ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ




Ε.ΣΥ TV 23-2-2016 Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-Γ. ΔΑΡΑΣ- Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΡΑΔΙΟ ΣΚΑΪ 92,6 FM ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
«ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ…»
Δημοσιογράφος Γιάννης Γεωργιάδης: Έχουμε στην τηλεφωνική μας γραμμή τον Γιάννη τον Καλογερόπουλο που είναι μέλος και του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ και θέλει να πει κάποια πράγματα που έχουν σχέση με την τρέχουσα κατάσταση.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα σε εσάς και στον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που μας ακούει.
Δημοσιογράφος: Πριν από λίγο έλεγα ότι η μέρα που ξεκίνησε έχει πολλά προβλήματα και από που να αρχίσεις; Από το μεταναστευτικό-προσφυγικό; Από το αγροτικό; Αλλά επίσης, εδώ στην Κατερίνη έχουμε κι ένα πρόβλημα που το διαβάσαμε στον τοπική Εφημερίδα. Τις τελευταίες μέρες, ένας 57χρονος, έπεσε από μια τεράστια πολυκατοικία σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης και σκοτώθηκε! Βλέπετε ότι είναι όλα τόσα πολλά, που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και τι να σχολιάσεις.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η άποψη μου δυστυχώς είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν διότι αυτό που έχει γίνει πρώτα από όλα στην χώρα μας είναι «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ». Αυτό γίνεται πολλά χρόνια.
Απλά, οι κυβερνήσεις το κάλυπταν για να μην το βλέπουμε όλοι και αμέσως. Μέσα από ένα τραπεζικό σύστημα με ψεύτικους δανεισμούς, μια οικονομική φούσκα και μια πλασματική οικονομία που διογκώνονταν και ταυτόχρονα με ένα πολιτικό αλισβερίσει μέσω των διορισμών και των εξυπηρετήσεων, των επιδοτήσεων και άλλων προσφορών προς τους Έλληνες. Έτσι στρέψανε το μυαλό των Ελλήνων να σκέφτονται λίγο εγωιστικά και «ετσιθελικά» για τον εαυτό τους και να αδιαφορούν για όλα αυτά που γίνονται γύρω τους, ενώ τα αντιλαμβάνονταν.
Δημοσιογράφος: Κάπου όμως φταίνε και οι ίδιοι οι Έλληνες που αποδεχτήκαν και ασπαστήκαν αυτή την νοοτροπία.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό έγινε και έγινε από όλους εμάς! Δεν βγάζω και τον εαυτό μου απέξω. Είμαι 54 χρονών και πέρασα από πολλά στάδια και εμπειρίες μέσα στην ζωή, επαγγελματικά, σε συνεργασίες, τράπεζες, χρηματοδοτήσεις, προγράμματα! Τα βλέπαμε! Βλέπαμε την φούσκα και το τυράκι! Αλλά θέλαμε μόνοι μας να μπούμε στην φάκα.
Σήμερα φτάσαμε επίσημα να διώκουν κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, κλείνοντας το τραπεζικό σύστημα, παραδίδοντας το κράτος σε ξένους μηχανισμούς, εντελώς απροκάλυπτα! Πιστεύω ότι το βλέπουμε όλοι!
Έφτασε να δηλώνει επίσημα ο πρώην Υπουργός Οικονομικών ο Βαρουφάκης, ότι όταν ήταν στην κυβέρνηση, δεν έλεγχε το Υπουργείο του κι ότι η Γενική Γραμματεία Εσόδων στο Υπουργείο Οικονομικών είναι η ίδια η Τρόικα και δεν υπάκουαν στον Υπουργό! Βγαίνει ο ίδιος ο Υπουργός και το λέει δημόσια, αλλά αφού πρώτα έχει φύγει από την Κυβέρνηση.
Δημοσιογράφος: Αυτό ήθελα να επισημάνω κι εγώ! Γιατί δεν τα λένε όταν είναι ενεργοί και τα λένε αφού χάσουν την ιδιότητα τους;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι στον καθένα ξεκάθαρο να καταλάβει ότι όλα αυτά τα παιδιά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Δεν δουλεύουν για το καλό των Ελλήνων και για το Ελληνικό Δημόσιο και Ελληνικό Κράτος.  Είναι στοχευμένες οι εντολές που έχουν πάρει και είναι για να σκοτώσουν κάθε Έλληνα.
Όταν συνδυάζονται πολλές κινήσεις εναντίον του Έλληνα, τότε το βλέπεις! Τι προείπες; Μεταναστευτικό, αγροτικό, φρενάρισμα του τραπεζικού συστήματος, διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας, παράδοση ολοσκερώς και αμετάκλητα και άνευ όρων της χώρας σε 3 Μογγόλους δανειστές και σε ένα ιδιωτικό ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης που έχει έδρα το Λουξεμβούργο, σε ένα ιδιωτικό μαγαζί. Δηλαδή του παραδίδουν την Ελλάδα; ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ; ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!
ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ….
Δημοσιογράφος: Επειδή στο να κρίνουμε, εμείς οι Έλληνες είμαστε αυθεντία, εγώ προσπαθώ να περάσω κάποια ελπίδα και κάποιον άλλο δρόμο! Έτσι όπως τα λέτε εσείς, φέρνετε τον κατακλυσμό! Υπάρχει κάποια άλλη διέξοδος;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ δεν θα περάσω να δώσω ελπίδα στον κόσμο. Εγώ στα αδέρφια μου, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες θα τους δώσω τα πραγματικά στοιχεία και θα τους πω το πραγματικό γεγονός, τις νομικές και οικονομικές πράξεις που ήδη τετελεσμένες για να πάρουν ξανά την ζωή τους στα χέρια τους.
Δεν μας είπαν ότι πρόβλημα είναι οικονομικό; Ωραία! Αφού η Ελλάδα έχει οικονομικό πρόβλημα και αφού η ανάγκη μας είναι οικονομική, έρχεται ένας συνέλληνας μας, αδερφός μας και λέει:
-«Συνέλληνες, ήδη έχω κάνει ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΕΣΑΣ! 5,5 τρισεκατομμύρια σε Μετοχές χρυσές της Τράπεζας Ανατολής, 600 δισεκατομμύρια δολάρια σε ομόλογα Αμερικής, έτοιμα να τα χρησιμοποιήσετε και 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ έτοιμα εγκεκριμμένα να εκταμιευτούν σε κάθε Δήμο από τα Κληρονομικά σας Κεφάλαια!».
-«Τι είναι αυτό βρε αδερφέ;» του είπαν όλοι!
