεγομένων «Ισραηλιτών», φεύγουν 650.000. Παιδιά και κουνέλες να ήταν, δεν γίνεται να γεννοβολήσουν τόσο πολύ!
Αλλά, η ιστορία δίνει λεπτομέρειες, ακόμα κι η δική τους ιστορία και λέει αναλυτικά ποιοι έφυγαν από την Αίγυπτο. Και το κείμενο λέει ότι: από την Αίγυπτο έφυγαν οι λεπροί που ήταν εξω από τα κοινωνικά σύνολα των χωριών και των πόλεων, πεταμένοι στα λατομεία της Ηλιουπόλεως, οι μίαροι, όσοι τους είχαν κόψει χέρια ή πόδια από εγκλήματα, οι μιασμένοι, δηλαδή οι μολυσμένοι, οι απεχθείς, δηλαδή αυτοί που δημιουργούν την απέχθεια ίσως να έχουν και κάποια περίεργη μορφή και οι βδέλυγμοι, αυτοί που πίνουν αίμα δηλαδή, εξ’ού και βδέλλα. Το κακό συναπάντημα που το έδιωξαν από την Αίγυπτο, περιφερόταν τάχα μου για 40 χρόνια μέσα στην έρημο και δεν ήξεραν ούτε οι ίδιοι τι λάτρευαν!
Αρχηγός τους ήταν ο Μωυσής! Έχουν φτιάξει και μια ωραία ιστορία ότι το πέταξαν με ένα καλαθάκι στον Νείλο, γιατί το λυπήθηκαν να μην πνιγεί και το βρήκε μια βασιλοπούλα, που το σπούδασε και τον μεγάλωσε. Τον έβαλε και στον Ελληνικό ναό να κάνει τον ιερέα, οπότε είχε μυηθεί στα ελληνικά μυστήρια και στην ελληνική γνώση και έφτασε να το παίζει αρχηγός.
Και αφού το παίρνουν αυτό το παιδάκι από αρχηγό και τον κάνουν αρχηγό αυτών που διώχνουν από την Αίγυπτο.
Κοιτάξτε πώς παίζεται το παιχνίδι τους όμως. Σε εκείνο το περίφημο πηγάδι που συναντά ο Μωυσής την Σαπφώρα και συναντά και τον πατέρα της Σαπφώρας που είναι ο ιερέας της Κρόνιας θρησκείας– κι όχι του Διός και του φωτός-.
Το παιχνίδι αρχίζει να παίζεται από εκεί και ξεκινάει από αυτή την στιγμή. Τον προσηλυτίζει και τον κάνει πράκτορα του ο πεθερός του και έτσι αρχίζει και τους λέει τα καινούργια καθέκαστα….Οι δέκα εντολές είναι ευφυολογήματα για να στήσουν την συμμορία για το πώς θα μοιράσουν τον πλούτο και την γη με τις υποσχέσεις του θεού κτλ. Τους βάζει να πάνε σε συγκεκριμένη περιοχή και να αρχίσουν τις σφαγές κι αυτή την δουλειά κάνουν επί σειρά ετών. Αρπάζουν από παιδιά, σκοτώνοντας τους γονείς,  ειδικά τα αγόρια και τους μεγάλους άντρες και παίρνουν τις γυναίκες για τεκνοποίηση, τις γυναίκες των ανθρώπων συγκεκριμένα, γιατί έχουν μεγάλο πρόβλημα με τις σύμφυτες αρρώστειες. Έχουν δύο ασθένειες σύμφυτες στο DNA τους. Η μία είναι αυτό που παθαίνουν, όταν φάνε χοιρινό και πρήζονται, γιατί υπάρχει ένας μύκητας στο αίμα τους που αντιδρά στο χοιρινό και η δεύτερη είναι ο τέταρτος τύπος λέπρας. Σαπίζει το σώμα τους και πέφτουν κομμάτια και πάντα παίρνουν παιδάκια και κορίτσια από τους ανθρώπους για να τεκνοποιήσουν και να μεταλλάξουν την σωματική τους οντότητα, σιγά-σιγά και να ξεφύγουν από την κατάρα που έχουν.
Αλλά πάντα ανάμεσα τους όμως υπάρχουν οι βδέλυγμοι, αυτοί οι οποίοι πίνουν αίμα. Και με τόσα εγκλήματα που έχουν κάνει, φτάνουν και στήνουν τα ιερατεία τους και μεγαλώνουν και πάμε λέγοντας!
Έχει τρομερές περιγραφές το λιβελογράφημα Αγία Γραφή- Παλαιά Διαθήκη. Κάποια στιγμή πρέπει να  μελετήσετε τα εγκλήματα που έχουν κάνει μέσα στους αιώνες,  για να δείτε το μίσος των Εβραίων κατά των ανθρώπων και των Ελλήνων. Φτάνουμε μετά, στα ιστορικά χρόνια που έχουν εδραιωθεί σε κάποιες περιοχές και έχουν στήσει τα ιερατικά μαγαζιά και συνεχίζουν την κάστα της διαχείρισης, η φυλή του Λεββί, γιατί μόνο αυτής της φυλής γίνονται αρχιερείς ραβίνοι των Εβραίων. Δεν θα πω το όνομα, αλλά θα πω το εξής: Πολύ μεγάλου Έλληνα αγωνιστή, ο γιος είναι αρραβωνιασμένος με κοπέλα της φυλής του Λεββί. Δηλαδή, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Στο δίκαιο των αυτοχθόνων Ιθαγενών λαών να διαχειρίζονται την γη τους, πού κολλάνε όλοι αυτοί που είναι τσιγγάνοι, χαμένο καραβάνι; Η γη της επαγγελίας είναι «πάμε να κάνουμε πλιάτσικο στην γη κάποιου άλλου»; Ακόμα και σήμερα, δεν έχουν σεβαστεί τα δίκαια των Αυτοχθόνων λαών, όπου και να πήγαν! Δεν υπήρχε ποτέ σεβασμός και για αυτό είναι οι μόνοι που πολεμούν όλους τους Αυτόχθονες, όπου και να τους βρουν.
Π. ΣΩΖΟΣ: Γιάννη, στην ουσία απάντησες αν θέλουν μόνο την οικονομική ευμάρεια ή αν στοχεύουν σε κάποια πράγματα…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γενικά η διαχείριση του πλούτου είναι το μεγάλο όπλο πνευματικής σκλάβωσης των ανθρώπων.
Π. ΣΩΖΟΣ: Όμως, εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι υπάρχει ένα σχέδιο σε συνέχεια, οπότε δεν γίνεται αυτό το πράγμα να κληρονομείται…
ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ..»;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γίνεται! Δεν έκανα τυχαία αναφορά στην συγκεκριμένη κάστα που εφαρμόζουν το σχέδιο που είναι η λεγόμενη φυλή Λεββί. Έχεις ακούσει τον όρο, που χρησιμοποιούν σήμερα κάποιοι: «για τον φόβο των Ιουδαίων»; Γιατί το έλεγαν; Ο ραββίνος που δεν είναι καν άνθρωπος και είναι ορκισμένος εναντίον σου πάντα, δίνει τις εντολές και όποιος δεν τις υπακούει, η δική του συμμορία οι Ιουδαίοι, παίρνουν την εντολή και τον σκοτώνουν. Οπότε, όποιος παρεκκλίνει τις εντολές, η ποινή του είναι θάνατος και είναι τόσο εγκλωβισμένοι στις εντολές των ραββίνων που είναι απίστευτο! Οπότε, για τον φόβο των Ιουδαίων δεν τολμάει να πει κανείς ούτε το όνομα του. Με αυτή την έννοια έχουμε την κληρονομικότητα της εντολής και την επέκταση της. Όταν διαχειριστείς, τα πρώτα που θα αρπάξεις, τι θα τα κάνεις; Κάποιος πρέπει να συνεχίσει την διαχείριση.
«ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ DNA ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…»
Εντωμεταξύ στο ξαναλέω: εσύ που είσαι άνθρωπος δεν μπορείς να το καταλάβεις στην πραγματική του διάσταση το θέμα, αυτός όμως που δεν είναι άνθρωπος και προσπαθεί να εξαλείψει από πάνω του τα προβλήματα που έχει και να πλησιάσει προς τον άνθρωπο, είναι θέμα ζωής για αυτόν. Δηλαδή, πολεμάει εναντίον σου για την ίδια του την ζωή πάντα, αλλά δεν στο λέει. Και μην κοιτάς τους τελευταίους αιώνες που έχουν καταφέρει και πλησιάζουν τους πραγματικούς ανθρώπους και τους βλέπουμε ανάμεσα μας και δεν τους καταλαβαίνουμε.
