ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΙΑ FM







600 ΔΙΣ $ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ
Πέτρος Σαμανίδης: Κύριε Σώρρα καλημέρα
Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα σε σας, σε όλους τους συνέλληνες.
Πέτρος Σαμανίδης: Λέω κύριε Σώρρα να ξεκινήσουμε από κάποια θέματα της επικαιρότητας, να ξεκινήσουμε από το θέμα το δικό σας. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει, θα έλεγε κανείς μια συζήτηση γύρω από το όνομά σας και θετική και αρνητική. Το θέμα είναι βέβαια που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι το ομόλογο των 600 δις, το οποίο έχετε καταθέσει υπέρ της Ελλάδας, και με το οποίο λέτε ότι μπορεί η Ελλάδα να ξεχρεώσει και να πάρει μια ανάσα. Τι γίνεται λοιπόν θέλουμε να ακούσουμε από εσάς, από πρώτο χέρι θέλουμε να ακούσουμε τι γίνεται.
Αρτέμης Σώρρας: Η διαδικασία είναι ότι πλέων έχει κατατεθεί και δεν είναι ένα ομόλογο είναι 6 ομόλογα, ουσιαστικά δεν είναι καν ομόλογα είναι πιστοποίηση χρέους κράτους.
Πέτρος Σαμανίδης: Ναι κύριε Σώρρα, οι πιο πολλοί δεν είμαστε ούτε οικονομολόγοι, να μας το εξηγήσετε λίγο πιο απλά, τι ακριβώς συμβαίνει;
Αρτέμης Σώρρας: Ουσιαστικά είναι εξωτερικού χρέους. Τα κράτη είναι κράτη, είναι διαδικασίες δεν είναι σαν τις τράπεζες, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τις τράπεζες με τα κράτη. Το κράτος είναι θεσμικό όργανο της παγκόσμιας κοινότητας, από τα κράτη απορρέουν τα πλούτη, οι λαοί, τα έθνη, με αποτέλεσμα έχω εξωτερικό χρέος κράτους, πιστοποιημένο σαφώς όπως άλλωστε γίνεται. Για την κατάθεση τώρα στην Ελληνική Δημοκρατία, την εταιρία «Ελληνική Δημοκρατία» γίνεται ένας διαγωνισμός κράτους και έθνους.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Βέβαια έχει προηγηθεί η διαδικασία της Τράπεζας της Ανατολής με τις μετοχές τις περιβόητες πριν έρθουν τα 600 στο προσκήνιο. Η Τράπεζα της Ανατολής γνωστή διαδικασία που δεν έκλεισε ποτέ, που σαφώς έχω κερδίσει τις αποφάσεις, ουσιαστικά έχω κερδίσει την απόφαση ανάμεσα σε μένα και την Εθνική Τράπεζα, δηλαδή είμαι ο μοναδικός, αδιαφιλονίκητος νομέας και κάτοχος των μετοχών της Ανατολής, η οποία έχει τα ίδια δικαιώματα που έχει η Εθνική από τα πιστοποιημένα κατατεθειμένα κεφάλαια που είναι ήδη μέσα. Φυσικά εδώ πρέπει να υπάρξει ένας διαχωρισμός, ουσιαστικά δεν υπάρχει η Εθνική, υπάρχει η Ανατολή. Το έχω πει και σε άλλη εκπομπή μου ότι η Τράπεζα της Ανατολής όχι μόνο δεν έκλεισε ποτέ, αλλά κωδικοποιήθηκε η οποία είναι πάντα μέσα ανοιχτή και αυτή δίνει χρήματα και από τότε έως τώρα είναι ανοιχτή και δεν πρόκειται να κλείσει και δεν μπορεί να κλείσει αυτή η διαδικασία, η οποία δίνει χρήματα και δανείζει και επενδύει στον πλανήτη. Δηλαδή όλες οι άλλες τράπεζες ξεκινάνε και μεγαλώνουν από την Ανατολή και μετά. Μπορώ να προσδιορίσω με στοιχεία που έχω ότι η Federal γεννήθηκε από την Ανατολή, η Deutsche Bank, η Bundesbank, όλα τα Foundations, έχουμε όλους τους χάρτες πού έχει πάει το χρήμα και τι έχει γίνει μέχρι και σήμερα. Άρα υπάρχω πριν τα 600. Το σημαντικό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι θέμα «πιστεύω» απο κάποια στιγμή και μετά, είναι θέμα θέσης, είναι τι στοιχεία έχεις.
Πέτρος Σαμανίδης: Σύμφωνοι, σύμφωνοι, κύριε Σώρρα υπάρχει όμως από την πλευρά του τύπου το θέμα ότι από μια μερίδα του τύπου κρατάνε μια σκληρή στάση απέναντι σε όλα αυτά, ότι λίγο πολύ όχι μόνο τα αμφισβητούν αλλά το πάνε και παρά πέρα, τα διαβάζετε και εσείς.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Αρτέμης Σώρρας: Ο τύπος είναι μια πολύ μεγάλη διαδικασία στην Ελλάδα, ο τρόπος που δόθηκαν και ο τρόπος που γράφουνε πρέπει να ξέρουμε ότι έχουν σκαλώσει όλα και ότι υπάρχει μια κατοχή γι αυτό θα εξηγήσω και θα ξεκαθαρίσω κάτι ότι εγώ έβαλα τα 600 – τώρα γιατί 600 είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία, γιατί όχι 500 ή 800, ενώ το συμβόλαιο το οποίο έχω από την κυρίαρχη συμφωνία ουσιαστικά είναι ένα συμβόλαιο το οποίο είναι αμέσως πληρωτέο στο Payment Office της Αμερικής, που μου δίνει τη δυνατότητα να δώσω σε όποια μορφή θέλω το IBOE, δηλαδή έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω το εξωτερικό χρέος της Αμερικής όπου θέλω, σαφώς κάτω από κάποιες διαδικασίες που η Federal το επιτρέπει: να ξέρει η χώρα πού πάει, να ξέρει πόσα χρήματα δίνω και σε ποια χώρα τα δίνω όπως ποια διαδικασία με τους νόμους υφίσταται. Τα κατέθεσα στην ΚΥΡΙΑΡΧΗ, έχει σημασία αυτό, δεν τα κατέθεσα στην Ελληνική Δημοκρατία, τα κατέθεσα στην ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπου είναι το Έθνος των Ελλήνων.
