NEW RADIO 
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ Μ.Μ.Ε.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 
29/10/2015







Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ  –ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΜΕ- 29-10-2015
Γ. ΤΑΡΑΣ: Καλησπέρα Βίκυ. Θα έλεγα ότι μας έχει και πικράνει, αλλά και σκληρύνει αυτή η αντινόηση και η παραπληροφόρηση που υπάρχει στα ΜΜΕ και βέβαια, είσαι πολύ κοντά στον Αρτέμη και γνωρίζεις πάρα πολλά. Είσαι η μοναδική που μπορείς να μας πεις τι συμβαίνει.
Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αυτές τις δύο τελευταίες μέρες, έχω μετρήσει ακριβώς 135 ξεχωριστά εφημερίδες, sites, ραδιόφωνα και δημοσιεύσεις τα οποία ξαφνικά όλοι βρέθηκαν να μεταδίδουν αυτή την πληροφορία, ότι ο Αρτέμης συνελήφθη και είναι στα κρατητήρια και επειδή δεν τους βγήκε αυτό, βγήκαν να δικαιολογήσουν και είπαν ότι «ναι, καταγγέλθηκε, αλλά η δικαιοσύνη δεν το έπραξε…».
Ζούμε πραγματικά ένα θίασο του παραλόγου. Ο λόγος που τα κάνουν όλα αυτά είναι πασιφανής. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε γιατί το κάνουν!
Εμείς κάναμε τις προγραμματικές δηλώσεις και τις είχαμε ανεβάσει το προηγούμενο βράδυ στο διαδίκτυο, όπως και κάναμε και την ομιλία στην Ρόδο, όπου παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν στην πορεία, η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Τα παιδιά από την Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 1 το είχαν οργανώσει και είχαν τρέξει σε όλη την διάρκεια και στο τέλος συνεργάστηκαν και τα άλλα δύο γραφεία. Θα έρθουν κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις και στην Ρόδο και αλλού. Το βράδυ λοιπόν της ίδιας μέρας που ήταν η εκδήλωση και τελειώνοντας την, την ίδια μέρα ο υποτιθέμενος γιατρός-αρθρογράφος και που δεν είναι και γραμμένος σε κανέναν σύλλογο κατείγγειλε στην ασφάλεια ότι κάποιο από τα site τον έχει αποκαλέσει «Ζώο». Έτσι έκανε καταγγελία στην αστυνομία για συκοφαντική δυσφήμιση, ότι ο Αρτέμης Σώρρας τον αποκάλεσε ζώο και ότι η ασφάλεια πρέπει να τον συλλάβει.   
Γ. ΤΑΡΑΣ: Είπαν ότι έκανε μήνυση.
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έκανε καταγγελία και μετά κατέθεσε και μήνυση. Λίγες μέρες πριν, για να σας το πω κι αυτό, κάλεσαν κι εμένα στην ασφάλεια, πάλι με μήνυση του ιδίου, ότι εγώ είμαι αυτουργός οργάνωσης εγκληματικής ενέργειας εναντίον του, ότι απειλείται η ζωή του, ότι έχω ενορχηστρώσει εναντίον τις ύβρεις και τις απειλές της ζωής του από τα μέλη της END τον Χρήστο τον Μπαλαντίνα και τον Γιάννη τον Καλογερόπουλο, αλλά εγώ είμαι αυτή που βρίσκομαι από πίσω κι επειδή δεν τα αναίρεσα, σημαίνει ότι εγώ είμαι ο αυτουργός. Όλα αυτά καταλαβαίνετε ότι είναι μια οργανωμένη προσπάθεια αυτής της συμμορίας που έχει συσταθεί για να μπορέσει να σταματήσει οποιαδήποτε ενέργεια που γίνεται από τους ελεύθερους Έλληνες που προσπαθούν να υποστηρίξουν και να πουν την αλήθεια. Όπως τους ενοχλούν και τα εφόδια που έχουμε λάβει μέσω των οικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα.
ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Όλα αυτά τους ενοχλούν, διότι θέλουν οι Έλληνες να είναι πειθήνια όργανα και να μην μπορούν να ανοίξουν το στόμα τους και το μόνο που να κάνουν είναι να τους κομματιάζουν κάτω από όλες αυτές τις ιδεολογίες των κομμάτων και κάθε φορά να πηγαίνουν σε κάλπες και να ενεργοποιούνται και πάλι οι δικοί τους μηχανισμοί κι ό,τι και να ψηφίσει ο Έλληνας στο τέλος να βγει αυτός που έχουν διαλέξει για την συγκεκριμένη περίπτωση, οποίος και πάλι είναι δικός τους και ελέγχεται από αυτούς. Αυτός έχει κατευθύνσεις και περιορισμούς, ακόμα και αντζέντα του τι θα συζητήσει και τι δεν θα συζητήσει. Δυστυχώς αυτό είναι το πολιτικό μας σύστημα που έχουμε εξελίξει μέσω των προδοσιών τόσων χρόνων στην Ελλάδα. Δεν αρέσει σε κάνεναν το γεγονός ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων η οποία σηκώθηκε και απαιτεί την αλήθεια. Γιατί αυτό πρόκειται. Δεν θέλουν να ακουστεί η Αλήθεια.