Τότε θα καταλάβεις και πόσο δίκιο έχει ο Σώρρας με το DNA της καταγωγής. Δεν μας ενδιαφέρει το DNA περιοχής ή αναγνώρισης, ούτε προδιάθεσης ασθενειών, αλλά DNA καταγωγής να φτάσουμε σε 5000 χρόνια πριν κοινό πρόγονο και να δούμε από πού κατάγεσαι! Εκεί θα δούμε πραγματικά τα ζώα, που δεν είναι άνθρωποι και ας φαίνονται στο φαινότυπο άνθρωποι και ας έχουν λαλιά. Επιμένω, δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι πολλοί από δαύτους. Πολλοί από τους συνέλληνες μας φοβούνται μήπως δεν είναι Έλληνες. Αλλά το 99% του πληθυσμού της γης είναι όλοι Έλληνες. Γερμανοί, βούλγαροι, αλβανοί…είναι λίγοι αυτοί που δεν ανήκουν στους ανθρώπους. Θα έρθει η στιγμή που θα παρακαλούν να κάνουν τεστ DNA καταγωγής.
Πάνω από 150 εκατομμύρια ελληνογενείς κι ίσως να φτάνουν τα 400 εκατομμύρια, έχουν γενοκτονηθεί, σκοτωθεί δολοφονηθεί στα τελευταία 2.500 χιλιάδες χρόνια. Το ότι υπάρχει ακόμα ο Ελληνισμός και οι Έλληνες έχουν διασωθεί, μπορεί και συμβαίνει, γιατί δεν μπορείς να εξαφανίσεις τον Ελληνισμό, αφού υπάρχει σε όλον τον πλανήτη. Πότε ανακάμπτουν πάλι οι Έλληνες ως φυλή τα τελευταία 400 χρόνια; Στα βάναυσα χρόνια του βυζαντίου και της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας; Όποιος έλεγε ότι ήταν Έλληνας, το σκότωναν εν ψυχρώ χωρίς δίκη. Αυτό εξανάγκασε πολλούς Έλληνες να εξαφανιστούν από την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και την σημερινή γεωγραφική περιοχή της Ελλάδος.
Θα σας πω πρόσφατο περιστατικό που έζησα εγώ στην Αφρική πριν τρία χρόνια που για επαγγελματικούς λόγους ήμουν στην κεντρική δυτική Αφρική, στο κράτος της Γουϊνέας.
Η Γουϊνέα προφέρεται Gynea και είναι διαστρεβλωμένο για να μην καταλαβαίνεις. Αν σου έλεγαν «γκινέα», θα αναρωτιόσουν γιατί είναι τόσο ελληνικό, γιατί είναι το ελληνικότατο γκινέα είναι από το γυνή=γυναίκα. Εκεί οι άνθρωποι είναι 4 φυλές και είναι όλοι μαύροι. Οι τρεις φυλές λένε για την τέταρτη ότι «αυτοί είναι οι Έλληνες» Είναι κάτω από την ευρύτερη κοιλάδα του Νίγηρα, για όσους καταλαβαίνουν. Εκεί έκατσα τρεις μήνες και κάθε μέρα ήμουν με την οικογένεια του φύλαρχου και μου έλεγε ο πρωτότοκος γιος του φύλαρχου, που είπαμε πολλά πράγματα και σχετικά με τα μυστήρια τους και τα θρησκευτικά τους δρώμενα και για άλλα πολλά, χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι: «Εδώ είναι Ελλάδα!». Αλλά αυτό που σας λέω δεν γίνεται στην Κρήτη, ή στην Κόρινθο, αλλά στη μέση της Αφρικής! Καταλάβατε τι είπα; Άντε να το διαχειριστείς αυτό εσύ!
Ο Ελληνισμός αναγκάστηκε να μετακομίσει σε ένα σωρό σημεία. Δεν είναι τυχαίο κι ότι καταφέραν κάποιοι στα ψηλά βουνά και διατήρησαν λίγο την ελληνικότητα τους και κάποια στοιχεία γλώσσας, ζώντας απομονωμένοι και ήταν πολύ προσεκτικοί ακόμα στο ποιον και αν θα πάρουν γαμπρό ή νύφη, που εμείς σήμερα αυτό δεν το κατανοούμε. Τι εγκλήματα και τι σφαγές έχουν γίνει ενάντια του Ελληνισμού και έχεις τον άλλον να σου λέει για την θρησκεία της αγάπης! Τότε γιατί σκότωνε μόνο τους Έλληνες και αγαπούσε όλους τους άλλους! Είναι τέτοια η επανάσταση συνείδησης που γίνεται, που κάποια στιγμή χάνεις τον έλεγχο.
«ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ…»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΣΟΣ: Να συμπληρώσω σε αυτό που λες Γιάννη. Επειδή έχω πάει σε πολλά μέρη της Ελλάδος για διακοπές περισσότερο, όπου και αν πήγα σαν Έλληνας, μόλις το άκουγαν μπορώ να πω ότι είχα μια ιδιαίτερη περιποίηση. Είμαστε αναγνωρισμένοι όπου και να πάμε. Έχουμε αυτό το χάρισμα!
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι χάρισμα! Ενδόμυχα όλοι οι λαοί ξέρουν και σε σέβονται, ανεξάρτητα αν δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις ο καθένας. Κι εγώ το έχω ζήσει σε πολλά σημεία του πλανήτη, γιατί έχω πάει σε πάρα πολλά μέρη, αλλά αυτό που έζησα στην Κίνα γιατί έχω πάει πολλές φορές στην Κίνα και έχω προσπαθήσει να κάνω συζητήσεις και με μορφωμένους κινέζους και με άλλους, η Κίνα είναι γεμάτη μαίανδρους, από τα κράσπεδα στις γέφυρες, μέχρι τα εικονοστάσια του Βούδα. Τα κόκκινα φωτιστικά που βλέπουμε να κρεμούν στα κινέζικα μαγαζιά ακόμα κι εδώ, έχουν ένα χρυσό συρίτι που αν έχει σχέδιο θα είναι μόνο ο μαίανδρος, αλλιώς δεν έχει σχέδιο.
Παντού υπάρχει αυτό το σύμβολο κι αγκυλωτοί σταυροί μέσα στα πιθάρια που πουλούν ρύζι στην Κίνα. Φαντάσου, ένα μαγαζάκι 10 τμ και να έχει δύο πιθάρια μέσα με σβάστιγγες και μαίανδρους. Και ρώτησα τον κινέζο τι είναι αυτά και μου απάντησε: «σύμβολο!» και «τι σημαίνει;» «δεν ξέρουμε, το έχουμε από παλιά!».
Το σύμβολο του Κομφούκιου του μεγάλου διανοητή, ήταν ο αγκυλωτός σταυρός, η σβάστιγγα. Ο μαίανδρος δεν είναι; Τελικά, τα πάντα στον πλανήτη είναι ελληνικά, αλλά παραδόξως έχουμε 202 κράτη και λαούς και έθνη και αυτό το μικρούλι το ελληνικό.
Σας διαβεβαιώνω ότι από το 1992 που έμαθα, πληροφορήθηκα και κατανόησα, πώς φτιάχθηκε η νεοτουρκική γλώσσα και πώς οι εβραίοι της Αμερικής πλήρωσαν και έφτιαξαν στον Κεμάλ 8 Πανεπιστήμια και 1000 σχολεία και με ταχύρυθμους ρυθμούς εκπαίδευαν δασκάλους για να διαδώσουν την νέα γλώσσα, -η τουρκική δεν υπήρχε ποτέ. Η οθωμανική αυτοκρατορία είχε τα περσικά, κατά τα άλλα όλοι οι διπλωμάτες ήταν Έλληνες και μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα και τα αρχαία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είναι στην Ελληνική γλώσσα. Έφτιαξαν την νεοτουρκική γλώσσα που ήταν ένα συνοθύλευμα πολλών άλλων γλωσσών με μερικά τουρανικά, περσικά τα μητρικά – «τουράν» είναι το σκοτάδι στα σανσκριτικά και «ιράν» είναι το φως. Άρχισαν να διδάσκουν αυτή την γλώσσα και επειδή δεν είχαν ποτέ γραφή, πήραν την λατινική γραφή που δεν υπάρχει ούτε αυτή, αλλά είναι το αλφάβητο της Αρχαίας Ερέτριας, δίπλα στην Χαλκίδα και την έκαναν τουρκική γλώσσα και τουρκική γραφή. Είχα εντρυφήσει σε αυτό για το πώς έχει γίνει. Μετά, επειδή και από την μητέρα μου και από τον πατέρα μου και από τις δύο πλευρές δηλαδή, είχα πολύ περίεργη πληροφόρηση και πολλά ερεθίσματα από μικρός και έψαχνα και αντλούσα πληροφορίες για πολλά πράγματα, ταυτόχρονα με την γεωγραφική θέση που γεννήθηκα, έζησα και μεγάλωσα, η οποία έχει πολλά μυστικά, είτε από  τις αφηγήσεις  που ακούς. Όλα αυτά σε βάζουν σε μεγάλους προβληματισμούς, μπαίνεις στο τριπάκι κι αντλείς πληροφορίες και αν καταφέρεις και τις συνδέεις, είναι το τέλειο!
