ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ
(ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ)
13/04/2015




ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  21:28


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες, αγωνιστικούς χαιρετισμούς μέχρι την απελευθέρωσή μας. Ούτε ένα μέτρο πίσω, κανένα βήμα. Εγώ θα μιλήσω για Λαμπρή Ελλήνων και για το λαμπρό μέλλον των Ελλήνων και θα μιλήσω για την ανάσταση όλου του Ελληνικού γένους και της παλιγγενεσίας που μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είναι γεγονός σε όλον τον πλανήτη απανταχού της γαίας. Αυτή είναι η μοναδική ευχή που μπορώ να δώσω και αυτές τις ώρες, δεν θα πω ότι είναι πόλεμος, θα πω ότι είναι τόσο κατοχικές και τόσο καταδυναστευτικές εις βάρος μας από εχθρούς και από δυνάστες ορατούς και αοράτους.
Πιστεύω να περάσατε όλοι καλά, αν και δεν πιστεύω να περιμένουμε το Πάσχα να φάμε αρνί, ειδικά ο Έλληνας το γλέντι και το ψήσιμο το έχει στο αίμα του, σε όλες τις παραλίες και όλες τις Κυριακές. 
ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ
Γιάννης Τάρας: Αρτέμη να σου κάνω μία ερώτηση σχετικά με το εξώδικο και βέβαια εκεί που αναφέρεται στο Α-Ω. Μιλάει για αρχηγό κράτους που έχει υπογράψει και που έχει δώσει την υπογραφή και την σφραγίδα του για να έρθουν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα. 
Αρτέμης Σώρρας: Δεν θα λέτε να έρθουν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα. Τα χρήματα είναι ήδη σε ελληνικούς λογαριασμούς και δεν θα έρθουν με κανένα καράβι πουθενά. Το σύστημα είναι τόσο καλοφτιαγμένο και αν το θέλετε έπρεπε να είναι έτσι όλα αυτά. Το Α-Ω, που μέχρι χθες ίσως κάποιοι δεν το ήξεραν ή το ήξεραν με μια λανθασμένη διαδικασία, είναι ένα σύστημα που κάποιοι το λένε παράνομο ενώ αυτοί οι κυρίαρχοι ακουμπάνε πάνω στο σύστημα. Έχουνε φτιάξει και άλλα συστήματα, δεν είναι μόνο το Α-Ω.
Αλλά ιδιαίτερα το Α-Ω έπρεπε να δημιουργηθεί για να «τρέξουν» τα καταπιστεύματα των Ελλήνων και ειδικά στο settlements accounts στο οποίο είναι μέσα και όλα τα παράγωγα. Το Α-Ω μπήκε στην νέα συμφωνία το 1963. Δηλαδή εγώ προσωπικά – θα πω αυτό στον αέρα αν και ξέρω ότι όταν μιλάω με ακούνε όλοι μαζί – έχω παραδώσει προσωπικά τον φάκελο στον κυρίαρχο και στον διοικητή της Α-Ω system και έχω φωτογραφία μαζί του την ώρα που του παραδίδω τον φάκελο.
Το ζήτημα είναι ότι είναι πάρα πολλοί οι λογαριασμοί που διοικεί, σαφώς αυτό το σύστημα έχει από τα παγκόσμια ταμεία αλλά και από τα «μαύρα» βιβλία του πλανήτη – ο πλανήτης κάνει ισολογισμό κάθε χρόνο για να κρατάνε και οι επικυρίαρχοι λογαριασμό, τα μιάσματα – οπότε υφίσταται μία μεγάλη διαδικασία σε αυτό το σύστημα. Προσωπικά ενώ έχω πάει πολλές φορές και έχω μιλήσει και είναι και φίλος μου ο Vladimir Kobzar και μπορώ να το αποδείξω αν χρειαστεί, σε κουβέντα που έχουμε κάνει μαζί έχω και επιστολή που στέλνει ο ITC στον Α-Ω να συνεργαστεί μαζί του. 
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ DRAGON 
Τώρα τελευταία είδα και έναν κύριο Neil Keenan ο οποίος βγαίνει και λέει διάφορα. Αυτό το παιδί το οποίο μου θυμίζει Καναδό, συναντήθηκα μαζί του και μίλησα μαζί του από την Νέα Υόρκη, από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, γνωρίζω ότι δουλεύει για την οικογένεια Dragon επίσημα. Κάποια στιγμή ο Neil Keenan ήθελε να μου μιλήσει. Και μιλήσαμε μέσω skype από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο ενός αξιωματούχου στην Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν.
Όταν μιλούσαμε αντί για να βοηθήσει υποτίθεται το έθνος, τους ανθρώπους όπως λέει, είχε πάρει καθαρή θέση στους DRAGON και σχεδόν μου έκανε προσφορές για να αποκτήσει κάποια δικά μου αποκτήματα. Στην συνάντησή μου σε αυτό το γραφείο έμαθα ότι προσπαθούσε να κάνει μήνυση, 3.000 σελίδες, για κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν δικά τους αλλά οι DRAGON προσπαθούσαν να τα ιδιοποιηθούν. Έτσι όπως ακριβώς το λέω και όποιοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν.
Μπαίνω στη μέση και λέω, εσείς πως θα κάνετε μήνυση αφού αυτό δεν υφίσταται και αφού αυτό, ποιος αυτός, δηλαδή εγώ, πως θα κάνεις μήνυση να ιδιοποιηθείς ότι είναι δικό σου. Σταματήσανε αυτή τη μεγάλη μήνυση που θέλανε να κάνουν στην FEDERAL και ιδιαίτερα σε έναν άλλον οργανισμό τον οποίον δεν θέλω να αναφέρω τώρα στον αέρα, και τελικά σταμάτησε αυτή η διαδικασία. Ωστόσο, δεν θα πω τη λέξη επιτίθεται, θα πω ότι έκανε προσφορές για να αγοράσει κάποια πράγματα, που δυστυχώς για αυτούς τα έχω εγώ. Αυτός είναι υπάλληλος της οικογένειας DRAGON που ουσιαστικά αυτοί σκοτώνονται με την λευκή αδελφότητα, σκοτώνονται με την μαύρη αδελφότητα, για αυτό και εγώ είπα στη Ρωσία, στη Μόσχα σε μία εκπομπή, ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή, της Ελλάδας της ανήκουνε όλα και η Δύση και η Ανατολή. Η Ελλάδα είναι στη μέση και αυτοί βλέπουν εμάς, όχι εμείς αυτούς. 
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Και αυτές οι θεωρίες για το ξανθό γένος ότι έρχεται και λοιπά, καλά θα είναι να μαζέψετε το μυαλό σας, να αφήσετε αυτές τις ιστορίες και να συμμαζευτείτε στις μεγάλες αξίες, στις αρχές και στην πολιτεία των Ελλήνων, όπου μόνο αυτή θα επιβιώσει.
Θυμηθείτε όταν έκανα διακήρυξη αξιών και αρχών, ένα μεγάλο πράγμα, όλοι μιλάνε για αξίες της δημοκρατίας. Που είναι οι αρχές της δημοκρατίας; Δεν μπορεί κάποιος να μας τις πει; Άλλωστε θέλω να ξέρετε αγαπητοί μου συνέλληνες, γιατί είμαι πολύ ανοιχτό μυαλό και ποντάρω στον κόσμο του πνεύματος, των δογμάτων, των κομμάτων, πριν κατεβάσω τις αξίες ως διακήρυξη μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα, είχα δώσει τις ιδέες μου αν θέλετε έτσι για να εξιτάρω και κάπως τον κόσμο του πνεύματος, καλλιτέχνες, διανοητές, τους πρόσφερα τις ιδέες μου για να κατεβάσουν αυτοί αξίες. Ξέρετε τι κάνανε όλοι; Σχεδόν όλοι. Μπήκανε στο διαδίκτυο. Αλήθεια ε; εκεί δεν υπάρχουν αξίες, ούτε αρχές. Εκεί θα δείτε τη λέξη «εμπιστοσύνη», «ταπεινότητα», «αλληγορία» και όλα τα άλλα.
Όχι κύριοι, δεν είναι διακήρυξη Ελληνικών πρωτοκόλλων. Όταν θέλετε να μιλήσουμε για πρωτόκολλα, σας έφτιαξα ήδη 12 αξίες τα πρωτόκολλα τα Ελλάνια, τα οποία έχουμε σκοπό τις επόμενες μέρες να χαράξουμε σε μαρμάρινη πλάκα. Αφού θέλετε να χαράξουμε, θα χαράξουμε, γιατί αυτές είναι χαράξεις. Και καταθέσαμε και αρχές και περιμένουμε όλους τους σπόρους, τους καλούς και τους κακούς, να πούνε πάνω σε αυτές τις αρχές και τις αξίες, να τις αλλοιώσουν, να τις προσβάλλουν, να πουν ότι δεν είναι αυτό αλλά είναι αυτό. Είδατε κανένα σχόλιο; Παρά πάγωσε η κόλαση ε; Βλέπετε την τελευταία αξία συνδέεται αλληλένδετα με την πρώτη και μπαίνουμε σε έναν αέναο κύκλο συμπαντικό. Γιατί χωρίς τις αξίες δεν μπορούμε να ζήσουμε, χωρίς τις αρχές δεν μπορούμε να κινηθούμε. Είναι τα πρωτόκολλα τα Ελληνικά αγαπητοί μου για να σταθεί η Ελλήνων πολιτεία, αλλιώς για ποια πολιτεία μιλάμε. Η αξία της ισότητας, να τη δούμε τώρα.
Μιλήσαμε για δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη είναι αρχή αλλά της δίνουμε και αξία. Και θα ορίσουμε τώρα πια τι σημαίνει δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη δεν σημαίνει ότι ένας εβραίος, ένας χαζαρόσπορος, ένας μογγολόσπορος που έβγαλε έναν νόμο ή η επικυρίαρχη κυβέρνηση, άρα ο νόμος είναι παράνομος και δεν συνάδει με καμία νομοτέλεια και δεν συνάδει δε με την αρχή της ζωής μου και δεν θα πω την λέξη των δικαιωμάτων μου, γιατί τα δικαιώματα είναι μόνο για σκλάβους, μόνο αυτοί είχανε δικαιώματα, οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουνε δικαιώματα, απλά έχουνε νόμους, έχουνε αξίες.
