ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ  ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 26-4-2016
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ…
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αγαπητοί ακροατές καλημέρα σας!
Όπως πολλές φορές έχουμε μιλήσει ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην τοπική κοινωνία και υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι τα βλέπουν από την δική τους οπτική γωνία κι ο καθένας προσπαθεί να αντιπαρέλθει σε όλες αυτές τις αντιξοότητες.
Υπάρχουν και μερικοί οι οποίοι έμπρακτα το αποδεικνύουν. Ο σημερινός καλεσμένος μας θα είναι ένας από αυτούς. Σήμερα θα έχουμε καλεσμένο τον κύριο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και θα μιλήσουμε για όλα αυτά τα οποία προσπαθεί μέσω της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να πραγματοποιηθούν.
Έχουμε τον καλεσμένο μας στην τηλεφωνική γραμμή. Ας μιλάμε στον ενικό, γιατί το «κύριος» παραπέμπει σε άλλες έννοιες!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, είναι αλήθεια Γιάννη! Όταν λες κάποιον «κύριο» του λες ότι είναι «Κυρίαρχος», ότι είναι ανώτερος από σένα. Βέβαια, για τύπους ψεύτικης ευγένειας, γιατί έτσι μας έχουν μάθει, ακόμα κι όταν πηγαίναμε σχολείο, στην τάξη, λέγαμε τον δάσκαλο «Κύριο», ενώ κανονικά θα έπρεπε να τον λέμε «Δάσκαλο». Γιατί να τον λέμε «κύριο»; Οπότε, αυτά κομμένα.
Ο ενικός προσδιορίζει το πρόσωπο που μιλάς. Είναι παράλογο κατά την άποψη μου, που είναι βέβαια αιτιολογημένη, να μιλάς σε ένα πρόσωπο και να μιλάς στον πληθυντικό. Είναι σαν να έχεις μεθύσει και να βλέπεις πολλούς ανθρώπους κι όχι έναν!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Πολλά παράλογα υπάρχουν στην καθομιλουμένη και θα πρέπει να καταγραφούν αυτά και να αφαιρεθούν από την καθημερινότητα.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα γίνει κι αυτό στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Και μιας και αναφερόμαστε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ήταν κάποια σκέψη σας, κάποιο όραμα που υπήρχε από παλιά, ή προέκυψε στην πορεία σαν διαδικασία αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί;
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν είναι ακριβώς Όραμα, αλλά μια Πραγματικότητα, την οποία κάποιοι την άφησαν έξω. Είναι μια καθαρή λειτουργία, Ελλάνια, με Ελλάνιο Σύστημα, με Αξίες και Αρχές που πάρα πολλά χρόνια έχουν να εμφανιστούν και φυσικά, να αντιπαρατεθούν με τις σημερινές ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ, γιατί έτσι λειτουργεί ο πλανήτης, με ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ακριβώς αντίθετες και ανάποδα με τις ΑΞΙΕΣ.
Ουσιαστικά, εμφανίστηκε κάποια στιγμή το πραγματικό πρόσωπο, πώς πρέπει να λειτουργεί η Πολιτεία και το status, πώς θα πρέπει να βγαίνουν οι Νόμοι. Σήμερα, αν βλέπετε, δεν υπάρχει ένα status πώς βγαίνουν οι Νόμοι.
Ποιο είναι το status που βγαίνουν οι Νόμοι; Ποιες είναι οι σταθερές που βγαίνουν οι Νόμοι; Ποιες είναι οι Αξίες και οι Αρχές μιας Πολιτείας για να βγουν οι Νόμοι και να ψηφιστούν; Δεν υπάρχει!
Σήμερα λοιπόν, υπάρχουν λόμπι, ομάδες ανθρώπων, ανθελληνικών μη-ανθρώπων, θα έλεγα και φυσικά υπάρχουν κάποια βρώμικα Πρωτόκολλα που δεν είναι καν Πρωτόκολλα.
Ουσιαστικά, υπάρχουν σχέδια δολοφονίας των Ανθρώπων, της Ύπαρξης και της Ζωής που τα ονομάζουν ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ τα οποία επιβάλλονται μέσω των λεσχών, των ομάδων, των δογμάτων, γιατί δόγμα είναι ο Σιωνισμός και επιβάλλονται σε έναν Άνθρώπινο πλανήτη που ζουν Άνθρωποι και επιβάλλονται με Νόμους ζούγκλας και σχέδια αφανισμού του Ελληνισμού και της Ύπαρξης.
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αναφέρατε την λέξη «βρώμικοι άνθρωποι». Επειδή κάποια άλλα κόμματα στο παρελθόν δημιούργησαν αντιπαραθέσεις μεταξύ των ανθρώπων, τους χώρισαν σε δύο κατηγορίες. Να υπάρχουν οι Αξιωματικοί και οι στρατιώτες, οι άντρες και οι γυναίκες, και οι εργάτες και οι εργοδότες και προσπαθούν να διαβάλλουν τους ανθρώπους και να υπάρχει έτσι μια συνεχόμενη πάλη. Μήπως έτσι με τον διαχωρισμό των «βρώμικων ανθρώπων» κάνετε κι εσείς το ίδιο λάθος;
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν αναφέρομαι σε «βρώμικους ανθρώπους», αλλά βρώμικα Πρωτόκολλα της Σιών. Φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι πλανεμένοι που τα υπηρετούν στις ημέρες μας. Οι καιροί είναι πολύ χαλεποί και τα χαράγματα και τα εμφυτεύματα είναι πολύ βαθειά.
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Το «πλανεμένοι», ίσως αφορά κάποια αίρεση, γιατί κανείς δεν πλανάται τόσο εύκολα, είναι επιλογή κάποιων ανθρώπων.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, σε κάποια άλλη κουβέντα θα πω ότι είναι επιλογές και σήμερα ο πλανήτης είναι οι επιλογές των Ανθρώπων. Αλλά είναι πλανεμένοι με την έννοια ότι από γενιά σε γενιά και με χαράγματα χρόνων έχουμε έρθει σε αυτό το αποτέλεσμα που έχουμε έρθει, γιατί χάθηκε η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. Χάθηκε το ποιοι είμαστε, γιατί έχουμε έρθει εδώ, σε ποιο σχέδιο εντασσόμαστε. Ουσιαστικά χάθηκε η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ και η πραγματική έννοια της ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ.
Αυτά όλα όμως μπορούν να μπουν σε μια βάση δεδομένων τώρα πια και έχει ωριμάσει ο καιρός από όλα! Άμα το θέλετε, έχουν δοκιμαστεί όλα! Άλλωστε σήμερα είναι εμφανή όλα και πρέπει να τα δεις με την πραγματική και αληθινή ματιά, να τα εμφανίσεις και να τα αποκαλύψεις.
Από την άλλη όμως, το να δημιουργήσεις ένα χάος και να λες σε όλους πόσο άσχημα είναι τα πράγματα αυτά, είναι λάθος. Να αποδεικνύεις και να αποκαλύπτεις όλα αυτά που είναι γύρω σου από διδαχές, από πολιτικές, από δόγματα, δεν οδηγεί πουθενά, αν δεν έχεις στήσει όλη την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ και το πώς θα πρέπει να είναι η Πολιτική ζωή, η πραγματική Δημοκρατία.