Έχοντας καταλάβει πόσο φτιαχτή ήταν η νεοτουρκική γλώσσα που δεν υπήρχε, άρχισα να ψάχνω και τα υπόλοιπα. Είχα ένα θείο μου που μου έλεγε: «Όταν μεγαλώσεις, αν ψάξεις να βρεις πότε ξεκινούν τα αρχαία λατινικά». Τότε που την άκουσα αυτή την κουβέντα ήμουν 12-13 χρονών παιδί και δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε, αλλά όταν μεγάλωσα, κατάλαβα και άρχισα να ψάχνω και δεν βρίσκω πριν από το 350πχ τίποτα… Εκεί άρχισα να συνειδητοποιώ ότι όλα ήταν φτιαχτά και ψεύτικα. Κάποια στιγμή άρχισα να μελετώ τα κινέζικα και εκεί έπαθα πλάκα. Ενώ θεωρούνται είναι ιδεογράμματα, αν βάλετε τις ελληνικές γραφές της αρχαίας Ελλάδας και τις συγκρίνετε με τα κινέζικα, θα δείτε ότι είναι αναπαραγωγή, ανακατασκευή και μετατροπή πάνω στα αρχαία ελληνικά σύμβολα των γραμμάτων.
Εάν μπορέσεις και σπάσεις τους κώδικες της ομηρικής γλώσσας και γραφής και να φτάσεις σε σημείο να αναλύσεις την κάθε λέξη και συλλαβή και η κάθε συλλαβή να πηγαίνει στο ρήμα, στην ρίζα που την παράγει και αρχίσεις να το κατανοείς αυτό και μετά βάλεις δίπλα τα κινεζικά ιδεογράμματα με την έννοια που τους δίνουν και τα συγκρίνεις, θα νομίζεις ότι μιλάς κινέζικα, ή ότι διαβάζεις κινέζικα. Αρκεί να έχεις σπάσει  τον ελληνικό ομηρικό κώδικα. Εγώ, επειδή αυτό το είχα καταλάβει πολλά χρόνια πίσω και το δούλευα καμιά δεκαπενταετία, άρχισα να καταλαβαίνω τους εβραϊκούς κώδικες και να τους ξεχωρίζω σε όποια γλώσσα του κόσμου κι αν είναι με ακρίβεια 90%.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Όπου και να πήγα, όπου και να βρέθηκα κι εγώ, υπάρχουν και ανάμικτα έθνη, που ξέρουν πολύ καλά ότι είναι Έλληνες, με τις ντόπιες παραδόσεις, ντόπιες φορεσιές και τα ντόπια τα τραγούδια.
Υπάρχουν εκατομμύρια Ελλήνων σε περιοχές που δεν φαντάζεσαι, από το Αφγανιστάν μέχρι τον Εύξεινο πόντο, μπορείς να βρεις μια συγκεκριμένη φυλή των Ελλήνων που είναι 8 000.000 πέρα των υπολοίπων που είναι σε άλλες φυλές Ελλήνων. Αυτά τα γνωρίζω ο ίδιος και δεν μου τα είπε κάποιος άλλος! Μιλούσαμε και σε αρχαϊκές διαλέκτους για να μπορούμε να συνεννοούμαστε καλύτερα, γιατί όσο πιο παλιά έγινε ο γεωγραφικός διαχωρισμός, τόσο πιο παλιές είναι και οι κοινές ρίζες των Ελλήνων, οπότε, αναγκάζεσαι να μιλήσεις σε κάποια αρχαιοελληνική διάλεκτο. Δεν είναι βέβαια όλοι οι διάλεκτοι, δηλαδή, δεν σημαίνει ότι θα μιλήσεις στην αττική διάλεκτο και θα σου βγει, αλλά μπορεί να είναι μια μακεδονική, ή ποντιακή διάλεκτος, ή μια διάλεκτος της κρήτης. Εξαρτάται και από πού ξεκίνησαν αυτές οι φυλές. Μπορείς να καταλάβεις από την συνομιλία από πού προέρχονται αυτές οι μεταναστευμένες φυλές. Μπορώ να σου πω ότι κάποιες φυλές που μπορεί να ξέχασαν την γλώσσα γιατί αναμείχθηκαν ως μειονότητα σε κάποιες περιοχές και μετά από χιλιάδες χρόνια μπορεί να ξέχασαν την γλώσσα, αλλά δεν μπορούν να ξεχάσουν τον τρόπο σκέψης και τις οικογενειακές τους συνήθειες.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και εκατοντάδες λέξεις που ακόμα και στην γλώσσα που μιλούν είναι καθαρά ελληνικές με αρχαίες ρίζες.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ακόμα κι ο τρόπος που μαγειρεύουν τα φαγητά τους, είναι τελείως διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλο λαό δίπλα τους, ενώ θα σου θυμίσουν κατευθείαν την γιαγιά σου…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να καταθέσω σε μια παρένθεση μελετώντας από κοντά τις φυλές της Κίνας, εκεί γίνεται ένα συνοθύλευμα περίεργο. Η Κίνα έχει 52 καντόνια και 52 διαφορετικές φυλές.
Υπάρχουν φυλές που τρώνε τα σκουλίκια, τα φίδια και ό,τι άλλο θέλεις, υπάρχουν όμως και κάποιες φυλές που δεν τα ακουμπούν αυτά. Αυτοί είναι οι βουνίσιοι, όπως τους λένε οι νότιοι κινέζοι, επειδή είναι πιο βόρεια και στο βουνό. Εάν δείς αυτούς τους βουνίσιους, ενώ ο κλασικός κινέζος είναι αυτός που γνωρίζουμε και στην Ελλάδα και από τα έργα, οι βουνίσιοι δεν έχουν καμία σχέση με την κίτρινη φυλή. Είναι της λευκής φυλής και πολύ ψηλότεροι με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά του προσώπου, του οποίου η συμμετρία είναι μεσογειακή. Ο μέσος όρος του ύψους των κινέζων είναι το 1,60μ, ενώ οι βουνίσιοι είναι γύρω στο 1,75 με 1,80. Είναι τελείως διαφορετικός ο φαινότυπος τους και αυτά τα έχω ζήσει από κοντά. Δεν μου τα έχουν πει, ούτε τα έχω διαβάσει σε βιβλία. Εκεί βλέπεις την διαφορετικότητα των ανθρώπων, δηλαδή βλέπεις το παιδί του σωλήνα με τον φυσικό άνθρωπο. Θέλω να σας καταθέσω και το εξής: Οι περισσότεροι κινέζοι που ζουν στις πόλεις, έχουν μεταφερθεί τάχα μου από επαρχίες και οι γονείς τους είχαν έναν ατύχημα και είχαν πεθάνει κι ήραν στην πόλη. Οι ηλικίες τους είναι από 30-40 χρονών περίπου κι όλων οι γονείς είχαν ατύχημα. Αυτό έχει μεγάλη σημασία!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ας πάμε λίγο να δούμε τα πρόσωπα των Αϊνού, στις αρχαίες φυλές που ζουν στην Ιαπωνία ακόμα και σήμερα.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Σώρρας έδωσε και την πληροφορία εχθές στην ομιλία του  και είπε για 6 εκατομμύρια που μιλούν την ελληνική στην Ιαπωνία.