Οι ελεύθεροι άνθρωποι συνέλληνες έχουνε αξίες και αρχές και οι αρχές είναι θέμα ηθικής, είναι έθος κοινωνίας. Όσο πιο διανόηση έχει μία κοινωνία τόσο πιο καλή και πιο σπουδαία ηθική έχει. Όσο πιο υποβαθμισμένη είναι η νόηση και η διανόηση, σαφώς θα έχουμε κτηνοβάτες, σε λίγο θα παντρεύονται με δέντρα, τέτοια ανοησία για να καταλάβετε. Άρα λοιπόν, οι αρχές είναι της κοινωνίας, οι αξίες είναι των ανθρώπων και αυτό που μας διαχωρίζει από τα ζώα είναι η λογική και τώρα καταγράφουμε λοιπόν όλες τις αξίες και περιμένουμε τους αρχηγούς των δογμάτων και των μιασμάτων, τους το λέω επίσημα, σε τόσων πολλών δογμάτων που ούτε οι νόμοι της βουλής μου δεν μπορούν να φτάσουν τον αριθμό τους. Καθώς και των κομμάτων και των ψευτο-ιδεολογιών. Να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες, γιατί αυτές είναι ανθρώπινες αξίες και δη για Ελλήνων πολιτεία. Και λέω Ελλήνων πολιτεία γιατί η πρώτη και η μοναδική πολιτεία είναι των Ελλήνων, ανθρώπινη. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Έτσι ξεκινάμε και έτσι θα ξαναβάλουμε τις βάσεις. Όλοι μιλάνε για πρωτόκολλα της Σιών, και αυτό κλεμμένο είναι άμα το θέλετε, Σιών, Ζηνών και από εκεί βγήκε το Κίνα. Όλες λοιπόν οι λέξεις είναι δανεισμένες και αύριο θα πρέπει να μας πληρώσουν και πνευματικά δικαιώματα. Και η Κίνα είναι δικό σου όνομα και η Ασία είναι αδερφή της Ευρώπης, για σκεφτείτε λοιπόν τι έχουν αυτοί. Ποια λέξη έχουνε βγάλει; Όλα είναι δικά μας. Καθίστε να τα αποδείξουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει ένα βιβλίο το οποία θα σπάσει κόκκαλα και θα τα ανατινάξει συθέμελα όλα, το οποίο δεν θέλω να το αναγγείλω ακόμα γιατί δεν έχει ετοιμαστεί. Ένα βιβλίο αλήθεια, ένα βιβλία που θα τινάξει όλα αυτά τα ψεύδη και τα θέμελα, όλο αυτό το matrix που ζούμε. 
Άρα λοιπόν αγαπητοί μου έχουμε διακήρυξη αξιών, έχουμε την Ε.ΣΥ., Ελλήνων Συνέλευσις. Πάμε για εθνοσυνέλευση αγαπητοί μου συνέλληνες, πρέπει να το καταλάβετε όλοι. Θα πρέπει να πάτε χωρίς έπαρση, πρέπει να μάθετε καλά όλοι τις αξίες. Θέλω αύριο όλοι οι πεπαιδευμένοι – γιατί πραγματικά έχω έναν στρατό ορκισμένων σε όλη την Ελλάδα, έχουμε 60 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και θα τα κάνουμε χιλιάδες, έχουμε στο εξωτερικό γραφεία, έχουμε Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνελεύσεις, αυτόνομα, στην Αυστραλία, στην Αμερική, στην Γερμανία, στην Αγγλία, στην Κωνσταντινούπολη – θα πρέπει να μάθετε όλοι καλά τις αξίες. Και προκαλώ όλους και τους ορκισμένους και τους μη ορκισμένους, όλους τους συνέλληνες, προκαλώ ακόμα και όλα αυτά τα μιάσματα απέναντι και όλα αυτά τα ζώα που νομίζουν ότι παράγουν πολιτισμό, να προσπαθήσουν να προβάλουν ένα νομοσχέδιο ή έναν νόμο σύμφωνα με τις 12 αξίες. 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Προκαλώ, και παρακαλώ ξεκινήστε να μας δώσετε λίγο τα φώτα σας, για να δείτε ότι με αυτές τις αξίες δεν μπορεί να ξαναπεράσει κανένας σε καμία πολιτεία κανέναν εγκάθετο νόμο, κανέναν νόμο που δεν θα έχει ισότητα. Θα πρέπει από αύριο όποιος προτείνει, ότι προτείνει, να έχει το γνώθι σ΄εαυτόν, αυτό το τεράστιο γνώθι σ΄εαυτόν, που αυτή είναι και για μένα και η τελευταία δοκιμασία του ανθρώπου. Αλλά προκαλώ να προτείνουν έναν νόμο όπου ο λόγος θα είναι της πολιτείας και εκεί θα καταλάβεις πόση αλήθεια έχει ο νόμος σου, γιατί ο νόμος είναι ο ίδιος ο εαυτός σου, είναι εσύ που τον προτείνεις δια της ίδιας σου της πολιτείας. Θα δείτε μέσα από τις αξίες πως συρρικνώνεται και πως μπαίνει σε μία διανόηση τεράστια, θα δεις ότι αν κλέψεις τον συνάνθρωπό σου δεν κλέβεις τον συνάνθρωπό σου, έκλεψες την πολιτεία. Θα δεις ότι εάν σκοτώσεις τον συνάνθρωπό σου δεν έχει να κάνει με το προσωπικό, έχει να κάνει με την ψυχή, με την πολιτεία και όλη η πολιτεία θα είναι απέναντι σε σένα. Άρα ο κάθε ένας θα είναι απέναντι στην πολιτεία, όχι σε αυτόν που το έκανε, δεν είναι προσωπικό είναι θέμα πολιτειακό. 
Διαβάστε καλά τις αξίες, εμπεδώστε τες, γράψτε τες. Θα τις γράψουμε σε μαρμάρινη πλάκα, εκεί που χαράζονται οι αξίες. Και αυτές τις αξίες τις μοναδικές ο Ιάσωνας κάποτε τις πέταξε στη θάλασσα για να μην τις βρεις ποτέ. Θα σπάσουν τα κόκκαλα όλων των θρησκειών και των δογμάτων μετά από ενάμιση, δύο μήνες, όπως το έχω σχεδιάσει. Θα καταλάβετε, οι νόμοι που φώναζε πάντα τον γιο του ο Δίας, τον Μίνωα που για 9 συνεχόμενα χρόνια πήγαινε σε συγκεκριμένη ημερομηνία στον Ψηλορείτη και φώναζε ο Δίας όπου έγραφε τις εντολές θεών και ανθρώπων και καθήκοντα των θεών.
Άρα δηλαδή αγαπητοί μου θα δούμε τώρα ότι οι θεοί έχουν καθήκοντα ε; Βεβαίως και έχουν καθήκοντα και δεν κάνει ότι θέλει ο καθένας. Και αν οι θεοί έχουν καθήκοντα οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν καθήκοντα; Δεν έχουν καθήκον στην ύπαρξή τους; στο σύμπαν τους; στην νομοτέλειά τους; στον συμπαντικό νου; Και οι θεοί έχουν καθήκοντα, έχουνε πλάκες γραμμένες. Βέβαια τα ζώα αργότερα πήρανε πλάκες από τον Μωυσή, αυτός ο αδιάβαστος τσομπάνης και έγραψε πλάκες και τις έφερνε από ένα μέρος που ούτε καν υπάρχει. Όλα κλεμμένα μας τα έχουνε, φτάνει πια, μέχρι εδώ. Και όλες αυτές οι αηδίες που γράφουνε, φτάνει κυρία εβραιοσύνη, μέχρι εδώ, διαλύσατε τον πλανήτη τσομπάνηδες. Άλλωστε το λένε και μόνοι τους, τους ρωτάει Φαραώ τι δουλειά κάνετε, εμείς τσομπάνηδες λέει είμαστε. Πήραν ένα τσούρμο τσομπάνηδων και έσκισαν τον πλανήτη και δη τον άνθρωπο;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ
Ναι, θα την παλέψουμε με τον πολιτισμό μας, θα κόπτεστε πάλι στο μαχαίρι του πολιτισμού μας που είναι μόνο δικός μας. Και δεν νικηθήκαμε ποτέ, για φανταστείτε το. Όλοι οι παγκοσμιοποιητές σε αυτόν τον πλανήτη είναι μόνο Έλληνες. Διόνυσος, ε; Τεράστιος. Είδατε πως ο Διόνυσος έμπαινε με γαϊδουράκι στην πόλη; Τελικά ποιος μπήκε με γαϊδουράκι, πάλι και εκεί κλεμμένα; Ιάσωνας, που ο πόλεμός του ήτανε πολυδιάστατος. Αλέξανδρος, για φανταστείτε. Ποιος ήτανε παγκοσμιοποιητής από αυτά τα ζώα στον πλανήτη; Θα γίνουν τώρα νομίζετε; Δεν επιτρέπεται να γίνουν παγκοσμιοποιητές σε αυτά τα ζώα, ούτε παγκόσμια τάξη, ούτε αυτή η πανθρησκεία όλοι μαζί σε μια μπάλα. Τέλος. 