Ξέρετε εδώ πρέπει να διαχωρίσω τα πράγματα. Υπάρχει το Έθνος και υπάρχει και το Κράτος. Άλλο Έθνος και άλλο Κράτος. Έφτασαν στις μέρες μου να το ξεκαθαρίσουμε αυτό και έχει πολύ μεγάλη σημασία διότι το Έθνος των Ελλήνων έχει δικά του χρήματα βάσει της συμφωνίας των κυβερνήσεων και των αντιπροσώπων πάντα. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ένα Κράτος να είναι εχθρικό προς το Έθνος. Αυτό συμβαίνει, αλλιώς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να δείτε και μπορώ να σας το δείξω και να το αποτυπώσω – άσχετα αν αυτό έγινε στις μέρες μου ή το έκανα εγώ – αλλά είναι εχθρικό το κράτος από το Έθνος, γιατί; Διότι το κράτος κατά την έννοια την ελληνική σημαίνει δύναμη. Μα η δύναμη είναι του λαού, δηλαδή του έθνους. Άρα δεν γίνεται η δύναμη του έθνους να είναι εχθρική προς το κράτος. Το κράτος σημαίνει δύναμη, δηλαδή λέμε «τον κυνήγησα κατά κράτος» δηλαδή με τη δύναμή μου. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί το κράτος να είναι εχθρικό.
Εκεί βλέπουμε κάποια πράγματα τα οποία μπήκαν κάποιες γραμμές τώρα, το οποίο θα λυθεί μέχρι το τέλος διότι έβαλα τα 600 στην ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτό έχει σημασία και το λέω διότι είναι του Έθνους αυτή τη στιγμή. Αυτό λέει και στο δικαστήριο στην απόφαση που πήρα, διότι πέρα από κάποιους παρανοϊκούς, γελοίους ανθρώπους και παπαγάλους – που ο τύπος επιμένει γιατί ο τύπος δεν είναι του λαού τελικά, τα ΜΜΕ δεν είναι του λαού, ενώ πραγματικά είναι του λαού. Πραγματικά οι συχνότητες είναι του λαού και του Έθνους του κυρίαρχου λαού και που κάποιοι κύριοι τα καπηλεύτηκαν, ο καθένας πήρε μια συχνότητα, η συχνότητα τελικά είναι πάντα παράνομη. Δηλαδή για φανταστείτε, γνωρίζοντας όλο το νομικό πλαίσιο- και έχω στείλει και χαρτιά και θα ενημερωθείτε από τους συνεργάτες μου- έχω στείλει στην ΕΣΗΕΑ, έχω στείλει στο Συμβούλιο το Ραδιοτηλεοπτικό, παντού βάσει του νόμου έτσι όπως υφίσταται. Τελικά βλέπουμε ότι ο νόμος δεν λειτουργεί, λειτουργεί κατά το δοκούν.
Πέτρος Σαμανίδης: Το δεύτερο, λειτουργεί, αλλά να μην κατηγορούμε και το νόμο ότι δεν λειτουργεί, λειτουργεί κατά το δοκούν.
ΝΟΜΟΣ & ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε να δείτε, ο νόμος, κατ’αρχάς από την έννοια της λέξης «Νόμος» είναι ο νους μου, αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι, άρα είναι δικός σου ο νόμος. Αν υπάρχει νόμος που δεν είναι για σένα, τότε δεν είναι δικός σου, κάποιος άλλος τον έχει βγάλει. Αν είναι δυνατόν λοιπόν να μην κατηγορώ το νόμο. Θα κατηγορήσω το νόμο εφόσον δεν είναι δικός μου και αν ποτέ βγει νόμος στον οποίο έχω κάνει λάθος, τότε να τον αλλάξω. Άρα ο νόμος είναι δικός μου και είναι για μένα. Δεν γίνεται λοιπόν να έχω ένα νόμο που τον έβγαλα εγώ αλλά είναι απέναντί μου. Δεν είμαστε ούτε τρελοί ούτε ηλίθιοι. Άρα λοιπόν υπάρχει κάποιος ο οποίος βγάζει νόμους για μένα, άρα ό,τι νομικό απορρέει από εμένα για μένα. Εκεί είναι ένα μεγάλο κομμάτι γι αυτό είπα ότι η Πολιτεία των Ελλήνων αυτοί θα στήσουν αυτοί θα χρηματοδοτήσουν.
Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Πέτρος Σαμανίδης: Ναί κύριε Σώρρα να πάμε όμως στον πρακτικό τομέα. Είπατε ότι αυτά τα χρήματα είναι κατατεθειμένα στην κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, στο Έθνος.
Αρτέμης Σώρρας: Είναι ομόλογα, αλλά προσέξτε όμως, είναι ομόλογα σαν ομολογία. Είναι δηλαδή ουσιαστικά μια ομολογία του κράτους της Αμερικής, η οποία δεν είπε τίποτα, ούτε στα δικαστήρια είπε τίποτα, μόνο οι παπαγάλοι, γι αυτό λέω ο τύπος. Είναι δυνατόν ποτέ να ήμουν παράνομος και να είχα τέτοια έγγραφα;
Πέτρος Σαμανίδης: Όχι κάτι άλλο θέλω να πω. Όλα αυτά λοιπόν πώς θα μπορέσουν να πάνε υπέρ του λαού, να πάνε υπέρ του Έθνους.
Αρτέμης Σώρρας: Ακούστε έχει σημασία, πολύ ωραία η ερώτηση που κάνατε, και εδώ έχει πολύ μεγάλη σημασία. Είναι δυνατόν ποτέ αγαπητοί μου συνέλληνες και συνέλληνα δημοσιογράφε να έχω απόφαση από δικαστήριο για την Εθνική όπου οι μετοχές μου κάνουν 5,5 τρις οι οκτώ γιατί έχω κάνει δωρεά τέσσερις μετοχές σε έναν οργανισμό ελληνικό και τέσσερις σε έναν άλλο οργανισμό END, και οι δύο είναι END, όμως είναι υπέρ του δημοσίου και των Ελλήνων για το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος. Το υπουργείο οικονομικών της Ελλάδος- μετά την απόφαση βέβαια- από τιμάει τις μετοχές 690 δισεκατομμύρια την κάθε μία, όχι εγώ , το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος, δεν είναι δικό μου, αν το θέλετε και είναι και εγκάθετοι, φανταστείτε οι εγκάθετοι για να το βγάζουν 690 δις πόσο κάνει, το οποίο είναι μόνο το αποθεματικό. Κατόπιν, το ανώτατο όργανο του κράτους μας είναι η Βουλή, δεν υπάρχει αμφιβολία.