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Δείτε τα πρόσωπα τους, τις ενδυμασίες τους και τους χορούς τους.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και να θυμάστε ότι όλοι οι πραγματικοί ελληνικοί χοροί είναι πάντα κυκλικοί και είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Έχετε ακούσει μπουζουξή στα δυτικά Ιμαλάια, με αρχαίο μπουζούκι, όπως το έφτιαχναν νοι Έλληνες πριν από 2.500 με 3000 χρόνια με τρεις χορδές; Ακούστε τον και αν δεν θα σας θυμίσει τουλάχιστον 7 σύγχρονα τραγούδια, τότε ελάτε να μου πείτε ότι σας είπα σαχλαμάρες.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ….ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΩΝ.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Ήρθε η ώρα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:
  1. το αλφάβητο μας αποδεικνύει την ιθαγένεια μας και την αποικία των Ελλήνων στην γη;
  2. προσπαθούμε να πάρουμε το δικαίωμα της αποικίας της γης;
  3. οι τράπεζες είναι το όργανο που ελέγχει πόσοι Έλληνες υπάρχουν και πού;
  4. γιατί έβαλαν τους μογγόλους να επιβάλλουν το μογγολισμό στον ελληνισμό;
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Πριν προχωρήσουμε, ποιο από όλα τα ελληνικά αλφάβητα μιλάς; Πόσα θέλεις να μετρήσω;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το 5ο αλφάβητο που έχουν βρει στο Άργος και δεν το έχουν ανακοινώσει και το κρύβουν επιμελώς για 15 χρόνια τώρα, το έχετε υπόψιν σας; Έχει γραφεί ποτέ σε βιβλίο; Όχι! υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία εκατοντάδων χρόνων του Άργους σε αυτό το αλφάβητο, γιατί έπεσαν πάνω στα αρχεία της πόλης.
Όσο για τις τράπεζες, δεν χρειάζεται να απαντηθεί ότι η τράπεζα αποτελεί τον ένα καλύτερο τρόπο για βάση δεδομένων και να τους βάζει όλους να χρωστούν.
Όσον αφορά τα αλφάβητα θα σου πω τα εξής: Κάθε γράμμα του αλφάβητου, ο ήχος που έχει, ξεκινάει κι ένα ρήμα πχ. το Α είναι από το ρήμα «αλφάνω» και εξ’ού και το «αλφάδι» που σημαίνει «ξεκινάω κάτι από την αρχή». Ακόμα και το Α. στην λέξη Α-δελφός, αυτό συμβολίζει ότι το ξεκίνημα από μια μήτρα (δελφύς είναι η μήτρα), για αυτό και είμαστε αδελφοί. Όσο και να μεγαλώνουν τα παρακλάδια της οικογένειας είναι από τον ίδιο κορμό, από την ίδια μήτρα. Δεν είναι στερητικό το Α εδώ, αλλά προσθετικό και κατ’ουσίαν έχει την έννοια του ρήματος που έχει παράξει. Α-δελφός= αρχίζω από την αρχή. Δηλαδή, αρχίζω μια οικογένεια και είναι όλοι Α-δελφοί. Και μετά 50.000 χρόνια τα παιδιά τους θα είναι αδέλφια, γιατί η αρχή τους είναι μια μήτρα.
Για την αποίκηση της γης: Οι Έλληνες έφτιαξαν την γη, με μια τεχνολογία που είναι δύσκολη να την καταλάβουμε στον πολιτισμό που ζούμε. Εκείνο που θα σας πω είναι ένα: όπως ο ανθρώπινος οργανισμός έχει ροή και στο αίμα και στην λέμφο, -έχει δηλαδή δύο κυκλοφορικά συστήματα, το αιματολογικό που εδράζει και η συνειδητότητα και το λεμφικό. Η ροή τους λοιπόν αν είναι αριστερόστροφη ή δεξιόστροφη είναι καθοριστική για πολλά πράγματα και έχει να κάνει με το γεωμαγνητικό και του πλανήτη, και μέχρι και την περιστροφή του πλανήτη.
Ο χρόνος και η ταχύτητα περιστροφής της γης γύρω από τον εαυτό της είναι φτιαχτός. Ίσως να ακούγεται απίστευτο και κάποιοι θα πουν ότι αφορά την μάζα του πλανήτη. Ας πουν ό,τι θέλουν! Κάποια στιγμή θα βγουν κάποιες πληροφορίες για ολόκληρα κρυσταλλικά βουνά εδώ στην Ελλάδα που καθορίζουν την κίνηση του πλανήτη και θα πω μέχρι εδώ! Το ένα σημείο είναι στην κεντρική Ελλάδα. Σκεφτείτε τι ακούσατε! Καθορίζεται τεχνητά και ο χρόνος περιστροφής της γης, γύρω από τον εαυτό της. Προσπαθούν να αφαιρέσουν κρυστάλλους. Αυτό το ξεκίνησαν τα κλιμάκια των ΕΣ-ΕΣ που μπαίναν στις σπηλιές γιατί είχαν τις πληροφορίες, επί κατοχής. Θυμηθείτε που υπάρχει αναφορά για τον Κουρτ Βαν Χάιμ, τον μετέπειτα γραμματέα του ΟΗΕ και από ποιες σπηλιές τον έπιασαν να βγαίνει, 3μισι μήνες μετά την λήξη του πολέμου.
Αφού όλα καθορίζονται με διάφορους τρόπους, ακόμα και η περιστροφή του πλανήτη, τότε καταλαβαίνετε ότι θα καθορίζεται και το κλίμα. Όπως και το κλίμα τελευταία καθορίζεται άσχημα για τους ανθρώπους από τους μη-ανθρώπους. Οι τεράστιες καταστροφές, όπως οι μεγάλες πλημμύρες που γίνονται είναι τεχνητά φτιαγμένες, μόνο και μόνο για να γίνεται ένα τεράστιο έξοδο εναντίον των ανθρώπων με τις ζημιές που παθαίνουν.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Δεν φεύγουμε και δεν χρειάζεται να επαναφέρουμε ακριβώς το κάτι που ήταν. Αν θυμάστε, όπου γινόταν πόλεμος στις ελληνικές πόλεις και κατέστρεφαν τα ελληνικά μνημεία, όλοι οι Έλληνες είχαν παράδοση τους είχαν να αφήνουν τα κατεστραμμένα μνημεία έτσι. για να θυμούνται τι έγινε. Για να είναι γραπτό μνημείο και ιστορικό τι πρέπει εμείς να προσέχουμε για να το κάνουμε την επόμενη φορά καλύτερα, γιατί οι Έλληνες δεν αναζητούν την αλήθεια και να επανορθώσουν κάτι, αλλά συνεχίζουν να δημιουργούν και να μαζεύουν γνώση. Αυτό να το θυμάστε γιατί αυτός είναι ο Ελληνισμός. Όποιος παλεύει για να μείνουν τα πράγματα όπως ήταν, παλεύει για να μείνει στο παρελθόν. Αυτή η πάλη είναι πάντοτε υπέρ του θανάτου. Αν θέλουν οι Έλληνες να ζουν, θα μάθουν να συνεχίζουν να καταφέρνουν και να ζουν, όπως και να βρεθούν, όπου και να βρεθούν. Δεν υπάρχει μοιρολατρεία, δεν υπάρχουν μοιρολόγια και κλάμματα.
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα πω κάτι και δεν το λέω με καμία θρησκευτική έννοια. Αν φτιαχτούν ξανά στα ενεργειακά σημεία που είχαν επιλέξει και στο παρελθόν τα γεωμετρικά αυτά οικοδομήματα, που λέγονται «Ναοί» (από το ρήμα «ναίω» που σημαίνει «κατοικώ») όπως ήταν στο παρελθόν, θα αλλάξει τελείως το κλίμα της γης. Γιατί οι Έλληνες, δεν έφτιαχναν τυχαία ναούς για να λατρέψουν έναν άγιο, όπως οι χριστιανοί. Ήταν συγκεκριμένα γεωμετρικά σχήματα, κατ’ουσίαν υπερενισχυτές από το ρήμα «ενισχύω» της αιθερικής ενέργειας, του Αιθέρα δηλαδή. Γι’αυτό και πάντα η γωνία κορυφής είναι 144ο, ακριβώς η λεξαριθμική έννοια της λέξης «Θείο». Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα ελληνικά ιερά έχουν 144ο γωνία κορυφής. Αυτό που θα σας πω ότι για να εγγράψεις σε τρίγωνο γωνία κορυφής 144ο θα πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς αυτό που ονομάζεται: «τετραγωνισμός του κύκλου». Οι μαθηματικοί λένε ότι δεν γίνεται. Αν δείτε πόσο απλό είναι, δεν θα το πιστεύετε!