Ακόμα και εμείς στα χρόνια τα δικά μας, αν θεωρούμαστε λίγο νέοι, όλοι οι πόλεμοι ήταν θρησκευτικοί. Τι λέτε ρε παιδιά; Τελικά δεν υπάρχει θέμα συμφέροντος, δεν είναι οικονομικός ο πόλεμος; Είναι μόνο θρησκευτικός; Τελικά συζητάμε τώρα ότι όλοι η Ευρώπη και όλοι οι Ευρωπαίοι είναι τόσο γελοίοι και μαζεύουνε όλους τους μουτζαχεντίν; Σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχουν, τζιχαντιστές είναι μόνο CIA. Δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι καλοί που προσεύχονται δέκα φορές την ημέρα. Είναι μόνο των υπηρεσιών. Παιδιά τα οποία είναι ναρκωμένα, συγκεκριμένα να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Όλα αυτά που βλέπετε είναι μυθεύματα. Τελικά η Ευρώπη δεν βλέπει αλλά τους βάζει μέσα; Η Αμερική είναι γεμάτη; Έχετε ακούσει ποτέ στην Αμερική για τζιχαντιστές; Τι προσπαθούνε να κάνουνε δεν το βλέπετε;
Ας τους δείξουμε λοιπόν τον πολιτισμό μας εμείς κύριοι, ας τους δείξουμε. Δημοσίευσα και ένα απόσπασμα ομιλίας ενός Βρετανού στο Ευρωκοινοβούλιο, ακούσατε τι είπε; Σας περιμένουμε Έλληνες να δούμε τι θα κάνετε, εσείς γεννήσατε την δημοκρατία. Ο πλανήτης περιμένει πως θα το κάνουμε εμείς. Εμείς ξέρουμε πως θα το κάνουμε. Δεν ζητάμε δανεικά και δεν ζητάμε καμία χάρη. Έχουμε τα δικά μας εθνικά συστήματα και τα δικά μας λεφτά. Και τα καταπιστεύματα τα τεράστια που ξεκινάνε από τον Αλέξανδρο, όλος ο πλανήτης έχει χτιστεί με Ελληνικά χρήματα. Και αν θυμάστε σε προηγούμενη εκπομπή είχα πει τους κωδικούς της Ανατολής που είναι σήμερα ανοιχτή, μόνο αυτή. Ο κωδικός Ορφέας θα τους σπάσει τα κόκκαλα. Ο κωδικός είναι αυτός που όλες οι τράπεζες του ανήκουνε. Ούτε Εθνική υπάρχει, ούτε Bundesbank, ούτε Deutsche Bank, ούτε αυτά τα γελοία υποκείμενα που τα χρησιμοποιούνε συνέχεια. Όλα είναι δικά σου. Τα έχω όλα! Έρχομαι και είμαι θυμωμένος! 
Και όλα αυτά τα μιάσματα ας κάνουν οτιδήποτε. Πήγανε στην Ρόδο και γράψανε το «18141». Τι σημαίνει ρε το 18141; Είναι λέει ο αριθμός του διαόλου, που είναι ρε η αδελφότητα, θα σας κάνω αδελφούλες είπα, τι θέλει η αδελφότητα εκεί μέσα; Υπάρχει καλύτερος και πιο ειρηνικός και πιο πολιτισμένος κόσμος από αυτόν που κάνω; Δεν έχω δώσει εντολή να σηκωθεί μία πέτρα, ούτε να πέσει μια σταγόνα αίμα, παρά μόνο με έναν πολιτισμό. Κάνω διακήρυξη αξιών και αρχών και άλλοι δεν μπορούν να κάνουν διακήρυξη τίποτα; Η μόνη διακήρυξη που κάνουνε είναι «Χριστός Ανέστη»; Και οι εβραίοι να σηκώνουν την επτάφωτη; Σας παρακαλώ συνέλληνες, όλες οι αξίες πρέπει να γίνουμε κομμάτι σας, έχω δώσει ήδη εντολή να χαραχθούνε σε πλάκες. Όλα τα γραφεία μας θα έχουνε μέσα τις πλάκες με τις αξίες. Αυτές οι αξίες είναι δικές σου, οι νόμοι που θα προκύψουν από τις αξίες θα πεθαίνεις για αυτούς γιατί θα είναι κομμάτι της διανόησής σου. Σκεφτείτε το. 
ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
Σας προκαλώ όλους, ακόμα και τους εχθρούς μου, να χτυπήσουν τις αξίες – που δεν μπορούν τα ζώα – ή να βγάλουν καινούριες, όχι να παρανοήσουν ή να παραφιλολογήσουν επάνω σε αυτές. Να διορθώσουν την αξία ή την έννοια της αξίας. Δεν μπορούν να το κάνουν αγαπητοί μου. Και φυσικά η μία να είναι κάτω από την άλλη και η τελευταία να συνδέεται με την πρώτη, γιατί το «Γνώθι σ΄εαυτόν» συνδέεται με την πρώτη την «Λογική». Και προκαλώ όποιον θέλει από το κοινό που με ακούει να προσπαθήσει να βγάλει έναν νόμο ή να προτείνει έναν νόμο ο οποίος θα πρέπει να έχει αρμονία, θα πρέπει να έχει δικαιοσύνη, θα πρέπει να έχει ισότητα, θα πρέπει να έχει “Γνώθι Εαυτόν” που θα τον βγάλει, θα πρέπει να έχει λογική, θα πρέπει να έχει την αλήθεια, την αλήθεια έτσι όπως την ορίζουμε όχι όπως γουστάρει ο καθένας. Για φανταστείτε οι νόμοι που θα προκύψουν από τις αξίες ή αν θα υπάρχει κάτι που δεν θα είναι κομμάτι του εαυτού σας και κομμάτι του σώματός σας, γιατί έχω πει τι είναι σώμα, σώμα είναι πολλά πράγματα μαζί και το κορμί είναι ένα. Εμείς δεν είμαστε κορμιά, είμαστε σώματα, σώματα σημαίνει ότι είμαστε πολλά πράγματα μαζί, όπως το αστυνομικό σώμα ή το πυροσβεστικό σώμα. 
Κύριοι, προσπαθήστε να βγάλετε νόμο που θα προτείνει, να δείτε πόσο δύσκολο είναι. Αλλά ότι κάνετε θα έχει αρμονία, θα έχει ισότητα, θα έχει τα πάντα. Προσπαθήστε να κάνετε το πείραμα να δείτε σε τι κοινωνία μπορείτε να ζήσετε και αν μπορεί κάποιος να έρθει να την μεταλάβει αυτή την κοινωνία. Γιατί αυτό που θα φτιάξουμε θα μείνει αθάνατο. Και σε περιμένει όλος ο πλανήτης συνέλληνα να το κάνεις. Και εμείς μπορούμε να το κάνουμε, το ξεκινήσαμε στην Ελλάδα και έχει γίνει παντού, έχει πάρει φωτιά.
Μη σταματάτε ποτέ και κάντε τα μέγιστα μέχρι το τέλος. Μην κοιτάτε τους ανθρώπους μας που είναι πλανεμένοι από την μία, αλλά και από την άλλη ο καθένας αρχίζει το κοντό του και το μακρύ του. Του έβαλες τον σπόρο, θα το δει, θα το σκεφτεί, θα το συζητήσει. 
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
Οι αξίες να γραφούνε παντού για να τις διαβάσετε, να τις κατανοήσετε, να δείτε τι ακριβώς, να είναι κομμάτι του εαυτού σας. Ότι κάνετε να είναι με βάση αυτές τις αξίες. Θα τις χαράξουμε σε μαρμάρινη πλάκα, δεν θα μας τις ξαναπετάξουνε, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θα χαράξουμε τις αξίες μας γιατί είναι τα Ελλάνια πρωτόκολλά μας, με αυτά θα πορευτούμε και δεν πρόκειται κανένας να μας χτυπήσει και αυτό να το θυμάστε. Δεν μπορεί να τις τρυπήσει και να ξαναμπεί σε τέτοιες κοινωνίες και πολιτείες. Η πολιτεία των Ελλήνων θα είναι μια τεράστια γροθιά στο κτήνος. Όλοι περιμένουν από μας. Θα παρασύρουμε όλον τον πλανήτη πραγματικά στην νομοτέλειά του και εκεί που του αξίζει. Και μην ξεχνάτε είμαστε στον Υδροχόο, θα αποκαλυφθούνε όλα, τα πάντα θα βγούνε στον αέρα, να είστε ανοιχτά μυαλά, θα τα δείτε.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΝEW RADIO 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015.
ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Μνημοσυνη


NEW RADIO 13-4-2015
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ – Ε.ΣΥ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ- ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
-Γ.ΤΑΡΑΣ: Καλησπέρα σε όλους τους Συνέλληνες και τις Συνελληνίδες. Σήμερα στην εκπομπή μας θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Αρχιεπίσκοπος της Ρωμανίας. Στην συνέχεια, θα συνδεθούμε με την Ε.ΣΥ ΚΟΖΑΝΗΣ και φυσικά και με άλλους βέβαια συνέλληνες. Θα είναι μαζί μας και η νομικός Φωτεινή Χατζηπαντελή που θα μας βοηθήσει να αναλύσουμε τους Σκοπούς της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. Αυτό που θέλω από όλους σας σήμερα είναι να θέσετε ερωτήματα. Θα έχουμε μαζί μας και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, όπως θα έχουμε και μια τηλεφωνική παρέμβαση από τον Αρτέμη Σώρρα και θα τα βάλουμε  όλα αυτά σε μια σειρά στην συνέχεια της εκπομπής μας.
Ε. ΣΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα πάρει τον λόγο η Δώρα η Γκιούρα για να αναφέρει ποιοι συνέλληνες είναι εδώ και να απευθύνει χαιρετισμό.