«Είναι αυτό που σας έκρυβαν τόσα χρόνια! Τον ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΟ! Σας είπαν ότι είσαστε φτωχοί, ότι είσαστε ψωροκώσταινα, ότι δεν έχετε στον ήλιο μοίρα, ότι πρέπει να ζείτε με δανεικά, ότι αυτό το κράτος δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει κράτος και να κάνει βιομηχανία κτλ. κι όλο αυτό το ψέμμα καταρρέει!
-«Πώς καταρρέει;»
-«Καταρρέει από την ώρα που βγαίνει η Αλήθεια στην φόρα».
Έτσι είδαμε επίσημα παγκόσμια χαρτιά να τα υπογράφουν οι Θεσμοί του πλανήτη, να τα υπόγράφουν οι μεγαλύτεροι θεσμοί μέσα στην χώρα!! Να στα υπογράφει και να στα επικυρώνει ο Πρόεδρος Δημοκρατίας. Και σε αυτά τα χαρτιά που είναι Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στην Παγκόσμια Τράπεζα, να έρχονται όλοι οι επικεφαλείς του πλανήτη και να λένε:
«Ελλαδίτσα, είσαι πάμπτωχη; Εδώ έχεις 115 τρισεκατομμύρια!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ 4% ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ»
Και μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό! Τώρα συνειδητοποιούμε πόσα κορόιδα μας έχουν πιάσει! Πόσο ψέμμα και παραμύθι έχουμε φάει τόσα χρόνια; Πόσο Ελληνικό αίμα έχει χυθεί! Να έχουμε τόσο τεράστιο πλούτο και να φεύγουν τα παιδιά μας μετανάστες στο εξωτερικό, άλλοι να πηγαίνουν στην Αυστραλία και άλλοι να πηγαίνουν να κάνουν τους καρβουνιάρηδες στο Βέλγιο τόσα χρόνια, άλλοι στην Γερμανία, άλλοι στον Καναδά για να γίνουν σκουπιδιάρηδες και να μην έχουν στον ήλιο μοίρα; ΓΙΑΤΙ;
Δημοσιογράφος: Αναφέρεστε στα Καταπιστεύματα;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αναφέρομαι σε κάθε ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ που έχει ο ΕΛΛΗΝΑΣ!
Δημοσιογράφος: Εκτός από τον ορυκτό πλούτο που είναι υπόγειος ή επίγειος..
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν μιλάω για τα αποθέματα που έχουμε στο έδαφος, ή αέρια, χρυσό και μέταλλα και πολύτιμες σπάνιες γαίες.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΞΕΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΕΧΝΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ
Δημοσιογράφος: Δηλαδή, ένας αφελής θα πει: «Μα, τόσο ηλίθιοι είναι οι πολιτικοί στην Ελλάδα που δεν θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον πλούτο που τον διαχειρίζονται άλλοι; Δεν τα βλέπουν; Δεν τα ξέρουν; Είναι άμοιροι των ευθυνών;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είπες την λέξη «πολιτικοί»; Για τους πολιτικούς απευθύνεις το ερώτημα; Πολιτικοί δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και δεν υπήρξαν ποτέ! Υπάρχουν μόνο στοχευμένοι υπάλληλοι στο να πράττουν συγκεκριμένα πράγματα και να εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους.
Οι άνθρωποι πρακτορεύουν για τα κέντρα εξουσίας που τους έχουν προσλάβει υπάλληλους και τους πληρώνουν! Δεν υπήρξε ποτέ πολιτική στην Ελλάδα.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΕΧΝΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ «ΚΟΜΜΑΤΑ». ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ δηλαδή, το λένε μόνοι τους για να αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες, να τους παραπλανούν συνειδητά και να τους κρατούν μονίμως σε μια διαμάχη, σε μια αντιπαλότητα μεταξύ των αδερφών, για να μην μονιάσουν ποτέ, να ομονοήσουν και κατανοήσουν το τι τους έχουν κάνει!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ..
Δημοσιογράφος: Με λίγα λόγια, η Ελλάδα από τότε που απελευθερώθηκε, ήταν χωρισμένη στην αρχή από το 1830 σε αγγλόφιλους και ρωσόφιλους, αργότερα ήταν οι βενιζελικοί και αντιβενιζελικοί ή οι βασιλικοί ή δημοκρατικοί. Πάντα είχαμε το μικρόβιο μέσα μας να είμαστε χωρισμένοι κυρίως σε δύο παρατάξεις και σε πολλές άλλες βέβαια. Αυτό βόλευε κάποιους και έτσι με τον μέθοδο της σαλαμοποίησης περνούσαν όποια μηνύματα ήθελαν στους υποτακτικούς.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πάντα έτσι γινόταν, γιατί για να παίξεις ένα παιχνίδι, θέλεις πάντα δύο παίχτες! Άρα, δημιουργήσεις τεχνητά με δικούς σου πράκτορες τους παίχτες και οι υπόλοιποι θα χωριστούν είτε με τον έναν παίχτη, είτε με τον άλλον! Είναι πάγια πολιτική των εξωελλαδικών, εξωθεσμικών κέντρων που κουμαντάρουν την Ελλάδα.
Το πρόβλημα έχει πολύ τεράστιο βάθος και θα πρέπει να του δούμε από την γέννηση του, ακριβώς από την Επανάσταση και πώς δημιουργείται το Βασίλειο, ενώ οι Έλληνες έχουν κάνει 4 Εθνοσυνελεύσεις.
Για να κάνει ο Έλληνας, Εθνοσυνέλευση, γνωρίζει την ισχύ του! Θα σας πω κάτι απλό: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Η ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;
Δημοσιογράφος: Οι ιδιοκτήτες φυσικά!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι Ιδιοκτήτες την κάνουν! Τόσο απλό είναι! Άρα, οι Έλληνες που γνωρίζουν ότι είναι αφεντικά, ότι είναι οι Ιδιοκτήτες, ότι είναι οι Μέτοχοι κάθε Εθνικής Ελληνικής Περιουσίας της Ελλάδος, του εδάφους, του υπεδάφους, του πλούτου, του αποθεματικού, των βουνών, της θάλασσας, του υποθαλάσσιου χώρου, γνωρίζουν ως Ιδιοκτήτες ότι είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κάνουν το απολύτως ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΘΟ: ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ!
Και ενώ γνωρίζουν και κάνουν Εθνοσυνελεύσεις και γνωρίζουν και την διαδικασία που τις κάνουν και έχουν κάνει μέχρι το 1828 τέσσερεις Εθνοσυνελεύσεις, με τελευταία εδώ, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στο Άργος.
