Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


5-11-2016 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ TV ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.
Δημοσιογράφος: Στο στούντιο μαζί μας εδώ στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ βρίσκεται μαζί μας ο πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ο κύριος Αρτέμης Σώρρας. Κύριε Σώρρα καλησπέρα σας.
Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες στην Αλεξανδρούπολη.
Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα πραγματοποιήσατε μία περιοδεία, αν δεν κάνω λάθος ακόμη την πραγματοποιείτε, σε όλη την Θράκη και σήμερα ήσασταν στην Αλεξανδρούπολη. Μπορείτε να μας πείτε τον λόγο της περιοδείας σας;
Αρτέμης Σώρρας: Βλέπετε ότι αυτές τις ημέρες και αυτή την εποχή κανένας πολιτικός δεν ανεβαίνει στις Ακριτικές περιοχές και δη στην Θράκη. Ήταν υποχρέωσή μας να έρθουμε στην Θράκη, να ενώσουμε όλους τους Έλληνες, να ακουστεί το μήνυμα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και της παλιγγενεσίας όλων των Ελλήνων, αλλά και να διώξουμε όλους τους φόβους από όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και να ενώσουμε όλους τους Έλληνες στην τεράστια λεωφόρο της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.
Δημοσιογράφος: Βασικά ας ξεκινήσουμε πρώτα να μας εξηγήσετε λίγος τις δικές σας πεποιθήσεις και τις πεποιθήσεις των μελών της Ελλήνων Συνέλευσις.
Αρτέμης Σώρρας: Μέλη είναι όλοι οι Έλληνες, ουσιαστικά είναι η πραγματική δημοκρατία στην βάση και στην αρχή. Και ως θεώρημα αλλά και ως πρακτική εφαρμογή. Η πραγματική δημοκρατία που ποτέ δεν εγκαθιδρύθηκε στις μέρες μας σε καμία χώρα του κόσμου αλλά και στην Ελλάδα. Βλέπουμε όλοι μιλάνε για δημοκρατία στον πλανήτη αλλά ουσιαστικά είναι μία φεουδαρχική δημοκρατία με πολύ φασισμό και πολύ δικτατορία. Στην πραγματική δημοκρατία όπου ο πολίτης είναι οπλίτης και όπου αυτός έχει στα χέρια του την πολιτική. Έχουν μεθοδεύσει και έχουνε πάρει την πολιτική από τον κόσμο, αυτή την δύναμη της πολιτικής θα την ξαναδώσουμε στον κόσμο, μαζί και με όλον του τον πλούτο.
Άλλωστε πρέπει να ξέρετε ότι είναι τεράστιος ο πλούτος των Ελλήνων ο οποίος είναι αποδεδειγμένος με υπογραφές από τον Ο.Η.Ε., από παγκόσμιους δικαστές και από την κυβέρνηση όπου κάθε χρόνο υπογράφεται ο παγκόσμιος ισολογισμός. Βλέπουμε τρισεκατομμύρια, μόνο έναν λογαριασμό που έδειξα και που εκεί στερεώνεται και όλο το ξεχρέωμα των Ελλήνων βλέπουμε 115 τρισεκατομμύρια που είναι του Έλληνα κυρίαρχου ιθαγενή.
Έτσι μπαίνουμε σε μια διαδικασία ο κόσμος να μάθει την δύναμή του, τον πλούτο του, να μάθει το κράτος του γιατί αυτός είναι το κράτος, είναι η δύναμη του λαού, την πολιτική που ανήκει σε αυτόν, ουσιαστικά η πολιτική είναι οι πολίτες που κάνουν πολιτική, όχι κάποιοι άλλοι αλλογενείς ανθέλληνες ή τουλάχιστον κάστες που είτε με κόμματα είτε με ιδεολογίες να κυβερνούν τον πολίτη, αυτό απαγορεύεται στην δημοκρατία.
Η πραγματική δημοκρατία έχει δημόσια διοίκηση, εκεί πάμε, γι αυτό και οι πολίτες φτιάχνουν δημοτικούς οργανισμούς Ελλήνων Συνέλευσις αυτόνομους σε όλες τις περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, όπως είναι και στην Αλεξανδρούπολη, όπως ανοίγουν άλλα τρία γραφεία στην Αλεξανδρούπολη, που είναι οργανισμοί αυτόνομοι με διοικητικό συμβούλιο που από εκεί θα βγει ο βουλευτής, αν το θέλετε, ή ο εκπρόσωπος του λαού του δημοτικού διαμερίσματος με δημοκρατικές διαδικασίες για την κεντρική σκηνή της διοίκησης.
ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Δημοσιογράφος: Το θέμα κύριε Σώρρα είναι, πώς θα πετύχουμε την αληθινή δημοκρατία;
Αρτέμης Σώρρας: Είναι ήδη γραμμένη, είναι ήδη τακτοποιημένη, είναι σφραγισμένη από τον Σεπτέμβριο του 2015 στον Άρειο Πάγο, με μία πραγματικά Ελλάνια διακήρυξη η οποία αποτυπώνει και τα δικαιώματα – δεν μου αρέσει η λέξη «δικαιώματα», ξέρετε το δικαίωμα το έχουν οι σκλάβοι. Οι ελεύθεροι Έλληνες, οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουνε δικαίωμα, έχουνε δικά τους και δίκαια. Έτσι μπορεί κάποιος που έχει πολιτεία να δώσει το δικαίωμα σε έναν επήλυδα. Άρα δεν γίνεται στην Ελλάδα οι Έλληνες να νιώθουν επήλυδες. Οι Έλληνες είναι το γένος, είναι η οικογένεια, είναι ο οίκος του γένους και δίνουν δικαιώματα σε άλλους αλλογενείς που θα επισκεφτούν την χώρα μας. Έτσι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις λέξεις, άρα δεν έχουνε «δικαίωμα».
Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ  ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΜΕ REGISTER ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Μέσα λοιπόν στην διακήρυξη είναι τα δίκαια και τα δικά μας, στον παγκόσμιο ιστό όλα αυτά τα χρόνια του Έθνους των Ελλήνων, γιατί πραγματικά οι Έλληνες είναι Έθνος, είναι το μοναδικό Έθνος στον πλανήτη οι Έλληνες, δεν υπάρχει άλλο Έθνος με την έννοια αυτή. Η διακήρυξη είναι πιστοποιημένη και στον Ο.Η.Ε όπου τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να πάρω register από τον Ο.Η.Ε., είναι πιστοποιημένη στον Άρειο Πάγο, ο Εθνικός Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων όπου υπέγραψαν πάνω από 110 γραφεία-οργανισμοί στην Ελλάδα αυτόνομοι να δημιουργηθεί ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα.
Άρα δεν έχει να κάνει με εμάς εάν είσαι χριστιανός, αν είσαι μουσουλμάνος, αν είσαι ιεχωβάς, αν είσαι πεντακοστιανός, αν είσαι Ολυμπιακός, αν είσαι Παναθηναϊκός, με εμάς έχει να κάνει με μια Πολιτεία των Πολιτών όπου μπορούμε να συμβιώσουμε και να ζήσουμε όλοι μαζί με κανόνες, το αξιακό μας. Πραγματικά υπάρχει ένα Ελλάνιο Αξιακό, το οποίο είναι 33 Πρωτόκολλα όπου από εκεί απορρέουν οι νόμοι, από εκεί απορρέει όλη η διαδικασία και πως θα κυβερνηθεί η Ελλήνων Πολιτεία.
Ουσιαστικά εγκαθιδρύεται η Ελλήνων Πολιτεία, ο πλανήτης έχει κρίση πολιτικής και αυτή την στιγμή πραγματικά η Ελλάδα και οι Έλληνες με την διανόησή τους με την νόησή τους – το έχουν ξανακάνει δηλαδή δεν είναι κάτι που δεν το ξέρουμε καλά να το κάνουμε – είναι όλοι οι μηχανισμοί έτοιμοι για την μεγάλη παλιγγενεσία ώστε να μπει η Ελλήνων Πολιτεία με Αξιακό και Πρωτόκολλα στον δρόμο και στην λεωφόρο της Ελληνικότητας.
ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ
Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα την τελευταία εβδομάδα έχω μιλήσει με πάρα πολλούς πολίτες, άλλοι στον δρόμο άλλοι με έχουνε πάρει τηλέφωνο, και μου κάνουν όλοι την ίδια ερώτηση: μπορεί ο κύριος Σώρρας να μας βοηθήσει οικονομικά;
Αρτέμης Σώρρας: Η αλήθεια είναι ότι, ξέρετε είναι λίγο οξύμωρο να είναι οι πολίτες σου κυρίαρχοι με έναν πλούτο που τον έχουν όλοι μαζί και με ένα τεράστιο δικαίωμα παγκόσμιο, είναι πάνω από χίλιοι λογαριασμοί παγκόσμιοι όπου απέδειξα το μυστικό των μυστικών, ο οποίος είναι δικός τους και αυτός ο πάμπλουτος άνθρωπος να σου ζητάει βοήθεια.
