ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ 
ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
26/11/2015 
ΣΤΟΝ ΔΗΜ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ.
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : sorrasfm-sorrasT.V







ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΑΝΤ1 ΛΑΚΩΝΙΑΣ 26-11-2015
-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Δάρα, έχουν ακούσει τις τελευταίες μέρες οι ακροατές μας του ΑΝΤ με αυτό το πολύ ενδιαφέρον σποτ που παίζει ο σταθμός, για μια πολύ ενδιαφέρουμε εκδήλωση που γίνεται στις 28-11-2015 στην Σκάλα με θέμα έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ νέο, μπορούμε να πούμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Θα θέλαμε λοιπόν να μας πείτε, τι είναι αυτός ο Πολιτικός φορέας γιατί απευθύνεται σε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που επικοινωνούν την ελληνική κοινωνία, κυρίως τα τελευταία χρόνια του μνημονίου.
Γ. ΔΑΡΑΣ: Καταρχήν ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ είναι μέρος μιας γιγαντιαίας προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια όχι μόνο στην Ελλάδα, δηλαδή, μέσα στα εθνικά μας σύνορα, αλλά κι έξω από αυτά, γιατί απευθύνεται σε όλο το Έθνος των Ελλήνων, δηλαδή ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛΛΑΔΑ».
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ;
Για να γίνω πιο σαφής, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να κατανοήσουν και οι ακροατές μας περί τίνος πρόκειται, ο ΦΟΡΕΑΣ είναι μια ένωση ενεργών φυσικών προσώπων που έχουν το δικαίωμα του «εκλέγειν» και του «εκλέγεσθαι». Όλο αυτό γίνεται βάσει του Συντάγματος και του άρθρου 29 παράγραφος 1. Δεν είναι κάτι που γίνεται επειδή εμείς το θέλουμε μόνο, αλλά πατάει πάνω στο Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδας, είναι λοιπόν ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ
Ο σκοπός του συγκεκριμένου Φορέα είναι όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αυτή η λαίλαπα και η γενοκτονία που συμβαίνει στον Ελληνικό Έθνος, αποφασίσαμε πλέον να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, να πάρουμε την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια μας.
ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ με τους κομματικούς μηχανισμούς. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ, δεν υπάρχει κάποιος που ίδρυσε.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ιδρύθηκε με την εντολή όλων των γραφείων που βρίσκονται σε όλη την επικράτεια κι όχι μόνο, αλλά και στο εξωτερικό, άρα δόθηκε ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να ιδρυθεί ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, και φυσικά σκοπός της ίδρυσης του είναι η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ που έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας, η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ που έχει γίνει από ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, την ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, την ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είτε είναι από εφορία, ΤΕΒΕΕ, ΙΚΑ…
Όλα αυτά πατάνε πάνω σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, δεν είναι αυθαίρετα και θα ήθελα εδώ να κάνω μια αναφορά, επειδή μιλάμε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ κι επειδή ο Φορέας είναι πολύ συγκεκριμένος.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ…
Τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που έχει ο Φορέας είναι του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ γιατί ο ΦΟΡΕΑΣ δημιουργήθηκε από το ίδιο το Ελληνικό Έθνος.
Τι σημαίνει αυτό: Εμείς δεν ζητάμε δανεισμό. Εμείς οι Έλληνες έχουμε τα δικά μας κεφάλαια, που έχουν ήδη κατατεθεί από το 2012 από τον Αρτέμη Σώρρα για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 600 δισεκατομμύρια δολάρια.
Και τι εννοούμε όταν λέμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ξέρετε από το 2010, το ελληνικό κράτος, δηλαδή ο μηχανισμός, γιατί «κράτος» είναι ένας μηχανισμός τον οποίο δημιουργεί ένα Έθνος για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του μέσα στην κοινωνία την οποία υπάρχει.
Ο κρατικός μηχανισμός δεν έχει Κυριαρχία. Για αυτό είδατε ότι το 2010 παραδόθηκε η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
Άρα, την Κυριαρχία την έχει το Έθνος, δηλαδή την Κυριότητα του περιουσιακού στοιχείου που λέγεται Ελλάδα και άρχει επί της κυριότητας αυτής.
Το κράτος από το 2010 έγινε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Όλα αυτά είναι επίσημα, ό,τι ακούτε υπάρχει στα χαρτιά, δηλαδή, γραπτά και δεν είναι γνώμη του Γιάννη του Δάρα.