Καταρχάς, στο όνομα της Δημοκρατίας, στα χρόνια τα δικά μας, είδαμε πολέμους! Ποιας Δημοκρατίας; Πού υπάρχει Δημοκρατία;
Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ακόμα και στην Κούβα λένε ότι έχουν Δημοκρατία!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εντάξει! Είναι τρελό! Μα και στην Ελλάδα δεν υπάρχει Δημοκρατία! Είναι μια ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, δεν υπάρχει διοίκηση και ηγεσία. Δεν υπάρχει ηγέτης!
Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ… ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ…
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ίσως αυτή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που αναφέρεστε ήταν ιδανική όταν πρωτοκαθιδρύθηκε στην Αρχαία Ελλάδα κι ήταν πραγματική με τις αποφάσεις όλων.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο όρος  «Αρχαία» Ελλάδα, εγώ δεν τον δέχομαι! Δεν υπάρχει Αρχαία και Νέα. Δεν ήταν αυτοί κάποιοι άλλοι και εμείς κάτι άλλο! Το ίδιο πράγμα είναι. Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Υπάρχει η διαφορά ότι εμείς ξεχάσαμε κάποιες ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ που αυτοί είχαν!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι! Η Δημοκρατία δεν είναι να άρχεσαι, είναι ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΘΗΝΑ. Βέβαια, όλοι ήμασταν Δωριείς! Υπήρχαν και αρχαιότερες Δημοκρατίες, όμως είναι το ίδιο πράγμα και δεν αλλάζει κάτι.
Δεν μπορούμε να μιλάμε και για ακριβώς Δημοκρατία στα παλαιότερα χρόνια, γιατί η Γραμματεία μας είναι κλεμμένη από τους εγκάθετους του πλανήτη και θα έλεγα την λέξη «από τα ζώα». Κι όταν λέω «ζώα», είναι επειδή μόνοι τους είπαν ότι είναι ζώα! Αυτοί έμειναν στον κανόνα του Δαρβίνου ότι ο άνθρωπος είναι από τον πίθηκο.
Εμείς οι Έλληνες δεν δεχόμαστε ότι είμαστε από το Γένος του Δαρβίνου, δηλαδή δεν είμαστε ζώα. Αυτοί είναι πειράματα στο πιο κοντινό ζώο του ανθρώπου που είναι ο πίθηκος και από εκεί έφτιαξαν το είδος τους. Άλλωστε το λένε και στις γραφές τους και το αποδεικνύω και βέβαια το έκαναν και Παγκόσμιο Θεώρημα.
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, προσδιορίστηκαν επακριβώς! Μίλησαν για τον άνθρωπο που εξελίχθηκε από τον πίθηκο. Ναι, αυτό είναι το πείραμα που προσπάθησαν κάποιοι να φτιάξουν τον δικό τους άνθρωπο στην γη, όχι όμως τον Άνθρωπο τον πραγματικό, τον Άνθρωπο τον οποίο είναι από τους Δημιουργούς και τις Φωτεινές Δυνάμεις, δηλαδή από τους Ολυμπίους, οι οποίοι δεν είναι όπως ο καθένας να λέει ένα θεό, που σήμερα έχουμε τεράστιους αριθμούς θεών.
Εδώ μιλάμε για έναν ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !! ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ «ΗΡΙΔΑΝΟ»
Βέβαια, με ενοχλεί πάλι που την Γη την λένε «Γη-Γαία», ενώ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΟΛΟΙ!!
Φυσικά, μας αποκρύπτουν και κάποιους Πλανήτες που τους λένε νεφελώματα.
Φυσικά κι όλοι οι γαλαξίες έχουν όνομα! Ο δικός σου δεν έχει! Σε ποιον Γαλαξία μένεις; Και αν ανοίξεις την Wikipedia δεν έχει το όνομα του Γαλαξία σου. Ξέρεις την Ανδρομέδα, τον Ωρίωνα, τον Σείριο, ξέρεις τόσους γαλαξίες, μα, ο δικός σου δεν έχει όνομα!! ΟΡΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ; ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΗ Η ΓΗ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑ; Η Γη σημαίνει η Γαία, η Χθόνα. Δηλαδή, ωραία! Εσύ έχεις Γη. Ο Άρης τι έχει; Αέρα κοπανιστό; Η Αφροδίτη δεν έχει γαία; Ο Ερμής δεν έχει γαία; Γαία είναι η σταθερή ύλη, εξ’ου και η Παν-Γαία. Ολοι οι πλανήτες έχουν όνομα κι ο δικός σου λέγεται «ΓΗ»! Μάλιστα! Δεν έχει όνομα;
Λοιπόν, ακούστε κύριοι! Μέχρι εδώ τα παραμύθια. Βέβαια, αν αποκαλυφθούν όλα όχι μόνο από την Γραμματεία σου, αλλά και από τις Αλήθειες που συμβαίνουν, όλα αυτά τα ζώα δεν υπάρχουν, οπότε πέφτουν γελοία βιβλία, γελοίες θεωρίες, γελοιότητες ως θεωρήματα και ως δοξασίες.
ΚΑΙ Η ΓΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ! Ρωτήστε έναν επιστήμονα σε ποιον Γαλαξία μένει! Ξέρει όλους τους Γαλαξίες, εκτός από τον δικό του. Έχουν όλοι οι πλανήτες όνομα, εκτός από τον δικό σου! Το έχετε σκεφτεί; Μέχρι και το Σύμπαν έχει όνομα! Σε ποιο Σύμπαν μένεις; Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν!!!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Υπάρχουν κι άλλα Σύμπαντα δηλαδή;
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως υπάρχουν! Δεν είσαι μοναδικός! Είναι ένας τεράστιος αριθμός όπως είναι το κορμί σου! Όσα κύτταρα έχεις εσύ, τόσα Σύμπαντα υπάρχουν για να δημιουργηθεί ένας κόσμος.
Και δεν μας είπε κανείς ότι ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΗΡΙΔΑΝΟ! Πού είναι αυτοί οι μεγάλοι επιστήμονες που ασχολούνται να μας πουν τα ονόματα; Και δεν ντρέπονται τόσα χρόνια να αφήνουν ορφανό την Γη να μην έχουν όνομα; Εδώ που μένεις εσύ και τόσοι ασχολούνται με την Γη και όλη η επιστήμη είναι εδώ και δεν μας είπαν το όνομα της; Και δεν κάνουν έτσι να βρουν ένα ψεύτικο όνομα όπως να την πουν «Παναγία»; Να πουν τον πλανήτη «Αγία Βαρβάρα» και να γίνει χαμός;
Ας σοβαρευτούμε λίγο! Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και οι γελοιότητες και τα ψεύδη και οι αλήθειες είναι μπροστά. Βέβαια, πολλούς πειράζει η Αλήθεια. Τους πειράζει αυτό που έχει γίνει, αυτό που είμαστε εμείς και αυτό που πρεσβεύουμε. Πολεμήθηκε τόσο πολύ, όσο τίποτα άλλο και στα χρόνια μας και στον πλανήτη!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αλλά έχει κλαπεί μεγάλος πλούτος, μεγάλη Ελληνική Κληρονομιά και κάποιοι άλλοι που έχουν αυτοπροσδιοριστεί όπως αυτοί που θέλανε και θέλω να μπούμε σε κάποιες λεπτομέρειες…
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ.. ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πρέπει να τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά! Αν πηδάς από το ένα στο άλλο θα χάσεις την συνοχή.