Μετά, σκοτώνοντας τον Καποδίστρια, χάνουν όλοι αυτή την Νομική Ισχύ που είχαν φτιάξει, την κραταιότητα, την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, την Κυρίαρχη Πολιτεία τους και δέχονται να πάνε υποτελείς, σε ένα φερτόν βασιλιά και δέχονται να τους δίνει υπηκοότητα αυτός;
Άρα, κάτι έχει γίνει, κάτι πολύ σοβαρό έχει γίνει στην τότε Ελλάδα που δεν το λέμε, δεν το αναλύουμε και δεν το καταλαβαίνουμε!
Κι αυτό που πραγματικά έγινε τότε ήταν η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Έτσι ξεκίνησε ξανά η τελείως εξοντωτική εναντίον των Ελλήνων, οικονομική πολιτική εκείνης της εποχής. ΑΥΤΌ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ
Δημοσιογράφος: Όταν έγινε η πτώχευση στο παρελθόν, τότε μόνοι μας προσπαθήσαμε να επιβιώσουμε, ενώ τώρα που η πτώχευση είναι μεθοδευμένη, προσπαθούν άλλα κέντρα να μας επιβάλλουν διαφορετικούς τρόπους, ενώ υπάρχουν τα εργαλεία!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά τα εργαλεία μας τα έφερε ο Συνέλληνας μας ο Αρτέμης ο Σώρρας και μας εμφάνισε και τα Καταπιστεύματα μας, τον Κληρονομικό μας Πλούτο!
Δημοσιογράφος: Ενώ κάποιοι άλλοι τα έχουν χρησιμοποιήσει, όπως η Ρωσία και οι γείτονες μας, οι Σκοπιανοί.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ξέρεις ποιο είναι το πιο ωραίο; Τώρα που θα έρθει και ο Χρήστος ο Μπαλαντίνας  στην κουβέντα να μας δώσει στοιχεία μέσα από την Παγκόσμια Τράπεζα για να δούμε ότι και εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες, η Ελλάδα τα έχει χρησιμοποιήσει. Απλά τα χρησιμοποίησε με έναν τρόπο μέσω της Παγκόσμιας Τράπεζας, που δεν μαθεύτηκε ότι ήταν δικά μας λεφτά. Ό,τι έχει φτιαχτεί, ακόμα και στην Κατερίνη, στην Θεσσαλία και στην Μακεδονία, τα περισσότερα έργα στην Αθήνα, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη, τα περισσότερα έργα είναι από τα λεφτά του Καταπιστεύματος μέσω της Παγκόσμιας Τράπεζας, τα οποία κατέληγαν να τα παίρνει η Ελλάδα δανεικά! Μιλάω για την εποχή από το 1955 μέχρι και το 1998 που αλλάζουμε αφεντικό και πάμε υπό την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οπότε από εκείνη την στιγμή και μετά η χρήση των χρημάτων είναι στις σελίδες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Όλα αυτά τα πακέτα Ντελόρ, των ολοκληρωμένων ή των μη ολοκληρωμένων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όλα αυτή η απάτη των επιδοτήσεων, είναι από αυτά τα κεφάλαια τα οποία μας τα χρέωναν.
Ενώ έκαναν χρήση των δικών μας κεφαλαίων τα τελευταία χρόνια που υποτίθεται μπαίναμε και ως ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, μας έδιναν τα δικά μας λεφτά δανεικά, κάποιοι ενδιάμεσοι που τα έπαιρναν από τους δικούς μας λογαριασμούς κερδίζουν μέχρι και σήμερα τόκους.
Άρα, πρέπει να κάτσουμε να ασχοληθούμε πιο σοβαρά, εμείς οι Έλληνες, για το τι έχει γίνει εναντίον μας και να σταματήσουμε να σκέφτεται το μυαλό μας μελαγχολικά και να έχει πέσει η ψυχολογία μας και να περιμένουμε να πεθάνουμε!
Δεν γίνεται οΈλληνας να περιμένει να πεθάνει οικονομικά!
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ
Δημοσιογράφος: Και να σταματήσουμε τις κοκορομαχίες μεταξύ μας!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό έπρεπε να είχε ήδη γίνει, γιατί τα παιδιά εκεί μέσα στην Βουλή, καλύπτει το ένα το άλλο. Κάνουν θέατρα για να παραπλανούν τον κόσμο, αλλά όλοι μαζί υπέγραψαν την αμετάκλητη και την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδος. Κι όταν λέω «όλοι μαζί» το εννοώ.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσιογράφος: Αυτό είναι το πιο μεγάλο παραμύθι  τα τελευταία χρόνια. Πριν 1,5 χρόνο η σημερινή κυβέρνηση ήταν αντιμνημονιακή και σήμερα έχει γίνει πιο μνημονιακή και από τους μνημονιακούς.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας ακούσουν όλοι οι Έλληνες αυτό που θα πω και να δώσουν ιδιαίτερο βάρος. ΈΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Δεν έχει σημασία τίνος κόμματος είναι!
Αν κάποιος τάχα αντιμνημονιακός Βουλευτής ήθελε να σώσει τηνΕλλάδα και τους Έλληνες και να κάνει αυτό για το οποίο ακριβώς τον έκλεξε ο Ελληνικός λαός για να πηγαίνει στην Βουλή και να παίρνει τα 20.000 τον μήνα, μπορούσε να πάει να ελέγξει την ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και να φέρει το θέμα στην Δικαιοσύνη, γιατί όλα ήταν ψέμματα. Όλα τα χαρτιά που παρουσιάστηκαν για να μπει η Ελλάδα στο μνημόνια και τα τεχνητά ελλείμματα ήταν όλα ψέμματα!
Γιατί δεν πάει ένας βουλευτής, αντιμνημονιακός; Γιατί δεν πάει ένας ΚΚΕ, ή ένας Χρυσαυγίτης και όλα αυτά τα καλόπαιδα που μας έχουν μπλέξει και λένε ότι θα μας σώσουν και δεν είναι με το μνημόνιο, να το ελέγξει αυτό και έτσι να τελειώνουμε το θέμα; Μπήκαμε σε δανεισμό, γιατί είχαμε ελλείμματα! Τόσο πολύ πράκτορες είναι; Τόσο πολύ είναι τελικά!
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ, ΑΜΑ ΘΙΓΕΤΑΙ!
Λέω λοιπόν με πλήρη Ευθύνη του Λόγου μου και συνειδητοποιώντας πολύ καλά την Ελληνική γλώσσα και ό,τι λέω ότι ο κάθε Βουλευτής κατά τον Νόμο έχει την απόλυτη αρμοδιότητα και δικαιοδοσία να πάει να ελέγξει οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία, οποιονδήποτε λογαριασμό, ακόμα και να μπει στην Τράπεζα της Ελλάδος και να ελέγξει τους λογαριασμούς του Ελληνικού κράτους, όχι της Τράπεζας.