Άρα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2010 και μάλιστα τα μνημόνια που υπέγραψαν οι ίδιοι διαχειριστές μας –κυβερνήσεις –και δεν εξετάζω ποια κυβέρνηση ήταν, γιατί δεν με απασχολεί.
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για να βοηθήσω την συζήτηση, επειδή μας μιλήσατε για χρέος και αποπληρωμή χρέους, θα ήθελα την γνώμη ενός εκπροσώπου της Ελλήνων Συνέλευσις, διότι τον τελευταίο καιρό, ειδικά στις τελευταίες εκλογές, η Πρόεδρος της Βουλής, κυρία Κωνσταντοπούλου μιλούσε για παράνομο χρέος, μιλούσε για να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους, άφηνε να εννοηθεί δηλαδή ότι μεγάλο τμήμα του είναι παράνομο, δεν υπάρχει δηλαδή. Θα ήθελα την θέση σας πάνω σε αυτό το ακανθώδες θέμα και ο πολύς ο κόσμος δεν το ξέρει, γιατί δεν μπορεί να παρακολουθήσει γιατί δεν έχει ούτε τις γνώσεις, ούτε τις επαφές, ούτε τις λεπτομέρειες αυτού του μεγάλου όρου που λέγεται «χρέος» και που στο όνομα του υποδουλώθηκε η Ελλάδα.
Γ. ΔΑΡΑΣ: Άρα, λοιπόν θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε στις συνειδήσεις των Ελλήνων και είναι η υποχρέωση μας αυτό.
Ο κομματικός μηχανισμός, όπως είπαμε κι όλα τα κόμματα πλέον δεν μπορούν να διαπραγματευτούν το χρέος. Έχουν παραδοθεί σαν ιδιωτική εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», αμετάκκλητα και άνευ όρων. Δεν έχουν καν το δικαίωμα να εναντιωθούν νομικά, άρα όποιος κομματικός μηχανισμός είτε σήμερα λέγεται ΠΑΣΟΚ, είτε Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΛΙΑ, όπως και να θέλετε να τον πείτε, δεν μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί, ούτε καν να ακυρώσει τα μνημόνια, αυτές τις καταχρηστικές, παράνομες συμβάσεις γενοκτονίας των Ελλήνων.
Αυτό το έχουν υπογράψει  οι ίδιοι, ο κρατικός μηχανισμός και μάλιστα ένα από τα ΦΕΚ που υπογράφει είναι το ΦΕΚ Α 18 τον Γενάρη του 2013. Προκαλώ τους Έλληνες να ψάξουν και να διαβάσουν το συγκεκριμένο. Όλα τα μνημόνια το αναγράφουν αυτό ότι εχουν παραδοθεί αμετάκκλητα και άνευ όρων, όμως και δεν αφορά μόνο την κυρία Κωνσταντοπούλου, δεν μπορεί να κάνει τίποτα η κάθε κυρία Κωνσταντοπούλου, διότι το μόνο που της έχει μείνει είναι μόνο να τοποθετείται λεκτικά. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ.
Άρα, μέσα στο μνημόνιο έχει όμως κι έναν όρο που λέει: όλα αυτά που συνέβησαν, η παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας επί της Εθνικής Περιουσίας ισχύουν σε βαθμό που δεν απαγορεύονται από το ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ! Είναι το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ κι όταν λέω ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ εννοώ την εξ’αίματος συνέχεια του Έθνους των Ελλήνων.
Όποιος παίρνει Ελληνική Ιθαγένεια τώρα και είναι Ινδός, Άγγλος, Ρώσος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι ο εξ’αίματος συνεχιστής.
Άρα, αυτό κάνουμε σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΌΤΙ ΜΌΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κι αυτό θα κάνουμε.
Ενεργοποιούμε λοιπόν το ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, είμαστε οι νόμιμοι εκπρόσωποι της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας που ο Αρτέμης ο Σώρρας κατέθεσε τα 600 δις δολάρια χρέος πλέον της Αμερικής προς το Ελληνικό Έθνος, άρα, είμαστε οι μόνοι που πατάμε πάνω στις Συμβάσεις για να κάνουμε ΆΡΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Έχουν γίνει όλες οι νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής, αλλά και της Παγκόσμιας Νομοθεσίας προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσο ή έμμεσο σχετικό φορέα κι έχει δοθεί απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάνσεις ή αμφισβητήσεις για τα 600 δισεκατομμύρια. Σε κανένα από τα οικονομικά εργαλεία δεν έγινε καμία απόρριψη, άρνηση, οποιασδήποτε μορφής από οποιονδήποτε φορέα. Άρα, τα χρήματα είναι εκεί! Τα 600 δισεκατομμύρια κατατέθηκαν για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους και την χρηματοδότηση των Ελλήνων.