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ΈΘΝΟΣ! ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Πάμε να δούμε τώρα χώρες που φτιάχθηκαν από σένα, γιατί μόνο εσύ είσαι η Αρχή. Ας μας δείξει η Γερμανία το Έθνος της. Ποιοι είναι οι προπάτορες της; Πώς γεννήθηκαν; Πώς ήρθαν; Τι ήταν πριν; Ας μας δείξουν την ιστορία τους. Αν πάτε στα 4000 μουσεία που είναι στην Γερμανία, Ελληνικά έχουν!
Να σου πω και το οξύμορο; Δεν κάνουν έτσι να μας δείξουν ένα αρχαίο βιβλίο Γερμανικών; Γιατί δεν μας το δείχνουν; Είναι πολύ χάλια τα πράγματα!!! Έβαλαν όλον τον πλανήτη να μιλάνε Αγγλικά! Ποιος ο λόγος να φτιαχτεί η Αγγλική Διάλεκτος την οποία την απεχθάνομαι, άμα το θέλεις κι ο πλανήτης μιλάει αγγλικά! Ας μας δείξουν ένα αρχαίο βιβλίο αγγλικών! Οχι πολύ αρχαίο! Πεντακοσίων ετών!
Αγαπητοί μου συνέλληνες, δεν υπάρχουν!
Ο κόσμος που ζει σήμερα, νομίζει ότι ο κόσμος ήταν πάντα έτσι; Μας μιλούσαν για Βαβέλ, τα ζώα και τα ζωντόβολα τα άλλα; Ποια Βαβέλ βρε και ιστορίες; Η ιστορία είναι η Βαβυλώνα! Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Και το όνομα της Πόλης ήταν Βίβλιος Δίας, εξ’ου η Βίβλος-Δίας. Ήταν μια πυραμίδα με επίπεδα, όπου στο πάνω μέρος ήταν ο Ναός του Διός! Ποια Βαβέλ; Πήγε λένε, ο άνθρωπος να φτάσει τον Θεό. Δηλαδή, με τόσες γελοιότητες, θα πρέπει να είσαι ειδικό μογγολικό για να πιστεύεις τέτοια πράγματα και να μην ζητάς από τον γύφτο να στο αποδείξει και δεν τον έχεις σπάσει στο ξύλο ακόμα αυτόν τον γελοίο που το έχει κάνει και φιρμάνι σε όλον τον πλανήτη κι όλες αυτές τις γελοιότητες!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΓΛΩΣΣΕΣ; ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 500 ΕΤΩΝ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;
Και φτάσαμε τώρα να μας λένε για γλώσσες; Μας έπεισαν και διαβάζαμε μικροί στο σχολείο μας ότι είμαστε 400 χρόνια στην Τουρκοκρατία και δεν υπήρχε Τουρκία. Η Τουρκία γεννήθηκε ως χώρα επίσημα το 1907 και η γλώσσα τους ομιλήθηκε το 1910. Πήραν τα φλαμανδικά, τα διαμόρφωσαν και τα έκαναν γλώσσα! Και θέλουν αυτά τα ζώα να μας πουν ότι έχουν τούρκικη φιλοσοφία; Πόσο γίδια είσαστε; Δηλαδή, μέχρι που θα φτάσει η γελοιότητα, νομίζοντας ότι ο πλανήτης ήταν έτσι πάντα; Δηλαδή, είναι σαν να νομίζετε ότι ο πλανήτης έτρωγε πάντα μαρούλι, ενώ το μαρούλι ανακαλύφθηκε το 1920. Δεν είχες μαρούλι πριν το 1920. Είναι υβρίδιο από το ραδίκι! Αλλά, αφού το βρήκες εσύ, ήταν πάντα;
ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 500 ΕΤΩΝ ΠΙΣΩ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ; ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΙΤΑΛΙΚΑ! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ; ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ; ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Ε; Ε, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ; ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΙΛΑΓΑΤΕ; ΠΩΣ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ 300- 500 ΧΡΟΝΙΑ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ; ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!  ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;;;
Ας πάμε σε μια αναρώτηση και ας αναρωτηθούμε λίγο! Πού είναι λοιπόν οι Γλωσσολόγοι;
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Θα κάνω μια σύνδεση! Επειδή η μεγαλύτερη κληρονομιά των Ελλήνων καλούνταν να απλωθεί σε όλον τον κόσμο, αν είχε απλωθεί με λογικές διαδικασίες, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι έχει κλαπεί!
Στο Πρόγραμμα που έχει κάνει στον Πολιτικό Φορέα, στο Πολιτιστικό κομμάτι, αναφέρεστε «Να απαιτηθούν όλα τα πνευματικά δικαιώματα απανταχού της Γαίας, όπου υπάρχει Ελληνικό Πολιτισμικό στοιχείο, Ελληνική Κληρονομιά, Αρχαίος Ναός, Ελληνικά Μνημεία, Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίες γραφές, Πρωτότυπα Κείμενα, Ελληνικά Σύμβολα και εν γένει ο,τιδήποτε Ελληνικό υπάρχει που ανήκει στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό και είναι Κληρονομιά μόνο των Αυτοχθόνων Ελλήνων!».
Έχετε στο μυαλό σας με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα; Γιατί όπως είπατε και πριν, όλα τα μουσεία της Γερμανίας, το 70% είναι Ελληνικά Μνημεία, όπως στην Αμερική, στην Αγγλία, στην Γαλλία, παντού!!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άκουσε με! Σε όλον τον πλανήτη, στην Λατινική Αμερική, παντού, έχουμε λιμάνι στην Ιρλανδία, σε όλη την Αμερική, όλοι οι Ινδιάνοι ομιλούν Ελληνικά και γράφουν Ελληνικά. Ακόμα και μέσα στην Ελλάδα, μέσα σε αυτά τα μικρά γεωγραφικά πλαίσια της Ελλάδος, αν πάτε στην Κρήτη, όμως όχι στην παραλία, αλλά στην ορεινή Κρήτη ή στα χωριά της, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις τι λένε! Εδώ, δεν καταλαβαίνεις την καθαρεύουσα, ούτε τους αμανέδες στις εκκλησίες. Πας στην εκκλησία και σε βρίζουν, όπως βρίζουν συνέλληνες μας και πάλι ο Έλληνας κάνει στον σταυρό του! Δεν καταλαβαίνει ότι τον βρίζουν!
Άρα, αντιλαμβάνεσαι ότι μέσα σε ένα μικρό γεωγραφικό πλάτος και μήκος στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλές διάλεκτοι, αλλά πάντα Ελληνικές. Αν ακούσετε ποντιακά, υπάρχει περίπτωση να καταλάβετε τι λέει; Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν είναι Ελληνικά;
Αν πάτε στην Κύπρο και δεν λέω για  το Ν που βάζουν, αλλά αν πάτε στα χωριά, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείτε! Αν πάτε στα Ιόνια νησιά; Αν πάτε στο Αγρίνιο; Σημαίνει όμως είναι πάλι Ελληνικά! Οι Ινδιάνοι γράφουν Ελληνικά κι είναι όλα Ελληνικά. Οι φυλές των Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής  έστειλαν 192 επιστολές είναι όλες γραμμένες στα Ελληνικά! Δεν σας κάνει καθόλου εντύπωση;
Βέβαια, επιτρέψαμε σε κάποιους αλλογενείς εγκάθετους να κάθονται να σου λένε ότι το Αλφάβητο είναι Φοινικικό, δηλαδή γελοιότητες, ότι ο πολιτισμός είναι Ινδοευρωπαϊκός, δηλαδή μεγάλη γελοιότητα!