Οι τράπεζες έχουν κατακλύσει την αγορά με ένα σωρό παρανομίες, έχουν κατακλέψει το κράτος. Οι δικοί μας πολιτικοί είναι όλοι συνεργοί στην μεγάλη εγκληματική ενέργεια που ασκείται στην Ελλάδα και κανένας δεν σηκώνεται να πει κάτι για να διορθωθεί η πορεία. Τουλάχιστον, να δούμε που βρισκόμαστε. Να έχουμε κάποια απάντηση στα τόσα αιτήματα των πολιτών που γίνονται για να ελεγχεί το χρέος, να ξέρουμε που πατάμε, αν υπάρχει ένα υπόβαθρο το οποίο είναι εγκληματικό για την Ελλάδα για να το αντιμετωπίσουμε και να το δικάσουμε.
Αυτός ο Ελευθέριος Ρήνος, μαζί με κάποιους άλλους, οι οποίοι είναι αρκετοί πλέον, συγκεκριμένοι, όχι γενικοί και αόριστοι. Είναι όλοι από τα ΜΜΕ που προκαλούν μόνο εξαπάτηση και τίποτα άλλο. Έχουν στοιχειοθετήσει κι έχουν φτιάξει ψεύτικες έρευνες στοχευμένες με αληθοφάνεια, για να μπορούν να χρησιμοποιούν έγγραφα τα οποία είναι κάλπικα, να τα στέλνουν σε υπηρεσίες για να παίρνουν απαντήσεις επί κάλπικων εγγράφων. Ξέρετε πολύ καλά ότι απαντήσεις για τέτοιου είδους έγγραφα, δεν υπάρχει καμία υπηρεσία στον πλανήτη που θα απαντούσε σε ένα φυσικό πρόσωπο, το οποίο δεν είναι σχετικό με το θέμα, για οποιοδήποτε έγγραφο και περίπτωση. Πάντα υπάρχουν οι κυβερνητικοί φορείς, η δικαιοσύνη, ασφάλεια που δεν μπορεί να χειριστεί κανείς με τις ανοησίες που θέλουν να περνούν στο διαδίκτυο τύποι όπως ο Ιγνατίου, Γιαλτουρίδης, Αγγελάτος, Ρήνος κι όποιοι είναι συνεργοί τους. Τον τελευταίο καιρό έχουν ξεκινήσει να χτυπούν από παντού, αλλά λένε όλο τα ίδια και τα ίδια. Στην ουσία αυτοκαταστρέφεται όλο αυτό που κτίζουν και μας κάνουν και καλό.
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ 
Να μην σας ανησυχεί όλο αυτό που συμβαίνει και να ξέρετε πάντα ότι η αρνητική διαφήμιση έχει επτά φορές αποτελεσματικότερη, από μια καλή διαφήμιση για κάτι που κάνουμε. Εμείς αυτή την στιγμή έχουμε αναγγείλλει την ίδρυση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ με τίτλο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/4-9-2015 από την εισαγγελεία του Άρειου Πάγου. Είναι νόμιμος πολιτικός φορέας του Ελληνικού Έθνους και κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό. Όλοι οι Έλληνες αυτή την στιγμή πρέπει να πληροφορηθούν για τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που έχουμε κάνει, για την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ καθώς και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.
Έτσι θα καταλάβουν την αλήθεια, πώς μπορεί ο ίδιος ο Έλληνας να μπορεί να εκλέξει τον αξιότερο να τον εκπροσωπήσει στην πολιτική σκηνή για να μπορέσουμε να έχουμε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ  που να αντικατοπτρίζουν την Ελλάνια μας ταυτότητα κι όχι όλα αυτά τα οποία μας έχουν φορέσει εξωγενείς, αλλογενείς και κατευθυνόμενοι φορείς μέσα στην Ελλάδα.
Όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, πρέπει να μας πεισμώσουν και να μας γεμίσουν περισσότερη ενέργεια για αυτά που κάνουμε και να ετοιμαστείτε όλοι. Υπάρχει νόμος όταν κάποιος σε κατηγορήσει ευθέως ή κατηγορήσει τον αγώνα που κάνουμε, πρέπει να δοθεί ο αντίστοιχος χρόνος για να απαντήσει αυτός ο οποίος κατηγορήθηκε και δη, επειδή δεν κατηγορείται μόνο ο Αρτέμης Σώρρας σε αυτές τις κινήσεις που κάνουν, κατηγορούν όλους εμάς  και την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, αλλά και τα φυσικά πρόσωπα, με όλους τους μάρτυρες, που είμαστε ο ένας στον άλλον την στιγμή που συμβαίνουν αυτά, πρέπει να απαιτήσουμε στα ραδιόφωνα, στην τηλεόραση και στα μπλόγκς, να ακουστούμε με την σωστή τοποθέτηση και ας βάλουν ξανά να απαντήσουν πάνω στα θέματα αυτά.
Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ
Ο ίδιος ο Ελευθέριος Ρήνος αν δείτε την δικογραφία που κατέθεσε εναντίον μου, που σε γενικές γραμμές ήταν ότι εγώ απειλώ την ζωή του και της οικογένειας του, αν είναι δυνατόν, εγώ δεν το ξέρω καθόλου και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο, κάθησε και έστησε μια πλεκτάνη γύρω από το όνομα μου που με κατηγορεί συνεχώς για διάφορα θέματα, και φυσικά και τον Αρτέμη. Επειδή δεν κατάφεραν με τον Αρτέμη να δημιουργήσουν θέματα για να ενοχλήσουν τον αγώνα, ξεκίνησαν τώρα να κτυπάνε εμένα και μετά τον Γιάννη, τον Χρήστο, τον Ηρακλείδη κτλ. Για μένα όμως λέει ότι είμαι αυτή που ενορχηστρώνει όλη την διαδικασία εναντίον του, αν είναι δυνατόν! Ούτως ή άλλως, εγώ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και ήταν πολλοί μάρτυρες μπροστά σε όσα αυτός κατηγόρησε κι όταν κατάθεσα στην εισαγγελία την δική μου απάντηση που απορρίπτω κάθετι που αναφέρει ο ίδιος, έκανα και μήνυση εναντίον του.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Από την περασμένη Δευτέρα, δηλαδή 19-10-2015 έχει και μήνυση στο όνομα του όχι μόνο για ψευδείς δηλώσεις τις οποίες επικαλείται και με γνώση δική του στήνει όλες αυτές τις κατηγορίες που παρασκευάζει ο ίδιος με ψεύτικα και ανύπαρκτα στοιχεία, της συκοφαντικής δυσφημίσεως που είναι και έμπρακτη εξύβριση εναντίον μου χωρίς να τον προκαλέσω βέβαια. Είναι πράξη που τελείται με συνεργούς, άρα στήνεται και μια συμμορία εναντίον μας, που φέρει πραγματικό κίνδυνο στι ζωές μας. Έχει στήσει αυτή την εγκληματική οργάνωση ο ίδιος με τους συνεργούς τους και αυτές οι ενέργειες που πράττουν υποβοηθούν και διευκολύνουν όλα τα αλλότρια συμφέροντα που διαπράττονται στην Ελλάδα και δη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ διότι αυτό που κάνουν εναντίον της πράξης μας και των γεγονότων που έχουμε φέρει στην δημοσιότητα και των  προτάσεων που έχουμε καταθέσει, είναι μόνο από άτομα τα οποία δεν έχουν άλλον σκοπό παρά να προδόσουν την ίδια την Ελλάδα κι αυτό που πρεσβεύουμε. Είναι επίσης συστηματική ηθική και υλική βλάβη που προκαλείται και στην εργασία μας όλων μας και δη εμένα που με κατηγορεί απευθείας. Είναι βλάβη και στην τιμή και στην υπόληψη μου και τον έχω κατηγορήσει επίσης ότι συστηματικά χειραγωγεί την κοινή γνώμη εναντίον των προτάσεων που έχουν κατατεθεί στην Ελληνική Δημοκρατία, αλλά και στους Δήμους με όλες τις ανάλογες μελέτες που είναι για Ανοικοδόμηση και Ανασυγκρότηση κτλ. και το πιο σημαντικό είναι ότι εκτελέσθηκαν με ίδια έξοδα χωρίς να ζητήσουμε κανένα αντάλλαγμα. Επίσης προκαλεί πραγματική και νομική πλάνη κι επιφέρει γενικότερα μια ανυπολόγιστη ζημιά στην περιουσία στην οποία έχουμε όλοι δικαιώματα.
Όλα αυτά είναι όσα εγώ κατέθεσα στην μήνυση εναντίον του στις 19-10-2015.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι η δεύτερη φορά που καταθέτω μήνυση εναντίον του ανθρώπου αυτού. Την πρώτη φορά, την ακύρωσαν πέντε μέρες, πριν από την κατηγορία που κατέθεσε αυτός για ότι του απειλώ την ζωή του. Άρα, για ένα χρόνο, η εισαγγελία δεν έκανε τίποτα, και αφού ετοιμάστηκε αυτός για την μήνυση του, πέντε μέρες πριν, ακυρώθηκε η δική μου. Μου έστειλαν απάντηση ο εισαγγελέας ότι η δική μου μήνυση δεν είναι σχετική, άρα ακυρώνεται η δική μου που περίμενε έναν χρόνο για να δικαστεί και πέντε μέρες μετά, καταθέτει ο ίδιος αυτή την κατηγορία. Μέσα στην κατηγορία, ενώ συζητά περί ανθρωποκτονίας κι ότι απειλείται η ζωή του κι όλες αυτές τις ανοησίες, δεν είχε τίποτα μέσα στον φάκελλο για να τα υποστηρίξει, αλλά τον φάκελλο που κυκλοφορεί με τα ΙΒΟΕ, με την κυβέρνηση κι όλα αυτά με το site κτλ. Δηλαδή, ενώ η κατηγορία είναι Α, δίνει στοιχεία Β και καλούμε εγώ να απαντήσω στις ανοησίες και να υποστηρίξω κάτι το οποίο δεν υφίσταται, αλλά πρέπει να σταθώ και απέναντι για να υποστηρίξω όλα τα άλλα. Άρα, είναι συστηματικό.