Και αυτά επικυρώθηκαν: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ και δεν είναι μόνο αυτά.
ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ…
-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι, όμως το ΔΝΤ και οι φορείς που μου επικαλείσθε, εγώ θεωρώ ότι είναι πίσω από την υποδούλωση της χώρας μας. Πώς θα δεχτούν αυτοί που οφελούνται από αυτή την υποδούλωση της χώρας για πενταροδεκάρες και να πάρουν στα χέρια τους τον πλούτο που υπάρχει στο έδαφος και στο υπέδαφος της χώρας μας, να μας απελευθερώσουν με ό,τι αυτό σημαίνει;
Γ. ΔΑΡΑΣ: Θα σας απαντήσω: Να ξέρετε ότι το ΔΝΤ είναι ένας μηχανισμός, ένα ταμείο στο οποίο ένα από τα κύρια πρώτα ιδρυτικά μέλη του είναι η Ελλάδα. Όπως και η Παγκόσμια τράπεζα που έγινε με την Συνθήκη του BRETTON-WOODS και το ανέφερε και ο κύριος Βαρουφάκης πρόσφατα και ανήκει μέσα στους μηχανισμούς του BRETTON –WOODS.
Αυτό λοιπόν το ταμείο έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις να εκτελέσει. Τώρα, αν κάποιοι παρανομούν και δεν εκτελούν την διαδικασία βάσει της οποίας είναι προορισμένο να λειτουργεί το ΔΝΤ, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι.
Είναι όμως υποχρεωμένο να λειτουργήσει βάσει του καταστατικού του.
ΗΔΗ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν θέλω να διαφωνήσω, απλά είσαστε κι εσείς γνώστης της ιστορίας, δυστυχώς η ιστορία κινείται με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο βασικός ο πόλεμος κι ο άλλος είναι από τους ισχυρούς πάλι μέσω του πολέμου. Θέλω να πω το εξής: όταν βλέπουμε ότι ολόκληρη η Ρωσία αυτή την στιγμή θέλει να ανατρέψει την συγκεκριμένη τάξη που ισχύει γενικά, την παγκοσμιοποίηση που πάει να επιβληθεί παντού,…θέλω να το κάνω κατανοητό στον κόσμο και να το δεχτώ και εγώ, γιατί αυτά που λέτε μπορούμε να πούμε ότι είναι σωστά θεωρητικά, αλλά πώς μπορεί η Ελλάδα από μόνη της να τους «πείσει» ότι όλο αυτό που υφίσταται ότι είναι παράνομο και ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες με λίγα λόγια;
Γ. ΔΑΡΑΣ: Κοιτάξτε, εμείς ως Κυρίαρχοι του περιουσιακού στοιχείου Ελλάδα κι ό,τι πατάει πάνω σε αυτό, είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ των Ελλήνων που υπήρχαν και θα υπάρχουν, η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Όμως για να ενεργοποιήσουμε αυτόν τον μηχανισμό, που είναι ένας μηχανισμός που έχει υπογραφεί  κι από τα Ηνωμένα ΄Εθνη. Είμαστε το μόνο Έθνος, το πιο αρχαίο Έθνος και πρώτο στον Ο.Η.Ε. Ο ΟΗΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ. Ο ΟΗΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ. Για αυτό και καταγγέλλουμε ως παράνομη σύμφωνα με την ομολογία του ΟΗΕ,  την παραχώρηση έστω και του ελάχιστου τμήματος της Εθνικής Κυριαρχίας από το πολιτικό κατεστημένο προς τους τραπεζίτες και στις υπόλοιπες αγορές. ΗΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ για το οποίο όμως η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ.