Είχαμε πολύ μεγάλη πρωτεύουσα στην Ινδία! Έχω μιλήσει για την Κίνα, ότι η Κίνα δεν είχε Κινέζους επί Μ. Αλεξάνδρου, αλλά είχαμε 8.000.000 Έλληνες, οι Γιουνάνηδες! Έχουμε στην Ιαπωνία, η οποία είναι λίγο αργή, αλλά θα πάρουν μπροστά οι Γιαπωνέζοι και ήταν οι Άνω Ιωνία και οι πρώτοι κάτοικοι είναι Έλληνες και το νησί λεγόταν ΑΙΝΟΣ!
Άρα, έχουμε σε όλον τον πλανήτη, δικό μας DNA, έχουμε τους Κάλας, είμαστε παντού! Αν είναι δυνατόν να μην έχω Υπουργείο Εξωτερικών, να μην έχω Υπουργείο Πολιτισμού; Δεν σας κάνει εντύπωση το Υπουργείο Πολιτισμού και όλοι οι αρχαιολόγοι είναι στο κτίριο του Κ.Ι.Σ και στο τετράγωνο του Κ.Ι.Σ; Να αρχίσει να σας κάνει εντύπωση και να αρχίσετε να πονηρευτείτε…
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ… ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ..
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Όπως σας ακούω να μιλάτε για τους Έλληνες στην Ιαπωνία, στην Χιλή, τους Ινδιάνους, ήταν κι ένας άλλος που ήταν πρωτοπόρος σε αυτές τις ιδέες και τον έκαναν γραφικό. Μιλάω για τον Χρήστο τον Γκιόλβα που έκανε μεγάλες έρευνες και ασχολήθηκε με τον Ελληνισμό, αυτόν που είναι ξεχασμένος σε όλα τα σημεία της γης.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω αν τον έκαναν γραφικό, απλά δεν θέλω να συμπλέκουμε τις προσωπικότητες. Καμία σχέση!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Όχι καμία σχέση, αλλά έκανε πολλές έρευνες και αναφερόταν σε Έλληνες  που είχε συναντήσει και στην Κίνα και στην Χιλή και στην Παταγονία και παντού!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μιλάω για μια πραγματικότητα, η οποία συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη και πού ακριβώς είναι το Ελληνικό στοιχείο. Βέβαια, την ιστορία την έχουν αλλάξει, αυτοί που την έχουν γράψει και την έχουν γράψει με ψεύδη. Για να το κάνουν αυτό, έπρεπε να κλέψουν το παρελθόν και φυσικά, να σου κλέψουν όλα τα κείμενα της γραφής σου! Δεν υπάρχει κανένα σύγγραμμα και κανένα πραγματικό και πρωτότυπο κείμενο κανενός σοφού!
Δεν τους λέω «Φιλόσοφους», γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από την Σοφία! Η Σοφία ανήκει μόνο στον Δία, η Αθηνά έχει βγει από το κεφάλι του. Είναι λίγο μεταφορικά και πρέπει να τα αποκωδικοποιείς, αλλά κανένας δεν είναι παραπάνω από την Σοφία. Για να είσαι «Φίλος της Σοφίας» θα πρέπει να είσαι παραπάνω από την Σοφία!
Ή αυτό που λένε «φιλόλογος»! Πώς να είσαι φίλος του Λόγου; Εν Αρχήν είναι ο Λόγος! Εσύ είσαι πάνω από τον Λόγο; Έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα!
Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι στην Ιορδανία, εκεί που μένουν οι Εβραίοι σήμερα, σκάβουν και βρίσκουν τα πάντα Ελληνικά. Ο Ναός του Διός είναι κάτω από τον Ναό του Σολομώντα! Τα  πάντα είναι δικά σου!!! Πρέπει αυτά να τα αναγνωρίσεις, επειδή είναι η πραγματική διαδικασία με αποδείξεις. Εφόσον οι αποδείξεις είναι εκεί, ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΠΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ; ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
Στην Ιορδανία δεν είναι τίποτα άλλο από Ελληνικά! Αρχαία, πέτρες, τεχνολογία! Η Αίγυπτος και οι Πυραμίδες! Έκτισαν οι Αιγύπτιοι πυραμίδες; Οι Αιγύπτιοι μπήκαν μέσα στις πυραμίδες και οι πυραμίδες είναι Ελληνικότατες! Και η Ίσιδα είναι η θεά Αθηνά! Πρέπει αυτές τις αλήθειες να τις καταλάβει ο Έλληνας. Εγώ μπορώ να τις αποδείξω κι όχι μόνο εγώ! Είναι ήδη εκεί!
Το ζητούμενο είναι ότι οι Έλληνες πρέπει πλέον να πονηρευτούν και να καταλάβουν ποιοι είναι και να σταματήσουν να είναι φοβισμένα ανθρωπάκια σε ένα μικρό γεωγραφικό μήκος και πλάτος και να αφήνουν να τους διοικούν αλλογενείς, γελοίες μαριονέτες που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε το σπίτι τους.
Έτσι λοιπόν η Αίγυπτος και ο πρώτος βασιλιάς της είναι ο Μίνωας! Ποιος είναι ο Χέοπας; Είναι Αιγύπτιος; Ας καταλάβετε λοιπόν τις πραγματικές Έννοιες και ας καταλάβετε ποιοι είσαστε. Εκεί, όταν μιλάω για δικαιώματα, αφού ειναι δικά σου και είναι αναγνωρισμένα και θα πρέπει ο άλλος να πει ότι είναι δικά του και να μας τα αποδείξει. Εμείς μπορούμε να αποδείξουμε αυτό που λέμε!
Φυσικά, δεν έχεις καμία διοίκηση σήμερα, δεν είχες ποτέ κράτος κι αυτό το κράτος, αν διαβάσετε τα πρώτα Συντάγματα, θα δεις ότι δεν είχες ποτέ κράτος φτιάξει. Ήταν ένα ιδιωτικό βασίλειο, μια ιδιωτική εταιρεία του Όθωνα!!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εξ’ ου και η Θήβα που ήταν στην Άνω Αίγυπτο!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα και η Αίγυπτος είναι δική σου! Είναι δική σου λέξη! Τι είναι; Αράβικη; Των Αιγυπτίων; Αίγυπτος σημαίνει η «πτώση της Αίγας», η «πτώση των δυνάμεων». Έχει χιλιάδες σημασίες και όλα τα τοπωνύμια εκεί είναι δικά σου! Η Λιβύη ποιανού κόρη ήταν; Ποιος την έφτιαξε; Όλα αυτά είναι μια μεγάλη ιστορία, αλλά θα πρέπει να τα διεκδικήσεις αγαπητέ μου φίλε!
ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑ (ΗΝΩΜΕΝΟ) ΕΘΝΟΣ !