Αυτό που συμβαίνει τώρα σε όλη την Ελλάδα κι βρέθηκαν πολλοί καλοθελητές να μεταδόσουν την είδηση ότι ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην ασφάλεια και ότι τον συνέλαβαν, ας πούμε γιατί έγινε όλη αυτή η υπόθεση; Αυτός καταγγέλλει ότι ο Αρτέμης Σώρρας τον αποκάλεσε ζώον! Καταλάβατε σε τι Ελλάδα ζούμε; Δηλαδή, όλα τα ΜΜΕ κάθισαν να ασχοληθούν με μια ανοησία, ότι ο Αρτέμης κατηγόρησε τον Ρήνο ζώον και έπρεπε να ασχοληθεί με ένα τέτοιο θέμα! Ενώ όλα αυτά που καταθέσαμε εμείς, που πάμε συστηματικά σε όλους τους Δήμους, που μηνύσαμε την κυβέρνηση, που είχαμε κάνει τόσα εξώδικα, που συζητάμε με προτάσεις και καταθέσαμε τόσες μελέτες, δεν ασχολούνται ή μάλλον αγνοούν και δεν θέλουν να το αγγίξουν, ενώ όταν βγάζει ένας Ρήνος μια ανοησία, αμέσως τρέχουν 150 sites και ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα για να μπορέσουν να μεταδόσουν γρήγορα αυτή την πράξη σε όλη Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Αυτό, εσάς σας φαίνεται φυσιολογικό;
Γ. ΤΑΡΑΣ: Όχι βέβαια! Πέρασαν κι ένα άλλο μήνυμα. Πέρα από το «ζώον», αν ακούστηκε ή διαβάστηκε, πέρασαν το μήνυμα ότι συνελλήφθηκε για απάτες.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Στην ουσία, αυτός καταθέτει έναν φάκελλο όπως έκανε και για μένα. Ο φάκελος που κατέθεσε είχε την κατηγορία ότι του απειλήθηκε η ζωή, και βάζει μέσα στον φάκελο έναν τόνο από έγγραφα τα οποία είναι αυτά που έχει φτιάξει ο ίδιος, συν τα αποκόμματα από το ιντερνετ κτλ. Εγώ, προσωπικά, κατηγορήθηκα ότι απειλείται για την ζωή του και για να το υποστηρίξει αυτό, βάζει ένα σωρό ύβρεις από το διαδίκτυο από άλλα άτομα που εγώ δεν έχω σχέση, τα βάζει μέσα ως πειστήρια και μετά, βάζει και την έρευνα που έχει κάνει αυτός με τον Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, αν είναι ποτέ δυνατόν κι όλες αυτές τις ανοησίες που έχει φτιάξει και κυκλοφορεί αυτόν τον ίδιο φάκελο. Τι σχέση έχει αυτό με την ζωή του και την θεωρητική απειλή με την ζωή του; Βέβαια, καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά είναι εσκεμμένα, αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα. Όχι μόνο αυτός, αλλά όλοι οι συνεργοί του και οι συνεργάτες του, άνθρωποι που έχουν καταστεί πλέον επικίνδυνοι για την Ελλάδα και πρέπει όλοι να αρχίσουμε πλέον να κάνουμε τις τοποθετήσεις μας, γιατί κάνοντας όλα αυτά που ενορχηστρώνουν καθημερινώς υποβοηθείται και παρακωλύεται η μη εκτέλεση των προτάσεων που έχουμε καταθέσει εμείς.
Είναι ένα αποτέλεσμα των δικών τους πράξεων, να βρίσκει άλλοθι η κυβέρνηση να μην προχωρά στις προτάσεις που έχουμε κάνει. Μάλιστα, ο ίδιος ο Ελευθέριος Ρήνος σε κάποια από τις δικές του δηλώσεις που αναγκάστηκα να διαβάσω στην δικογραφία που είχε βάλει λέει: εγώ κατέθεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη τον φάκελο βάσει του οποίου θα μπορούσε να υποστηρίξει τις θέσεις του για την κατηγορία εναντίον του Αρτέμη. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Αυτός ο άνθρωπος έφτιαξε τον φάκελο αυτό και τον κατέθεσε σε πολιτικό και ο πολιτικός έπρεπε να χρησιμοποιήσει την δική του έρευνα κι όχι της κρατικής μηχανής, αλλά ενός αφερέγγυου ιδιώτη που δεν έχει τίποτα να δηλώσει για να υποστηρίξει τις κατηγορίες που έχει κάνει για να μπορέσει να υποστηριχθεί μια δίκη σε ένα δικαστήριο τόσης μεγάλης σημασίας. Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από το ότι υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
Για όλες αυτές τις ψευδείς δηλώσεις του, πρέπει κάποιος τελικά να σταθεί απέναντι και εγώ παρακαλάω να μπορέσω να σταθώ απέναντι στο δικαστήριο για να στηθούν όλες αυτές οι ανοησίες που λέει.  Εκεί θα πρέπει να είμαστε αμείλικτοι πλέον. Όλες αυτές οι δόλιες, οι διαρκείς, οι έντεχνες, έμμεσες και άμεσες πράξεις αυτού του ανθρώπου και των συνεργών του, πλέον άρχισαν να διεισδύουν σε κάθε επίπεδο της ζωής μας. Θέλω να σας πω ότι αυτές τις τελευταίες μέρες συνεργάτες μου από το εξωτερικό, οι γονείς μου, οι φίλοι μου, μας πήραν να δουν αν είμαστε φυλακή κι αν είμαστε καλά. Άρα, καταλαβαίνετε τι ζημιά προκαλούν! Άρα, όλα αυτά τα ψέμματα, πρέπει κάποια στιγμή, εμείς οι Έλληνες που γνωρίζουμε, πρέπει να σηκωθούμε επάνω και να σταματήσουμε αυτή την προδοσία μόνοι μας, γιατί δεν πρόκειται να το κάνει κανείς άλλος για εμάς.
Άρα, πρέπει να ετοιμαστούμε καλά, οι πρόεδροι όλων των Ε.ΣΥ. , όλων των οργανισμών ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και να ζητήσουν χρόνο από τα ΜΜΕ, τον αντίστοιχο χρόνο που έφαγαν για να γράψουν αυτά τα κατάπτυστα κείμενα και στις εκπομπές που έχουν κάνει και βέβαια να κινηθούμε νομικά εναντίον όλων. Γιατί,  σε τέτοια φρικαλέα εγκλήματα – που πραγματικά είναι εγκλήματα- πρέπει όλοι να σταθούμε απέναντι και να παρουσιάσουμε την αλήθεια και επειδή έχουν κάνει όλα αυτά, μας άνοιξαν τις πόρτες για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.