Άρα η Βουλή των Ελλήνων και ο Υπουργός Οικονομικών απαντάει σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, δηλαδή το όνομά μου και τις μετοχές μου τις έλεγξε η Βουλή και πιστοποιεί η Βουλή μετά από κοινοβουλευτικό έλεγχο ότι όντως οι μετοχές του κυρίου Σώρρα κάνουν 690 δις και πιστοποιείται φόρος στο όνομά μου – ξέρετε είναι γελοίο το θέμα και εσείς ζητάτε απαντήσεις, μην ζητάτε απαντήσεις από μένα, εγώ βάζω τα ερωτήματα, οι ερωτήσεις απαντιούνται από μόνες τους, είναι αυτονόητες – και προκύπτει φόρος 0,5 όπως είναι ο φόρος στις Μη Κερδοσκοπικές, πιστοποιεί η Εφορία από το κεντρικό Υπουργείο της Ελλάδας το Υπουργείο Οικονομικών το φόρο ο οποίος είναι 27 δισεκατομμύρια, 13,5 και 13,5 και που είναι στο όνομά μου. Κάνω μήνυση στο ΣΔΟΕ για πρώτη φορά στην ιστορία και λέω παιδιά σας παρακαλώ, για να μη χρωστάει το ΑΦΜ μου, όπως προκύπτει από τον ελληνικό νόμο, πρέπει να με υποχρεώσετε ή να μου κατασχέσετε τμήμα της μετοχής της δωρεάς που προκύπτει ο φόρος, παρακαλώ να τον πάρετε. Και ο άλλος ο νόμος, πάλι ευεργετικός, για να πάρετε το φόρο σας είναι να μου επιτρέψετε να σας κάνω εκχώρηση του φόρου. Τι από τα δύο θέλετε; Ε φυσικά μετά τις απαντήσεις της ΣΔΟΕ και του ΥΠ. ΟΙΚ. θα καταλάβετε τι γίνεται.
ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΚΤΕΛΕΙΣ!!
Πέτρος Σαμανίδης: Κύριε Σώρρα λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα με τη σειρά. Από τη μία αμφισβητούν ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα και από την άλλη μου λέτε ότι σας φορολογούν.
Αρτέμης Σώρρας: Μα αφού είναι στο όνομά μου 27 δισεκατομμύρια φορολογία πραγματική, έχει προκύψει από την Εφορία μου , είναι στο διαδίκτυο το κρατικό το έγγραφο, γι αυτό σας λέω κύριε Σαμανίδη, είναι σοβαρά τα πράγματα. Και οι απαντήσεις είναι τόσο αυτονόητες. Μα έχω φορολογηθεί 27 δις, έχει απαντήσει η Βουλή ότι ο φόρος είναι αυτός και η αξία είναι αυτή, έχει απαντήσει το δικαστήριο η Ελληνική Δικαιοσύνη, η Δικαιοσύνη σε ένα τόσο σοβαρό θέμα θα ήταν με μένα; Δεν γινόταν αλλιώς. Η Βουλή θα ήταν με μένα; Δεν γινόταν αλλιώς. Η Εφορία να μου βάλει φόρο και το ΣΔΟΕ να μην την παίρνει; Να κυνηγάνε τον κόσμο για έξι χιλιάρικα, δύο, τρία, αλλά από μένα να μην παίρνει 27 δις; Όλοι ψάχνουν για λεφτά, πάνε στην Μέρκελ, πάνε στην Βραζιλία, κάνουν πλάκα βρε με μένα, αλλά τελικά τα 27 δις τα πιστοποιούνε αλλά δεν τα παίρνουνε; Αλλά τελικά μιλάμε για πιστεύω; Πιστεύει όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια. Από την ώρα που γνωρίσεις την αλήθεια και έχεις όλα τα στοιχεία, τελείωσαν τα πιστεύω, εκτελείς!
Πέτρος Σαμανίδης: Κύριε Σώρρα ασφαλώς και εσείς το αντιλαμβάνεσθε, όλοι μας το αντιλαμβανόμαστε, βλέπουμε την Ελλάδα τουλάχιστον όπως μας δείχνουν τα μέσα ενημέρωσης να βγάζουν όλοι λεφτά δεξιά και αριστερά και να υπάρχουν και αυτά τα χρήματα και να μην τα παίρνουν, δηλαδή δεν υπάρχει κάποια λογική.
Αρτέμης Σώρρας: Εδώ μιλάμε τα πιστοποιήσανε μόνοι τους αγαπητέ μου, οι αποφάσεις, το δικαστήριο, η Βουλή. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Κοινοβουλευτικό έλεγχο. Πιστοποιείται η αξία. Πρόσεξε τώρα. Δεν σε πάω στην αξία που πιστοποιούνε τα ζωντόβολα ότι είναι 5,5 τρις μόνα τους, εγώ μιλάω για τον φόρο που προκύπτει 0,5% στις Μη Κερδοσκοπικές, οι οποίες είναι στο ΑΦΜ μου. Καταλάβατε; Αφήστε εκείνα τα 5,5 τρις, πάρτε 27δις τα οποία προκύπτουν από τον φόρο μου.
Πέτρος Σαμανίδης: Υπάρχει κάποια εξήγηση; Εσείς πώς το εξηγείτε;
ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως υπάρχει εξήγηση. Υπάρχει εξήγηση και τα μυστικά εμφανιστήκανε και είναι τεράστια τα μυστικά. Σας είπα τα 600 είναι στην Κυρίαρχη Δημοκρατία, βέβαια είχα βάλει δυο όρους, και στο δικαστήριο στην απόφαση φαίνεται. Ξέρετε ότι ειδικά για τα 600, αφού ήταν παλιά τα άλλα και τον φόρο δεν τον παίρνανε, αναγκάστηκα για τον Ελληνικό λαό, για αυτή την πατρίδα που λέγεται Ελλάδα και αυτή είναι το κλειδί του πλανήτη, προσέξτε τι σας λέω: είναι το κλειδί του πλανήτη. Εγώ το γνωρίζω και αγωνίζομαι, κάποιοι που δεν το γνωρίζετε ποιοι είστε, είναι θέμα αυτογνωσίας πια, να μάθετε ακριβώς ποιοι είστε, γι αυτό παλεύω να σε μάθω. Δεν δέχτηκα ποτέ μέσα σε έναν τέτοιο πλούτο και δυνατότητες, γιατί ναι, θα σας πω ότι δεν είμαι ένα παιδί, ένα παιδί απλό, είμαι ένα πολύπλοκο παιδί, μυστήριο παιδί, με πολύ μεγάλο δρόμο, γνωρίζοντας πράγματα, θάματα , και θα πω και την άλλη: Είμαι αυτός που μπορώ να κάνω πολύ εξειδικευμένα πράγματα.