Δ. ΓΚΙΟΥΡΑ: Καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και καλή ανάσταση του Ελληνικού Έθνους. Είμαστε στο γραφείο της Ε.ΣΥ Κοζάνης και βρίσκονται τα περισσότερα μέλη εδώ. Είναι ο Γιάννης Κουλατσόγλου, ο Δημήτρης Καραμάρκος, ο Αλέξης ο Χατζηγιαννάκης, ο Γιάννης Μαρκέτος, η Αλεξία  Φουσκιάκη, ο Στέλιος Δρόσος, ο Αλέκος Κόμπος, η Αφροδίτη Καρανίκου, η Ζωή Αποστολίδου, ο Νίκος Βλάχος, ο Δημήτρης Μπόζος, ο Νίκος Κοπαΐδης και μαζί μας βρίσκεται η εκπρόσωπος της Ε.ΣΥ Πτολεμαΐδας, η νομικός Φωτεινή Χατζηπαντελή, όπως επίσης και καλεσμένοι μας είναι ο Γιάννης Καλογερόπουλος και η Αγγελική Καλογεροπούλου που μας έχουν έρθει από το Άργος.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ (συνέχεια…)
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από την Συνένωση Ελλήνων και από τις Ελλήνων Συνελεύσεις που δημιουργούνται σε όλη την Ελλάδα και για τους Σκοπούς Ίδρυσης τους, οι οποίοι συνάδουν και με τις Αξίες και τις Ελλάνιες Αρχές για τις οποίες θα μας μιλήσει κι ο Βασίλης ο Θεοδωρόπουλος.
Δεν μπορούμε να κάνουμε Συνένωση χωρίς Αρχές και Αξίες, γιατί πάλι δεν θα το πετύχουμε σωστά και δεν θα γίνει τίποτα ολοκληρωμένο και δεν θα υπάρχει και αυτό που πρέπει, δηλαδή το γνώρισμα των Ελλήνων.
Στην προηγούμενη εκπομπή είχαμε φτάσει και αναλύσει περίπου τους 10 πρώτους  Σκοπούς. Είχαμε μιλήσει και για το ΤΑΙΠΕΔ και τον διαχωρισμό που έχουν κάνει σε «δημόσια- ιδιωτική και δημόσια-δημόσια περιουσία του δημοσίου», δηλαδή αυτή την απάτη του ελληνικού κράτους.
Έχουν μεταφέρει ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας σε αυτό το Ταμείο που ίδρυσαν, το υποτιθέμενο για την Αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου που του έχει ανατεθεί η διαχείριση βάσει μεσοπρόθεσμων πλαισίων της δημοσιονομικής στρατηγικής και όλα αυτά τα «χρυσωμένα χάπια» της προδοσίας, όπως μας τα περνούν  έντεχνα με τίτλους και φανφάρες.
Είχαμε μιλήσει και για την προώθηση της αξιολόγησης των φυσικών προσώπων και οργανισμών που ασκούν εξουσία στον χώρο της πολιτικής, της διοίκησης και της οικονομίας της χώρας. Εδώ χρήζει αρκετής αναλύσεως, η οποία θα γίνει και σήμερα, αλλά και θα συνεχιστεί στις επόμενες εκπομπές, γιατί ειδικά τα Νομικά Πρόσωπα και οι Οργανισμοί, που είναι Οργανισμοί του Δημοσίου, αλλά και ιδιωτικοί Οργανισμοί κάνουν κουμάντο στην ζωή μας, όπως είναι η Τράπεζα Ελλάδος και οι άλλες τράπεζες, όπως και πολλοί οργανισμοί που λειτουργούν εναντίον μας και ο σκοπός τους είναι το ίδιον όφελος των συμμετεχόντων σε αυτούς κι όχι ο Ελληνικός λαός στον οποίο απευθύνονται. Έτσι όπως το έχουν φτάσει σήμερα, αυτό το έχει καταλάβει η πλειονότητα των Ελλήνων, εκτός από κάτι πολύ «κομματικά παιδιά», που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
9ος ΣΚΟΠΟΣ
Αν μιλήσουμε για τον 9ο σκοπό είναι: Να απαιτηθεί η μη αναγνώριση και να προωθηθεί η άμεση κατάργηση της μη ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
10ο ΣΚΟΠΟΣ
Να απαιτηθεί η τιμωρία των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και η δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
Εδώ θα τολμήσω να πω ότι ενώ ο Αρτέμης Σώρρας απέσυρε επίσημα τους δύο όρους από την πρόταση των 600 δις, από τα χρήματα δηλαδή που έχει καταθέσει και μεταβιβάσει στο όνομα των Αυτοχθόνων Ελλήνων με μορφή ομολόγων, δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος να μην θέλει αυτόν τον σκοπό. Γιατί κακά τα ψέματα, όλοι αυτοί που δούλεψαν ιδιοτελώς για το δικό τους προσωπικό συμφέρον, ξεπουλώντας εμάς, υπογράφοντας συμβάσεις και συμφωνίες για λογαριασμό του Ελληνικού Κυρίαρχου λαού, οφείλουμε και να τα ερευνήσουμε και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αν δεν αποδοθεί Δικαιοσύνη και δεν τιμωρηθούν οι φαύλοι, θα αδικούνται πάντα οι χρηστοί. Δεν γίνεται ο καθένας που κάνει σωστά την δουλειά του και χωρίς ιδιοτέλεια, προσφέροντας υπηρεσίες στην πατρίδα του, να μην του αναγνωρίζεται αυτό που κάνει και ο καθένας που προδίδει συνειδητά για να πάρει την μίζα ή ο,τιδήποτε άλλο και υπογράφει συμφωνίες εις βάρος των Ελλήνων,  να μην τιμωρηθεί.
11ος ΣΚΟΠΟΣ
Να προωθηθεί και να απαιτηθεί η υποχρεωτική απόδοση λογοδοσίας των ασκούντων δημόσια πολιτική εξουσία και διαχείριση δημόσιου χρήματος κατά το πέρας των καθηκόντων τους, θέτοντας ως εχέγγυα όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, μέχρι την αποδοχή της λογοδοσίας τους.
Αυτό είναι ένα πολύ λεπτό και πολύ σοβαρό νομικό σημείο, που θα το αναλύσει στην συνέχεια και η Φωτεινή, γιατί κακά τα ψέματα, μέχρι να έρθει η ώρα του ελέγχου, αφού έχουμε αραδιάσει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι έχει καταστρατηγηθεί κάθε νόμος και κάποιοι μας κατέκλεψαν και συμφώνησαν και υπέκυψαν να υπογράψουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο εναντίον μας, ψηφίζοντας και εφαρμόζοντας και νόμους εναντίον μας, θα πρέπει όλοι αυτοί να δώσουν λόγο!
Αυτό προεκτείνεται κι εκτός από την πολιτική εξουσία και τα κομματικά παιδιά και στις δημοτικές αρχές. Γιατί, αν κάτσουμε και αναλύσουμε το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και τον νόμο σύστασης των Καλλικρατικών Δήμωνκαι δούμε και διαπιστώσουμε πόση μεγάλη εξουσία δόθηκε στις δημοτικές αρχές, είναι συνυπεύθυνοι σε ό,τι γίνεται εναντίον μας, γιατί ποτέ δεν πρόβαλλαν τα συμφέροντα του λαού, των δημοτών που εκπροσωπούν, αλλά δυστυχώς τα θυσίασαν στο βωμό των πολιτικών και κομματικών τους παιχνιδιών.
Ενδεχομένως, να βγουν κι άλλα στοιχεία που να δείχνουν ότι δεν είναι μόνο το πολιτικό και κομματικό παιχνίδι, αλλά ακόμα και στοιχεία για ίδιο όφελος και χρηματισμού και άλλων πραγμάτων. Το βλέπω έντονα σε κάποιες περιοχές που έχω δραστηριοποιηθεί ακόμα και από τον τρόπο ανάθεσης έργου. Και δεν μιλάω για έργα των 15.000 ευρώ, αλλά έργα στρατηγικής σημασίας που θα μπορούσαν να επέμβουν οι δημοτικές αρχές, ακόμα και μέσα από την επέμβαση των ίδιων των δημοτών. Οι δημοτικές αρχές δεν κάνουν την δουλειά τους, δεν κάνουν το αυτονόητο, ούτε καν αυτό που τους επιτάσσει ο νόμος. Έπρεπε τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο να καλούσαν Γενική Συνέλευση των δημοτών και να τους ενημέρωναν για το τι ακριβώς γίνεται.
Θα σας φέρω ένα παράδειγμα, που δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά θα σας βοηθήσει να καταλάβετε. Παλαιότερα συστάθηκαν μικρές συνεταιριστικές τράπεζες σε κάθε περιοχή, σε κάθε νομό. Θα μπορούσε υπό την ίδια έννοια, να γίνουν συνεταιρισμοί που οι Δήμοι και τα μέλη-δημότες του να συνεισφέρουν με δικά τους κεφάλαια στρατηγικά ως επενδυτές στην ανάπτυξη και με τον Δήμο μαζί, σε οποιοδήποτε έργο γίνεται σε κάθε περιοχή και το οποίο όμως δόθηκε σε άλλους, ή εκποιήθηκε ή ξεπουλήθηκε.
Εδώ, θα τολμήσω πάλι να πω για τρεις συμβάσεις του Ελληνικού Δημοσίου από εταιρείες που τις έκανε ο τότε Υπουργός Μανιάτης, παραμονές των δημοτικών εκλογών, ο οποίος προέρχεται από την δική μου περιοχή, την Αργολίδα. Ξεπούλησε τα πετρέλαια της Δυτικής Ελλάδος σε κάποιους οι οποίοι είναι μη Έλληνες και τα συμφέροντα τους είναι εντελώς ιδιοτελή, ιδιωτικά και θέλησαν να εκμεταλλευτούν για τα επόμενα 30 χρόνια τα ελληνικά πετρέλαια. Δεν δόθηκε η ευκαιρία σε κανέναν Δήμο, αλλά δεν το επεδίωξε και καμία Δημοτική Αρχή  να μπουν στρατηγικοί επενδυτές οι ίδιοι οι πολίτες. Δεν ρωτήθηκαν ποτέ. Φαίνεται ότι το πλατιάζω και ότι είμαι εκτός θέματος, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είμαι ακριβώς στο θέμα! Έχει τεράστια σημασία αυτό που λέω! Κανένας δεν ρωτήθηκε αν θέλει να συνεισφέρει κεφάλαια ο Δήμος του και ο ίδιος, όποια και αν ήταν αυτά, για να μπει στρατηγικός επενδυτής ο ίδιος ο λαός μαζί με τον Δήμο, σε οποιοδήποτε έργο που ξεπούλησε η κυβέρνηση εκτός Ελλάδος.