Μπορεί να μπει στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και να ελέγξει τι έγινε με τα ελλείμματα και να τελειώσουμε με αυτό! Οποιοσδήποτε βουλευτής μπορεί να το κάνει, όπως οποιοσδήποτε βουλευτής μπορεί να δημοσιεύσει και να πει επίσημα τι ψηφίζουν και επικυρώνουν οι υπογραφές των αξιωματούχων που υπογράφουν τα Καταπιστεύματα κάθε χρόνο στον Παγκόσμιο Ισολογισμό. Όπως οποιοσδήποτε βουλευτής, γιατί είναι όλοι ενήμεροι επίσημα, -και επειδή ακριβώς είναι ΟΛΟΙ ενήμεροι επίσημα από τον Πρόεδρο της Βουλής, τους αρχηγούς των κομμάτων και όλοι οι Βουλευτές και για αυτό τον λόγο ο Σώρρας, στην δίκη που γίνεται το 2013 απαλάσσεται της κατηγορίας και αθωώνεται της κατάλυσης του πολιτεύματος και της αλλαγής του Συντάγματος.
Όλοι έχουν ακούσει ότι ο Γεωργιάδης έκανε μήνυση στον Σώρρα ότι έλεγε ψέμματα για τα 600 δις. Η μήνυση είχε τέσσερεις κατηγορίες και αθωώθηκε και για τις τέσσερεις κατηγορίες. Ναι μεν, κατέθεσε τα χρήματα και για αυτό αθώωθηκε, όσον αφορά την κατηγορία των ψευδών ειδήσεων, αλλά για την κατάλυση του πολιτεύματος και την αλλαγή του συντάγματος, που τον πήγαιναν για 25 χρόνια κάθειρξη, ξέρετε γιατί αθωώθηκε;
Γιατί είχε ενημερώσει βάσει πρωτοκόλλου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Πρόεδρο της Βουλής, όλα τα κόμματα, την Τράπεζα της Ελλάδος, την Λαγκάρντ, τον Ντράγκι και όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Άρα, δεν δικαιούνται να πουν ότι δεν γνωρίζουν κι όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια και τα θέατρα που κάνουν οι βουλευτές μας! Είναι τόσο σοβαρό αυτό που σας λέω! Για δείτε τώρα την πραγματική διάσταση της Αλήθειας! Όλοι γνωρίζουν και κανένας δεν μιλάει! Γιατί δεν μιλάει; Δεν είναι σε διατεταγμένη Υπηρεσία να σκοτώνουν τον Έλληνα; Δεν αποδεικνύεται από τις ίδιες τους τις πράξεις, αφού γνωρίζουν και είναι ενημερωμένοι και έχουμε όλα τα έγγραφα; Ποιο φανερό από την απόφαση του δικαστηρίου ότι είναι ενημερωμένη όλη η Βουλή, ο Πρόεδρος της Βουλής κι όλοι οι αρχηγοί κομμάτων κι όλοι οι βουλευτές, δεν υπάρχει! Πηγαίνετε στις σελίδες 16-17 της δικαστικής απόφασης να το δείτε ξεκάθαρα.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Δημοσιογράφος: Μετά από όλα αυτά που αναφέρατε, υπάρχει κάποια πρόταση, κάποια διέξοδος;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχουν πάρα πολύ καλά στρατηγικά σχεδιασμένες προτάσεις, έτοιμες, δομημένες και εδώ θα ήθελα να δώσουμε τον λόγο στον Γιάννη του Δάρα που τον έχω δίπλα μου να σας το αναπτύξει και να σας δώσει τα στοιχεία.
Όμως να σας πω ότι έχει δημιουργηθεί ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μέσα από ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ για να συμμετέχουν οι ίδιοι Κυρίαρχοι Έλληνες και να αποφασίζουν επίσημα με Καταστατικό Δημοκρατικό και συμμετέχοντας με Γενική Συνέλευση για την ίδια τους την ζωή, για τον πλούτο τους, την διαχείριση της ζωής τους και του μέλλοντος τους.
Ταυτόχρονα μέσα από τον κάθε Δημοτικό Οργανισμό αποφασίστηκε με ψηφίσματα να δημιουργηθεί και το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ για να μπορούμε να συμμετέχουμε και στις εκλογές για να πάρουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες Κυρίαρχοι την Διακυβέρνηση της χώρας μας και να διώξουμε όλα αυτά τα κυβερνητικά παιδιά που συμμετέχουν μέσα στα «κομμάτια» που έχουν στήσει, δηλαδή στα κόμματα και δουλεύουν εναντίον μας 185 χρόνια. Αυτό γίνεται 185 χρόνια, η διαίρεση των Ελλήνων, η παραπλάνηση και η προδοσία.
Δημοσιογράφος: Πιστεύετε με την ίδρυση ενός ακόμα Φορέα …
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι ακόμα ένας Φορέας και δεν πιστεύω. Η πίστη είναι άυλο πράγμα. Έχω λογική και γνωρίζω ακριβώς νομικά και στρατηγικά τι έχει σχεδιαστεί.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
Έχει συγκεκριμένο Καταστατικό και συγκεκριμένη Διακήρυξη, λέει συγκεκριμένα πράγματα και ο Φορέας δημιουργήθηκε από το ίδιο το Έθνος, μέσα από τους Δήμους που διαβιώνει και με ψηφίσματα του Έθνους μέσα από τους Δήμους που διαβιώνει, άρα μέσα από την λαϊκή βάση, από τον ίδιο τον Έλληνα. Με ψηφίσματα λοιπόν δόθηκε η εντολή της ίδρυσης του κι αυτό αν το κατανοήσουμε νομικά δείχνει και την ισχύ της Δημοκρατίας, την ισχύ του Δήμου, το Κρατείν του Δήμου.
Οι ίδιοι οι Έλληνες αποφάσισαν εντελώς δημοκρατικά να δημιουργήσουν το δικό τους όχημα που να μπορούν συνταγματικά να μπουν στην διαδικασία των εκλογών.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ..
Γ. ΔΑΡΑΣ: Καλημέρα κι από μένα και καλημέρα σε όλους τους ακροατές σας!