Βεβαίως δεν είναι θέμα βοήθειας, είναι υποχρέωσή μου αυτό που κάνω. Έχω πει ότι σιχαίνομαι τις λέξεις «ευεργέτης» και «φιλανθρωπία». Δεν υπάρχει η λέξη «φιλανθρωπία» στην γη από άνθρωπο. Άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει σε άλλον άνθρωπο φιλανθρωπία και δεν μπορεί να είναι κάποιος φίλος του ανθρώπου. Φίλος του Γιώργου, φίλος του Πέτρου, φίλος του Βαγγέλη ή της Λίτσας μπορεί να είσαι, φίλος του ανθρώπου εν γένει ως οντότητα δεν μπορείς να είσαι. Φιλάνθρωπος είναι μόνο ο Θεός και κανένας άνθρωπος. Άρα ο άνθρωπος που κάνει φιλανθρωπία είναι σαν να δηλώνει ότι είναι κάποιος ανώτερος από τον άνθρωπο και αυτό απαγορεύεται.
Έχω πει ότι είμαι ένας μηχανισμός, σαφώς ξέρω πολύ καλά όλη την παγκόσμια σκηνή, την παγκόσμια οικονομία, ξέρω όλα τα τερτίπια τους άμα το θέλεις, είμαι ο καλύτερος και έχω βάλει μια τεράστια λεωφόρο με κλειδωμένους μηχανισμούς και μία κλειδωμένη διαδικασία υπέρ του κυρίαρχου Έλληνα ιθαγενή ανθρώπου. Έτσι σήμερα όλοι οι Έλληνες και όλοι οι συνέλληνες και αυτοί οι οποίοι ζουν στην επικράτεια που δεν είναι Έλληνες – δεν θα πω την λέξη φιλέλληνας γιατί δεν υπάρχει – αλλά αυτός που ζει μαζί μας, μπορεί να ξεχρεώσει όλα του τα χρέη στις τράπεζες, στην εφορία, στα ταμεία και από την βδομάδα που μας έρχεται μπορεί να ξεχρεώνει την ΔΕΗ, το νερό.
ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ ! ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ! ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !
Παράδειγμα, και εσείς στον σταθμό σας πληρώνετε ΔΕΗ και αν δεν κάνω λάθος θα είναι και αυξημένη, μπορείτε αύριο με τα χρήματα των Ελλήνων που έχουν τον σταθμό, ακόμη και της εταιρικής μορφής που έχει ο σταθμός γιατί ενδεχομένως να μην είναι σε φυσικό πρόσωπο, και ουσιαστικά από τα δικά σας χρήματα που σας ανήκουν βάση όλων των νόμων που κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί, ούτε η βουλή μας ούτε οι κυβερνώντες οι αλλογενείς και οι μη, η Ενωμένη Ευρώπη, υπογράφουνε όλοι οι μηχανισμοί – τα οποία θα ήθελα να κάνετε μία εκπομπή ειδικά για τον πλούτο των Ελλήνων στο κανάλι σας και να αναλύσετε τα πάντα, γιατί είναι δικά σας, δεν σας κάνω καμία χάρη, είναι δικά σας τα χρήματα – και να υπογράψετε μία εντολή εξουσιοδότησης του ίδιου του κυρίαρχου Έλληνα ιθαγενή ώστε να πάρει τα χρήματα από συγκεκριμένους λογαριασμούς που είναι μέσα και είναι πιστοποιημένοι από 28 παγκόσμιους δικαστές, από την κυβέρνηση κάθε χρόνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον υπουργό οικονομικών – και όλα αυτά τα καλόπαιδα που σε βάλανε στα μνημόνια και σε κοροϊδεύουνε σήμερα και είναι πολύ μεγάλη η προδοσία που γίνεται και στις επόμενες μέρες θα έχουνε βαριά θέματα για όλους τους κυβερνώντες και την βουλή που αυτή κυβερνάει την χώρα μας – και να ξεχρεώσετε όλες τις οφειλές και ό,τι στο μέλλον έρθει.
Άρα, καλώ όλους τους πολίτες να μπούνε στα γραφεία και να δημιουργήσουνε και γραφεία εστίες των Ελλήνων, γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και δεν είναι ούτε του Σώρρα ούτε κανενός άλλου. Εγώ είμαι κομμάτι δικό σας, άρα όλοι μαζί είμαστε η ΕλλάδαΣήμερα λοιπόν ξεχρεώνει όλη η Ελλάδα. Μπορούν να υπογράψουν την εντολή εξουσιοδότησης για τις τράπεζες από συγκεκριμένους λογαριασμούς και να αναγκάσουν όπου χρωστάνε να πάρουν ό,τι χρωστάνε και ό,τι στο μέλλον θα έρθει.