Οι Έλληνες το ήξεραν πάντα πώς είναι ο τετραγωνισμός του κύκλου και για αυτό κάθε κατασκευή που έκαναν, τις έδιναν αυτόματα την δυνατότητα να έχει γωνία κορυφής, στο εγγεγραμμένο τρίγωνο της κορυφής 144ο. έτσι, σε συνδυασμό και με το π δηλαδή το 3,14159 και με Φ, τον ιερό αριθμό 1,618 είναι σε απόλυτη μαθηματική δόμηση. Εμείς λέμε σήμερα «το έφτιαξε στο π και φ» και εμείς θεωρούμε ότι εννοεί «γρήγορα». Όχι, δεν το έκανε γρήγορα, αλλά το έκανε στο «π και στο φ», δηλαδή στο 3,14 και στο ιερό λόγο Φ 1,618. Ό,τι οικοδόμημα φτιάχνεται έχει συγκεκριμένη λειτουργικότητα και φτιάχνεται από αδρανές υλικό κι ποτέ από μέταλλο. Κυρίως, είναι από πεντελικό μάρμαρο. Το πεντελικό μάρμαρο είναι ένα μοναδικό υλικό στον πλανήτη γη και δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Έχει πολύ τρομερά συγκεκριμένη κρυσταλλική δομή. Αν κάποιος το δει στο μικροσκόπιο και το συγκρίνει με άλλο, θα καταλάβει την μεγάλη διαφορά που έχει. Μόνο από αυτό το υλικό είναι η σωστή κατασκευή του υπερενισχυτή του αιθέρα. Τρέφοντας τα ενεργειακά σημεία της γης με αιθερική ενέργεια, δημιουργούσαν και το κλίμα όπως το ήθελαν, δηλαδή εύκρατο, δηλαδή, ήπιος χειμώνας και όχι πολύ ζέστη το καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά επιτυγχάνεται με ορισμένους τρόπους. Και αυτή η λύσσα των ιερατείων των Εβραίων, εναντίον κάθε ελληνικού οικοδομήματος δεν είναι τυχαία και δεν είναι για να κρύψουν τα είδωλα που λένε. Είναι για να καταστρέψουν κάθε τι αιθερικό που ενεργοποιούσε το νερό, την κρυσταλλική δομή του νερού και τις μνήμες του οργανισμού του Έλληνα. Γιατί εκεί η υπερπύκνωση της ενέργειας ήταν τεράστια, οπότε ο εισερχόμενος εις τον χώρο, δεχόταν αυτό το ενεργειακό πεδίο πάνω στην κρυσταλλική μορφή του ίδιου του νερού του σώματος του και δεχόταν αλληλεπιδράσεις και ενεργοποιήσεις. Βέβαια, σε πολλούς αυτά θα είναι ψιλά γράμματα, γιατί το ίδιο πράγμα είναι και το νερό του όρκου, αλλά πόσο να εξηγήσεις!
Μια πολύ ωραία εξήγηση έκανε ο Αρχιεπίσκοπος της Ρωμανίας, μετά από την Ορκωμοσία στα Δερβενάκια, σε μια ταβέρνα στο Ναύπλιο, ο οποίος είναι ιατρός, ιατροδικαστής στην Αμερική. Μας έλεγε ακριβώς ένα πείραμα που είχε κάνει ο ίδιος που παρακολουθούσε την κρυσταλλική δομή του νερού και του μιλούσε με λόγια αγάπης ή το έβριζε. Στο μικροσκόπιο φαινόταν η αλλαγή της κρυσταλλικής δομής του την ώρα που έλεγε τα λόγια. Φανταστείτε τώρα τα λόγια του όρκου και πώς καταγράφεται ο όρκος πάνω στο νερό και δείτε και το περίεργο φαινόμενο του χιονιού που οι κρυσταλλικές νιφάδες δεν μοιάζουν μεταξύ τους.
ΠΕΡΙ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ…
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Το πεντελικό μάρμαρο έχει αποθηκευμένη συχνότητα ή κάτι άλλο που έγινε τότε και το έχει ακόμα αποθηκευμένο;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν παριστάνω τον ειδήμονα, αυτό που θα πω απλά, ως γνώμη είναι ότι το πεντελικό μάρμαρο δεν είναι γήινο κατασκεύασμα, αλλά ένα  φερτό υλικό. Μπορεί να κάνω και λάθος, γιατί είναι η γνώμη μου. Έχει μοναδικές ιδιότητες για να ενεργοποιηθεί ο πλανήτης. Έχει δυνατότητες καταγραφής. Επειδή όλοι έχουμε ένα επίπεδο γνώσης, άλλος μεγαλύτερο και άλλος μικρότερο, σήμερα στον πολιτισμό που ζούμε, όλοι μιλάμε για συχνότητες και μιλάμε βασικά για τις συχνότητες του ηλεκτρονίου, τα Herτz. Τα Hertz είναι μόνο οι συχνότητες του ηλεκτρονίου.  Δεν μπορούμε όμως να αντιληφθούμε την συχνότητα δόνησης άλλων υλικών κι άλλων δυνάμεων. Βλέπουμε μια πέτρα και την θεωρούμε ένα νεκρό πράγμα, αλλά δεν είναι. Αποτελεί μια οντότητα. Όταν μιλάμε για ένα ον, για μια οντότητα σημαίνει ότι έχει την δική της ιδιοσυχνότητα και την δική της ύπαρξη. Άρα, εμείς το βλέπουμε κάτι ακίνητο, άνευ ζωής και αξίας, δεν είναι όμως έτσι! Το πεντελικό μάρμαρο είναι το απαύγασμα μιας κορυφαίας τεχνολογίας που δεν έχει γίνει εδώ στον πλανήτη μας, κατά την δική μου άποψη και όποιος θέλει ας με διαψεύσει, αλλά εμένα αυτό λέει η αντίληψη μου.
Εάν γνωρίζεις τον αιθέρα, μπορείς να κάνεις τα πάντα! Μπορείς να δημιουργήσεις και ζωή, ακόμα και μετάλλαξη. Παράδειγμα, ένα μολυσμένο νερό, μπορεί να καθαριστεί με έναν κρύσταλλο. Γιατί; Ναι μπορείς να καθαρίσεις οποιαδήποτε μόλυνση έχει μια ποσότητα νερού, επεμβαίνοντας στην κρυσταλλική του δομή. Για να ξέρεις να επέμβεις όμως στην κρυσταλλική του δομή, θα πρέπει να  ξέρεις να το κάνεις, ή με λόγο ή με την βοήθεια κάποιου άλλου εργαλείου, όπως του κρυστάλλου.
Η έννοια η ίδια της λέξης «κρύσταλλος», έχει από την μια την βάση της στο κρυφό, αλλά είναι άλλο και για αυτό γράφεται και με δύο «λ», δηλαδή, άλλο δείχνει και άλλες είναι οι ιδιότητες του από το απλό που φαίνεται. Έχει να κάνει και με τον αιθέρα και τα ενεργειακά πεδία. Απλώς εμείς σήμερα δεν είμαστε σε θέση να την κατανοήσουμε γιατί μας έβαλαν στον πολιτισμό του ηλεκτρονίου, αλλά παρόλα αυτά ξέρουμε ότι υπάρχουν κρυστάλλοι που ακόμα κι αν τους πιέσεις παράγουν διαφορά δυναμικού. Υπάρχουν κάποιοι κρύσταλλοι που μόνο με την φωταύγεια, πάλι δημιουργούν διαφορά δυναμικού, όπως στα φωτοβολταϊκά για παράδειγμα. Άρα είναι κάποιες ιδιότητες των κρυστάλλων διαθέσιμες στο ευρύ κοινό, αλλά όχι όλες οι πραγματικές τους ιδιότητες.