Θα πρέπει να μάθετε κι αυτό: όλοι μιλάνε για Ηνωμένα Έθνη και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών! Τώρα που σας έφερα τον Ισολογισμό από τα Παγκόσμια Ταμεία και τα βλέπετε για πρώτη φορά, εάν διαβάσετε πάνω μιλάει για το Ένα Έθνος. Άρα, όλοι λιβανίζουν  ‘Τα Ηνωμένα Έθνη», αλλά όταν υπογράφουν, υπογράφουν UNITED NATION που σημαίνει ότι όλοι μιλάνε για το ΗΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ! Υπογράφουν για το ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ; Για εξηγείστε μου εμένα! Οι Αμερικάνοι; Ποιος; Ανοίξτε όλοι τα Παγκόσμια Ταμεία που γράφει επάνω για το ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.
Όλοι υπογράφουν στο ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ αλλά μιλάνε για τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΘΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!
Ας αφήσουμε λοιπόν τις γελοιότητες και τις γραφικότητες και τις προπαγάνδες και κοιτάξτε αυτά που υπογράφουν αυτοί!
Σήμερα λοιπόν ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών στα Παγκόσμια Ταμεία υπογράφει όλον τον Ισολογισμο και έχει όλες τις υπογραφές, όλων των κρατών στο ΈΝΑ ΕΘΝΟΣ. Ας μου πει κάποιος ποιο είναι το ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ αν όχι εσύ ΈΛΛΗΝΑ! Γιατί εγώ το γνωρίζω και στο αποδεικνύω!!!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ;;;
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Επειδή πρέπει να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, πριν μερικές μέρες είχα κάποιον καλεσμένο που μου είπε ότι σε όλον τον κόσμο υπάρχουν 3 Έθνη, η Κίνα, οι Εβραίο και η Ελλάδα!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ήξερε ο άνθρωπος! Όταν δεν ξέρεις, δεν πρέπει να ανοίγεις το στόμα σου. Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, αν δεν γνωρίζεις και αν δεν το έχεις περάσει από το μυαλό σου και από την ΛΟΓΙΚΗ διεργασία θα έχεις ποινή! Για να πεις τους Εβραίους ότι είναι Έθνος, τότε δεν ξέρεις, γιατί οι ίδιοι οι Εβραίοι σε όλες τις βρωμογραφές τους, σε λένε εσένα ΕΘΝΙΚΟ! Εσένα!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κι αυτοί ήταν από 12 φυλές!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, άστο αυτό! Δεν μας νοιάζει από τι έγιναν και πόσες φυλές ήταν! Εξηγώ ακριβώς: Σε όλες τις γραφές και στην Καινή Διαθήκη και στην Παλαιά και σε όλα τα δικά τους βιβλία εσένα τον Έλληνα σε λένε ΕΘΝΙΚΟ! Αφού αυτοί λένε εσένα Εθνικό κι όχι τον εαυτό τους!
Ποιοι Κινέζοι; Έχουν μιλήσει ποτέ οι Κινέζοι; Έχουν γράψει; Γιατί; Επειδή τους διαφήμισαν; Νομίζεις ότι η Διαφήμιση είναι η Αλήθεια; Δηλαδή, τα πουσταριά στον πλανήτη είναι γύρω στο 1,5%. Όταν κάνουν διαφήμιση στην τηλεόραση, νομίζεις ότι όλος ο πλανήτης είναι έτσι! Τελειώσαμε! Δεν υπάρχει ούτε άντρας, ούτε γυναίκα πουθενά!
Από την διαφήμιση βγαίνει η πραγματικότητα; Από την τηλεόραση θα μάθεις την Αλήθεια; Άρα, λοιπόν αγαπητέ στα βιβλία τους οι Εβραίοι, λένε εσένα τον Έλληνα, Εθνικό και Κυνάριο! Κύνας = σκύλος, ότι είσαι δηλαδή από το Σείριο, γιατί ο Σείριος είναι στο σχήμα του σκύλου! Δεν λένε ότι είναι Έθνος! Εσένα λένε ότι είσαι Έθνος και τουλάχιστον οι άνθρωποι αυτό το λένε! Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο! Κι όλο το Βυζάντιο κυνηγούσε τους Εθνικούς!
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΜΑΣ ! ΚΑΙ ΟΙ «ΑΛΛΟΙ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΘΝΟΣ ! ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ! Οικουμενισμός! Δεν υπήρχε τίποτα άλλο!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σήμερα το λέμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα μιλάω για το ΕΘΝΟΣ! Δεν έχει αναφερθεί άλλο ΕΘΝΟΣ. Ακόμα και οι Εβραίοι λένε εσένα ΕΘΝΟΣ. Δεν λένε τους εαυτούς τους ΕΘΝΟΣ! Ποτέ δεν το έχουν πει οι Εβραίοι ότι είναι Έθνος! Ανοίξτε όποια γραφή θέλετε και θα το δείτε!
Άρα, το να σου είπε αυτός ο άνθρωπος κάτι, δεν έχει μεγάλη σημασία, το τι ΛΕΕΙ ο καθένας. Το θέμα είναι το τι μπορεί να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ο καθένας. Και σου λέω: οι Εβραίοι λένε εσένα Εθνικό, Έθνος! Και ποτέ για τους Κινέζους! Σαν να μην υπάρχουν, γιατί αυτοί είναι οι Μογγόλοι!
Αν ταξιδέψεις Πακιστάν, Ινδία και όλα τα μέρη των χαζαρομογγόλων που μετά πήγαν, θα δεις ότι όλοι τους οι Βασιλιάδες είναι Μογγόλοι! Και συγκεκριμένα, αν θα δεις στο Βυζάντιο πόσο Χαζαρία είναι, όταν έφτιαξαν την θρησκεία του χριστιανισμού, τον Χριστό που τον έχουν σε άγαλμα μέσα στην Τουρκία σε μουσείο, θα δεις ότι το πρόσωπο του είναι σε σχήμα μογγόλου!! Είναι μια ανάρτηση που την έκανα στο διαδίκτυο! Δηλαδή, την απεικόνιση του Χριστού ως χαζαρομογγολάκο! Να δείτε πώς είναι τότε, όταν έφτιαξαν τον Χριστιανισμό το 400, γιατί τότε έγινε!
Η θρησκεία του Χριστιανισμού έγινε μετά το 322 με τον Κωνσταντίνο! Δεν τον έφτιαξε κανένας άλλος! Αυτός την καθιέρωσε! Έχει λοιπόν αυτό το άγαλμα στην Κωνσταντινούπολη! Τι θέλω να πω; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΙΒΛΙΑ! Υπογράφουν ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ! Πείτε μου ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αναφέρομαι κυρίως στα πολιτιστικά κι σε ό,τι έχει σχέση με την πολιτιστική ή εθνική καταγωγή των Ελλήνων..
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, αλλά όλα αυτά πρέπει να τα αναζητήσεις! Πώς θα τα αναζητήσεις. Δεν τα αναζητάς με ένα Εβραϊκό Υπουργείο Εξωτερικών ή στο Υπουργείο Πολιτισμού σου να είναι μόνο Εβραίοι, οι οποίοι είναι οι Αντίπαλοι και το Αντίπαλο Δέος σε σένα, όχι τώρα, αιώνες πριν! Αυτοί γράφουν πολύ άσχημα για σένα! Δεν έγραψες εσύ για αυτούς! Εσύ με τον Πολιτισμό σου δεν μπορείς κυνηγήσεις κανέναν και δεν έχεις κάνει κάτι ποτέ!