Εφορίες, Ασφ. Ταμεία, Τράπεζες, ΔΕΗ, Νερό και Δημοτικά Τέλη. Έτσι και οι Δήμοι θα έχουν χρήματα και η ΔΕΗ δεν θα έχει πρόβλημα να πουληθεί και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην αγορά. Μπορούν όχι να έχουν πρόβλημα, τους βοηθάω, και θα πρέπει να έρθουν αυτοί να παραλάβουν τον πλούτο, τα λεφτά τους, την δύναμη του κράτους τους, την δύναμη του Έλληνα πολίτη, να τα πάρουν γρήγορα στα χέρια τους και να κάνουν το αυτονόητο, να πάρουν την χώρα στα χέρια, η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων.
Να μην ξαναφοβηθεί κανένας, είμαστε πολύ μεγάλη οικογένεια, είμαστε η μεγαλύτερη οικογένεια που μαζεύεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, συστρατεύονται χιλιάδες Έλληνες και χιλιάδες ψυχές Ελλάνιες που καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, σε μια πολύ δομημένη διαδικασία, καθαρά Ελληνική, η οποία έχει όλα τα όπλα, έχει όλο τον πλούτο, έχει την δύναμη, έχει τον στόχο, έχει το σχέδιο και έχει την πραγματική δημοκρατία γραμμένη και υπογεγραμμένη στον Άρειο πάγο με πρωτόκολλο από τον Σεπτέμβρη του 2015.
ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. 
Για οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση αλλά και για το πολύ μεγάλο φινάλε της τεράστιας Ελληνικής Εθνοσυνέλευσης, μιας πραγματικής εθνοσυνέλευσης που θα εγκαθιδρυθούν τα Ελλάνια πρωτόκολλαΤο μέλημα όλο της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η Εθνοσυνέλευση. Δηλαδή η υπογραφή κάθε Έλληνα, εκτός της κάλπης που είναι κάλπικη και μπορεί να ψηφίζει ότι θέλει αλλά τελικά μετράνε κάποιοι αλλογενείς χαζαρομογγόλοι με κάποιες εταιρείες οι οποίες είναι ιδιωτικές και κλέβουν την ψήφο του Ελληνικού λαού.
Αυτή τη φορά στην Εθνοσυνέλευση θα γίνει με ονοματεπώνυμο, με ταυτότητα, είσαι ο κύριος τάδε και ψηφίζεις την Ελλήνων Πολιτεία. Ψηφίζεις με το όνομά σου χωρίς κάλπη, γιατί το λέει και το όνομα «κάλπη» σημαίνει κάλπικος, σε κοροϊδεύουνε. Φτάνει, οι κοροϊδίες μέχρι εδώ.
Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα τα σχέδια σας για το κοντινό μέλλον ποια είναι;
Αρτέμης Σώρρας: Υπάρχει μια τεράστια δράση στην Μακεδονία με τα κεντρικά που ανοίγουμε εκεί, έχουμε γύρω στις 27 Ε.ΣΥ. στην Μακεδονία. Υπάρχει μία οργάνωση γύρω στους χίλιους πολεμιστές μας οι οποίοι ενημερώνουν τον κόσμο…
ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ
Δημοσιογράφος: Πολεμιστές είπατε;
Αρτέμης Σώρρας: Ναι έτσι θα τους πω, πως θα τους πω; Πολιτικά παιδιά; Είναι άνθρωποι Έλληνες με πραγματικά Ελλάνιες ψυχές. Ξέρετε εμείς δεν έχουμε ούτε παιδιά του Πολυτεχνείου ούτε παιδιά από τα ΤΕΙ ούτε αναρχικούς, όλα μας τα μέλη και όλοι οι Έλληνες που έχουν συστρατευθεί είναι παιδιά της καθημερινότητας. Δηλαδή θα δείτε τον επιχειρηματία, τον μαγαζάτορα, τον λογιστή, θα δείτε τον δικηγόρο, θα δείτε τον επιχειρηματία, θα δείτε ακόμη και τον εφοπλιστή να τρέχει, θα δείτε αυτούς τους ανθρώπους της πραγματικής ενεργής Ελλάδας να τρέχουν και να βγαίνουν να ενημερώσουν όλα τους τα αδέλφια. Δεν έχει να κάνει με πολιτική διαδικασία, έχει να κάνει με την ίδια την ζωή, έχει να κάνει με τον ίδιο τον Ελληνισμό, έχει να κάνει με τον ίδιο τον παράγοντα άνθρωπο, δεν έχει να κάνει με πληρωμένα παιδιά.