Κάποια μέρα να διαβάσετε το απόσπασμα από τα Ορφικά που λέγεται «λιθικά» και αναφέρεται σε κρυστάλλους. Ίσως εκεί διαπιστώσετε ότι μερικές από τις ιδιότητες κάποιων κρυστάλλων όπως του «ίασπη» και του «ρουτιλίου» και θα δείτε και πειράματα που έχουν γίνει και θα τρελαθείτε τελείως όταν διαβάσετε μετά και την αποκάλυψη του Ιωάννη που λέει σε κάποιο σημείο ότι αυτός ο γέροντας που είχε παρουσιαστεί του λέει «τώρα θα σε πάω βόλτα στον ουρανό, στον θρόνο του θεού..» και τον παίρνει βόλτα στους ουρανούς του θρόνου του θεού. Εκεί βλέπουν γύρω από τον θρόνο να προσκυνούν 24 πρεσβύτεροι. Αυτό είναι κώδικας και έχει να κάνει με τα 24 χρωματοσώματα στον άνθρωπο. Και πάνω στον θρόνο του θεού ή δεν είναι – αυτό λέει το κείμενο- άνθρωπος τις καθήμενος που έμοιαζε με τον λίθο τον ίασπη». Αυτά δεν τα λέω εγώ, αλλά το χριστιανικό βιβλίο. Δηλαδή, έχει φωταύγεια όπως τον ίασπη. Τα συμπεράσματα δικά σας!
ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ…
Τα θέματα αυτά μπορεί να μην άπτονται στις παρούσες ανάγκες. Αν πάμε στο πώς μεταδίδουμε την γνώση στους άλλους, καλύτερα να πηγαίνουμε στα οικονομικά εργαλεία, που μπορεί να είναι πιο πεζό, αλλά είναι είναι πιο πραγματικό για την εποχή που διανύουμε. Φτάνουμε στο τέλος μιας κατάστασης, η οποία πρωτίστως θα αντιμετωπιστεί με οικονομικά εργαλεία. Αν δεν καταλάβουμε τα οικονομικά εργαλεία και πώς έστησαν όλο αυτό τον οικονομικό μαρασμό και πώς μας έχουν δεσμεύσει, κινδυνεύουμε να έχουμε καταλάβει ποιοι είναι οι Έλληνες, αλλά να χάσουμε ξανά όλον αυτόν τον αγώνα και πολλά πράγματα για πάντα. Αυτή την χρονική στιγμή, πρέπει να ρίξουμε βάρος στο οικονομικό και νομικό κομμάτι.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Αυτό για ποιο λόγο; Για να τραβήξουμε τους ανθρώπους κοντά μας, έτσι δεν είναι;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ξέρω τι θέλει ο καθένας να ακούσει για να έρθει κοντά μας. Εγώ «κοντά μου» δεν θέλω να τραβήξω κανέναν. Εγώ θέλω να αρχίσει να καταλαβαίνει στον βαθμό που μπορεί να καταλάβει ο καθένας ποιο είναι το δικό του συμφέρον, της οικογένειας του και των παιδιών του, ποιο είναι το μέλλον και η ζωή του που του την έχουν κλέψει. Αν αρχίσεις να μιλάς για τέτοια πράγματα, το έχασες το θέμα. Ας πας στην πεζή καθημερινότητα και στον τρόπο που μας γενοκτονούν και μας σκοτώνουν και κυρίως το πώς το χειρίζονται μέσω των οικονομικών θεμάτων… κάποιος συνέλληνας μίλησε για την Θάσο και είπε ότι κάποιοι ακόμα έχουν να φάνε και περνούν καλά.. άρα, το θέμα είναι οικονομικό και άμα δεν φτάσουν στον οικονομικό μαρασμό δεν θα καταλάβουν.
Αλλά, ακόμα σοβαρότερο για μένα είναι το εθνικό ελληνικό κομμάτι, όχι με την μεταφυσική έννοια, αλλά στην πραγματική ζωή που ζούμε σήμερα.
Οι πραγματικά ελληνικές ψυχές, όταν ακούν δύο κουβέντες, κάθονται σούζα…το λέω χαριτολογώντας. Ξυπνάνε με την μία και ας μην έχουν τις πολλές πληροφορίες. Αυτούς θέλεις πραγματικά να μπουν στον αγώνα. Δεν τους θέλεις όλους, ούτε να ορκίζονται όλοι! Αν δείτε στην ομιλία μου στην Πρέβεζα, αυτό το πράγμα τους λέω. Τι να το κάνω να έρθουν να ορκιστούν 100 αν είναι 50 είναι στο κόσμο τους. Εχθές, από τους 33,  έβλεπα τον έναν που έλεγε τον όρκο και χαζογέλαγε, γιατί άκουσε για λεφτά. Μέχρι εκεί του έκοβε του ανθρώπου και μπορεί να νόμιζε ότι αυτοί που ορκίζονται παίρνουν και κανένα φράγκο.
Δεν πρέπει να το αφήνουμε να γίνεται έτσι, αν δεν έχει καταλάβει ή δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έχει ενταχθεί σε αυτόν τον αγώνα, ως πολεμιστής πραγματικά για τον Ελληνισμό και τους Έλληνες. Δεν ορκίζεται κανείς ότι είναι Έλληνας. Δεν χρειάζεται να ορκιστεί κανείς για να μας πει ότι είναι Έλληνας. Άλλος  ο όρκος του πολεμιστή κι άλλος ο όρκος του ελληνισμού. Δεν δηλώνει κανένας Έλληνας με αυτόν τον όρκο και χρειάζεται να το καταλάβουμε αυτό, που πολλοί όταν πρωτοέρχονται σε επαφή με τα θέματα, δεν το αντιλαμβάνονται. Αν  μπορούσες να ρωτήσεις χθες έναν –έναν τους ορκισμένους: «γιατί θέλεις να ορκιστείς; Για να μας πεις ότι είσαι Έλληνας; Δεν χρειάζεται! πες μας τον πραγματικό λόγο. Αντέχεις το βάρος αυτού του αγώνα ή έρχεσαι υστερόβουλα; Γιατί το πρώτο πράγμα που ορκίζεσαι είναι πως ό,τι κάνεις το κάνεις με ανιδιοτέλεια. Να μην έχεις στο μέσα μέρος του μυαλού σου, μόνο τα χρήματα, ή όποιες απολαβές, όχι ότι δεν θα έχουμε, αλλά μην είναι ο στόχος σου αυτό μόνο! Κάπου πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΘΑΣΟΣ): Εγώ τους ρωτούσα: «τι θα θέλατε πραγματικά, να είναι ο Σώρρας ο απατεώνας ή να είναι όλα αυτά αληθινά;» και με κοιτούσαν χωρίς να έχουν τι να πουν. Γιατί, το μυαλό τους είναι μαθημένο διαφορετικά με την ύλη τόσα χρόνια, να πάει στην ταβέρνα, να πάει στα μπουζούκια, να πάρει κανένα αμάξι. Αλλά είναι μια καλή ερώτηση αυτή.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ…
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θεωρώ ότι είναι πολύ πεζή η ερώτηση, αν είναι ο Σώρρας απατεώνας ή όχι. Ο Σώρρας το μόνο που έκανε είναι να εμφανίσει δικά μας κλεμμένα που τα έχουν πάρει και τα διαχειρίζονται άλλοι. Από την άλλη μεριά, μας κατέθεσε κάποια χρήματα εξ’αδιαιρέτου σε όλους τους Έλληνες για ένα σκοπό. Ο Σώρρας δεν έτρεφε ποτέ αυταπάτες ότι αυτό το κωλοκαθεστώς που έχουμε στο κεφάλι μας θα πάρει τα λεφτά κι όποιος το πιστεύει αυτό, για μένα είναι γελασμένος.
Ο μόνος τρόπος για να συνενωθούμε είναι αυτός. Να πιάσει όλους και να τους καταθέσει εξ’αδιαιρέτου ένα τεράστιο ποσό και να πούνε όλοι ότι τα παίρνουν. Αυτός είναι ο λόγος της κατάθεσης. Για να σκοτωθούμε, να φαγωθούμε, να αναιρέσουμε, να κάνουμε όλες τις ζυμώσεις που χρειάζεται μέχρι να ξυπνήσουμε και καταλάβουμε τι μας γίνεται.