Αυτό κάνουμε τώρα! Έχουμε φτιάξει το ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, τα γραφεία μας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στα οποία οι Έλληνες πρέπει να γίνουν μέλη, γιατί ο ΟΗΕ αναγνωρίζει ΔΗΜΟΥΣ. Για αυτό φτιάχνουμε τα γραφεία μας σε κάθε Καποδιστριακό Δήμο, βάσει του Καποδιστριακού καταμερισμού, για να έχουμε νομική εκπροσώπηση και να κάνουμε ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ μέσα στην Ελλάδα.
ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ…
Τα ταμεία μας, τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, είναι παντού! Υπάρχουν και είναι εκεί. Τα χρήματα που έχουν εγκριθεί και τα έχουμε έτοιμα εμείς ως Ελληνικό Έθνος, όχι τα 600 δις, αλλά κι ένα ποσό 2 τρισεκατομμυρίων και 300 δισεκατομμύρια, ξέρετε τι είναι αυτά τα χρήματα;
Ο κόσμος τα ακούει τεράστια αλλά δεν γνωρίζει. Πρέπει να του πούμε λοιπόν ότι είναι ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Κι όταν λέμε «κληρονομικά», εννοούμε ότι δεν ανήκουν στο Ελληνικό Κράτος και στην Ελληνική Κυβέρνηση. Ανήκουν στο Κυρίαρχο Έθνος των Ελλήνων. Μπορούμε εμείς οι ίδιοι δωρεάν, γιατί ειναι δικός μας κουμπαράς, να κατεβάσουμε χρήματα. Ήδη ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει εγκρίνει με δικές του εγγυήσεις το ποσό των 2, 3 τρισεκατομμύρια ευρώ για αποπληρωμή όλου του χρέους, είτε του ιδιωτικού, είτε από ασφαλιστικά ταμεία, είτε εφορία και τράπεζες.
Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Θυμάστε ο Παπαδόπουλος στην Χούντα που αποπλήρωσε όλα τα δάνεια δωρεάν των Ελλήνων; Ξέρετε από τι το έκανε αυτό; Από τα ίδια κεφάλαια! Δεν μας έκανε χάρη. Πήρε τα δικά μας κεφάλαια, των Ελλήνων και πλήρωσε εμάς. Κι αυτό θα κάνουμε αυτή την στιγμή με τον δικό μας μηχανισμό, γιατί ο κρατικός μηχανισμός έχει παραδοθεί. Και τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που σας λέω είναι εγκεκριμμένα και ξέρετε από πού; Γιατί έχει σημασία να το ακούσουν όλοι οι Έλληνες αυτό. Αυτά τα κεφάλαια επικυρώθηκαν από ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE, ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ IMF, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
Είναι όλα έτοιμα λοιπόν και εμείς τώρα εκτελούμε την διαδικασία συνένωσης των Ελλήνων κάτω από το νομικό πλαίσιο για να ενεργοποιήσουμε το ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Και δεν είναι μόνο αυτά! Να μην ξεχάσουμε και τις μετοχές της Ανατολής που είναι ήδη κατατεθειμμένες.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ….
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Προλαβαίνετε την ερώτηση μου, γιατί το συγκεκριμένο θέμα δεν το παρακολούθησα αρκετά με την εμφάνιση του, πρέπει να ομολογήσω, αλλά διέκρινα από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης και εδώ θέλω μια διευκρίνιση από εσάς, μια αν όχι λασπολογία, μια εχθρότητα, μια εκ των προτέρων άρνηση όσων αναφέρονταν σχετικά με την Τράπεζα Ανατολής και θα ήθελα να μας δώσετε επιγραμματικά λίγα στοιχεία για αυτό το θέμα και στην συνέχεια να προχωρήσουμε και να μας πείτε για τι ακριβώς προσκαλούμε τους Έλληνες Πολίτες και δη, τους Λάκωνες να έρθουν το Σάββατο στην εκδήλωση της Ελλήνων Συνέλευσις.
Γ. ΔΑΡΑΣ: Πρέπει να γνωρίζουμε κάτι. Αυτή την στιγμή ως Ελληνικό Έθνος και κάτω από νομική εκπροσώπηση, είμαστε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κι ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ  ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
Εμείς δείχνουμε από πού θα πάρουμε τα κεφάλαια μας ως Έθνος. Είναι δικά μας και είναι φανερά σε όλους τους Έλληνες απανταχού της Γαίας, γιατί όλη η προσπάθεια δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά κι έξω από την Ελλάδα. Έχουμε γραφεία στην Γερμανία, στην Αυστραλία, στην Αμερική, προσεχώς στην Ελβετία, όπου είχαμε και μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση με τον Αρτέμη τον Σώρρα στην Ζυρίχη. Προσεχώς θα έχουμε γραφεία στην Γαλλία κι όπου υπάρχει Ελληνισμός.