Από την άλλη όμως θα δείτε ότι ένας τέτοιος πλούτος όταν έρχεται θα μπορούσα να περνάω και να γονατίζουν οι Έλληνες, αποφάσισα οτι δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο και η αποστολή μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Οι Έλληνες δεν πρέπει να είναι γονατιστοί. Έλληνας δεν γονατίζει ποτέ! Αυτό λέω σε όλους τους συνέλληνες. Αυτά τα ζώα που νομίζουν ότι είναι ψηλά από εσάς και ψηλότερα θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά στους Έλληνες. Και αυτό για να το κάνω σας θέλω μαζί μου. Τίποτε παραπάνω και λιγότερο. Άρα λοιπόν δεν γίνεται να σας κάνω λεζάντα , να περνάω και να σας λέω κοιτάξτε με ποιος είμαι. Είμαι μαζί σας, ταξιδεύω, δεν κοιμάμαι, παλεύω σε έναν τεράστιο αγώνα, σηκωθείτε, σηκώνω τους Έλληνες, όλοι έχουν γονατίσει θες από δόγμα, θες από στοά, θες από ανασφάλεια, θες από δειλία! Ξεσηκωθείτε ρε! Σηκωθείτε απάνω που σας έχουνε βάλει όλα αυτά τα ζώα να γονατίσετε και να είστε όλοι γονυπετείς και προθηλάζουσες!
Πέτρος Σαμανίδης: – Κύριε Σώρρα εσείς τα λέτε εύκολα, όμως ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος, να πάμε και στην άλλη την πλευρά να δούμε. Τον έχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον έχουν αναγκάσει να προσπαθεί να επιβιώσει και όλη την ημέρα το μυαλό του είναι αλλού.
Αρτέμης Σώρρας: – Τελικά επιβίωσε;
Πέτρος Σαμανίδης: – Όχι
ΛΑΟΣ & ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Αρτέμης Σώρρας: – Τελικά υπήρξε πλούσιος στην Ελλάδα να σας το πεί; Ποιος είναι αυτός; Τελικά ήταν δανειζόμενοι και δεν υπήρχαν πλούσιοι; Τελικά είδαμε νοικοκυραίους, είδαμε εργοστάσια, δεν υπάρχει τίποτα; Είδαμε όλα να πέφτουν; Είδαμε χρηματιστές να διαλύονται; Είδαμε χώρες, οικονομίες; Είδαμε όλο αυτό το Μάτριξ;; Έρχεται κάποιος και σου λέει ο.κ., πρώτα σου δείχνει, πρώτα σου αποδεικνύει. Στο αποδεικνύει πρώτα και μετά έρχεται και σου λέει τι να το κάνεις και το οποίο στο γράφει και στο όνομά σου! Το οποίο αυτό πάω να σας εξηγήσω: δεν είναι του κυρίου Σώρρα.
Πέτρος Σαμανίδης: – Κύριε Σώρρα, πρακτικά τώρα πώς μπορεί να αξιοποιηθεί; αυτό θέλω να πω. Υπάρχουν όλα αυτά που λέτε εσείς. Πρακτικά ποιός πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες;
Αρτέμης Σώρρας: – Μόνο ο λαός! Κοιτάξτε, βάσει του Συντάγματός μας και της διαδικασίας μας, οι αντιπρόσωποι – που είναι πολύ άσχημη λέξη, αντί του προσώπου μου εγώ δεν θα έβαζα ποτέ να υπογράφει κάποιος- κανονικά θα έπρεπε να είναι εκπρόσωποι αλλά τώρα βάσει του νόμου γίνανε αντιπρόσωποι με δικαίωμα να απεμπολήσουν εθνική κυριαρχία. Αυτό δεν γίνεται, αυτό παιδιά δεν γίνεται πουθενά. Ο αντιπρόσωπος μου να απεμπολήσει Εθνική Κυριαρχία και να κάνει ό,τι θέλει; Ε όχι δεν γίνεται. Θα έπρεπε να είναι εκπρόσωπος να τον ανακαλείς όποτε γουστάρεις, δεν έχει γίνει όμως έτσι. Και πάλι όμως δεν μπορεί πάλι να κάνει κάτι.
Πέτρος Σαμανίδης: – Μισό λεπτάκι, ζούμε σε ένα σύστημα αυτή τη στιγμή, έτσι λειτουργεί η χώρα αυτή τη στιγμή.
Αρτέμης Σώρρας: – Αυτό είπα, επειδή υπάρχει αυτό έκανα πολύ συγκεκριμένες κινήσεις. Σε αυτόν τον αντιπρόσωπο λοιπόν που θέλει να πτωχεύσει αυτή τη χώρα, την Μητέρα των μητέρων που είναι η Ελλάδα μου – θα την λέω εγω Ελλάδα μου, και όποιος νοιώθει να την πει Ελλάδα μου- έβαλα στην Εθνική Κυριαρχία 600 δις. Σε ενδεχόμενη πτώχευση που θα έρθει κάποιο από αυτά τα εβραιόπαιδα, τα οποία δεν είναι τυχαίο ότι όποια πτώχευση έχει γίνει μόνο από παράγοντες και άτομα, για σκεφτείτε το, ή από εταιρίες ή από άλλο κράτος; Κανένα κράτος δεν έχει πτωχεύσει από άλλο κράτος! Πάντα θα υπάρχουν οι “Αγορές”, πάντα θα υπάρχει μια εταιρία ή ένας άνθρωπος δες την Αργεντινή την πτώχευσε ένας Εβραίος για 300, τέλος πάντων, θα τα δούμε όμως. Γι” αυτό η Εθνική Κυριαρχία έχει τα 600 και άν θελήσει ένας κερατάς, εγκάθετος να σου πτωχεύσει τη χώρα, είναι μπροστά τα 600 άρα δεν μπορείς να την πτωχεύσεις κάποιον που έχει λογαριασμό. Γι” αυτό τον Ιούνιο του 2012 πτώχευε η Ελλάδα, όλα τα κανάλια, αυτά τα βρωμοκάναλα , οι παπαγάλοι λέγανε: δεν υπάρχουνε λεφτά στα ταμεία, οι τράπεζες δεν έχουνε λεφτά, το πετρέλαιο δεν θα μπορεί να πληρωθεί! Γιατί βρε κερατά δεν μπορεί να πληρωθεί το πετρέλαιο; Γιατί μας πίστωσε κανένας βενζiνάς πουθενά; Αφού με μετρητά το πληρώνουμε και τον φόρο και το πετρέλαιο! Όλο το σενάριο είναι για να μου πτωχεύσουν τη χώρα.