Να στο πω διαφορετικά; Ξέρεις πόσο εύκολο είναι για ένα Σώρρα να έκανε συμφωνία με το κράτος και να έπαιζε παιχνίδια εις βάρος μας; Εμείς, θα τα βλέπαμε «υπέρ» μας, ποιος θα το καταλάβαινε ότι είναι εις βάρος μας; Γιατί παρουσιάστηκε έτσι όπως παρουσιάστηκε ο Σώρρας και να μην παρουσιαζόταν διαφορετικά, να κάνει τις ωραίες του συμφωνίες…όλη την ημέρα τον παρακαλούν, του δίνουν όλον τον πλανήτη πλην της Ελλάδος. Δεν θα μπορούσε να κάνει μια πολύ καλή συμφωνία; Τι πιστεύετε; Ό,τι συμφωνία ήθελε την έκανε! Αλλά δεν είναι ούτε ο ρόλος του, ούτε ο σκοπός του.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Το είχε πει κι ο ίδιος. Θα μπορούσε, αλλά δεν το έκανε! Δεν ήταν αυτός ο σκοπός του.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Θα έπρεπε να εμφανιστεί ως πρόσωπο; Δηλαδή, δεν έχουμε επιχειρήσεις και ο καθένας να νομίζει ότι είναι κάποιου άλλου;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορούσαμε να εμφανιστούμε, ως κινέζοι, ως χαβανέζοι, ως αμερικανοί…όπως θέλαμε!
Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Θα ήταν δύσκολο; Όπως εμφανίζονται κι οι υπόλοιποι και να λέει κιόλας ότι είναι εταιρική η ευθύνη και όχι προσωπική. Δηλαδή, να κάνει κανείς ό,τι βλακεία θέλει και να θεωρείται ως νομικό πρόσωπο κι όχι φυσικό! Τι προτιμούν οι υπόλοιποι; Αναρωτιέμαι: θα χρειαζόταν να εμφανιστεί ως πρόσωπο; Να το κάψει αυτό το χαρτί δηλαδή;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ούτε θα είχε πάρει χαμπάρι κανείς τι γίνεται!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Πολλοί πληγώνονται με τους όρκους! Στο συνέδριο της Κορίνθου, οι Έλληνες ορκίστηκαν ή όχι;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως! Δεν υπάρχει καμία πράξη στον ελληνισμό, χωρίς ορκωμοσία.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Απλώς, υπάρχουν Έλληνες που απλά υπάρχουν, όπως και κάτι εφιάλτες που δεν χρειάζονταν να ορκιστούν.
Είχαν οι Έλληνες τεχνολογίες, ναι ή όχι; Πόσα άστρα καταγραφήκαν ονομαστικώς από Έλληνες πΧ. Ποιος είναι ο αριθμός αστεριών που καταγράφηκαν σε εποχή που δεν υπήρχαν μέσα, τηλεσκόπια ή ο,τιδήποτε άλλο. Έχουν καταγραφεί πάνω από 130.000 αστέρια.
ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΕΛΕΦΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ…
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν μπορέσουμε ποτέ και συλλάβουμε σε βάθος τι σημαίνει χρυσός και πόσο νου μπορεί να έχει ένας μέσος άνθρωπος που να σκεφτεί και να διανοηθεί ένα μηχανισμό με χρυσό και ελεφαντόδοντο για τις ενώσεις των σημείων που ήθελε. Το ελεφαντόδοντο είναι τρομερό υλικό, αμετάβλητο στο χρόνο. Χρυσός και ελεφαντόδοντο μαζί, αυτός ο συνδυασμός υπήρχε σε αυτή την οντότητα –μηχανισμό που λέγεται άγαλμα του θεού. Αυτός ο μηχανισμός που λέγεται «χρυσελεφάντινο άγαλμα», εμείς είχαμε ακούσει για τους προγόνους μας ότι είχαν φτιάξει τέτοια και δεν είχαμε ασχοληθεί παραπάνω για το τι υλικό είναι αυτό.
Έχεις χρυσό που είναι αμετάβλητος από το χρόνο και έχεις χρυσό που ακόμα  κι αν βάλεις δύο ράβδους χρυσού σε ένα διάλυμμα από ξύδι,, έχεις μονίμως πηγή ηλεκτρικού ρεύματος, ανεξάντλητη, στους αιώνες των αιώνων.
Αυτός ο μηχανισμός που λέγεται χρυσελεφάντινο, δίνει τέτοιες ενέργειες που είναι απίστευτες!
Τώρα αν δείτε πώς έχει εξελιχθεί και έχει προέλθει η έννοια του λέηζερ σήμερα, ή της μετατροπής ενεργειών σε άλλης μορφής ενέργεια ή ακόμα και της αποστολής κυμάτων, ίσως αρχίσετε να μπαίνετε σε ένα άλλο τριπάκι και να καταλαβαίνετε κάτι διαφορετικό. Κρατείστε την «ανεξάντλητη πηγή ενέργειας»!
«ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ;….»
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Υπήρχαν λαμπτήρες στην αρχαιότητα;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ειδικοί λαμπτήρες, όχι με την έννοια της λάμπας με το κενό οξυγόνου…θα σας καταθέσω ένα πραγματικό γεγονός. Σε αυτή την περιοχή που ζω είναι το κάστρο της Μιδέας, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αργολίδας, μέχρι το 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί, υπήρχε πάνω στο κάστρο μια μπάλα, που την ημέρα δεν φαινόταν τίποτα, απλώς ήταν μια πέτρα, το βράδυ όμως έκανε μια φωτοχυσία, όπως οι άσπρες λάμπες που βάζουμε στους κοινοτικούς δρόμους. Δηλαδή, ήταν ένας κρύσταλλος που το πρωί απορροφούσε ηλιακή ενέργεια και το βράδυ φωτοβολούσε. Αυτό το πήραν οι Γερμανοί επί κατοχής. Οι ντόπιοι εδώ φοβόντουσαν να πλησιάσουν το κάστρο, γιατί οι παπάδες του έλεγαν ότι εκεί υπάρχουν διάβολοι την νύχτα. Αυτό το πράγμα ήταν ένα είδος φωτισμού κι εγώ με αυτά τα λίγα που γνωρίζω, ξέρω ότι υπήρχαν εκατομμύρια τέτοια, όπως και πολλά είναι πολύ καλά φυλαγμένα σε κρύπτες μέχρι σήμερα. Έχουμε πολλές κρύπτες, πολλών πραγμάτων!
Θα πρέπει να το κανονίσουμε και να κάνουμε μια εκπομπή για τις Ε.ΣΥ που ο καθένας θα βγαίνει να λέει τα νέα του και τα προβλήματα του και μια εκπομπή την εβδομάδα που θα βγαίνουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να δώσουν κάποιες πληροφορίες χρονολογικά, ιστορικά, οικονομικά και τέτοια θέματα. Να μην τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Να ξέρουμε ότι κάθε Δευτέρα θα μιλάμε για οικονομικά θέματα και αν θέλει κάποιος να κάνει ερωτήσεις, θα τις κάνει με συγκεκριμένη αντζέντα, να τις καταθέτει πιο πριν για να απαντηθούν και να κάνουμε κάποια συζήτηση πάνω στο θέμα σε συγκεκριμένα.
Σε αντιδιαστολή με αυτό που είπε ο Αντώνης ότι στην Ζάκυνθο δεν υπάρχουν Έλληνες, αν είναι κομματικοποιημένοι δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αν σκεφτείς ότι στο χωριό μου που είναι ένα χωριό 1800 κατοίκων έχω 25 ορκισμένους, πώς ένα ολόκληρο νησί δεν έχει Έλληνες.
Στην Ζάκυνθο, έχετε τρία πράγματα. έχετε δύο μασονικές στοές που δεν υπάρχει άλλο σημείο ή νομός στην Ελλάδα που να έχει δύο μασονικές στοές.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΗΣ: Τέσσερις έχουμε!
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο!  Δεύτερον, έχει αρτεσιανό πετρέλαιο, δηλαδή βγαίνει πετρέλαιο μόνο του. Είναι δυνατόν η Ζάκυνθος να μην είναι σκισμένη από τον σιωνισμό; Εσύ τρέφεις την αυταπάτη ότι θα σου παρουσιαστούν εκεί και θα κάνουν αγώνα για τα λεφτά των δήμων και τα 600 δις; Χρειάζεται να τους πείσεις τους προδότες; Δεν βλέπουν ότι από την ώρα που μπαίνεις στο νησί βρωμάει πετρέλαιο που βγαίνει μόνο του; Από το 1913 το δούλευε το Ελληνικό ναυτικό, το 1926 το δούλευαν οι Άγγλοι και το 1941 οι Γερμανοί.