Δημοσιογράφος: Ευχαριστούμε πολύ που δεχτήκατε να μιλήσετε…
Γ. ΔΑΡΑΣ: Είναι υποχρέωση μας να το κάνουμε αυτό, ειδικά τις μέρες που ζούμε! Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι οι Έλληνες. Να μεταδώσουμε το μήνυμα και να βγάλουμε στην δημοσιότητα όλα αυτά που έχουμε ξεσκεπάσει και δεν μπορούν να κρυφτούν πλέον και το βασικότερο από όλα είναι ότι αυτά τα 3 χρόνια δεν έχει βρεθεί κάποιος Θεσμός να κάνει θεσμική άρνηση αυτών που λέμε. Δεν έχει βρεθεί κανένα δικαστήριο, κανένα διεθνές δικαστήριο ή εθνικό στην Ελλάδα, κανένας εκπρόσωπος της Βουλής και κανένας από το Υπουργείο Οικονομικών να αρνηθεί αυτά τα οποία λέμε. Κωφεύουν για να μην μάθει ο Έλληνας ακριβώς τι συμβαίνει.
Εδώ έρχεται ο ρόλος ο δικός μας, όλων των Ελλήνων εννοώ, που πρέπει να μεταδώσουμε τάχιστα το μήνυμα, γιατί εμείς τρέχουμε ήδη την διαδικασία. Κτίζουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ για την επόμενη μέρα. Πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες, γιατί ο πλούτος ανήκει εξ’αδιαιρέτου σε όλους. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΙ!
Δημοσιογράφος: Και με όλες τις καταστάσεις που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα να υπάρχει ένα αδιέξοδο, η Ελλάδα να είναι στριμωγμένη στην γωνία να πλημμυρίζει από μετανάστες, από πρόσφυγες και από κάθε καρυδιάς καρύδι. Μαζεύονται εδώ όλοι οι κατατρεγμένοι από όλον τον κόσμο και εμείς να γίνουμε μειοψηφία.
Γ. ΔΑΡΑΣ: Αυτό πάνε να καταφέρουν, γιατί είναι καθαρά στρατιώτες σε αποστολή και δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Για αυτό βλέπουμε να αγνοούν μια τεράστια κινητοποίηση που γίνεται στην Ελλάδα και από τους αγρότες, αλλά και από άλλους επαγγελματικούς φορείς. Για αυτό βλέπουμε να θέλουν να διεισδύσουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και να δημιουργήσουν ρήγματα και διαχωρισμό. Βλέπουμε αλλοδαπούς να έχουν δωρεάν υγεία και οι Έλληνες να πληρώνουν.
Δημοσιογράφος: Μιας και το ανέφερες, όλα αυτά τα καταλύματα που μένουν οι πρόσφυγες, ποιος πληρώνει την ΔΕΗ; Αυτό είναι παρωνυχίδα μπροστά σε όλα τα άλλα, αλλά όταν η κυβέρνηση είχε πει να δώσει δωρεάν ρεύμα σε κάποιους που δεν μπορούσαν να πληρώνουν, όλοι νομίζαμε ότι θα είναι μια κοινωνική πολιτική. Αλλά η δωρεάν παροχή ρεύματος που έδωσαν σε κάποιες ευπαθείς ομάδες, αυτό μεταβιβάστηκε και κυλίστηκε στους άλλους καταναλωτές της ΔΕΗ. Το ίδιο νομίζω θα γίνει και τώρα!
Γ. ΔΑΡΑΣ: Αυτό γίνεται πάντα! Γινόταν, γίνεται και θα γίνεται, όσο τους αφήνουμε στο τιμόνι. Αυτό συμβαίνει! Γιατί δεν μας έδειξαν τα επίσημα στοιχεία. Μας είπαν ότι η Ελλάδα δεν έχει χρήματα κι όταν δείτε τα επίσημα στοιχεία, θα δείτε ποιοι είναι οι φόροι από τα τσιγάρα, από τα ποτά, θα καταλάβετε ότι ήξερε πολύ καλά ο Παπανδρέου ο Γιωργάκης όταν έλεγε ότι χρήματα υπάρχουν! Υπάρχουν χρήματα για όλα! Μόνο που τα χρήματα, οι διαχειριστές μας, όχι οι ιδιοκτήτες που είμαστε εμείς,  δεν επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να πάρουν τα χρήματα τους. Και εμείς, μην ξέροντας τι συμβαίνει, δηλαδή, ότι είμαστε Κυρίαρχοι Ιδιοκτήτες, δηλαδή ότι έχουμε την Κυριότητα και  είμαστε τελικοί Κληρονόμοι του Κληροδοτήματος που λέγεται «Ελλάδα», είτε σε χρυσό, είτε έχει λογαριασμούς σε μετρητό, δεν γνωρίζουμε πραγματικά ποιοι είναι και έτσι είμαστε ευκολοδιαχειρίσιμοι.
Τους ζητάμε λοιπόν και τους λέμε: ΚΥΡΙΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τα μεγάλα κανάλια παίζουν οποιαδήποτε φαρσοκωμωδία και εκμεταλλεύονται τις τελευταίες μέρες- και θέλω να το τονίσω αυτό για να καταλάβετε πόσο είναι εναντίον του Έλληνα- τον θάνατο ενός διασήμου, τον κάνουν εμπορευματοποιήσιμο προϊόν και κατέληξαν τους Έλληνες να γίνουν πελάτες σε αυτό το εμπόρευμα του θανάτου. Να καταλάβετε πώς διαλύουν την κοινωνία και τις αξίες της. Ούτε που τίμησαν τον νεκρό! Και για τους 12.000 αυτόχειρες, τους ακούσατε πουθενά στην τηλεόραση; Αυτοί δεν είναι ψυχές, δεν είναι Έλληνες;
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ..Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ…
Δημοσιογράφος: Εγώ θα το πάω κάπου αλλού, ότι δεν μπορείς να αφιερώνεις τόσο χρόνο στην τηλεόραση για αυτό, αλλά δεν ανέφεραν λέξη για τους τρεις πιλότους που έπεσαν στην βραχονησίδα στο Αιγαίο. Έχουν χαθεί οι αρχές μας…
Γ. ΔΑΡΑΣ: Δεν έχουν χαθεί μόνο οι Αρχές, αλλά έχουν χαθεί και οι ΑΞΙΕΣ. Ο μηχανισμός είναι έτοιμος και πρέπει οι Έλληνες να κλείσουν τις τηλεοράσεις τους που είναι όργανα των καθεστωτικών.
Να έρθουν μέσα στα γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσεις που είναι η θεσμική εκπροσώπηση του Κυρίαρχου ΄Εθνους, γιατί η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ!
Τώρα λοιπόν έχουμε την πλατφόρμα, μπορούν να έρθουν όλοι στα γραφεία, γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε για Εθνοσυνέλευση.