Άρα λοιπόν είχαν στοχεύσει ένα ομόλογο από τη Βοστόνη, το οποίο ήταν έτοιμο να πτωχεύσει τη χώρα μου, και το είχαν ζυγίσει πώς θα το κάνουν για να με πάνε σε ελεγχόμενη πτώχευση. Το έχουν ξανακάνει και το έχουνε πετύχει, το έχουν κάνει άλλες πέντε φορές. Ε αυτή τη φορά δεν μπορούν. Αύριο αν γινόταν μια αίτηση πτώχευσης, να έρθει κάποιος και να πει πληρώστε μου το ομόλογο, είναι με αδυναμία πληρωμής ή Ελλάδα άρα κάνω αίτηση πτώχευσης και θα την έκανε δεκτή η Ελλάδα, όλα αυτά τα εγκάθετα παιδιά που νομίζουν ότι είναι Έλληνες αλλά δεν είναι κανένας, θα έχουν μπροστά το ταμείο αυτή τη στιγμή, και που είναι το ταμείο μπροστά της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας όπου είναι με τα 600 και εκεί ήμουνα εγώ απέναντι. Ποιο είναι το πρόβλημα; 40 δις.
ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ
Να ορίστε 600, ποιο είναι το πρόβλημα; Τι πτωχεύεις; Άρση της πτώχευσης. Γι αυτό και τηλεοπτικά έλεγα: προκαλούμε, πτωχεύστε τη χώρα άμα μπορείτε ζωντόβολα! Αφού αυτό θέλατε! Τώρα κάντε το που είμαι εδώ! Έχουνε περάσει τρία χρόνια και δεν έχουν κάνει αίτηση πτώχευσης αλλά όλα πληρώνονται κανονικά. Ναι μεν τρέχουν να βρουν λεφτά, αλλά πληρώνονται οι μισθοί, πληρώνονται όλα. Σε σφίξανε με άλλο τρόπο λοιπόν, άρα τελειώσανε με την πτώχευση, δεν σε πτωχεύουν και δεν μπορούνε να σε πτωχεύσουν στο κάτω κάτω της γραφής διότι μετέπειτα ήρθε και το άλλο το υποσύστημα αγαπητέ συνέλληνα, ήρθαν και τα Παγκόσμια Ταμεία τα οποία είναι δικά σου με ΦΕΚ. Όταν σου δείχνω ΦΕΚ του Bretton Woods όλα είναι δικά σου, σου δείχνω τους ισολογισμούς του 2007 του 2008 του ’09 τι υπογράφουν σε αυτούς τους ισολογισμούς; Ότι καλώς έχουμε 800 τρις ή 74 ή 7 καλώς έχουμε. Καλώς έχουμε και πιστοποιήσεις στους ισολογισμούς πού στην Παγκόσμια Τράπεζα, πού; στον ΟΗΕ. Μα αυτά που έδωσα στη δημοσιότητα είναι από τα βιβλία των Ηνωμένων Εθνών που κάθε χρόνο υπογράφει η κυβέρνησή σου δηλαδή ο Υπουργός Οικονομικών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σου- άκουσε τώρα, ο πρόεδρος της δημοκρατίας σου είναι ο φύλακας του Συντάγματος- και ο αμπάσαντορ του ΟΗΕ, α ναι; Και τι πιστοποιείτε; τι λογαριασμό έχετε; Α, με λογαριασμούς τραπεζών. Πιστοποιείτε τους λογαρισμούς των τραπεζών και τα αποτελέσματα των Ταμείων. Πολύ καλά κάνετε OK. Εδώ τι λέει; Ότι πάμε πάλι για δανεικά.
ΕΧΘΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ
Πέτρος Σαμανίδης: – Κύριε Σώρρα όμως, αν θυμάστε, και στη συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός πριν λίγες ημέρες στην τηλεόραση τέθηκε ένα ερώτημα το οποίο όμως πέρασε στο ντούκου ούτε απαντήθηκε…
Αρτέμης Σώρρας: – Μα δεν θα απαντηθεί, δεν θα απαντηθεί, κοιτάξτε, τι λέει η λέξη πρωθυπουργός; Εντάξει το αξίωμα είναι αξίωμα βάσει του Συντάγματος, του όποιου συντάγματος, γιατί για να καταλάβετε στην δίκη των 600, έτσι θα την πω, εγώ ο Σώρρας ο Αρτέμης είχα τέσσερις κατηγορίες. Οι κατηγορίες μου ήταν «ψευδείς ειδήσεις» ότι ήταν ψευδείς ειδήσεις ότι έφερα τα 600, προσέξτε – τώρα οι παπαγάλοι, θα πιάσω κανέναν καμία μέρα αλλά πρέπει να είμαι πάντα υπομονετικός, αυτό είναι ένα μεγάλο μου ελάττωμα, το οποίο δεν είναι, για όλα αυτά που ακούω και έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με όλη αυτή την αντινόηση, γι αυτό ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο συνέλληνας που δεν αντιλαμβάνεται, όχι οι πραγματικοί μου εχθροί, τους πραγματικούς μου εχθρούς τους έχω βάλει σε σειρά. Έπαψε πια ο εχθρός μου να είναι ο Αντίνοος αλλά να είναι ο συνέλληνας που δεν καταλαβαίνει!
Πέτρος Σαμανίδης: – Δεν είναι και εύκολο, σας είπα και προηγουμένως.
