ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ε.ΣΥ.ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
27/9/2015




ΒΙΝΤΕΟ



ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ






ΣΩΡΡΑΣ - ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ Ε.ΣΥ ΛΑΡΙΣΑΣ




ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ
ΛΑΡΙΣΑ 26-9-15
Η Σπάρτη είναι ένα παγκόσμιο μνημείο της δημοκρατίας και εγώ θα ήθελα να περισώσω μόνο τον ρόλο της γυναίκας.
Στην Σπάρτη η γυναίκα είχε συγκεκριμένο ρόλο. Ήταν αυτή που όταν έλειπαν οι άντρες προασπιζόταν την πόλη. Ήταν αυτή που όταν η γυναίκα του Λεωνίδα η Γοργώ την ρώτησαν «ποιά είναι η Σπαρτιάτισσα;» απάντησε «είναι αυτή που τίκτει είναι αυτή που γεννάει τον Σπαρτιάτη. Χωρίς την Σπαρτιάτισσα γυναίκα δεν θα υπήρχαν οι Σπαρτιάτες», έτσι είπε η Γοργώ.
Και στην Σπάρτη υπήρχαν αγέλες όπου είχαν την αντίστοιχη εκπαίδευση όπως ακριβώς και οι άντρες, είχανε τα δικά τους αγωνίσματα, αλλά το κύριο είχανε φιλοσοφική σχολή και στην Σπάρτη αναπτύχθηκε η φιλοσοφία από τις γυναίκες και υπάρχουν επώνυμες Σπαρτιάτισσες φιλόσοφοι για τις οποίες δεν μαθαίνουμε τίποτα. Γιατί η Σπαρτιάτικη δημοκρατία στηριζότανε και στο πνεύμα και στο σώμα και τα δύο τα αναπτύξανε στον μέγιστο βαθμό.
Αυτή είναι η πραγματική θέση της γυναίκας. Αυτή λοιπόν την θέση της γυναίκας στην ισοτιμία θα την έχει και την έχει από τώρα στην δική μας πολιτεία οπότε ο ρόλος των γυναικών στον αγώνα που διεξάγουμε σήμερα είναι σημαντικότατος και είναι απαραίτητος για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
Ελληνίδες, είσαστε υπεύθυνες και έχετε καθήκον στην ελευθερία της πατρίδας μας !!!
Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ





Viky Charalambous ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑIΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ..
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΜΕ. ΣΑΝ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΖΩΟ ΚΤΥΠΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΧΕΤΕ 3 ΜΑΓΑΖΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΜΕ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ CLUBS ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ. ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΜΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙ” ΑΥΤΟΥΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ. ΣΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΝ «ΨΥΧΗ». ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑΝΕ..
ΓΙ” ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ. ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΙΣΧΥ, ΣΦΑΛΛΕΤΕ ΟΙΚΤΡΑ. ΣΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΣΜΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΣΗΨΗ. Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΠΝΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ…
=====
Vasilis Theodoropoulos ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3:30ΠΜ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ 26/09/2015/. Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΟΣ.!!!!! ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.!!!!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ …. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ
………………………