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΜΑΣ ! ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !
Αυτοί γράφουν στα βιβλία τους ότι «αν σκοτώσεις Έλληνα, δεν είναι φόνος», ότι «ο  καλύτερος των Ελλήνων πρέπει να φονεύεται», ότι «θα πάρουμε τις περιουσίες των Ελλήνων».
Αυτοί έχουν την μεγάλη γιορτή την Χανούκα που τρώνε Έλληνες και σφάζουν Έλληνες! Η μεγάλη τους γιορτή η Χανούκα είναι να δολοφονούν Έλληνες και να τους τρώνε! Για καθείστε ρε παιδιά!! Κάτι δεν πάει καλά!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έτσι εξηγείται και το μένος του Κίσσινγκερ εναντίον των Ελλήνων!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μόνο του Κίσινγκερ;
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Όχι αλλά ήταν ο πρωτεργάτης, αυτός που ξεκίνησε το 1970 και είχε πει ότι για να διαλυθεί το Έθνος των Ελλήνων, θα πρέπει να διαλυθεί η Γλώσσα, η Ιστορία, ο Πολιτισμός..
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σωστά! Και δεν είναι μόνο αυτός, αλλά χιλιάδες Εβραίοι και από πίσω υπάρχει μια τεράστια υπομόνευση μέσα στην χώρα σου, άρα κάτσε να δούμε τι είναι! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! Κι όχι μόνο εδώ, σε όλον τον πλανήτη!
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ναι, γιατί αν δεν ξέρεις τον εχθρό σου, δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Εμείς ξέρουμε ποιος είναι!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να πάρουν μια θέση επίσημα, γιατί μιλάνε έτσι για τους Έλληνες; Γιατί μετά, όλος αυτός ο Εβραϊσμός που έχει μετατοπιστεί μέσα στις Εκκλησίες και φωλιάζει μέσα στα σπίτια μας, βρίζει τους Έλληνες και τώρα την Μεγάλη βδομάδα, έχει το βρίσιμο της αρκούδας και την προσβολή όλων των Ελλήνων και των φιλοσόφων μου και ο,τιδήποτε Ελληνικού; Για ποιο λόγο γίνεται αυτό και τι θέλουν ανάμεσα μας; Ας πάνε παραπέρα και να φωνάζουν και να κράζουν! Είναι δυνατόν να ανεχθώ Έλληνας σε όλες τις εκκλησίες να προσβάλλουν τα πάντα με προπάτορες Εβραίους, αυτοί που σε κάνουν φαγοπότι στην Χανούκα;
Για καθείστε ρε παιδιά να δούμε τι είναι αυτό που φωλιάζει μέσα μας;
Ποιος είναι αυτός ο δαίμονας; Δεν μπορώ να τον βγάλω έξω; Και φωλιάζει στο Υπουργείο Πολιτισμού; Φωλιάζει στην Βουλή μου και έχω παντού μια εβραΐλα συνέχεια, η οποία στο κάτω-κάτω της γραφής, ας μου πει τι θέλει από μένα και τι της κάναμε κιόλας! Να μας πούν που ακριβώς την πειράξαμε!
Όχι, δεν μπορείς να κρύβεσαι και να λες: «εγώ ο φτώχος, ο δυστυχισμένος με το ολοκαύτωμα μου!». Βγες έξω ζωντόβολο τώρα και θα σου σπάσω το κεφάλι! Έβγα έξω και πες μου ακριβώς τι θέλεις και τι ακριβώς πρεσβεύεις και ποιες είναι οι Αξίες σου και οι Αρχές σου και τι θέλεις από εμάς! Και αν θέλεις να ζήσεις μαζί μας, ζήσε! Δεν τον πείραξε ποτέ κανένας, ίσα-ίσα τον προστατεύσαμε όπου χρειάστηκε!
Εγώ έχω παππού ο οποίος φυγάδευσε Εβραίους για να μην τους σκοτώσουν οι Γερμανοί. Αντ’αυτού αυτή είναι η αμοιβή; Αυτό είναι το γένος αυτών; Τι θέλει; Τι ακριβώς πρεσβεύει; Θα τα βρούμε στην πορεία όμως. Ας μείνουμε στα δικά μας.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.. ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει ένας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ  ο οποίος δεν είναι «Κόμμα», δεν είναι σωματίδιο! «Κόμμα» σημαίνει κομμάτι της κοινωνίας. Είναι σχεδόν ίδιο με το Δόγμα, αναφέρεται και στο λεξικό.
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Και γιατί πιο παλιά, κάποιοι άλλοι, αλλάζοντας τις λέξεις, έκαναν αντί για «Κόμμα», «Κίνημα». Τώρα έχουμε ΦΟΡΕΑ και είναι κάτι διαφορετικό.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το Κίνημα είναι άλλη ιστορία. Το Κίνημα δεν είναι Κόμμα.
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αναφέρομαι στον Παπανδρέου, ή όπως ο Βενιζέλος που έκαναν κινήματα.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ξεκινήσαν με Κινήματα! Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό και πρέπει να ξέρετε ότι ο Εθνικός Φορέας του Έθνους είναι όλων των Ελλήνων γιατί δημιουργήθηκε από τους κατά Τόπους Οργανισμούς που είναι στον κάθε Δήμο στην Ελλάδα.
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ίσως κι αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως, γιατί ο Οργανισμός είναι αυτοτελής του κάθε Δήμου με κανονικά συμβούλια όπως λέει ο Νόμος και έδωσαν Εντολή στην Κεντρική διαδικασία, έδωσαν σε μένα έγγραφη εντολή όλοι οι Οργανισμοί ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ με το ίδιο όνομα, να ανοίξω τον Εθνικό Φορέα του Έθνους για να τους εκπροσωπήσω και με οποιονδήποτε τρόπο να πάρουν οι Έλληνες την χώρα στα χέρια τους κι αυτό έκανα βέβαια με πολύ μεγάλη επιτυχία από τον Σεπτέμβριο του 2015.
Άρα λοιπον ο Φορέας είναι κάτι διαφορετικό! Μετά έχει να κάνει με την Καταστατικη διαδικασία και τον τρόπο Λειτουργίας του Φορέα.
ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ! ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ! ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Η Πολιτική δεν είναι μια εργασία που βάζεις κάποιον να την κάνει.
Η Πολιτική ανήκει στον Πολίτη και ο Πολίτης αυτό πρέπει να το καταλάβει. Μου λένε κάποιοι «εντάξει, δεν θα γίνουμε Οικονομολόγοι». Όχι, αλλά πρέπει να ξέρεις τι συμβαίνει!