Εδώ λοιπόν όλοι έχουν να δώσουν λόγο και από εκεί και πέρα, όσο πιο σοβαρά είναι τα νομικά και οι πράξεις που έχουν κάνει, σαφώς μέχρι την ώρα της λογοδοσίας θα πρέπει να δώσουν υπέγγυα τα περιουσιακά τους στοιχεία και αυτό είναι πολύ εύκολο να το κάνει ο ίδιος ο λαός.
Ένας από τους λόγους που δημιουργούνται κατά Δήμο, οι Ελλήνων Συνελεύσεις και με την κεντρική τους σύνδεση σε κοινό καταστατικό μπορεί να προβεί σε τέτοιες ενέργειες…. και να ελέγξουν όλες τις διαδικασίες ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου, καθώς και να θέσει τον καθένα που έχει υπογράψει τις ανάλογες συμβάσεις εμπρός στην δικαιοσύνη.
Υπάρχουν άνθρωποι που θα παρουσιαστούν αύριο το πρωί που έχουν συμμετάσχει σε αυτά τα ξεπουλήματα και θα δούμε δυστυχώς, πάρα πολλά χρήματα στους λογαριασμούς τους και απόκτηση περιουσιακών στοιχείων που δεν θα μπορούν να τα δικαιολογήσουν.
Φτάσαμε να έχουμε Δημάρχους σε αυτή την απατεωνιά που λέγεται λίστα Lagard, η οποία αν θυμάστε ότι είναι μόνο το 2% των εξαγώγιμων κεφαλαίων από την Ελλάδα, διαφόρων προσώπων και είναι 2.500  άτομα με πολλά δισεκατομμύρια. Αν πάρουμε τα στοιχεία για όσα χρήματα βγήκαν εκτός Ελλάδος, τα οποία έχει όλα η Τράπεζα Ελλάδος και δούμε και το άλλο 98%, πόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι και πόσα δισεκατομμύρια βγήκαν στο εξωτερικό, τότε θα καταλάβουμε τι σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να τα δικαιολογήσουν όλα αυτά τα χρήματα. οπότε, εκ των πραγμάτων, πρέπει να οδηγηθούν κι αυτοί στους διάφορους ελέγχους της δικαιοσύνης.
12ΟΣ ΣΚΟΠΟΣ
Ας πάμε τώρα για τον 12ο ΣΚΟΠΟ.
Αυτός ο σκόπος συνάδει του άλλου και το νόημα είναι συνεχόμενο και λέει: «Να απαιτηθεί έλεγχος του πόθεν έσχες της κινητής  και ακίνητης περιουσίας, σε όλους τους διατελέσαντες, είτε ως Πρωθυπουργοί, ως Υπουργοί, ως Βουλευτές, ως Γενικοί Γραμματείς και Διοικητές Οργανισμών από το 1974 και μετά».
Αυτό είναι το πιο σοβαρό κομμάτι, γιατί θα φανούν και θα αποδειχτούν σε όλα τα οικονομικά επίπεδα, όλα τα παιχνίδια που παίχτηκαν εις βάρος της Ελλάδας, εις βάρος του οικονομικού πλούτου της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού, θέτοντας τον Ελληνικό λαό δέσμιο σε συμβάσεις για να πάρουν προμήθειες και να αποκτήσουν περιουσιακά στοιχεία που εξάντλησαν τον Ελληνικό λαό και τον οδήγησαν πραγματικά στην γενοκτονία.
Το έχω πει κι άλλες φορές και θα το πω ξανά, θα το αναλύσουν νομικοί και συνταγματολόγοι και άλλοι πολλοί. Αυτό που εφαρμόζεται σε εμάς είναι μια εμφανέστατη γενοκτονία και δεν θα μπορεί να περνάει έτσι αυτό, να είναι όλοι εναντίον μας και εμείς να μην σηκώνουμε κεφάλι και να μην διεκδικούμε το αυτονόητο, το δίκιο μας!
Πάνω από όλα και μέσα στις αρετές είναι η Δικαιοσύνη και μέσα στις Αρχές είναι η Απόδοση του Δικαίου. Εκεί στηρίζεται ο Ελληνισμός, στην λογική, στις αποδείξεις, στο δίκαιο, στην δικαιοσύνη και στην σωφροσύνη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο από ό,τι λέμε κι ό,τι κάνουμε, ανεξάρτητα πόσοι από τους συνέλληνες μας κατανοούν τι κάνουμε, ή είναι ακόμα στην σφαίρα του φανταστικού, στο δικό τους το μυαλό και στις δικές του προσλαμβάνουσες! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πράξουμε σύμφωνα με Αρχές και με Αξίες!
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε Αρχές και Αξίες. Για αυτό φτάσαμε να γίνει προ ημερών και η επίσημη Διακήρυξη για να μπουν τα πράγματα στις θέσεις τους και να αποσαφηνιστούν, εκτός από τον σκοπό, οι τρόποι με τους οποίους θα προχωρήσουμε στους σκοπούς μας.
13ος ΣΚΟΠΟΣ
Θα σας πω τον 13ο Σκοπό: «Να ζητηθεί η διεξαγωγή έρευνας προς κάθε κατεύθυνση από το 1974 και εντεύθεν για την αναζήτηση και καταλογισμό διοικητικών, αστικών  ή ποινικών ακόμη κι όσων έχουν παραγραφεί, ευθυνών για την χρεωκοπία της Ελλάδος, με παραδειγματική τιμωρία, όλων αυτών που θα κριθούν ένοχοι».
Σε αυτό το σημείο θα δούμε ότι οι εμπλεκόμενοι, είναι μεγαλοπολιτικές οικογένειες, τα μέλη των οποίων από την Γερμανική κατοχή και μετά, κουμαντάρουν την καθημερινή πολιτική σκηνή της Ελλάδος.
Αν πάμε στους Μητσοτάκηδες, θα δούμε ότι αυτή η ίδια η οικογένεια είναι και η συνέχεια του Βενιζέλου,  άρα μιλάμε και για προ 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε, γιατί θα δούμε οικογένειες σαν τους Καραμανλήδες που έχουν παίξει σημαντικό προδοτικό ρόλο εναντίον της Ελλάδος και θα δούμε τι έχει κάνει ο καθένας. Θα δούμε οικογένειες όπως τον Παπανδρέου κι όλα του τα παιδιά κι όχι  μόνο τον Γιωργάκη που είχαμε πρωθυπουργό. Ας δούμε τι έκανε ο οικονομικός καθηγητής ο Αντρίκος και πώς συνεπικουρεί ο άλλος αδερφός, ο Νίκος και ποιον ρόλο έχει παίξει όλη η οικογένεια, μαζί με την μητέρα της που όλοι αφήνουν στο απυρόβλητο, αλλά έχει παίξει καθοριστικό ρόλο ακόμα και μέχρι σήμερα, παρόλο της κατάστασης της.
Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν τα μέλη της οικογένειας Τσίπρα και θα δούμε τι έχει κάνει η Αρχιεπισκοπή! Τι έχει κάνει η Αρχιεπισκοπή της Ελλάδος, η Αρχιεπισκοπή στην Αφρική, πώς και γιατί δύο ελληνικές  εταιρείες που εμπλέκονται τα οικονομικά συμφέροντα της οικογένειας Τσίπρα, τα προγράμματα των Αρχιεπισκοπών για την Αφρική τα παίρνουν αυτές οι συγκεκριμένες εταιρείες, μέχρι και σήμερα, γιατί πολύ αριστερούλης μας έχει βγει ο Αλεξάκης, αλλά μόνο αυτό δεν είναι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι οι τσέπες του είναι ολόκληροι δεξιοί σάκοι! Ας προφασίζεται το αντίθετο. Μας δουλεύουν και καλύπτουν με υποτίθεται «δημοκρατικό «αριστερό μανδύα το προσωπικό τους όφελος και συμφέρον.
Ταυτόχρονα όμως, υπηρετούν ένα παγκόσμιο τραπεζικό καθεστώς το οποίο έχει μόνο σκοπό ύπαρξης να πάρει την κυριαρχία του πλανήτη και να σκοτώσει τον Ελληνισμό. Όσο και να φαίνονται ότι κάποια λόγια είναι πολύ μεγάλα, ή να βγάζουν μίσος ή θυμό, δυστυχώς είναι η σκληρή πραγματικότητα. Δεν είναι αν κάποιος θέλει να μας κάνει καλό, ή κατά λάθος δεν μας έκανε καλό ή μέχρι εκεί έφτασε το μυαλό του, είτε τάχα μου για το πολιτικό συμφέρον του κόμματος του, έκανε κακό εναντίον των Ελλήνων. Όλος ο συμφερτός αυτών των πολιτικών παιδιών από το 1830 και μετά –και μερικοί νωρίτερα που είχαν εισβάλλει στον ελληνικό χώρο από την εποχή του Καποδίστρια- ο σκοπός της ύπαρξης τους, άνδρωσης και δράσης τους ήταν μόνο εναντίον των Ελλήνων.
Αλλά ας μείνουμε στα τελευταία χρόνια και στους συγκεκριμένους γνωστούς πολιτικούς και με τον τρόπο που παρουσιάζονται.
Θα σας θυμίσω κάτι. Κάποια καλά παιδιά του ΚΚΕ στον εμφύλιο, είχαν εγγλέζες λαίδες για γυναίκες. Δεν γίνεται η εγγλέζα λαίδη να παραβιάσει το πρωτόκολλο και να πάρει Έλληνα κομμουνιστή στο βουνό για άντρα της. Αυτό να το δείτε πολύ σοβαρά, γιατί μπορεί να μην το έχετε ακούσει ξανά, ή να μην το έχετε αναλύσει.