Εμένα με χαροποιεί το γεγονός ότι το έκαναν, γιατί τώρα είναι υποχρεωμένοι να μας ακούσουν και να μεταφέρουν αυτά που θα πούμε, γιατί δεν δικαιούται να μην το κάνουν πλέον.
Γ. ΤΑΡΑΣ: Με ρωτούν αν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε συλλογικό επίπεδο από την κεντρική Ε.ΣΥ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Έτσι κι αλλιώς έχει γίνει ήδη μήνυση από εμένα προσωπικά βάσει της οποίας μπορείτε να κινηθείτε όλοι εσείς. Θα σας την δώσω αυτή την μήνυση για να την δείτε και να την διαβάσετε. Το δεύτερον είναι ότι θα κάνουμε ένα δελτίο τύπου που θα δώσουμε στα ΜΜΕ και σε όλες τις σελίδες που έχουν γράψει όλες αυτές τις ψευδείς δηλώσεις και τοποθετήσεις. Θα στο κοινοποιήσουμε και ανάλογα, η κάθε περιοχή θα κάνει τα δικά της, ώστε να ζητήσουμε τον χρόνο να κάνετε εκπομπή, να δείξετε την αλήθεια και να απαντήσετε σε όλες αυτές τις κατάπτυστες δηλώσεις ότι εμείς έχουμε ήδη καθαρή την συνείδηση μας, δεν φοβόμαστε τίποτα, ο Εθνικός Πολιτικός Φορέας είναι ήδη ενεργός, αυτά που υπόσχεται είναι ο μόνος που μπορεί να τα κάνει κι εμείς προχωράμε.
Μην ξεχνάτε ότι αυτές οι πράξεις τους, συνδέονται  με αυτό που έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες τον τελευταίο καιρό με τις επιθέσεις που έχουμε δεχτεί σε πολλά από τα γραφεία μας στην ελληνική επικράτεια. Αυτοί οι τύποι όπως είναι ο Ρήνος και τα δημοσιεύματα που έχουν κάνει, προκάλεσαν οι ίδιοι αυτές τις επιθέσεις και πλέον πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί ότι ο άγνωστος δεν υπάρχει. Γιατί και να μην είναι συνεργοί, τότε το προκαλούν με τις ψευδείς πληροφορίες που σπέρνουν στο διαδίκτυο, έχουν δημιουργήσει το υπόβαθρο σήμερα για να υπάρχουν τέτοια χτυπήματα. Οι δικές τους ανακοινώσεις είναι αυτές που καλλιεργούν τέτοια κτυπήματα. Δηλαδή, αν δεν είναι συνεργοί τους τότε αυτοί τα προκαλούν και η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Αυτοί είναι υπόλογοι και η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, γιατί δεν έκανε τίποτα μέχρι σήμερα.
Ζούμε σε ένα μάτριξ. Αυτός ο οποίος έδωσε την πρόταση για την χρηματοδότηση της Ελλάδας, χωρίς να ζητάει κάτι, βάλλεται από παντού, ενώ αυτοί που τα προκαλούν, είναι αυτοί που την κάνουν συνεχώς και δεν βάλλονται από κανέναν, γιατί η δικαιοσύνη δεν κάνει την δουλειά που έπρεπε να κάνει. Γιατί δεν είναι δικαιοσύνη πλέον. Εγώ λοιπόν τους κατηγορώ και για τα γραφεία που μας κτυπούν. Και για να δείτε, πόσο επικίνδυνοι έχουν γίνει, κάποια στιγμή είχαν βγάλει αυτή την άλλη πληροφορία ότι μας ψάχνουν οι αρχές, το FBI για να μας συλλάβουν κτλ. Αυτό έχει φέρει τεράστιο ρίσκο εναντίον της ζωής μας, γιατί το να λες σε κάποιον ότι σε ψάχνουν οι υπηρεσίες, ενεργοποιείς τον καθένα να σε παραδόσει. Καταλάβατε σε τι επίπεδα έχουμε μπει; Είναι και για αυτό υπεύθυνοι και κατηγορούνται και για αυτό…
Γ. ΤΑΡΑΣ: Το είπε καθαρά ότι «είναι τρομοκρατική οργάνωση με διασυνδέσεις στο εξωτερικό».
ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ας αποδείξουν τις διασυνδέσεις στο εξωτερικό και για την τρομοκρατική οργάνωση. Για να μας πει «τρομοκρατική οργάνωση» πρέπει να μας πουν προς ποιους είμαστε τρομοκράτες. Θα τους τρομοκρατούμε αυτούς όταν κάνουν τις παρανομίες τους; Τότε μπορούν να το πουν! Ότι θα είμαστε απέναντι τους, όταν βιάζουν τον Ελληνισμό, ναι, τότε θα είμαστε απέναντι τους. Αν αυτό ονομάζεται τρομοκρατία, τότε τι να πω! Εμείς υποστηρίζουμε την αλήθεια και θα φτάσουμε μέχρι τέλους.