Για να κάνουμε ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Όλοι οι κύριοι μέσα στην Βουλή έχουν διαπράξει κατ’επανάληψιν το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και είναι ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΕΡΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Άρα, δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι απο μηχανισμούς που είναι παραδομένοι αμετάκλητα και άνευ όρων σε μια ιδιωτική εταιρεία.
Είναι ένα ψευδοκράτος που εμείς οι Κυρίαρχοι Έλληνες δεν το αναγνωρίζουμε και πρέπει σήμερα να μαζευτούν οι Κυρίαρχοι Έλληνες και να πράξουν αυτό που επιτάσσει το Κληρονομικό τους Δικαίωμα, η Κυριαρχία τους, να πάρουν το Κληροδότημα Ελλάδα και να το παραδώσουν ακέραιο στους απογόνους τους. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, γιατί ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ.
Το έχουμε αποδείξει τρία χρόνια και αν περάσουν κι άλλα δέκα, πάλι το ίδιο θα συμβαίνει. Όμως αν περάσουν άλλα δέκα χρόνια δεν θα υπάρχει κανείς στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ..
Δημοσιογράφος: Έχουμε μαζί μας τον αγρότη από το μπλόκο της Νίκαιας που θέλει να μας πει κάποια πράγματα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και τις τελευταίες εξελίξεις.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Ο αγρότης, μετά από μια εκστρατεία που κάναμε εμείς, ως Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που είμαι κι εγώ μέλος και μετά από τις αποκαλύψεις που έκανα κι εγώ στο μπλόκο μου, βγήκαν τα μέλη του Φορέα ανά πόλη και ενημέρωσαν τους αγρότες και για τα μνημόνια και την κληρονομική μας περιουσία, όπως σας είπε ο Καλογερόπουλος, την υπογράφουν ανώτατοι αξιωματούχοι και στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια.
Ο αγρότης άρχισε να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει μέσα στο μπλόκο και άρχισε να καταλαβαίνει ότι αυτοί που είναι μπροστά δεν είναι για τον λόγο που λένε ότι είναι και εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.
Εγώ έχω καταγγείλει μέσα στο μπλόκο της Νίκαιας που είναι το μεγαλύτερο μπλόκο, την συντονιστική μου επιτροπή που είναι Μπούτας, Ζαχαριάς και Κόκκινου και Σια και τους τα έδωσα στα χέρια τους. Τους είπα:
«Αν κύριοι εγώ έχω 11 τρισεκατομμύρια μέσα στην Αγροτική, αύριο το πρωί είναι καλυμμένα όλα τα αιτήματα του. Κι αν ως Έλληνας έχω και 115 τρισεκατομμύρια με υπογραφή Παπούλια. Πάρτε τα, είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει. Πηγαίνετε στην κυβέρνηση και φέρτε απαντήσεις!»
Δυστυχώς, αυτό αποσιωποιήθηκε, το έκρυψαν, το έθαψαν όσο μπορούσαν. Μετά πήγε επίσημα η πρόταση του Φορέα για Αποπληρωμή όλων των χρεών, έχουμε όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις ότι παραδόθηκε ο φάκελος στον Ζαχαριά. Είναι ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που αποκρύφτηκε, άρα μιλάμε για λαοπλάνους σε ένα μεγάλο έγκλημα κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ…
Ο αγρότης έχει καταλάβει την προδοσία και απλά περιμένει να πάρει τα τρακτέρ του και να φύγει ή να πάρει το μπλόκο. Υπάρχει κι αυτό! Πάρτε το μπλόκο, καθαρίστε το και πηγαίνετε στον πρωθυπουργό! Ποιον όμως πρωθυπουργό; Τον κατασχεμένο; Είναι κι αυτό! «Ρε Βαγγέλη Μπούτα, συντοπίτη από το διπλανό χωριό, γιατί δεν μου είπες ότι καταθέτω αιτήματα σε μια κατασχεμένη κυβέρνηση; Γιατί μου το απέκρυψες αυτό;»
Αυτό ήταν και μια πληροφορία που έφτασε μέχρι την Κρήτη μέσω του Φορέα και βγήκε ένας αγρότης στα κανάλια και τους είπε: «Μήπως κύριοι να μιλήσω με την ΤΡΟΙΚΑ; Τι να πω σε κατασχεμένους!»
Δημοσιογράφος: Άκουσα σήμερα στην τηλεόραση ότι η επόμενη εναλλακτική λύση είναι αντί να μιλάει με τον Πρωθυπουργό, μήπως καλύτερα να μιλήσει με την ΤΡΟΙΚΑ. Από εδώ αποδεικνύεται το μεγαλείο όλων αυτών που λέτε, ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση, απλώς διακπεραιωτές!
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Όχι, δεν υπάρχει κυβέρνηση και μέσα στα μπλόκα υπάρχουν κάποιοι πράκτορες, σκουπίδια τελείως με 20 ευρώ μεροκάματο. Μην φανταστείς ότι είναι τίποτα σοβαροί πράκτορες! Εγώ απέδειξα ότι είναι σκουπίδια. Δεν μιλάω τυχαία έτσι!
Δημοσιογράφος: Είναι λίγο βαρύ να κατηγορείς τους συναδέλφους σου!
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Τους συναδέλφους μας αγρότες τους ενημερώνω για την αλήθεια. Την συντονιστική αγροτική επιτροπή μου την καταγγέλω δημόσια και πληρώνω να μου κάνουν μήνυση, αν τα 115 τρις και αυτά που έδειξα για τα μνημόνια, αν είναι ψέμματα. Την πληρώνω εγώ την μήνυση. Τώρα, τι πιο αποκαλυπτικό θέλεις από αυτό;
Δημοσιογράφος: Χθές πήγαν στον Πρωθυπουργό αγρότες από κάποια μπλόκα από όλη την Ελλάδα. Το δικό σας μπλόκο δεν πήγε και τώρα ζητούν από το μπλόκο της Νίκαιας, των Κρητών και του Προμαχώνα να πάνε; Υπάρχει περίπτωση;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Να πάνε να κάνουν τι, αφού έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση και δεν υπάρχει τίποτα;
Δημοσιογράφος: Τότε γιατί από το μπλόκο το δικό σας, ο Μπούτας, ζήτησε να δει τον Πρωθυπουργό;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Εντάξει, ο Μπούτας, πριν δει τον Πρωθυπουργό, βλέπει τους δικούς του εντολοδόχους, από το άλλο κατασχεμένο κόμμα του ΚΚΕ και παίζει το παιχνίδι τους. Τι να κάνει, παίρνει μισθοδοσία ο άνθρωπος! Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Είναι εκεί και το ξέρει όλη η Θεσσαλία ότι είναι με το ΚΚΕ τόσα χρόνια.