Θυμηθείτε ότι ακόμα κι ο Φλωράκης είχε κάποιους τίτλους. Από πού τους βρήκε;  Θέλω να πω με αυτό ότι αυτοί που προβλήθηκαν ως λαϊκοί αγωνιστές ήταν στημένοι πράκτορες από τον Διεθνή Σιωνισμό από αναφέρονταν σε συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας. Όλοι αυτοί δούλεψαν εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
Θυμηθείτε ότι οι πρώτοι που υπογράφουν το Bretton Woods το 1944 είναι οι Ρώσοι κομμουνιστές, αλλά στην Ελλάδα υποτίθεται κάνουν την επανάσταση των «αριστερών κομμουνιστών» που είναι εναντίον του κεφαλαίου, αλλά οι ίδιοι οι ρώσοι κομμουνιστές έχουν υπογράψει την παράδοση κάθε ρωσικού πλούτου στην Federal Reserve. Όλα αυτά συνδέονται, αλλά πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας, για να καταλάβουμε τι έχει γίνει πραγματικά.
Πάμε στο σήμερα. Θα βγει στην εκπομπή ο Αρχιεπίσκοπος και θα είναι ευκαιρία να τον ρωτήσουμε κάποια πράγματα, αλλά θα βγει και ο Αρτέμης Σώρρας και είναι η ευκαιρία να του κάνουμε και σε αυτόν κάποιες ερωτήσεις, ειδικά για τα εξώδικα που στάλησαν στις 28-29 Μαρτίου σε όλα τα κυβερνητικά παιδιά, αλλά κυρίως στον Πρόεδρο Ομπάμα, στον Πρόεδρο Πούτιν και στην CIA.  
Θυμηθείτε ότι όλοι οι εγκάθετοι και τα πρακτόρια λένε ότι το FBI ψάχνει τον Σώρρα! Δεν γίνεται να μας κοροϊδεύουν οι πράκτορες και να μην μιλάμε και να το τρώμε! Δεν γίνεται να σε ψάχνει το FBI, γιατί είσαι παράνομος  και εσύ να ενημερώνεις επίσημα και εγγράφως τον Πρόεδρο της Αμερικής, τον Πρόεδρο της Ρωσίας και την CIA για τόσα σημαντικά και σοβαρά θέματα. Στο εξώδικο λέει για το ΑΩ και θέλω να τον ρωτήσουμε σχετικά. Η ενημέρωση του Αρτέμη Σώρρα είναι πολύ συγκεκριμένη και μιλάει για αρχηγό κράτους και όχι για κάποιον που έχει υπογράψει μαζί του και του έχει δώσει το δικαίωμα της εξουσίας του λαού για να φέρει τα χρήματα που ήδη είναι έτοιμα και εγκεκριμένα για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ταυτόχρονα έχει και τις υπογραφές των δύο δογμάτων, των δύο εκκλησιών. Αν θέλει λοιπόν κι ο ίδιος, να μας πει κάτι παραπάνω, καθώς και την θέση του μετά την ενημέρωση με τα εξώδικα, πώς βλέπει αυτός την δράση και των δύο επικεφαλείς των μεγάλων δυνάμεων για το συγκεκριμένο θέμα. Από την άλλη μεριά, αν έχει πάρει κάποια απάντηση από την CIA κατά πόσο θα συνδράμει, καθότι είναι η υπεύθυνη οικονομική υπηρεσία των καταπιστευμάτων για να έρθουν ασφαλώς τα χρήματα στους δήμους της Ελλάδος.
Ας συνεχίσω με τους Σκοπούς των Ελλήνων Συνελεύσεων, δηλαδή, των νομικών οντοτήτων μέσα στις οποίες πρέπει να μπούμε όλοι οι Έλληνες ως μέλη σε κάθε δήμο, για να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να αποφασίζουμε εμείς για εμάς κι όχι οι άλλοι.
14ο ΣΚΟΠΟΣ
«Να δηλωθεί η μη αναγνώριση και να καταγγελθεί και να απαιτηθεί η άμεση αποχώρηση από κάθε διεθνή σύμβαση που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απάνθρωπο ευρωπαϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών και προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Να ζητηθεί ο αυστηρός έλεγχος των συνοριακών εισόδων της χώρας μας».
Εδώ θα καταθέσω και την επιστολή του Δημάρχου της Κω, την Μεγάλη Πέμπτη πριν από 4 μέρες που πηγαίνει στις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους και στον ίδιον τον Πρωθυπουργό και ενημερώνει ο ίδιος ο δήμαρχος, χωρίς να ανήκει σε κάποιο ακροδεξιό κόμμα, ώστε να πουν ότι για αυτό τον λόγο τα λέει αυτά. Δηλώνει λοιπόν ο ίδιος, με την επιστολή του ότι το οργανωμένο σχέδιο μετάβασης λαθρέων μεταναστών, τάχα σε οικονομική δυσμενή θέση, στην Ελλάδα, είναι μεγάλο ψέμμα, μια κακή σκηνοθεσία και με πολύ κακούς ηθοποιούς. Λέει λοιπόν ο ίδιος ο Δήμαρχος, που έχει την απόλυτη εξουσία της δημοτικής αρχής του Δήμου της Κω και το έχει ελέγξει και το έχει διαπιστώσει  και το γνωρίζει μέσα από τις υπηρεσίες, πόσα χρήματα δίνει το ελληνικό κράτος στον κάθε λαθρομετανάστη που μπαίνει στην Ελλάδα, γνωρίζει πώς σιτίζονται και τα πάντα! Συνεχίζει και λέει: «Έχουν στα χέρια τους όλοι τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας, γνωρίζουν ακριβώς στο Gps του τηλεφώνου τους όλες τις υπηρεσίες του νησιού και της υπόλοιπης Ελλάδας». Αυτά τα καταγγέλει ο δήμαρχος και έχει σημασία. Αν μη τι άλλο λέει ότι οι οργανωμένες μυστικές υπηρεσίες που μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, τους δίνουν και τις συντεταγμένες που είναι η αστυνομία, η μητρόπολη, το δημαρχείο, μέχρι και πού θα παραγγείλουν φαγητά!
Υπάρχει πλήρη οργάνωση, ενώ εμείς νομίζουμε ότι είναι αδέσποτοι και ξεκίνησαν από το Μπαγκλαντές!
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΡΩΜΑΝΙΑΣ
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ: Καλησπέρα σε όλους τους Έλληνες! Ο αγώνας συνεχίζεται. Ήμασταν μαζί με τον Αρτέμη πριν από καμιά ώρα και ακούω ευχάριστα νέα!  
Λέγατε πριν για τους λαθρομετανάστες. Δυστυχώς παίζονται πολλά εκατομμύρια και πόσα χρήματα παίρνουν από το εξωτερικό και αυτό το θέμα δεν θα σταματατήσει ποτέ, που είναι ό,τι χειρότερο. Παίζονται πολλά συμφέροντα ….και το ίδιο το κράτος δεν κάνει κάτι ουσιαστικό για να γλυτώσουμε από αυτό το καρκίνωμα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους. Εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο και να έρθει όσο τον δυνατόν συντομότερα η ελευθερία του Γένους μας. Τα όπλα που χρησιμοποιούμε, εύχομαι να ευωδώσουν και να έχουμε μια καλύτερη Ελλάδα για εμάς και για τα παιδιά μας με την βοήθεια του Θεού!
Γ. ΤΑΡΑΣ: Αρχιεπίσκοπε, θέλω να σε ρωτήσω, πώς βλέπεις την αντίδραση όλων αυτών που τους έχουν κοινοποιηθεί τα εξώδικα και όπως γνωρίζουμε πέρα από τους δικούς μας πολιτικούς έχουν ενημερωθεί ο Ομπάμα, ο Πούτιν και η CIA. Θα ήθελα την θέση σου, πώς βλέπεις την αντίδραση τους.
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: Εγώ πιστεύω ότι όταν παρενοχλούνται είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα μελίσσι και ρίχνεις καπνό, για να φύγουν οι μέλισσες και να πάρεις το μέλι. Ακριβώς το ίδιο, όπως κάνει ο μελισσοκόμος στις μέλισσες, έτσι αντιδρούν και αυτοί, προς εμάς. Αυτή την στιγμή μας έχουν το μέλι της Ελλάδος και το εκμεταλλεύονται και όταν πηγαίνει ο μελισσοκόμος Έλλην να τους διώξει με τον καπνό του από το μελίσσι του, τρελαίνονται και δημιουργούν και τεράστιες εμπάθειες και χρησιμοποιούν διάφορα κόλπα.  Για αυτό τον λόγο, παιδιά μου αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι η υπομονή, γιατί οι καταστάσεις δεν είναι καθόλου εύκολες. Τώρα, ποιος άνθρωπος, πιστεύετε θέλει να χάσει το μέλι μέσα από τα χέρια του και ιδιαίτερα, από την στιγμή που δυστυχώς το κατέχει παράνομα; Η απάντηση μου είναι η παραβολή του μελισσοκόμου.
Ο αγώνας είναι καθημερινός για όλον τον κόσμο κι όχι μόνο για εμάς! Εμείς είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Η δύναμη μας είσαστε όλοι εσείς που αγωνίζεστε καθημερινώς μέσα από τις Ε.ΣΥ και την συνένωση σας.
Γιατί η Συνένωση Ελλήνων είναι τεράστια δύναμη, πρώτα σε εσάς και μετά σε εμάς, που μας δίνει δυνατά όπλα για να μπορούμε να συνεχίζουμε τον αγώνα μας και να χρησιμοποιούμε όποια εργαλεία έχουμε!
Είναι χαρά μου να επικοινωνώ μαζί σας και να μεταφέρετε τις ευχές μου σε όλους τους Συνέλληνες και συνελληνίδες και να ξέρετε ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Η νίκη θα είναι δική μας, με όποιο κόστος, όσο και να μας πάρει, εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να αγωνιζόμαστε, γιατί αυτός ο αγώνας είναι ιερός. Αυτός ο αγώνας θα μας δώσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και για την Ελλάδα μας. Ας μας αξιώσει ο Θεός να ζήσουμε αυτές τις στιγμές! Δύναμη φως!
«ΧΡΗΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ «ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ» ΚΙ ΟΧΙ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτός ο άνθρωπος είναι ο αρχηγός της Αρχιεπισκοπής της Ρωμανίας που στην πραγματικότητα είναι η Αρχιεπισκοπή της Κωνσταντινουπόλεως. Να θυμηθείτε κάτι που έχει μεγάλη σημασία κι ενώ μας το λένε, ακόμα και η εκκλησία της Ελλάδος, δεν του έχουμε δώσει σημασία. Γιατί έμμεσα, πλην σαφώς μας μεταφέρουν ένα διαχρονικό μήνυμα. Θυμηθείτε ότι όταν αναφέρονται οι ιερείς της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, μιλούν πάντα για την «βασιλεύουσα». Δεν την λένε «Βασίλισσα», αλλά «Βασιλεύουσα», δηλαδή ότι βασιλεύει αυτή την στιγμή κι όχι κάποτε στο Παρελθόν.
Χρήζει μεγάλης νομικής αναλύσεως, γιατί ενώ το προσπερνάμε και δεν του δίνουμε την απαραίτητη αξία στον λόγο που την ονομάζουν έτσι, κι όταν το αναλύσουμε κάποια στιγμή νομικά, θα καταλάβουμε πολύ καλά και τον οικουμενισμό των Ελλήνων, αλλά και πώς έχουν κλέψει κάποια προνόμια από τους Έλληνες που τα έχουν πάρει τα ιερατεία και δυστυχώς τα εκμεταλλεόονται οι αντίπαλοι των Ελλήνων μέχρι σήμερα.
Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να μας λένε για την «Βασιλεύουσα» που συνεχίζει και βασιλεύει αυτή την στιγμή. Θυμηθείτε ότι εκεί είναι και η έδρα του Βαρθολομαίου, ο οποίος μόνο έλληνας δεν είναι στην ψυχή και στο φρόνημα. Και ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός ο άνθρωπος που μας έδωσε το μήνυμα του πριν και είναι ξεκάθαρα με τον Ελληνισμό.  Αυτά τα λέω, για να αποκαταστούμε τον δίκαιο και την αλήθεια και να μπαίνουν τα πράγματα στην σειρά του. Ίσως να χρειαστεί να κάνουμε μια πιο μεγάλη εκπομπή με τον Αρχιεπίσκοπο, γιατί θα σας δώσει κι άλλες πολλές πληροφορίες.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…. Του 14ου ΣΚΟΠΟΥ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. !
Ας συνεχίσουμε τώρα με τους σκοπούς ίδρυσης των Ε. ΣΥ. Έλεγα πριν λοιπόν ότι δεν γίνεται να ξεκινούν αδέσποτοι από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και την Ινδία και τόσα άλλα μέρη της Ανατολής και να στοχοποιούν και να έρχονται στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει λογική ότι ψάχνουν να βρουν εργασία. Θυμηθείτε τι σούσουρο είχε γίνει για την Ελλάδα παγκοσμίως τα πέντε χρόνια της κρίσης και τι μας έχουν κάνει! Τρελοί είναι όλοι αυτοί και ξεκινούν να έρθουν στην Ελλάδα; Δεν ακούσαν τηλεόραση στο χωριό τους και στην πόλη τους ότι οι Έλληνες πεθαίνουν της πείνας, δεν έχουν να φάνε και έχουμε 2,5 εκατομμύρια ανέργους και συνεχίζουν να έρχονται κατά εκατοντάδες, χιλιάδες στην Ελλάδα, επειδή έτσι το θέλουν κάποιες υπηρεσίες που το οργανώνουν όλο αυτό;
Αν προσέξετε η συντριπτική πλειοψηφία μεταναστών είναι μουσουλμάνοι κι αυτό έχει τεράστια σημασία! Από την άλλη μεριά, το «Ελληνικό κράτος» να κάθεται απαθέστατα και να υποδέχεται απλά; Αυτό είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο στην διάλυση του εθνικού κορμού των Ελλήνων και του ίδιου του λαού, κατακλύζοντας την Ελλάδα με λαθρομετανάστες που όλοι είναι οργανωμένοι. Κι αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λέει ο Δήμαρχος της Κω επίσημα στον Πρωθυπουργό με την επιστολή του, την οποία και δημοσίευσα. Αυτό λοιπόν πρέπει να το πιάσουμε εμείς ως Έλληνες. Αυτό που ξεκινάμε να κάνουμε είναι να πάρουμε στα χέρια μας την ίδια μας την πατρίδα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ξεκινήσαμε να το κάνουμε λοιπόν, οργανώνοντας Νομικά Πρόσωπα, Μη Κερδοσκοπικές, Κοινωφελείς Εταιρείες σε κάθε Δήμο που ενώνονται μεταξύ τους και όλοι οι Έλληνες να είμαστε μέλη σε αυτές και να προχωρήσουμε, αποφασίζοντας εμείς πώς θα δράσουμε και πώς θα πράξουμε για να πάρουμε την πατρίδα μας. Έχουμε και τις οικονομικές δυνατότητες, αλλά θέλω να πιστεύω και τις δυνατότητες της νόησης, και ως Έλληνες, της ευφυίας, που μας διακρίνει και διακατέχει, ανεξάρτητα, αν κάποιοι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα να συμμετέχουν σε αυτή την πορεία.
Αυτή η πορεία στηρίζεται σε κάποιες Αρχές και σε κάποιες Αξίες. Μέσα από αυτές τις Αξίες και με συγκεκριμένες Αρχές θα προχωρήσουμε στην επίτευξη των σκοπών που αναγράφονται και στα καταστατικά μας για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω στα χέρια μας και να την απελευθερώσουμε, υποκαθιστώντας τον Ελληνισμό και κάθε Έλληνα.
Σε αυτό το σημείο θα ζητήσω την βοήθεια της Φωτεινής, της συνηγόρου που έχω δίπλα μου για να μας δώσει και εκείνη την δική της θέση και να μας πει κάποια πράγματα και για τις Ελληνικές Αξίες και Αρχές, αλλά και σχετικά με τους σκοπούς του καταστατικού, κάποιες συμπληρωματικές παρατηρήσεις που θέλει να προσθέσει.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 12Ο ΚΑΙ 13Ο ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ
-Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Καλησπέρα και από εμένα! Θα ήθελα να αναφερθώ στον 12ο και στον 13ο Σκοπό που αναφέρονται για το Πόθεν έσχες και γενικά για την επανίδρυση της Δικαιοσύνης.
Πρόκειται για μια πάγια απαίτηση του ελληνικού λαού ο έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των βουλευτών, των υπουργών και των πρωθυπουργών και γενικά όλων όσων κατείχαν και άσκησαν δημόσια διοίκηση, είτε ως γραμματείς, διοικητές κτλ. από αυτό το άρθρο προκύπτει ότι δεν απαιτείται η ολοκλήρωση της διαδικασίας του δικαστικού ελέγχου, διότι μπορεί να είναι χρονοβόρα. Μπορεί όμως με την διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων να γίνει αίτηση για την συνολική κατάσχεση της περιουσίας, αν υπάρχουν υπόνοιες για μεταβιβάσεις της περιουσίας τους. Πρόκειται για μια διαδικασία δηλαδή, που η δικαστική διερεύνηση θα ξεκινήσει από το 1974 και μετά. Αυτό κατά βάση το ζητάει όλος ο ελληνικός λαός και είναι ένα πάγιο αίτημα όλων των Ελλήνων πολιτών. Το αξιοσήμειωτο είναι όμως ότι ουδέποτε έγινε, παρά μόνο περιστασιακά, όπως έγινε με τον Τσοχατζόπουλο ή με τον δήμαρχο τον Παπαγεωργόπουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αυτό όμως που τώρα θα ζητήσουμε είναι η ποινική και αστική ευθύνη όλων αυτών που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και αναφέρεται αναλυτικά στο άρθρο 12 και 13.
ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ – Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗΣ
Επίσης θα ήθελα να σας διαβάσω λίγο τις Αξίες που θα αφορούν την πολιτική μας δράση.
Πρώτα είναι η ΛΟΓΙΚΗ. Η Λογική είναι το μέσο το οποίο οδηγεί στην Νόηση η οποία αποδέχεται τον ορθό και υπαρκτό, αποκλειστικά μόνο μέσω της αποδεικτικής διεργασίας.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Η Ελευθερία είναι η Αξία η οποία θέτει τον Άνθρωπο σε απεριόριστη και διαρκή δυνατότητα δυναμικής και πρωτίστως βουληματικής πορείας προς την αναζήτηση και εφαρμογή από μέρους των Αρχών με την μεγαλύτερη κατά τον δυνατόν νομοτελειακή προσέγγιση.
Η ΑΡΕΤΗ είναι η γνωσιακή υπεροχή η οποία αποτυπώνεται σε όλες τις εκδηλώσεις και αποφάσεις χωρίς το ίδιον όφελος ή η έπαρση να είναι το κίνητρο.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι το μέσο για την απόδοση διανεμητικά και διαρθωτικά ή και με αμοιβαιότητα του δικαίου.
Η ΙΣΟΤΗΤΑ είναι η επακριβώς παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους πολίτες χωρίς καμία διάκριση. Η αξιοποίηση των ευκαιριών εξαρτάται από τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.
Η ΑΦΘΟΝΙΑ είναι η επάρκεια παροχής υλικών και πνευματικών αγαθών και καθώς ευκαιριών προς όλους τους πολίτες, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αποφυγή φθόνου.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι έξοδος από την οντολογική λήθη και η ταύτιση της νοητικής λειτουργίας με το υπαρκτό.
Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ είναι ο,τιδήποτε διαπερνώντας μέσα από τις αισθήσεις μας, καλύπτει την ευαισθησία που έχουμε έμφυτη μέσα μας.
Η ΑΡΜΟΝΙΑ είναι η σύγκλιση, η αρμογή, η σύνθεση διαφορετικών, ή αντιθέτων σε ένα σύνολο με ευρυθμία, ορθή αναλογία και τέλεια συναρμογή.