Ξέρετε, όσοι μιλάνε για όλη αυτή την προσπάθεια, επειδή είμαστε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ εδώ και τρία χρόνια και δεν βλέπουμε κανέναν να λαμβάνει θέση, ενώ ο Άρειος Πάγος έχει ενημερωθεί επίσημα από εμάς κι ενέκρινε στις 4 Σεπτεμβρίου την ίδρυση του Πολιτικού φορέα, απεναντίας όλα τα ΜΜΕ που δεν εξυπηρετούν το Ελληνικό Έθνος, μιλάω για τα μεγάλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, βλέπετε ότι προβαίνουν σε μια λασπολογία για να αποπροσανατολίσουν τον Έλληνα.
Ο Θεσμός όμως έχει πάρει θέση και έχει αναγνωρίσει όλα αυτά τα εργαλεία, αλλά δεν εκτελεί την διαδικασία. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Ο ΘΕΣΜΟΣ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ 4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ…
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Συγνώμη για την διακοπή, αλλά θέλω να πω ότι οι υψηλότερες βαθμίδες της Δικαιοσύνης έκριναν και το μνημόνιο συνταγματικό..
Γ. ΔΑΡΑΣ: ΑΝΤΙ-συνταγματικό είναι! Ξέρετε ότι η Δικαιοσύνη και όλος ο κρατικός μηχανισμός Ελληνική Δημοκρατία είναι παραδομένη στο Δουκάτο του Λουξεμβούργου και στο αγγλικό δίκαιο. Το Δουκάτο του Λουξεμβούργου είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.. δηλαδή, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ, ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ. Δεν μπορεί να το κάνει το Έθνος, πώς μπορεί να το κάνει ο διαχειριστής; Θα το δούμε όμως όταν ελέγξουμε την διαδικασία όταν η Ελλάδα έρθει στα χέρια των Ελλήνων.
Πάμε στο πολύ μεγάλο θέμα της Ανατολής. Οκτώ μετοχές της Τράπεζας Ανατολής αξίας 5 τρισεκατομμυρίων 500 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν μετατραπεί σε ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ μέσω των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ  με υποχρέωση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, η οποία είναι ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, γιατί είναι οι ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.
Τον χρυσό αυτόν τον εγγυάται η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. Η ΚεντρικήΤράπεζα της Γαλλίας μετενομάστηκε σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για να δείτε ποιος χρωστάει σε ποιον τώρα!
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα είναι η πρώην Κεντρική τράπεζα της Γαλλίας που μετονομάστηκε και δεν είναι καινούργιο αυτό το ιδιωτικό κατάστημα και εγγυάται τις μετοχές της Τράπεζας τηςΑνατολής σε χρυσό!
Προσέξτε τώρα! Η ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΦΟΡΟ ΥΨΟΥΣ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. Και το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τον εισπράξουν!
Ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει κάνει μήνυση στο ΣΔΟΕ ….