Ξέρετε τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις δεν τα χρηματοδοτώ εγώ.
Δημοσιογράφος: Ποιος τα χρηματοδοτεί κύριε Σώρρα;
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, είναι των Ελλήνων, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα είναι των Ελλήνων. Δημιουργείται ένα τοπικό συμβούλιο 10-15 ατόμων, αυτοί δημιουργούν το γραφείο. Υπάρχει λοιπόν μία μη κερδοσκοπική – γιατί έτσι λειτουργούν όλα – με ένα αυστηρό Ελληνικό καταστατικό αλλά έχει και εσωτερικό και εξωτερικό κανονισμό, σε μια τέλεια δημοκρατία της ίδια της πόλης. Δηλαδή, η Αλεξανδρούπολη έχει το δικό της γραφείο, είναι αυτόνομο το γραφείο, σαφώς συνδεμένο με τα κεντρικά, αλλά είναι των πολιτών, την δημοκρατία.
Δημοσιογράφος: Όλα τα γραφεία των Ε.ΣΥ. λειτουργούν αυτόνομα;
Αρτέμης Σώρρας: Ναι αυτόνομα. Όλα είναι αυτόνομα, δεν υπάρχει κανένα γραφείο το οποίο είναι του Αρτέμη Σώρρα. Όλα τα γραφεία στην Ελλάδα είναι των πολιτώνΑυτή είναι η πραγματική δημοκρατία. Σήμερα ξέρετε, δεν είναι θέμα ψήφου, εγώ δεν ζητάω να ψηφίσεις εμένα, η πραγματική δημοκρατία έχει το εκλέγειν και το εκλέγεσθαι στην βάση και στην αρχή να εκλεγεί ο αξιότερος. Άρα η εκλογική διαδικασία είναι μεταξύ των Ελλήνων, δεν είναι μεταξύ των κομμάτων. Ουσιαστικά αυτή τη τεράστια λεωφόρος είναι πολύ μεγάλη. Θέλω να καταλάβετε ότι το κυβερνών κόμμα αυτή την στιγμή έχει 52 γραφεία, ολόκληρος ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν υπάρχει στην κυβέρνηση με πλαστικές εκλογές και πλαστικά αποτελέσματα καθαρά εβραϊκών συμφερόντων, υπάρχει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία έχει 42 γραφεία και υπάρχει και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η οποία έχει 280 γραφεία στην Ελλάδα και έχει και γύρω στα 25 γραφεία στο εξωτερικό, στην Μελβούρνη, στην Αμερική, στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Αυστρία ανοίγουμε και συνέχεια αναπτυσσόμαστε. Είναι καθαρά η ένωση του Ελληνισμού απανταχού της γαίας.
ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ !
Ξεκάθαρο το μήνυμα, μαζεύονται συστρατεύονται οι Έλληνες. Για μας Ελλάδα δεν σημαίνει μόνο το δημογραφικό διαμέρισμα που είμαστε σήμερα εδώ αλλά και η Ιωνία – και όχι Τουρκία και δεν υπάρχει Τουρκία για μένα και στα πολιτικά χρόνια της Ελλήνων Συνέλευσις θα καταλάβετε τι σημαίνει Ελλάδα και Έλληνας – είναι Ελλάδα. Όπου και να πας λοιπόν υπάρχει Ελληνική ιστορία, Ελληνικό ίχνος, Ελληνική ενέργεια και περπατημένη όλη η γη αυτή είναι Ελλάδα. Δεν σε καταλαβαίνουμε λοιπόν, για μας η Ελλάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη και ας θέλουνε όλα αυτά τα υβρίδια και οι αλλογενείς να κρύβουν την ιστορία μου. Η ιστορία μου είναι τεράστια, είναι πάρα πολύ μεγάλη, τα δικαιώματά της είναι παγκόσμια και πλανητικά. Θα τα πάρω πίσω μέχρι ένα, όλα. Ότι είναι δικό μου, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και δεν θα αφήσω τίποτα πίσω. Ότι είναι δικό μου θα το πάρω!
Δημοσιογράφος: Κύριε Σώρρα σας ευχαριστώ πάρα πολύ καλό σας βράδυ.
Αρτέμης Σώρρας: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Όλοι, όλοι οι Έλληνες μπορούμε να πάρουμε την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι δικιά μας και δεν είναι κανενός αλλουνού. Καλό σας βράδυ.
Απομαγνητοφώνηση: Αλεξάνδρα Τσίκου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