Αρτέμης Σώρρας: – Ναι αλλά πρέπει να αντιληφθείς γρήγορα, τι άλλο να δεις; Έχεις δει τόσο πολύ μεγάλα, σπουδαία, αληθινά, με αποδείξεις! Έφτασε η κατηγορία μου λοιπόν να είναι «κατάλυση πολιτεύματος» από πού κι ως πού; Τι σημασία έχει; «αλλαγή συντάγματος» και «ανησυχία λαού» που σημαίνει ότι αυτοκτονεί ο κόσμος επειδή έχουμε τα 600. Είναι τρελό. Άρα αντιλαμβάνεσθε ότι η δίκη είχε τέσσερις κατηγορίες και όχι μία. Για να αθωωθώ όμως σε αυτή τη δίκη, υπάρχουνε κάποια κλειδιά στρατηγικά που εκεί πρέπει να δουλέψει ο νους των ατόμων, ο άνθρωπος δηλαδή. Είχα κάνει ήδη τη μήνυση στους 302 και με δικάζανε σε αυτή τη δίκη με τις τέσσερις κατηγορίες. Άρα έπρεπε επί ποινή θανάτου να καταδικαστώ. Γιατί αν καταδικαζόμουν έπεφτε η μήνυση στους 302. Έχω κάνει ήδη μήνυση στους 302 επειδή μπήκαν στο 3ο Μνημόνιο και επειδή φυσικά θέλω να ξέρετε και εκεί είναι όλα τα στοιχεία ότι από την ώρα που ενημερώνω την κυβέρνηση και τους κραταιούς σύμφωνα με το Σύνταγμα και όλη την νόμιμη διαδικασία, μου απαντήσαν οι θεσμοί όπως ο υπουργός οικονομικών όπου μου λέει «βεβαίως κύριε Σώρρα βλέπω τα ομόλογά σας» – τώρα αφήστε τι λένε οι παπαγάλοι- όλα αυτά τα χαρτιά είναι επίσημα έγγραφα κυβέρνησης και κράτους όλων των κινήσεών μου.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ
Πέτρος Σαμανίδης: – Κύριε Σώρρα αυτά είναι γνωστά, στείλατε ξανά εξώδικα. Μπορεί να τα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση αυτά;
Αρτέμης Σώρρας: – Ό,τι ώρα θέλει. Δεν φαντάζεστε πόσο εύκολα είναι τα πράγματα, γιατί αυτή είναι η οικονομία μας και σου απάντησε επίσημα, και στην Κύπρο εντωμεταξύ και σε άλλα κράτη. Κάποια στιγμή είπα, αλλά δεν θέλω να βγάλω ακόμη τις αποδείξεις ότι το 2010, δύο χρόνια πριν έρθω υπήρξε μια κίνηση με την Τράπεζα της Ελλάδος με το ίδιο ομόλογο με ποσό 3 δισεκατομμύρια, τα οποία έχω όλα τα πρακτικά και όλες τις απαντήσεις με πρωτόκολλο από την ΤτΕ. Αν δείτε τις απαντήσεις είναι: βεβαίως το ομόλογό σας είναι καλό, είναι υπαρκτό, τα λεφτά είναι μέσα και επιθυμούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Τι είπατε; Το ίδιο ομόλογο, άρα δεν υπάρχει κίνδυνος, αλλιώς θα είχε γίνει πολύ μεγάλος χαμός. Η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση, να σας πω και κάτι; Άλλωστε εγώ τα έφερα όταν ήταν η κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά συζητάμε όμως επι κυβέρνησης Παπανδρέου, δηλαδή στο προσκήνιο είναι από την κυβέρνηση Παπανδρέου όταν έλεγε λεφτά υπήρχαν. Οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι πάρα πολλές, έχουν τρεις κυβερνήσεις περάσει και στις τρεις κυβερνήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση.
Πέτρος Σαμανίδης: – Ο Παπανδρέου είχε δίκιο όταν έλεγε λεφτά υπάρχουν;
Αρτέμης Σώρρας: Ναι, δεν είχε; Το έχω πεί και σε εκπομπή. Λέω το παιδί ήξερε τι έλεγε, άσχετα αν μετά το μαζέψανε. Βεβαίως, τα Παγκόσμια Ταμεία είναι εκεί και έχει γίνει και πρόταση στον Παπακωνσταντίνου με πολύ μεγάλο κεφάλαιο για 514 δισεκατομμύρια επίσημα από τα Παγκόσμια Ταμεία. Αυτό δεν ευδοκίμησε. Όταν όμως τρέξαμε στον Σαμαρά- γιατί όλοι περάσανε από εμάς, να το ξέρετε, είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των κρατών και των βουλευτών που περάσανε από εμάς από τα γραφεία μας, από τους δικηγόρους μας από τους αξιωματούχους τους δικούς μας. Έλεγε ο Σαμαράς: «Εγώ αυτή την καυτή πατάτα δεν την ακουμπάω.» Όταν υπήρξε ο Σαμαράς στην εξουσία και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δεύτερη φορά αντιπολίτευση, έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ «όποιος ακουμπήσει την υπόθεση θα κάνει ταβάνι τον Σώρρα άσχετα αν το κάνει εκ του θεσμικού του ρόλου». Άρα ο φόβος είναι πολύ μεγαλύτερος, το ζήτημα όμως είναι ποιο; Άντε το έκανε μια πολιτική δύναμη, μια πολιτική παράταξη, από τη στιγμή λοιπόν που τα 600 μπουν σε μια διαδικασία όπως πρέπει αυτόματα η κυριαρχία τους σταματάει. Είναι θέμα κυριαρχίας πια δεν είναι θέμα οικονομικό, όποιος και να το κάνει λέει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί να το κάνω εγώ; Έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, το ενημερώνω, είναι και μηνυόμένος, ωραία, και τι κάνει; Ήδη υπάρχουν επίσημα ραντεβού με την κυβέρνηση κάποια στιγμή και θα τρέξουμε μια διαδικασία, όμως η ένοχη σιωπή είναι δικιά τους, δεν είναι δικιά μου. Να σε πιέζω να τα πάρεις; Το αντιλαμβάνεσαι πού φτάσαμε;
Πέτρος Σαμανίδης: – Επί του πρακτέου, για να προχωρήσουμε. Αυτοί δεν τα παίρνουν…
Αρτέμης Σώρρας: – Επί του πρακτέου αγαπητέ, ναι λοιπόν θα σας πω. Επί του πρακτέου αυτές οι κινήσεις…
Πέτρος Σαμανίδης: – Εσείς λέτε οτι τους παρακαλάτε να ρθουν να τα πάρουν και δεν έρχονται..