Έχει και κάτι άλλο η Ζάκυνθος που δεν το ξέρετε: έχει το μοναδικό στην ελληνική επικράτεια, φελλόδεντρο, δηλαδή ο κορμός του είναι φελλός. Το είχε φέρει ένας κόμης και το φύτεψε στην Ζάκυνθο. Ξέρετε πόσο έχει ο φελλός;
Θα σας δώσω μια παλαβή πληροφορία που μπορεί να μην την κατανοήσετε τώρα. Μπορεί, ξαφνικά, σε κάποια στιγμή, ο μασονισμός της Ευρώπης να δώσει εντολή σε όλες τις στοές, να είναι με τον Σώρρα. Μπορεί να νομίζετε ότι έχω τρελαθεί με αυτό που λέω. Όχι, απλώς όταν βρίσκεσαι ανάμεσα στις μεγάλες κλίκες, έχεις καλύτερη πληροφόρηση και ξέρεις πόση δύναμη υπάρχει από την πλευρά μας. Υποχρεωτικά βέβαια θα το κάνουν, γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς! Γιατί ξέρουν πόσο μεγάλη είναι η δύναμη και ξέρουν ότι τα αφεντικά τους είναι φελλοί. Ακόμα λοιπόν αν αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι στην Ζάκυνθο μόνος σου, δεν είσαι μόνος σου! Υπάρχουν εκατοντάδες! Εγώ έχω μιλήσει κρυφά με ανθρώπους, αλλά δεν βγαίνουν τώρα μπροστά στον αγώνα.
Α.ΚΛΑΔΗΣ: Ναι, υπάρχουν εντάξει, αλλά λένε ‘προχώρα εσύ και εδώ είμαι εδώ…» τι να το κάνω αυτό;
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι άλλοι δεν θέλουν να φαίνονται, όχι ότι δεν υπάρχουν. Σε κάθε περιοχή έτσι γίνεται. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολιτικές καταβολές, είτε φοβούνται το μέλλον τους μήπως τους πολεμήσουν….εδώ μια περίφραξη φτιάχνεις και σε ζαλίζει η αστυνομία. Μόλις όμως θα γίνει το κλικ,  θα γίνει τόσο ωραία και γλυκά που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα το πιστεύετε.
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA…
Επίσης, δεν θα πάμε στους Δημάρχους τώρα, αλλά σε λίγες μέρες, όταν θα βγουν δημόσια τα έγγραφα ενημέρωσης για το ΑΩ στον Ομπάμα, στον Πούτιν και στην CIA και στον Υπουργό Οικονομικών. Όταν θα δοθεί έστω η πρώτη σελίδα στην δημοσιότητα, γιατί οι υπόλοιπες έχουν κωδικούς που δεν πρέπει να φανούν- αυτό θα το κάνει η κάθε Ε.ΣΥ επίσημα στους Δημάρχους και σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, της συμπολίτευσης, αντιπολίτευσης και μέχρι τον τελευταίο. Θα πάνε όλοι προ των νομικών τους ευθυνών, γιατί μέχρι τώρα έκαναν ότι δεν ήξεραν για τα Παγκόσμια ταμεία. Η επίσημη ενημέρωση των δύο προέδρων των δύο υπερδυνάμεων και της CIA, γιατί γίνεται; Γιατί πρέπει να παίξουν τον θεσμικό τους ρόλο για τον σκοπό των ταμείων, δηλαδή, να διασφαλίσουν την ασφαλή μεταφορά των κεφαλαίων από το παγκόσμιο ταμείο στους δημάρχους. Αυτό τους ζητάει πλέον και τους θέτει προ των ευθυνών τους ο Σώρρας, αλλά κάνει και το νομικό πάτημα της νομιμοποίησης αυτού που έκρυβαν. Έτσι εγώ και εσύ ο απλός πολίτης, παίρνουμε αυτά τα έγγραφα…και τα πήρε κι ο Ομπάμα; Και τον έχουν έξω; Και έλεγε ψέμματα στον πρόεδρο τον Ομπάμα και στον Πούτιν; Δηλαδή, για να δείτε πώς διαφοροποιείται νομικά η κατάσταση. Οπότε, ο κάθε δημαρχάκος που μέχρι τώρα το έπαιζε παλαβούλης, θα του έρθει το ίδιο εξώδικο και έτσι κάτσε και γέλα!
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ…
Π.ΣΩΖΟΣ: Στο site του Δήμου πετρούπολης είδαμε ότι ο Δήμαρχος καλεί σε δημόσια διαβούλευση για το στρατηγικό σχεδιασμό από το 2014-2015. αυτό είναι κάτι που έπρεπε να το κάνουν κάθε χρόνο.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα που φτιάξατε την Ε.ΣΥ και γίνεται Ε.ΣΥ σε κάθε δήμο, τώρα έχουν καταλάβει, γιατί έχουν και νομικό πρόβλημα και θα τους πάρετε με τις πέτρες, γιατί δεν εφάρμοσε τον νόμο που τον έκανε Δήμαρχο.
Π.ΣΩΖΟΣ: Τυχαία τελείως λοιπόν κάποιοι Δήμοι έχουν αναρτήσει στην αρχική τους σελίδα πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση. Δεν το έχουν κάνει όλοι οι Δήμοι, για παράδειγμα όταν μιλούσαμε με την Ε.ΣΥ Καματερού, έμαθα ότι δεν τους έχει κάνει πρόσκληση, αλλά το Ίλιον έχει κάνει.
Βάζουν κι ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και καλούν τους δημότες και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου να καταθέσουν προτάσεις σε σχέση με τον στρατηγικό σχεδιασμό και αυτό που σκεφτήκαμε είναι το εξής:
Θα καταθέσουμε ξανά το αίτημα των πολιτών ως Ε.ΣΥ Πετρούπολης, ως νομικό πρόσωπο πλέον του Δήμου, και θα επικαλεστούμε να βγει από το συρτάρι το αίτημα των πολιτών για την δόμηση χρηματοδότησης από 29 Απριλίου με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και αυτό το καταθέτουμε και το νομικό πρόσωπο Ελλήνων Συνέλευσις, ως πρόταση για τον στρατηγικό σχεδιασμό.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όσο και να θέλουν να μας αιφνιδιάσουν, ή ίδια η επαναφορά του αιτήματος είναι αυτή που χρειάζεται. Την κάνεις τώρα που στο λέει αυτός επιτακτικά και βιαστικά και μετά από έναν μήνα, πηγαίνεις και συμπληρώνεις στοιχεία. Γιατί έχει ήδη προηγηθεί και το επαναφέρεις το ίδιο το αίτημα. Ο Δήμαρχος όμως, ενώ ζητάει διαβούλευση πολιτών, δεν βάζει αντζέντα για ποιο πράγμα την ζητάει. Πρέπει να γίνει γενική συνέλευση όλων των δημοτών βάσει του νόμου του Καλλικράτη, να αποφασίζουν οι δημότες μια φορά τον χρόνο για όλα τα θέματα του Δήμου από το αν θα κάνουν ένα καινούργιο δρόμο, ή αν θα επεκτείνουν το πολεοδομικό σχέδιο. Αυτό λέει ο νόμος. Αυτός τώρα λέει «να δούμε, αν η παραλία έχει βότσαλα».
Π.ΣΩΖΟΣ: Αφού δεν πήραμε γραπτή απάντηση στο αίτημα των πολιτών, τουλάχιστον εδώ, αυτό που θέλουμε να φανεί στα μάτια του Δήμου είναι το εξής: μαζί με εκείνους τους πολίτες που είχαν υπογράψει, έρχεται κι ένα νομικό πρόσωπο το οποίο ζητάει να βγει από το συρτάρι το αίτημα των πολιτών από 29/4/2014.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά για να δούμε πώς μπορούμε να το κάνουμε.
Π. ΣΩΖΟΣ: Το ανέφερα, γιατί πρέπει να ανοίξουμε όλοι τα site των Δήμων μας και καθόλου τυχαία βέβαια, μας προσκαλούν σε δημόσια διαβούλευση και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία στα νομικά πρόσωπα, στις Ε.ΣΥ.
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το γνωρίζω ότι το έκαναν πονηρά και βιαστικά, γιατί το έκανε κι ο δήμαρχος του Άργους. Την στιγμή που γίνεται και τον τρόπο που γίνεται είναι πολύ πονηρό. Νομίζουν ότι θα μας κοροιδέψουν, δεν μπορούν. Είναι τεράστιο πράγμα η ισχύς που αποκτάει η νομική οντότητα κοινωφελούς και όχι κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που είναι για το καλό των ανθρώπων. Είναι μεγάλο πράγμα!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη