ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
Τα ομόλογα αξίας 600 δις. δολλάρια του Αρτ. Σώρρα , που μεταβιβάζει , εκχωρεί στην Ελληνική Δημοκρατία ο Αρτέμης Σώρρας , και καταγγέλλονται από συστημικές εφημερίδες και ΜΜΕ ως μη γνήσια , ή άνευ αντικρύσματος με ευκολία από κάθε τυχάρπαστο , έχουν σχέση με το αμερικάνικο Δημόσιο -οφειλέτη και την CIA που ενεργεί για τις ΗΠΑ , έτσι μόνο δικαιολογείται η σπουδή , πίεση και ανάγκη να καταδικαστεί οπωσδήποτε με πολυετή κάθειρξη , να εγκλεισθεί στην φυλακή , να εξοντωθεί , να ισοπεδωθεί..
Συνάμα από τον οποιονδήποτε καταγγέλλεται ως απατεών , από εκείνους που δέν έχουν μελετήσει τήν υπόθεση και ενδεχομένως έχουν σχέση συνεργασίας με τήν CIA , που έχει το καλύτερο δίκτυο στήν χώρα μας .

Άραγε ποιά ομόλογα τα αληθινά ή τα παραποιημένα , ( απο ποιόν ? ) νοθευμένα είναι μη έγκυρα , σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Αμερικής ?
Η δε δίωξη εναντίον του πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ. που ίδρυσε ο διωκόμενος εντολέας μου είναι αμιγώς πολιτική , ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΌΤΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΑΦΟΡΆ 23.000 ΕΥΡΏ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΉΘΗΚΕ ΠΟΙΝΉ ΚΑΘΕΊΡΞΕΩΣ 8 ΕΤΏΝ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΈΛΛΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΕΦΕΣΗ , η δε ΜΑΓΕΙΡΕΜΈΝΗ κατηγορία περί δήθεν «εγκληματικής οργάνωσης» ανυπόστατη και τουλάχιστον αβάσιμη αλλά και αστεία τυγχάνει..

Λοιδωρούν και υβρίζουν αναίσχυντα τον από 30ετίας ελεύθερο επαγγελματία και επιχειρηματία ( χωρίς δανεικά , θαλασσοδάνεια η ΕΣΠΑ ) Αρτέμη Σώρρα ( ΠΟΥ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΊΣΘΗΚΕ ΌΤΙ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΟΥ δικά του 600 ΔΙς ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ ) εκείνοι πού χρεοκόπησαν την πατρίδα μας , την ξεπουλούν και παριστάνουν τούς ανυποχώρητους διαπραγματευτές ενώ είναι εθνικοί μειοδότες.
Σύντομα ο υποφέρων ελληνικός λαός που δυστυχεί , έχει χάσει την αξιοπρέπεια του και δεν μπορεί να αποτινάξει τα δεσμά της οικονομικής κατοχής και τυραννίας , που έχει επιβληθεί στήν εκποιούμενη χώρα του , θα πληροφορηθεί την συγκλονιστική αλήθεια… υπομονή λιγάκι.
Βασ. Νουλέζας
Δικηγόρος