Αρτέμης Σώρρας: – Καλά μη φανταστείτε οτι παρακαλάω, δεν είναι έτσι.
Πέτρος Σαμανίδης: – ΟΚ τρόπος του λέγειν.
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ
Αρτέμης Σώρρας: – Γι αυτό λοιπόν βλέπετε μια τεράστια κίνηση σε όλη την Ελλάδα. Τι είναι αυτή η κίνηση; Πράγματι δεν τα παίρνει, γιατί δεν τα παίρνει; Ωραία, τα συμπεράσματα καί δικά σου καί δικά μας. Βέβαια το τι θα πούμε εμείς είναι απλά απαντήσεις αλλά την καλύτερη απάντηση την παίρνει κάποιος μόνος του. Κάνει την ερώτηση και παίρνει την απάντηση. Την απάντηση πρέπει να την κατανοήσουν οι συνέλληνες, γι αυτό υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση και φυσικά έχω πει: Πάμε λοιπόν στην Ελλήνων Συνέλευση. Προσωπικά δεν θα πω δεοντολογία γιατί δεν υπάρχει, μία είναι μόνο η Ελληνική, η σημαία μου είναι μόνο η Ελληνική, δεν υπάρχει κάτι άλλο, και φυσικά είμαι λάτρης της πραγματικής Δημοκρατίας που ποτέ δεν υπήρξε και ιδιαίτερα στα χρόνια της Αθήνας. Άρα η Δημοκρατία είναι μία δεν είναι ούτε σοσιαλιστική, ούτε κομουνιστική, ούτε αριστερή ούτε αριστεροφέρων, τι θα πει αριστερή Δημοκρατία, τι είναι αυτά τα πράγματα; είναι μόνο ξενόφερτα, είναι τελείως εγκάθετα.
Η Δημοκρατία είναι μία, έχει συγκεκριμένη λειτουργία. Γι” αυτό αν δείτε έχω κάνει και αξίες και αρχές. Μόνο το Ελλάνιο αξιακό σύστημα το οποίο ήδη έχουμε διακηρύξει, οι άλλοι δεν έχουν καμία αξία. Αν δείτε το σύνταγμά μας μιλάει για αρχές Δημοκρατίας, α ναι; πέστε μου ποιες είναι οι αρχές της Δημοκρατίας; και κάτσε να δούμε τι εννοείτε “αρχές” ή τι σημαίνει “αξία”. Είναι ιδιότητες αυτές, αποτυπώστε τες κύριοι να δούμε ποια είναι η ιδιότητα της αξίας. Τι σημαίνει αξία για σας; Αξία σημαίνει η στοά; Αξία σημαίνει το δόγμα; Μα αφού το δόγμα σε όποιο λεξικό και αν ανοίξετε είναι η ιδεολογία που ΔΕΝ αποδεικνύεται, η θρησκεία που δεν αποδεικνύεται που είναι αυτό και αν το θέλεις το πιστεύεις. Αν λοιπόν αυτό είναι το δόγμα δεν ξέρω ο Έλληνας τι θέλει εκεί μέσα! Εγώ ο Έλληνας ο συμπαντικός κάτοικος του πλανήτη, εγώ που έχω τον πολιτισμό; Μα είδατε ποτέ σε ανασκαφές αρχαίων να βρουν είτε καλύβα είτε παράπηγμα; Ο Έλληνας ήρθε και έμεινε σε παλάτια, που σημαίνει τάξη, ότι ήξερε πώς να το στήσει, ναούς, παλάτια, δρόμους, τεχνολογία. Άρα ήρθα μαθημένος έτσι; Δεν είναι ο άνθρωπος, το οποίο έρχονται όλοι οι καθηγητές οι εγκάθετοι, οι φελλοί, οι ηλίθιοι να μου πει ότι τα αδέλφια μου είναι οι γορίλες και οι πίθηκοι, αλλά τα αδελφάκια μου τα άλλα μείνανε στα δέντρα, αλλά άγω τελικά ήμουνα μάγκας και ξέφυγα και ανέβηκα στον ουρανοξύστη! Δεν γίνεται τελικά να είμαστε άνθρωποι συμπαντικά όντα και τελικά να συζητάμε σε τέτοιες παραφιλολογίες και ηλίθιες θεωρίες γελοίων υπανθρώπων! Ε όχι αγαπητέ!
Ας μπούμε λοιπόν σε μια διαδικασία να καταλάβουμε, για αυτό είπα ότι κύριοι δεν γίνεται όλα αυτά τα μορφώματα και τα δόγματα δεν είναι Ελλάνια, δεν είναι Ελληνικά, δεν μπορούν να ακολουθήσουν καμία δημοκρατία, και φυσικά δεν θα γίνει ποτέ, άλλωστε είναι η εποχή που διαλύθηκαν όλα, οκ διαλύθηκε ο κομουνισμός, διαλύθηκαν οι αυλές, οι σοσιαλισμοί, οι φασισμοί, οι ακροδεξιοί, οι ρεπουμπλικάνοι, οι δημοκρατικοί, οι καθυστερημένοι συντηρητικοί, πάνε οι εργατικοί, πού είναι οι εργατικοί; τους διαλύσατε οι ίδιοι οι σοσιαλιστές. Άρα λοιπόν εκεί που διαλύονται όλα οκ ελάτε να βάλουμε το κλειδί της Δημοκρατίας που ποτέ δεν έπεσε, μάλλον έπεσε από την Αθήνα, αλλά κάτσε να βάλουμε τη βάση τώρα το 2015 της αληθινής Δημοκρατίας. Και δεν θα το κάνουμε χωρίς αξίες και αρχές γιατί δεν έχουμε θέμελα.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ!