Δημοσιογράφος: Αφού ήταν βουλευτής!
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Μα, δεν το έχει κρύψει κιόλας!
Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι ότι ο δικός σας αγώνας γίνεται υποχείριο του ΠΑΜΕ ή κάποιων άλλων συνδικαλιστών που έχουν κάποιες άλλες προσδοκίες.
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Ο δικός μας ο αγώνας έχει προδοθεί από την αρχή που στήθηκαν τα μπλόκα. Εγώ γύρισα πολλά μπλόκα ανά την Ελλάδα κι έχω μιλήσει με πολλούς. Όπως έχω μιλήσει και με καθαρά μπλόκα, όπως αυτό της Κορίνθου, με τον αγρότη Φιακά, ένα νεαρό παιδί που κατάλαβε ότι του έδωσε στα χέρια του μια πυρηνική κεφαλή! Όταν του δίνεις τα Καταπιστεύματα 115 τρις και υπογραφή Παπούλια, μιλάμε για μια πυρηνική κεφαλή.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ!!!
Δημοσιογράφος: Εσύ τι προτείνεις;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Εγώ προτείνω μόνο την ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Τίποτα άλλο! Ήδη σε 5-6 μπλόκα έχουν πάρει από 2 μεγάλα πανό, που το ένα είναι της προδοσίας του Έθνους μας και το άλλο έχει τους Κληρονομικούς λογαριασμούς μας με τις υπογραφές των Ανώτατων Αξιωματούχων. Αυτά είναι αιτήματα! Τα παίρνετε, πάτε στην Κυβέρνηση και τους λέτε: «Κύριοι τι υπογράψατε εδώ; Ότι είσαστε κατασχεμένοι!» Και μετά τους δείχνεις τους λογαριασμούς: «τότε, πείτε μας τι είναι αυτά κύριοι;».
ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ…
Δημοσιογράφος: Πριν λίγες μέρες είχε γίνει ένα μπλόκο στις Θερμοπύλες. Τι έγινε τότε; Ήταν συμβολικός ο χαρακτήρας;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Στις Θερμοπύλες, εγώ είχα επαφή τρεις φορές με τον Πρόεδρο του μπλόκου. Συναντήθηκαμε προσωπικά. Μου λέει ότι κάνει κάλεσμα. Εγώ του είπα ότι εκπροσωπώ και Φορέα, τον μοναδικό Φορέα με πιστοποίηση και συγκεκριμένη περιουσία και όλα σφραγισμένα! Μου λέει: «Πολύ ωραία! Εγώ σας καλώ επίσημα στο μπλόκο». Και μάλιστα, ο Πρόεδρος δήλωσε παρουσία πολλών ατόμων: «Μην με προδώσετε!» δηλαδή, μην τυχόν και δεν πάμε!
Βέβαια, επειδή, ό,τι κάνουμε εμείς το κάνουμε δημόσια και είχαμε δηλώσει δημόσια ότι θα πάμε 1000 μέλη του Φορέα εκεί. Είχε στηθεί ο καθεστωτικός μηχανισμός για να αντιμετωπίσει 1000 μέλη.
Στην ουσία, εκεί πέρα ήταν περίπου 20 αγρότες, δεν ήταν ένα δυνατό μπλόκο που να μπορεί να αντισταθεί. Όλοι είδαν μέσα σε δύο μέρες πόσο στημένο απέναντι μας είναι το καθεστώς και πώς κατάφερε να διαλύσει το μπλόκο μέσα σε μισή ώρα, την στιγμή που πάτησε το κουμπί και χάθηκε το μπλόκο. Άρα, δεν προδώσαμε κανέναν. Μας πρόδωσαν αν θέλεις!
Δημοσιογράφος: Διαλύθηκε από τους τοπικούς οργανωτές;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Όχι! Διαλύθηκε από τον πρακτορικό καθεστωτικό μηχανισμό. Είναι ξεκάθαρο. Έχω φωτογραφίες προσώπων, που αν μας αποδείξει έστω και ένας αν είναι αγρότης, ή κάτι άλλο, εκτός από πράκτορας, θα κάτσω να το συζητήσουμε. Μέσα στο μπλόκο υπήρχαν τουλάχιστον 50 άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με το μπλόκο ή ο,τιδήποτε άλλο.
Δημοσιογράφος: Όχι μόνο αυτό, αλλά υπήρχε κινητοποίηση και άλλων τάξεων, όπως των φορτηγατζήδων…
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Δεν ήταν κινητοποίηση. Ήταν 10 φορτηγά, που όπως μας είπαν, έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας, αν είναι δυνατόν δηλαδή να σπάει το μπλόκο της αστυνομίας που ήταν κάποια χιλιόμετρα παραπέρα. Μπήκαν στο μπλόκο με απειλητικές διαθέσεις για να δημιουργήσουν φασαρία, με ύβρεις. Όταν όμως είδαν ότι εκεί ήταν 500 άτομα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, εγώ το άκουγα στο cb που έλεγαν οι φορτηγατζήδες: «Μπείτε μέσα, είναι χίλιοι κάτω..θα μας λυντσάρουν!».
Άρα, οι φορτηγατζήδες δεν ήρθαν εκεί για να στηρίξουν το μπλόκο και να πουν ότι είναι κι αυτοί παρόντες. Ήρθαν με συγκεκριμένες εντολές για το τι θα κάνουν!
Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι το εξής: για αυτούς που ασχολούνται με τα ΜΜΕ είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι. Μήπως, ήταν στημένες κάμερες και παιζόταν κάποιο δελτίο ειδήσεων εκείνη την ώρα;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Ναι, από το πουθενά, υπήρχαν δύο κάμερες, όταν οι νταλικιέρηδες έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας και έφτασαν εκεί. Δύο κάμερες εμφανίστηκαν από το πουθενά, δεν τις είχαμε δει, ούτε τους δώσαμε συνέντευξη. Μιλάμε για επαγγελματικές κάμερες στημένες με κεραία και σε βαν, οι οποίο ήρθαν την ίδια ώρα με τις νταλίκες.
ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ…
Δημοσιογράφος: Δεν ξέρω, αν μετά από όλα αυτά κάποιος αμφιβάλλει για αυτά που παίζονται εις βάρος των αγροτών ή σε κάθε άλλη προσπάθεια που γίνεται για να αποτινάξουν από πάνω τους αυτή την παραπληροφόρηση.