Στην ιδρυτική διακήρυξη, αν θυμάστε, τα έχουμε καταγγείλει όλα αυτά με ανάλυση. Είναι πολύ καθαρό το γεγονός ότι καταγγέλλουμε όλες αυτές τις πράξεις που γίνονται στην Ελλάδα πολύ προσεκτικά και στοχευμένα για να μην μας διαφύγει κάτι. Είναι να μην καταγγείλλουμε ότι βιώνουμε ένα συνεχές βιασμό στην Ελλάδα κι ότι χάνουμε τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα; Είναι να μην καταγγείλλουμε ότι έχουμε αιχμαλωτιστεί σε ένα χρέος για το οποίο δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε ούτε την προέλευση του, ούτε το ύψος του, είτε ποιοι το νομιμοποίησαν; Δεν πρέπει να το καταγγείλλουμε και δεν πρέπει να απαιτήσουμε να μας δοθούν στοιχεία και αποδείξεις πώς έχει δημιουργηθεί αυτό το χρέος μέσα στην Ελλάδα, στο οποίο εμείς όλοι είμαστε υπόλογοι και χρεωμένοι και που εκτός απο τα δικά μας χρέη, φορτωθήκαμε τα χρέη των τραπεζών που μέσα περιλαμβάνουν και τα χρέη τα δικά μας και τα χρέη του κράτους και χρεωθήκαμε επί δύο φορές; Δεν πρέπει να καταγγείλλουμε ότι είναι παράνομες όλες οι νομολογίες που έχουν ψηφιστεί τελευταίως από το 2009 τουλάχιστον και μετά, αλλά και νωρίτερα, με τις οποίες παραχωρούνται τμήματα της εθνικής μας κυριαρχίας; Δεν πρέπει να ζητήσουμε και την πολιτική εκδίωξη των όσων έχουν καταδυναστεύσει τον ελληνισμό με διάφορους τρόπους και έχουν παραβιάσει την ιθαγένεια μας; Αυτή την στιγμή, δίνουν σε οποιονδήποτε ιθαγένεια. Άλλο το να δώσεις πολιτικό άσυλο και να δώσεις ταυτότητα κι άλλο να δώσεις Ιθαγένεια. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε και τι συνέβη και μέσα στην χώρα με τα κληρονομικά μας δικαιώματα στον παγκόσμιο πλούτο, ο οποίος ανήκει στην Ελλάδα; Δεν πρέπει κανείς να ανοίξει το στόμα του μια φορά και να μας πει;
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ
Στο κάτω-κάτω αν κάνουμε λάθος, ας μας το αποδείξουν! Εμείς ως Έλληνες πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Δεν έπρεπε επίσης κάποια στιγμή να φτάσουμε να καταγγείλλουμε την απεμπόληση των κληρονομικών μας δικαιωμάτων στον παγκόσμιο πολιτιστικό πλούτο; Η Ελλάδα έχει χαράξει τον πολιτισμό σε όλον τον πλανήτη, στις επιστήμες, στην αρχιτεκτονική, στην γλώσσα, στην σκέψη και στην νόηση. Εμείς αυτά λέμε! Αν αυτό σημαίνει τρομοκρατία, γιατί ανοίξαμε τους ασκούς του Αιόλου, τότε μπορούν να το ονομάσουν όπως θέλουν! Αυτό που θα έλεγα είναι ότι τις επόμενες μέρες, εσείς θα λειτουργήσετε ως άτομα ξεχωριστά ή ακόμα και μέσω των οργανισμών ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ για να μπορέσετε να απαιτήσετε χρόνο σε όλες αυτούς που έχουν κοινοποιήσει αυτές τις κατάπτυστες δημοσιεύσεις και θα αναγκαστούν να σας δώσουν τον αντίστοιχο χρόνο για να υποστηριχθεί και η δική μας τοποθέτηση. Θα σας δώσουμε και τους αντίστοιχους νόμους. Έτσι θα πούμε την αλήθεια από την πλευρά μας και να αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει βάσει των δεδομένων που όποιος έχει την λογική θα μπορέσει να κρίνει.
Γ. ΤΑΡΑΣ: Αυτή την στιγμή, ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος με όλα αυτά που συμβαίνουν και γενικότερα με την πολιτική τους και μέσα από αυτή την παραπληροφόρηση τους δημιουργεί κι έναν ακόμα τρόμο, να μην μπλέξουν με εμάς γιατί είμαστε κάποια οργάνωση, είτε παραθρησκευτική, είτε ο,τιδήποτε άλλο. Έχει περάσει αυτό στο υποσυνείδητο των ανθρώπων.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΘΡΗΣΚΕΙΑ» . Η «ΘΡΗΣΚΕΙΑ» ΗΡΘΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Γιάννη είναι όλα πολύ καθαρά. Χτυπούν από παντού, αλλά το θέμα της τρομοκρατικής οργάνωσης δεν θα τους βγει, γιατί είναι κάτι που πρέπει να το αποδείξουν. Πέρασαν τώρα στο θρησκευτικό. Το θρησκευτικό είναι ένα άλλο θέμα και έτσι και πάλι έχουν περάσει τα μηνύματα με αληθοφάνεια δική τους για να θολώνουν το μυαλό του απλού ανθρώπου και να πέφτει σε παγίδες, τις οποίες δεν πρέπει να αφήνουμε αυτές τις παγίδες. Εμείς έχουμε πει ότι είμαστε μακρυά από κομματικές ιδεολογίες και για αυτό λέμε χωρίς κόμμα, δεν μας κατευθύνει κανένας παρά μόνο ο Ελληνισμός και η Ελληνική μας περιουσία, ο ελληνικός μας πλούτος, ο πολιτισμός και όλα αυτά που φέρει ο Έλληνας από την γέννηση του και το DNA του. Δεν φέρουμε θρησκευτικές αποχρώσεις που είναι το δόγμα, γιατί ο Έλληνας δεν είχε ποτέ την λέξη θρησκεία. Η θρησκεία ήρθε αργότερα. Αν κάποιος θέλει να είναι ορθόδοξος, είτε ο,τιδήποτε άλλο, μπορεί να είναι. Εμείς δεν θέλουμε να κρίνουμε το πιστεύω του καθενός. Εμείς αυτό που λέμε να μην μπλέξουμε την θρησκεία με τον αγώνα. Δεν μπορούμε να συζητάμε για θρησκείες οι οποίες φέρουν ένα σωρό γκρίζες ζώνες τις οποίες πρέπει να κάτσει κανείς και να τις αναλύσει διαφορετικά και να βγάλει αποτελέσματα μετά από πολύ χρόνο και έρευνες. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε τον καθένα αν πιστεύει ο,τιδήποτε. Ας πιστέψει ο καθένας αυτό που πιστεύει σωστό, μην το μπλέξει όμως μέσα στις κινήσεις μας, γιατί εμάς μας νοιάζει η Ελλάδα. Και η Ελλάδα είναι μία. Δεν μπορώ να πετάξω τον Πομάκο και να πω ότι δεν είναι Έλληνας και δεν μπορώ να πετάξω τον Έλληνα, ο οποίος γεννήθηκε στο εξωτερικό και έτυχε να έχει ένα διαφορετικό υπόβαθρο, με διαφορετικά δεδομένα, επειδή δεν είναι ορθόδοξος χριστιανός.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
Για την ίδια την εκκλησία όμως, τον κλήρο, έχουμε να πούμε. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πλέον άνθρωπος στην Ελλάδα ή αλλού που πιστεύει ότι η εκκλησία βοηθάει τον Ελληνισμό. Η Εκκλησία έχει κάνει τεράστια εγκλήματα. Έχει συνεργαστεί κι έχουμε βγάλει τόσα έγγραφα που δείχνουν πώς έχει λειτουργήσει η Εκκλησία σε κάθε επίπεδο. Υπήρξαν προδοσίες, ακόμα και μέχρι σήμερα. Η Ελλάδα είναι ένα. Δεν μπορούμε να την κομματιάζουμε, ούτε με κόμματα, ούτε με θρησκευτικά, ούτε με την εκκλησία. Επίσης, λέμε και χωρίς χρώμα κι εννοούμε περισσότερο το υλικό χρώμα, που είναι το θέμα των χρημάτων, δηλαδή αν είσαι πλούσιος, ή φτωχός, ή αν ήρθες χρωματισμένος με την όλη την ύλη και αυτή την στιγμή, ούτε με αυτό δεν θέλουμε να ασχοληθούμε.
Εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε με την Ελλάδα. Η Ελλάδα και δη, ο αγώνας μας είναι να απεμπλακούμε από τα αντισυνταγματικά μνημόνια τα οποία μας φέρνουν ντροπή, να μπορέσει ο Έλληνας να δημιουργήσει ξανά, να αναπτυχθεί και να μπει στην διαδικασία της ορθής δημοκρατίας και από εκεί και πέρα, θα ξεκινήσουμε βάσει των δηλώσεων μας, που τις έχουμε κάνει γραπτώς και τις έχουμε υπογράψει και αφορούν το πώς θα μπορέσει η Ελλάδα να λειτουργήσει ξανά την επόμενη μέρα στα πρακτικά της επίπεδα. Αν κοιτάξετε τις προγραμματικές μας δηλώσεις κι αν θέλετε μπορούμε να διαβάσουμε κάποια κομμάτια από αυτές.
ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΔΟΜΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ 
Έτσι κι αλλιώς, θα φτιάξουμε μια ειδική εκπομπή με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για το θέμα του φορέα το πώς είναι δομημένος και την λειτουργία του. Θα διαβάσουμε το καταστατικό και την ιδρυτική διακήρυξη για να σχηματιστούν οι ερωτήσεις σας και μετά θα βρεθούμε διαδικτυακά για να λύσουμε τις απορίες μας, ώστε να ελευθερωθείτε κι εσείς με την σειρά σας και να ενημερώσετε τους οικείους σας, και γενικά τους ανθρώπους για να μάθουν την αλήθεια. Αυτό τους ενοχλεί κι όλα τα άλλα είναι αστεία. Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές. Θα φτιάξουμε την εκπομπή με τον Βασίλη τον Θεοδωρόπουλο όπου θα εξηγήσουμε το καταστατικό, την δομή, την λειτουργία, τον τρόπο εκλογής, θα εξηγήσουμε την Ιδρυτική Διακήρυξη, δηλαδή, τι πρεσβεύει ο Πολιτικός Φορέας και τρίτον, θα εξηγήσουμε τις Προγραμματικές Δηλώσεις.
Αυτό θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, είτε ο καθένας σας ξεχωριστά, είτε σε ομάδες μεταξύ σας, ακόμα και αν θέλετε να το φτιάξετε σε CD για να μπορείτε να το ακούτε ακόμα και στο αυτοκίνητο, ξανά και ξανά. Μετά, αφού το ακούσετε, θα πρέπει ο καθένας από εσάς, μέσα στις ομάδες που βρίσκεστε να κάνετε μια λίστα ερωτήσεων, οι οποίες να είναι στοχευμένες για κάποια θέματα, τα οποία πιθανόν να μην έχετε καταλάβει πολύ καλά. Αυτές οι ερωτήσεις θα εξεταστούν, μήπως επαναλαμβάνονται από τις ομάδες, γιατί πάνω-κάτω μπορεί να έχετε τις ίδιες ερωτήσεις, θα κάνετε μια λίστα από καθε ομάδα της περιοχής και θα την στείλετε στο e-mail που θα σας δοθεί για αυτό τον σκοπό.