Αρτέμης Σώρρας: Άρα τα θέμελα μας είναι οι αξίες! Πώς βγάζεις έναν Νόμο; Με ποια κριτήρια; Επειδή από εκεί είναι το ΚΙΣ, οι Ιλλουμινάτι, οι Μασόνοι ή από εδώ ο Σώρρας; Και σε ποιά πολιτεία; Των Νόμων ή την δικιά σου; Τελικά, μήπως να κάνετε την δική σας Πολιτεία κάπου αλλού για να τελειώνουμε; Δεν γίνεται, γιατί η πολιτεία είναι συγχώρεση που σημαίνει χωρλαμε όλοι! Πάμε λοιπόν να βάλουμε τις ΑΞΙΕΣ και τις ΑΡΧΕΣ και πάμε να βάλουμε τα οικονομικά. Ρωτάς ένα κόμμα: «πού θα βρεις τα οικονομικά;». «Θα τα βρω!», σου απαντάει! Αν δείτε, προεκλογικά, δεν μιλάει κανείς για ανάπτυξη, αλλά διαχειρίζονται το χρέος σου, για παράδειγμα πώς θα σου δώσουν 14ο μισθό! «Πώς θα μου τον δώσεις;». «Θα το κανονίσω…θα κόψω από αλλού και θα δώσω εσένα..». Άρα, κοιτούν τι δώρα θα δώσουν και πώς θα διαχειριστούν το χρέος. Όλες οι Κυβερνήσεις! Δείξτε μου μία που να διαχειρίστηκε χρήματα, ανάπτυξη, μέλλον πορεία…
Πέτρος Σαμανίδης: Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 5-6 χρόνια, μιλάμε μόνο για αυτό..
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Αρτέμης Σώρρας: Τα προηγούμενα 30 ή και 40 χρόνια τι κάναμε; Μιλούσαμε για ανάπτυξη; Πότε; Πέντε πτωχεύσεις έχεις! Εμείς κάναμε το εξής: Βάλαμε όλους τους λίθους για να κτίσουν τα θέμελα. Τα Θέμελα είναι πολύ συγκεκριμένα:
Η Ανατολή είναι 5,3 τρισεκατομμύρια πιστοποιημένη κι από την Γερμανία κι από την Αμερική και από την Ρωσία και από όλα τα δικαστήρια σου εδώ και από την Βουλή σου και από την Εφορία σου!
Επίσης, πολύ καλά στερεωμένα είναι τα 600 δισεκατομμύρια, αλλά και τα Παγκόσμια Ταμεία είναι ακόμα καλύτερα στερεωμένα και κάνουν να φαίνονται τα 600 δισεκατομμύρια του Σώρρα για πρωϊνές τυρόπιτες! Όλα αυτά είναι των Ελλήνων και της Πολιτείας των Ελλήνων! Αυτό θα κάνω αγαπητέ! Θα φτιάξω την Ελλήνων Πολιτεία!
Πέτρος Σαμανίδης: Όμως, οι Έλληνες υποφέρουν σε αυτή την πολιτεία!
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ θα φτιάξω την Ελλήνων Πολιτεία, αυτό που ζούμε δεν είναι Πολιτεία, είναι σορλολό…αυτό δεν είναι Σύνταγμα, είναι λινάτσα ξεσκισμένη!!! Αυτό δεν είναι πολιτική, είναι επαιτεία και άμα το θέλεις, είναι Φεουδαρχική Κομματοκρατία με ένα τσούρμο άνομων, αλλογενών, εγκάθετων ανθρώπων, στοχευμένων και δογματισμένων σε συγκεκριμένες λέσχες και υπόγεια.
Πέτρος Σαμανίδης: Κύριε Σώρρα είναι πολύ σκληρά αυτά που λέτε και δεν έχουμε τον αντίλογο…
Αρτέμης Σώρρας: Όπου θέλει, όποιος θέλει πάμε για να δούμε τον αντίλογο. Πες μου έναν στην κυβέρνηση σου που να είναι Έλληνας! Γιατί εγώ σου λέω ότι είναι αλλογενείς με αποδείξεις των λόγων μου. Δεν μπορείς να μου πεις ε;
Πέτρος Σαμανίδης: Ας κάνουμε το αντίθετο, πείτε μου ποιος δεν είναι!
Αρτέμης Σώρρας: Κανένας! Τουρκόσποροι και εβραιόσποροι και όποιος ξεφύγει από τον εβραιόσπορο, είναι δεδομένο ότι πρέπει να είναι σε τελετές και μασονικές στοές και σε οποιαδήποτε άλλη στοά και δόγμα. Κανέναν δόγμα δεν είναι των ανθρώπων. Όλα τα δόγματα είναι των Αποστατών. Καμία απόδειξη, καμία αλήθεια, καμία αφθονία και καμία λογική δεν υπάρχει σε αυτά πουθενά.
ΤΟ IMF ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ
Πέτρος Σαμανίδης: Κύριε Σώρρα, είχατε αρχίσει κάτι να λέτε, γιατί υπάρχουν πολλοί που αναρωτιούνται: «Πού το πάει ο Σώρρας;»
Αρτέμης Σώρρας: Μα σας είπα πού το πάει, αφού δεν πάει από μόνο του και δεν εκτελούν οι διαχειριστές μου! Γιατί είναι απλοί διαχειριστές μου, είτε με την εκλογή, είτε με την πληρωμή- και στις ημέρες μας προσωπικά απέδειξα και αυτό που είπα και στην κυρία Λαγκάρντ, με την οποία είχα κοντραριστεί προσωπικά στην Νέα Υόρκη, όταν κουνούσε το δάκτυλο και έλεγε ότι: «όλοι οι Έλληνες μαζί έχουν λιγότερη αξία από ένα παιδάκι της Αφρικής». Της είπα τότε, ότι θα την κυνηγήσω μέχρι την Άβυσσο που μίλησε έτσι για τους Έλληνες και ότι δεν έχει κανέναν σεβασμό για τα αφεντικά της.
Το IMF είναι υπάλληλοι σου αγαπητέ, γιατί η Ελλάδα είναι μέτοχος στην Παγκόσμια Τράπεζα, είναι μέτοχος στο Bretton Woods. Αυτά όλα τα φρικιά δουλεύουν για σένα και δεν είναι αυτοί τα αφεντικά για να σου δώσουν δανεικά από τα λεφτά σου!
Το Ταμείο αυτό είναι το μετοχικό ταμείο των κρατών. Φτάνει ένα κράτος, για να ελέξγω όλο το παγκόσμιο σύστημα και να τους τινάξω τα μυαλά στον αέρα, να μην τα βρίσκει ούτε ο σκουπιδιάρης!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΙΑFM 97,1
08 ΜΑΪΟΥ 2015  ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΑΜΑΝΙΔΗ. (ΜΕΡΟΣ Α’)
http://alfeiospotamos.gr/?p=15110
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Μνημοσυνη