Πρέπει να ξέρεις τι σε σκοτώνει! Να ξέρεις γιατί έφτασες μέχρι εδώ! Πρέπει να ξέρεις τα όρια σου, πρέπει να ξέρεις μέχρι που είσαι! Πρέπει να ξέρεις ποια είναι δικά σου! Αν δεν ξέρεις ποιο είναι δικό σου, τι ορίζεις;
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Η ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Σου αρέσουν δεν σου αρέσουν τα μούτρα του Συνέλληνα σου, αυτός είναι! Με αυτόν πρέπει να συνεργαστείς, με αυτόν πρέπει να ζήσεις, με αυτόν ζεις, με αυτόν συγχωρείς, (χωράτε όλοι μαζί) κι αυτή την φορά έχει μια τεράστια δυναμική. Αντιλαμβάνονται με πάρα πολλές γνώσεις και ο κόσμος και τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή, αλλά και με πραγματικά στοιχεία.  
Είναι η πρώτη φορά που ένας τέτοιος Φορέας με ένα τεράστιο αγώνα που έχει γίνει από το 2011 και χρόνια πριν προσωπικό αγώνα, έχει όλα τα στοιχεία κι ό,τι λέει το αποδεικνύει! Δεν λέει για να λέει!
Δεν έχει Πρόγραμμα, με την έννοια «ελάτε να μας χρηματοδοτήσετε το πρόγραμμα». Έχει στοιχεία πραγματικά, έχει πλούτο πραγματικό, ξεχρεώνει τους Έλληνες που πρώτη φορά γίνεται αυτό, οπότε σήμερα οι δυνατότητες και  η δυναμική είναι των ίδιων των Ελλήνων, οι οποίοι πρέπει να πάρουν τα γραφεία στα χέρια τους. Να τα ανοίξουν οι ίδιοι, να διοικήσουν οι ίδιοι, να μάθουν να κάνουν συμβούλια, να μάθουν να μιλάνε. Άνθρωποι που χθες νόμιζαν ότι είναι αδύνατοι, τώρα είναι δυνατοί. Πάνε μπροστά σε ένα πολιτευτή και δεν μπορεί κανένας πολιτευτής να τους απαντήσει. Φεύγει! Γιατί κρατάνε στοιχεία στα χέρια τους και τους λένε: «έλα εδώ ρε…αυτά εδώ πέρα τα ξέρεις;» Και φεύγει!!! «Βρε εσείς τα ψηφίσατε! Εδώ είναι τα Ταμεία μου και κάθε χρόνο τα υπογράφετε».
ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !!! ΨΕΥΔΕΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ! ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!
Και πρέπει να ξέρετε Έλληνες ότι ένα ΦΕΚ που βγαίνει, περνάει από την Βουλή! Άρα, όλα αυτά που έχετε στα χέρια σας είναι ΦΕΚ. Όταν ο Βουλευτής λέει δεν ξέρω τι μου λες, γιατί δεν ξέρει; Αφού αυτός τα ψήφισε!! Περνάει από την Βουλή, ψηφίζεται  και μετά δημοσιεύεται, που σημαίνει ότι γνωρίζουν όλοι! ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!! ΨΕΥΔΕΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
Κι ας γνωρίσουν τους πολιτικούς τους, ας γνωρίσουν τους ιεράρχες τους, ας γνωρίσουν και  την ζωή που ζούνε, αλλά και τον εχθρό που τους δολοφονηθεί και ας πάρουν τα μέτρα τους και να πράξουν! Να σκεφτούν, να οργανωθούν και να πράξουν!
Σήμερα, αυτό γίνεται. Αυτός που δεν μπορεί  να σκεφτεί, δυστυχώς είναι στην μοίρα του. Σήμερα οι Έλληνες σκέφτονται! Μπορούν να πράξουν και να οργανωθούν.
ΈΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !
Απαριθμεί γύρω στα 200 γραφεία, αλλά σε βάση και σε δρόμο. Έχει πολύ δυναμικά άτομα μέσα. Είναι καιρό στον αγώνα και συνέχεια γίνονται ικανότερα μέχρι να ωριμάσει όλος αυτός ο ιστός, όλη αυτή την δομή για να πάρει την χώρα.
Το θέμα δεν είναι να πάρεις την χώρα, αλλά να την κρατήσεις την χώρα που σημαίνει ότι πρέπει να ωριμάσει όλο αυτό και να καταλάβουν όλοι. Δεν υπάρχει: «έλα πάμε είναι καλύτεροι αυτοί!». Δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! Αλλάζει λοιπόν όλη η γραμμή κι όλη η πολιτική. Μπήκαν τα 33 Πρωτόκολλα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, μπήκε η γραμμή του Φορέα, μπήκε ο τρόπος που διεξάγονται όλα τα πράγματα.
Σαφώς, είμαστε κάτω από ένα Σύνταγμα το οποίο μας ταλαιπωρεί πάρα πολλές φορές και προσπαθεί να μας ταλαιπωρήσει όσο χειρότερα γίνεται. Σήμερα λοιπόν δεν γίνεται ο αγώνας με την τηλεόραση και τα παλαμάκια. Ο Αγώνας γίνεται στην βάση, στην ενημέρωση, να ενημερωθεί ο Έλληνας για όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και τις δυνατότητες του και την πολιτική και την οικονομική, αλλά και των σχέσεων του, ακόμα και την αλλαγή τρόπου σκέψης για το πώς σκεφτόταν χθες και πώς σκέφτεται σήμερα για να φτιάξει το μέλλον του, το οποίο είναι δικό του και θα πρέπει να συμμετέχει στο συμβούλιο που θα χαραχθεί το μέλλον και θα βάλει τους δικούς του Νόμου, βάσει των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ…
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Και μέσα στα θέματα και τα εργαλεία που έχει, για κάθε ΄Ελληνα που μας ακούει, που έχει ήδη προβλήματα, είτε να πληροφορηθεί, είτε για να βρει διέξοδο στα χρέη που έχει, μπορεί να πάει στα κατά Τόπους γραφεία και να ενημερωθεί.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, τα κατά Τόπους γραφεία προσφέρουν πολλές λύσεις, αλλά πρέπει να είναι ομαδικές. Έχει βγει μια ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για όλα του τα χρέη προς την Εφορία, προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Τράπεζες του. Πρέπει όμως να καταλάβει ότι όταν έρχεται και υπογράφει μια δική του Δήλωση και πάει ξεχρεώνει από τα δικά του χρήματα, τα οποία είναι μη αντιμετωπίσιμα στα δικαστήρια, γιατί στα δικαστήρια πας με στοιχεία. Όταν πας λοιπόν σε μια δίκη που χρωστάς και δίνεις στον Πρόεδρο ότι από τα ταμεία αυτά και τους λογαριασμούς είναι υπογεγραμμένα από την ίδια την Κυβέρνηση με ΦΕΚ, ο δικαστής βλέπει συγκεκριμένα στοιχεία έναντι μιας εφορίας που σε κυνηγάει και της λέει: «Γιατί δεν εισέπραξες;».
Θα υπάρξουν τεράστιες εξελίξεις στην χώρα σου, όσον αφορά στα δικαστικά δρώμενα και φυσικά η δίκη… και Τιμή σε κάθε Δικαστή, αν το θέλετε, που βλέπουν την διαδικασία και τα στοιχεία και ανταποκρίνονται.
Βέβαια, σαφώς πρέπει να ξέρουμε ότι η Δικαστική Αρχή είναι εγκλωβισμένη κάτω από μια πολιτική εξουσία, για αυτό δεν είναι ανεξάρτητη δικαστική Αρχή, οπότε εκτός από κάποια πολύ κακά παιδιά που είναι στην δικαιοσύνη, από μασονίες, από άλλα κλαμπ πολύ ισχυρά, τα οποία είναι ακόμα ισχυρά, γιατί λυμαίνονται τον χώρο.