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Εγώ θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό από όλα, που πρέπει να καταλάβουμε και να αντιληφθούμε είναι ότι έχουμε ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αλλά και το σπουδαιότερο στο Νόμο 4111 ΦΕΚ18Α στις 25-1-2013 και στην παράγραφο 7 διαβάζουμε ότι : «ούτε η Ελλάδα, ούτε κανένα περιουσιακό στοιχείο εξαιρείται λόγω εθνικής κυριαρχίας από κατάσχεση».
Άρα, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.
Και αν θέλεις, επειδή έχουμε κάνει έναν αγώνα 3 χρόνια τώρα, εγώ θα αρχίσω τις επόμενες μέρες να τους βγάζω δημόσια αγαπητέ! Εγώ έχω πάει πάνω από 50 γραφεία Δημάρχων, σε ακόμα περισσότερους ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος, σε άλλους τόσους ο Γιάννης ο Δάρας.
Έχουν δει τους Κληρονομικούς Λογαριασμούς όλοι οι Δήμαρχοι. Έχουν δει τα 2,3 τρις συγκεκριμένα και ξέρουν ότι απαιτείται μόνο η υπογραφή τους γιατί άρχουν Ελλήνων. Υπήρχε Δήμαρχος που μας είπε στα ίσια: «εγώ παιδιά δεν μπορώ να το κάνω!». Μας το είπε ξεκάθαρα!
Δημοσιογράφος: Για ποιον λόγο;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Αφού είναι αλλού το παιδί! Δεν είναι για τους Έλληνες εκεί που είναι! Εγώ το γνωρίζω ότι είναι παράνομο, γνωρίζω ότι μπορεί να με τραβήξει ο εισαγγελέας και να σου πω και κάτι; Το επιδιώκω κιόλας!
Κύριοι θα αρχίζω να βγάζω τα βίντεο και τις ηχογραφήσεις που έχω στον αέρα. Θα σας ξεφτυλίσω, πανελλαδικά! ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ! «Πάρτε το βίντεο κύριοι που το αποκάλυψα του τάδε Δημάρχου τους Κληρονομικούς λογαριασμούς και όλα τα έγγραφα και έσκυψε το κεφάλι!».
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
Δημοσιογράφος: Αυτοί οι 50 -60 Δήμαρχοι που είπες, ήταν από την Θεσσαλία ή από όλη την Ελλάδα;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Από όλη την Ελλάδα. Έχουμε τρέξει σε όλη την Ελλάδα. Ξέρουμε εδώ και τρία χρόνια ότι αυτό που κάνουμε είναι Πόλεμος και είμαστε Ορκισμένοι Πολεμιστές υπέρ της Απελευθέρωσης της Ελλάδας μας με κάθε κόστος και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Δημοσιογράφος: Και από όλους τους Δημάρχους της Ελλάδας, υπάρχουν κάποιοι που έχουν δεχτεί και μπήκαν στην διαδικασία αυτή και να υπογράψουν;
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Μα, έτσι φτάσαμε εμείς, και ο Αρτέμης Σώρρας μπόρεσε να εγκρίνει το πρόγραμμα και να είναι έτοιμο προς υλοποίηση.
Κάποιοι Δήμαρχοι έβαλαν την υπογραφή τους και βοήθησαν σε αυτό, τους οποίους, την επόμενη μέρα τους εξαφάνισαν! Δηλαδή, όχι απλά εκβιάζουν, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τον εκβιασμό. Όπως δεν μπορείτε να φανταστείτε, τι λεφτά βγάζουν στις πλάτες μας κάποιοι από αυτούς. Ποιο είναι το αντίτιμο της προδοσίας δηλαδή, το ξέρουμε κι αυτό!
Δημοσιογράφος: Δυστυχώς, η Ελλάδα στα 4000 χρόνια έβγαλε πολλούς εφιάλτες.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ! Ο ΜΟΝΟΣ  ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!
Χ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ: Ναι, αλλά με 115 τρισεκατομμύρια δεν είναι οικονομικό το θέμα. Αυτό αποδεικνύεται! Και με 12.000 αυτόχειρες στην Ελλάδα και χθες, είχατε αυτόχειρα στην Κατερίνη; Ακόμα μια ψυχή Ελληνκή που αυτοκτόνησε λόγω κρίσης; Εγώ δηλώνω ότι για κάθε Ελληνική Ψυχή που έφυγε, θα πάρω πίσω 10 από αυτούς τους Εθνοπροδότες, που 12.000 Έλληνες αυτοκτόνησαν για μια εικονική κρίση και εγώ αποδεικνύω ότι έχουμε 115 τρις.
Εγώ καλώ όλον τον κόσμο να έρθει στα μπλόκα και να υποστηρίξει την αλήθεια. Να πιάσει τους μπροστινούς των μπλόκων, κύριοι είναι πολύ σοβαρό το θέμα με 11 τρισεκατομμύρια στην Αγροτική. Έχουν καθαρίσει και τα 12 αιτήματα.
Καλώ τον κόσμο και στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, όπως υπάρχει και στην Κατερίνη το γραφείο Τερζοπούλου 19 και να ενημερωθεί και να σταματήσει ο κόσμος να είναι στην πίστη.
«Το πιστεύω» ή «δεν το πιστεύω» δεν υπάρχει!
«ΠΑΡΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Δεν υπάρχει άλλος Φορέας ή πολιτικό κόμμα να μπαίνει μέσα στα μπλόκα και να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;
Τα 115 τρις μας τα σφραγίζει ο Άρειος Πάγος. Έχουμε πάει και δεν είπε ότι δεν είναι έτσι! Έχει βάλει την σφραγίδα του!
Στο γραφείο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ είναι εκεί ο Χρήστος Μαυρίδης, ο συνέλληνας μας που έχει παρατήσει τα πάντα, την δουλειά του, την οικογένεια του και τρέχει για αυτό, γιατί αν το αντιληφθείς, δεν υπάρχει κάτι άλλο! Δεν υπάρχει κάτι άλλο και δες τι βρώμικο παιχνίδι μας έχουν στημένο από την Θράκη μέχρι την Ρόδο. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΔΗ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!
Είμαι παρών εγώ και όλοι οι Συνέλληνες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και θα μας βρίσκετε παντού. Οι προδότες θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε βήμα τους. Να μην φοβάται κανένας Έλληνας. Όποιος Έλληνας του λένε ότι χρωστάει και ότι του κατάσχουν την περιουσία, ας έρθει τώρα στα γραφεία μας. Αποπληρώνουμε τα πάντα! Και το κάνουμε εδώ κι ένα μήνα! Το Υπουργείο Οικονομικών έχει πάνω από 3000  εντολές πληρωμής όλων των Ελλήνων μέσω αυτής της νομικής φόρμας!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