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό είναι πολύ σημαντικό που μας λέτε…
ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ…
Γ.ΔΑΡΑΣ: Κοιτάξτε ακόμα κάτι πιο σημαντικό..κοιτάξτε, από που έγινε η επικυρωση: ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΔΟΕ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,  τον κύριο Σαχινίδη τότε με ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ο οποίος αποφάνθηκε την αξία της Μετοχής, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Συγνώμη που επανέρχομαι, απλά μας ήρθε μια καμπανιά τώρα…να μου πεις, τόσα που έχεις ζήσει τόσα χρόνια, έχει βγει δηλαδή χαρτί από την ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΤΡΩΝ που λέει ότι ο φόρος είναι ο τάδε, έχει επικυρωθεί κι όταν πήγε ο κύριος Σώρρας να πληρώσει, αρνήθηκαν οι υπηρεσίες Οικονομικών να πάρουν 27 δισεκατομμύρια. Σωστά;
Γ. ΔΑΡΑΣ: Θα σας πω ακριβώς: Υπάρχουν δύο τρόποι για να εισπράξουν βάσει του Ελληνικού Συντάγματος. Η εκχώρηση της μετοχής –δηλαδή μέρος της μετοχής, είναι ο ένας τρόπος και ο άλλος τρόπος είναι ο Αρτέμης ο Σώρρας να ρευστοποιήσει την μετοχή και να δώσει ένα μέρος, αυτό δηλαδή που χρωστάει τα 27 δις. Δεν έγινε όμως κάτι από αυτές τις δύο νόμιμες διαδικασίες. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
Εδώ οι Έλληνες για 1000-5000 ευρώ χάνουν τις περιουσίες τους και μπαίνουν φυλακή κι αν δεν μπαίνουν φυλακή, χάνονται οι περιουσίες τους. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΜΕ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και να μην τα εισπράττει το Ελληνικό κράτος. Όμως μην ξεχνάμε ότι το Ελληνικό κράτος είναι Ιδιωτική Εταιρεία. Έχει παραδοθεί στους τραπεζίτες –δανειστές. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Για αυτό σας λέω ότι ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θέλω μόνο πριν κλείσουμε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που επιφυλασσόμαστε ότι θα την συνεχίσουμε στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ομολογώ και δημόσια,  ότι αυτά που μας λέτε είναι πολύ ενδιαφέροντα, θα θέλαμε να μας πείτε για το Σάββατο, εκτός από όλα αυτά, σε τι περίπου καλείτε τους Λάκωνες να έρθουν να σας ακούσουν.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…
Γ. ΔΑΡΑΣ: Καταρχήν, να πούμε στον κόσμο ότι ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι στην δημοσιότητα. Έχουμε κάνει επίσημα και είναι γραπτές:
Καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν να πολιτευτούν. Εδώ δεν υπάρχουν διορισμένοι βουλευτές, ο κάθε δήμος εκλέγει τους δικούς τους βουλευτές και τους φέρνει στην Κεντρική σκηνή, δεν υπάρχει καμία ιδεολογία, υπάρχει μόνο Ελληνισμός με συγκεκριμένα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ που δεν τα βγάλαμε εμείς, είναι πανάρχαιο και βασίζεται στην ίδια μας την Ύπαρξη και την Νομοτέλεια.
Οι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ λοιπόν, είναι στην δημοσιότητα και το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω, είναι ότι την επόμενη μέρα που οι ΄Ελληνες θα πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους, μέσω των εκλογών, 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ.
Αυτά δεν τα κάνει κανείς δώρο. Είναι των Ελλήνων από τα δικά τους κεφάλαια. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ! Δεν υπάρχουν δεσμευτικοί όροι και δεν υπάρχει τίποτα σε όλα αυτά! Δεν υπάρχει σε όλα αυτά τα εργαλεία κανένα βάρος προς το Ελληνικό Δημόσιο και στον Ελληνικό λαό.
Αύριο το πρωί θα γίνει:
ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ
ΞΕΧΡΕΩΜΑ,
ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ –και έχει σημασία που το λέμε αυτό.
Όλα αυτά και άλλα περισσότερα θα τα ακούσουμε στα εγκαίνια του γραφείου μας, στην Σκάλα Λακωνίας έναντι του κτιρίου του ΟΤΕ και θα ακολουθήσει ενημέρωση που θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αρτέμης Σώρρας κι εκεί θα λυθούν όλες οι απορίες για τα οικονομικά εργαλεία. Θα μιλήσουμε για την ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ και θα γίνει και ανάλυση των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν, γιατί ο Φορέας είναι δικός τους. Δεν είναι κανενός κομματάρχη, ιδρύθηκε από τον ίδιο τον λαό.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ που ακούστηκε σήμερα από το ραδιόφωνο σας.
Βέβαια, τέτοιες μεγαλειώδεις κινήσεις του Ελληνισμού, που γίνονται για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, πρέπει και ειναι υποχρέωση μας να την μεταλαμπαδεύουμε ο κάθε Έλληνας και μέσα στα ραδιόφωνα και μέσω των τηλεοράσεων και κατ’ ιδίαν. Άρα λοιπόν, η διαδικασία εκτελείται και καλούμε όλους τους Έλληνες στην μεγαλύτερη Συνέλευση των Ελλήνων! ΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Πρίν κλείσω θα ήθελα να πω κάτι πολύ συγκεκριμένο:
«Την λευτεριά ρώτησαν ποιας μάνας είναι γέννα και ξέρετε εκείνη τι απάντησε; Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΑΙΜΑ.»
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