Αλλά στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν θα υπάρχουν όλα αυτά. Δεν μπορεί η Δικαιοσύνη μου να είναι δογματισμένη!
Ο Δικαστής δεν πρέπει να σκέφτεται. Ο Δικαστής πρέπει να εκτελεί τον Νόμο και να βλέπει τα στοιχεία. Άρα, να σκέφτεται με τον Νόμο, στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ απαγορεύεται!! Εκτελείς τον Νόμο και αυτό είναι όλο! Αυτό είναι ξεκάθαρο για εμάς!
Από την άλλη όμως, έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι πολύ εγκλωβισμένοι και οι δικαστές, έχουν οικογένειες, έχουν πολλά πράγματα πίσω τους και φυσικά έχουν Προϊστάμενη Αρχή που σημαίνει ότι αυτή δίνει την Εντολή και για αυτό δεν έχουμε δει κανέναν απατεώνα, κλέφτη, δολοφόνο της χώρας και των ψυχών των Ελλήνων μου, να δικαστεί ποτέ, με μια ασυλία,  με χιλιάδες σκάνδαλα που τα γνωρίζουν οι δικαστές, όμως δεν μπορούν να κάνουν κάτι, εάν αυτή η πολιτική ηγεσία δεν πάρει μια σταθερή διαδρομή δικαιοσύνης. Την Δικαιοσύνη λοιπόν την έχουν σήμερα οι πολιτικοί στα χέρια τους! όλα αυτά τα γαϊδούρια, τα οποία πρέπει οι Έλληνες να απαξιώσουν και να πάρουν την πολιτική ζωή και την χώρα στα χέρια τους.
Σε μια δεύτερη φάση λοιπόν οι δικαστές βλέπουν τα στοιχεία και να μπουν σε μια μεγάλη διαδικασία να ελευθερώσουν τους Έλληνες από τα χρέη τους, γιατί είναι «βεβαιωμένοι λογαριασμοί» με βεβαιωμένα τα στοιχεία και μέσα στις τράπεζες και από τους Παγκόσμιους Θεσμούς και τις Αρχές.
ΜΕ 900 ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ !! ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ….
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΕΧΕΙ!
Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ιδιαίτερα τώρα με πολλά προβλήματα, γιατί οι τράπεζες έχουν στοχεύσει να σας πάρουν τα ακίνητα, είχα πει κάποια στιγμή σε μια εκπομπή μου: ‘ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
Ξέρετε, έχουμε γύρω στους 200 Οργανισμούς κι αυξάνονται συνέχεια. Ο αριθμός τους πρέπει να γίνει 910 Δήμοι περίπου, όσο είναι οι Καποδιστριακοί!
ΣΤΟΥΣ 900 ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ !
ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ !!! ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !
Μπορώ λοιπόν να πάρω ένα REGISTER στον ΟΗΕ, έχω την δύναμη και την δυνατότητα και το έχω κάνει και για άλλα πράγματα, αλλά θα  πρέπει να καλύψω τους Καποδιστριακούς Δήμους! Με REGISTER στον ΟΗΕ αναγνώριση και ο,τιδήποτε θα είναι όλα δικά μας. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ KΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ !
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΕΧΕΙ !
ΟΣΟΙ  ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…
Να ανοίξουν τα μάτια τους και να ανοίξουν τα μυαλά τους, να ενωθούν, να μπουν μέσα, να δείξουν την τεράστια δυναμική.
Ακόμα και τα Ακινητά τους που έχουν πρόβλημα, όπως εργοστάσια, ξενοδοχεία, σπίτια, μαγαζιά, να ανοίξουν παντού, όταν χρωστάει στην τράπεζα και το γράψει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ο οποίος είναι Εθνικός Οργανισμός –γιατί αν δείτε το καταστατικό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει Εθνικό χαρακτήρα κι όλα όσα λένε μέσα είναι για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, για την συνένωση του Έλληνα και του Ανθρώπου και της ίδιας της ύπαρξης- για 10 ευρώ τον μήνα, σαν παραχώρηση, που το έχει ήδη χάσει και θα του το πάρει η τράπεζα, θα πρέπει όσα χρωστάει στην Τράπεζα και όσα κάνει το ακίνητο, να μπει ένας όρος που θα λέει: «αν διώξεις την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, θα πληρώσεις πέναλτι αυτά τα λεφτά». Δεν μπορώ να σας το πω νομικά στον αέρα και δεν πρέπει να το κάνω, αλλά κάνω ένα τέτοιο άνοιγμα. Επομένως, όταν κι αν κι εφόσον η τράπεζα να στο πάρει,  θα πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο του ακινήτου !
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΠΙΑ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ..
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Επειδή ο χρόνος τελειώνει δυστυχώς. Είναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση και η πρόταση που έχεις κάνει τώρα τελευταία. Λυπάμαι που κλείνει η συζήτηση και θα ήθελα τελειώνοντας έναν επίλογο.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο επίλογος είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
Δεν μιλάμε για ξεχρέωμα πια! Είναι μια τεράστια ανάπτυξη, με τεράστια κεφάλαια που είναι δικά τους, άρα είναι στα χέρια των Ελλήνων και δεν είναι στα χέρια του Σώρρα.
Το μήνυμα έχει δοθεί! Όλα έχουν γραφτεί! Έχουν γραφτεί τα πάντα. Έχει γραφτεί πως λειτουργεί ο Φορέας, πώς κινείται, πώς λειτουργεί, πώς βγαίνουν οι Νόμοι, από που είναι τα χρήματα, πώς είναι τα χρήματα και σήμερα είναι συνιδιοκτήτες όλοι σε αυτά τα χρήματα και στον πλούτο.
Ο Πλούτος για να διοικηθεί θέλει Πρωτόκολλα και τα έχουμε! ΕΙΝΑΙ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ! Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν οι Έλληνες και η Ένωση τους είναι απαραίτητη και είναι Μονόδρομος!
Πρέπει σήμερα, στις επόμενες μέρες, μήνες γρήγορα να κινηθούν, να ενωθούν, να βγάλουν τους εκπροσώπους τους, να έρθουν να εκπροσωπηθούν ως πολίτες, να ανοίξουν τα δικά τους γραφεία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας. Να κινηθούν πολύ γρήγορα για να πάρουν την κεντρική εξουσία, το κράτος, το δημόσιο, το δικό τους δημόσιο, την δική τους δύναμη! Να μην την αφήσουν σε κανέναν!
Είναι μεγάλη η διαδρομή, είμαστε πάρα πολύ δυνατοί σε όλη την Ελλάδα.
Οι μόνοι που έχουμε τόσο πολύ δυναμική, γεμίζουμε πλατείες, έχουμε τεράστιες συγκεντρώσεις, έχουμε μεγάλο αριθμό που συμμετέχει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Θέλουμε πάρα πολλά στελέχη και είναι τεράστιο το άνοιγμα σε όλους!
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΣ !
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ !
ΣΤΑ 900 ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ REGISTER* ΣΤΟΝ ΟΗΕ !
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
………
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