Αφού λάβουμε όλες τις ερωτήσεις, δηλαδή, 80 λίστες ερωτήσεων από όλα τα γραφεια, θα δούμε ποιες είναι τελικά σε σύνολο, αφού ξεκαθαρίσουμε τις ερωτήσεις να μην είναι διπλές και θα κάνουμε μια διαδικτυακή πλατφόρμα ώστε να παραστείτε όλες οι Ε.ΣΥ. Εσείς δεν θα μιλάτε, θα έχετε στο αθόρυβο την δική σας πλευρά και θα μας ακούσετε να τις διαβάζουμε για να τις απαντήσουμε μία-μία. Αφού τις διαβάσουμε όλες και τις απαντήσουμε, θα έχουμε απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, όλων των ομάδων.  Έτσι θα έχουμε λύσει και τις απορίες σας και αν έχετε κάτι άλλο να ρωτήσετε θα ενεργοποιήσετε την ομάδα σας εκείνη την στιγμή για να μιλήσετε, διαφορετικά θα έχετε λάβει όλες τις απαντήσεις.
Έχουμε ζητήσει επίσης από όλες τις ομάδες και το λέω και δημοσίως, η κάθε ομάδα να κάνει επιλογή δύο ατόμων που θα μπορέσουν να εκπαιδευτούν καλύτερα στον λόγο για τον συγκεκριμένο τρόπο προώθησης, να σταθούν ως σοβαροί ομιλητές, οι οποίοι με άνεση θα εκπαιδεύσουν την υπόλοιπη ομάδα, ώστε όλοι να εκπαιδευτείτε σωστά πώς θα μεταφέρετε την Ιδρυτική Διακήρυξη, το Καταστατικό και τις Προγραμματικές Δηλώσεις προς τρίτους. Έτσι θα είσαστε έτοιμοι να ενημερώσετε το πανελλήνιο για αυτό τον Πολιτικό Φορέα της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. με σωστό τρόπο και όχι με λάθος δεδομένα και να δημιουργούμε γκρίζες ζώνες που μπορεί ενδεχομένως να μας κάνουν ζημιά.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
Κι όταν δείτε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, από οποιονδήποτε σύλλογο,  οποιονδήποτε που θα θέλει να πολιτευτεί με την Ελλήνων Συνέλευσις και θα έχει ένα αίτημα δικό του, θα το προωθήσετε χωρίς να το σταματήσετε η κάθε περιοχή. Εσείς δεν θα διηθίζετε τα αιτήματα, θα τα μαζεύετε απλώς. Θα είσαστε ένα όχημα. Δεν θα πρέπει να σταματήσετε κάποιον που ενδιαφέρεται, γιατί έχετε δικές σας αντιλήψεις για κάποιο θέμα. Θα μεταφέρετε όμως το αίτημα για κάποιο σχετικό θέμα, αλλά θα βάλετε μια υποσημείωση που όταν θα το λάβουμε εμείς θα ξέρουμε ότι αυτό το αίτημα είναι έτσι γιατί συμβαίνει και το τάδε γεγονός.
Οπότε, θα λάβουμε τα αιτήματα, και θα έρθουν να συζητήσουν στα κεντρικά, όποιος ενδιαφέρεται. Ανοίγουμε τις πόρτες με τον Εθνικό Πολιτικό Φορέα ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. προς όλους τους Έλληνες. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ και αν αυτό συνάδει με την δική τους τοποθέτηση και είναι αυτό που τους ενδιαφέρει για την πατρίδα Ελλάδα, τότε να μην χάνουν χρόνο, να έρθουν κοντά μας και τα υπόλοιπα θα γίνουν πραγματικότητα.
ΟΙ Μ.Κ.Ο. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΙ.
Οπότε, έχουμε δύο παράλληλους λεωφόρους. Το ένα είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που μαζεύονται όλοι οι Ελλήνες σε μια Νομική Οντότητα που θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις ενημερώσεις και τα αιτήματα κι όλα όσα κάνουμε και η δεύτερη λεωφόρος που είναι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. Στην πρώτη λεωφόρο ισχύει το καταστατικό των Ε.ΣΥ. με τα δεδομένα που γνωρίζετε, την διοίκηση που γνωρίζετε και τον τρόπο λειτουργίας και ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. Εκεί καλούμε όλους τους Έλληνες, αν τους ενδιαφέρει να λάβουν μέρος στην πολιτική σκηνή του τόπου. Σε οποιαδήποτε κόμματα κι αν υπήρξαν, οποιασδήποτε μορφής και οποιουδήποτε χρώματος, αν πληρούμε αυτά που για αυτούς είναι σημαντικά, αφού διαβάσουν τα παραπάνω και συμφωνήσουν, δεν πρέπει να καθυστερήσουν, αλλά να ενημερωθούν περαιτέρω για να συνεχίσουν μαζί μας την πορεία τους και να αφήσουν όλες αυτές τις ανοησίες που γίνονται γύρω-γύρω. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, εκτός από τα τελευταία σπαρταρίσματα ενός θεριού που είναι ήδη λαβωμένο και δεν ξέρει τι να κάνει πλέον κι έχει αρχίσει να κτυπάει δεξιά και αριστερά, μήπως καταφέρει τελευταία στιγμή να καθυστερήσει ή να χαλάσει την πορεία.
Η πορεία δεν θα χαλάσει. Είμαστε συντεταγμένοι προσεκτικά ενεργούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι αρκεί να το θέλουμε και η Ελλάδα θα είναι ελεύθερη για να μπορέσουμε να απολαύσουμε όλα αυτά που έχουμε αναφέρει και στις προγραμματικές δηλώσεις. Οι προγραμματικές δηλώσεις είναι ένα σημαντικό θέμα κι αυτό τους έχει πονέσει. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ ένα τέτοιο εγχείρημα στην πολιτική σκηνή.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