Η ΑΝΔΡΕΙΑ εστί έξις ψυχής, ακίνητος υπό φόβου επιστήμη, των κατά πόλεμον πραγμάτων, θάρσος πολεμικόν, εγκράτεια ψυχής προς τα φοβερά και δεινά, τόλμη υπηρετική φρονήσεως, ευθαρσία επι θανάτου προσδοκίας, έξις διαφυλακτικήν, λογισμών ορθών εν κινδύνοις.
Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ είναι η πορεία και το τελικός προορισμός της πορείας του ανθρώπου όταν ταυτίζεται με τον Λόγο δηλαδή τον σκοπό της Ύπαρξης του.
ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ  είναι η αυτογνωσία μας για το ποιοι είμαστε, από πού προερχόμαστε, σε ποιο σχέδιο εντασσόμαστε και ποιον προορισμό έχουμε!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστούμε! Αυτά ακριβώς που μας είπες έχουν τεράστια σημασία, γιατί αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσει σε όλους τους συνέλληνες μας και να καταλάβουν ακριβώς τι είναι αυτό που κάνουμε και σε ποια βάση το κάνουμε, γιατί εκτός από τις Αξίες έχουμε και τις διαχρονικά Αξιακές Αρχές που πηγάζουν μέσα από τις αξίες.
ΟΙ ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ –ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Οι ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ είναι:
Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ως προς την τέχνη να φτάνεις την αλήθεια και να καταλήγεις σε λογικά συμπεράσματα.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε μια ελεύθερη κοινωνία διασφαλίζεται η δικαιοσύνη  και η αξιοκρατία και οι πολίτες αγωνίζονται ανεμπόδιστα για την ανανεώση νόμων και θεσμών.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η άσκηση πολιτικής ή πολιτειακής δράσης που είναι υποχρέωση όλων των πολιτών, η συμμετοχή του εκλέγειν και του εκλέγεσαι, η συμμετοχή στα κοινά και η άσκηση ελέγχου εξουσίας.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας το αναλύσουμε λίγο παραπάνω αυτό, γιατί πολύς κόσμος νομίζει ότι πολιτική ελευθερία είναι να πηγαίνεις να ψηφίζεις κάθε 4 χρόνια, δυστυχώς αυτούς που σου έχουν βάλει σε ένα ψηφοδέλτιο, διορισμένους από κάποιο κόμμα και εκεί είναι όλη σου η πολιτική ελευθερία! Δηλαδή, το να επιλέξεις και να δώσεις για τέσσερα χρόνια εν λευκώ την διαχείριση της ίδιας σου της ζωής σε αυτόν τον διορισμένο που υποτίθεται εσύ ψήφισες!
Φ,ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παρακολουθείς από την τηλεόραση τι γίνεται και να μην μπορείς να επέμβεις.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να κάνει ό,τι θέλει και όποιον νόμο θέλει εναντίον σου, να σε φορολογεί και να πουλάει την ίδια σου την πατρίδα, την περιουσία, να μην δίνει μέλλον στα παιδιά σου και στην ίδια σου την ζωή και εσύ να μην μπορείς να αντιδράσεις.
Άρα, η πολιτική ελευθερία δεν είναι ένας ραγιαδισμός που σου δίνει απλώς το δικαίωμα κάθε τέσσερα χρόνια να εκφράσεις την γνώμη σου, γιατί και η μεγαλύτερη απάτη πάνω σε αυτό είναι ότι «εσύ ψηφίζεις, εγώ μετράω τους ψήφους και τους ανακοινώνω. Γιατί ό,τι και να ψηφίσεις εσύ, εγώ που ανακοινώνω τους ψήφους, λέω ότι θέλω».
Πάμε να δούμε τώρα την πολιτική ελευθερία για να καταλάβουμε καλύτερα ποια είναι ως Αξιακή Αρχή:
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Πολιτική ελευθερία είναι η άσκηση της πολιτικής ή πολιτειακής δράσης που είναι υποχρέωση όλων των πολιτών, η συμμετοχή του εκλέγειν και του εκλέγεσαι, η συμμετοχή στα κοινά και η άσκηση ελέγχου εξουσίας.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα μιλάμε και για έλεγχο της εξουσίας που σημαίνει ότι δεν του παραχωρείς το δικαίωμα εν λευκώ για να κάνει ό,τι θέλει, αλλά μιλάμε για ανθρώπους που θα είναι ανακλητοί πάντα, υποχρεωτικά και έτσι πρέπει να υπάρχει συμμετοχή στα κοινά του κάθε συνέλληνα μας κι όχι «επειδή σε ψήφισα κάνε και σε μένα μια χάρη, ή διόρισε μου το παιδί», ή «δώσε μου μια επιδότηση», ή «να βγάλω ένα δάνειο». Γιατί εκεί έχουμε καταντήσει να γινόμαστε δούλοι του προσωπιικού μας συμφέροντος, επειδή όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Γιατί αυτό το πολιτικό σύστημα, έτσι όπως δομήθηκε και νομοθετήθηκε στην Ελλάδα είναι μόνο δουλοπρέπεια. Δεν μπορείς να λάβεις μέρος σε μια απόφαση που σε αφορά.
Αυτό λοιπόν καλούμαστε να το αλλάξουμε σήμερα και αυτό θα γίνει μέσα από την οργανωμένη νομική δόμηση της εκπροσώπησης μας για να αποφασίζουμε εμείς για την ίδια μας την ζωή. Ας πάμε τώρα στην Ατομική Ελευθερία για να δούμε πόσο σημαντικό είναι και τι σημαίνει σε συνάρτηση και με την Πολιτική, αλλά και την Κοινωνική ελευθερία.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι η εκδήλωση της ελεύθερης βούλησης των ατόμων της πολιτείας, μέσα όμως στα πλαίσια της κοινωνικής ελευθερίας η οποία προηγείται σε κάθε περίπτωση.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς, γιατί δεν μπορούμε για το δικό μας ιδιοτελές, προσωπικό μας κομμάτι να παραβλέψουμε το κοινωνικό σύνολο. Και επίσης δεν σημαίνει ότι μπορούμε να επικαλεστούμε την δική μας ατομική ελευθερία και να κάνουμε ό,τι θέλουμε εις βάρος των συνανθρώπων που ζούμε μαζί, που ουσιαστικά ο καθένας μας είναι ένα κύτταρο του οργανισμού που λέγεται κοινωνία. Αν ένα κύτταρο δουλέψει ιδιοτελώς και θελήσει περισσότερο ζωτικό χώρο για τον εαυτό του, θα σκοτώσει τα διπλανά του υγιή κύτταρα. Είναι αυτό που λέμε «νεοπλασία» στην ιατρική, ο καρκίνος. Τι είναι ο καρκίνος; Ένα κύτταρο που τρελαίνεται και μεγαλώνει και μεγαλώνει, σκοτώνοντας τα διπλανά του κύτταρα για να καταλάβει τον χώρο τους. Μήπως και εμείς ως άνθρωποι μέσα στην κοινωνία δεν πράττουμε έτσι με την ευκαιρία που μας δίνετε και αυτό δεν κάνουμε κάθε μέρα; Έχουμε χάσει τις Αξίες μας και τις Αρχές μας, όπως κάθε αίσθηση Δικαίου. Δεν υπάρχει Φρόνηση και Σωφροσύνη. Θεωρούμε ότι μεγαλώνοντας εμείς ιδιοτελώς, μεγαλώνοντας δηλαδή για παράδειγμα την περιουσία μας ή τα κοινωνικά μας αξιώματα ή το να ελέγχουμε περισσότερους ανθρώπους κάτω από εμάς και να  μην τους δίνουμε το δικαίωμα να συμμετέχουν και να συναποφασίζουν αυτοί για την ίδια τους την ζωή, πιστεύουμε ότι όλα θα είναι πάντα έτσι και εμείς θα περνάμε μια χαρά και δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι.
«ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ….»
Αυτό κάναμε τόσα χρόνια και αυτό τώρα πάμε να το αλλάξουμε. Μιλάμε για ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και όχι απλά να παρουσιάσουμε κάτι που είναι μια απλή πολιτική ή κομματική κίνηση. Έχει να κάνει στην κυριολεξία με την αλλαγή του τρόπου σκέψης και συνειδητότητας για να δημιουργήσουμε υγιή κύτταρα του ίδιου του οργανισμού.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Είναι η νοοτροπία που δομήθηκε, γιατί έτσι υποτίθεται λειτουργεί η «δημοκρατική κοινωνία». Είναι μια βαριά πεποίθηση που έχουμε μέχρι τώρα για το πώς λειτουργεί η δημοκρατία και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι κατάλοιπο από μια εξουσία που  δημιουργήθηκε εις βάρος μας από πολύ παλιά μέσω των ιερατείων. Πρώτα ξεκίνησε σαν θρησκευτική εξουσία, η οποία αν θυμόμαστε παλιότερα, έπαιρνε στην κυριολεξία απόφαση για την ίδια μας την ζωή.
Να θυμηθούμε τα χρόνια της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που μόνο και να τολμούσες να πεις ότι ήσουν Έλληνας σε σκοτώναν εν ψυχρώ χωρίς δίκη; Και ποιος το αποφάσιζε αυτό; το αποφάσιζε το ιερατείο και στην συνέχεια, μέσα στην επανάσταση που έγινε για να ιδρυθεί το ελληνικό κράτος, πέρασε στην πολιτική εξουσία, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από μια προέκταση των ιερατείων, με τους δογματισμούς της, τους διαχωρισμούς της, με τα μασονάκια της, με τους ιλλουμινάτι και με ένα σωρό άλλα πράγματα, που μας κάθισαν στο σβέρκο, ως πολιτική εξουσία.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Και το φοβερό είναι ότι έχεις και την πεποίθηση ότι τους έχεις εκλέξει εσύ! αυτό είναι το χειρότερο! Σου δίνεται η ψευδαίσθηση ότι εσύ τους εκλέγεις και αλλάζουν οι πολιτικοί και τα πρόσωπα, αλλά το σενάριο είναι πάντα το ίδιο.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μήπως πρέπει να δούμε ότι τελικά δεν αλλάζουν οι ηθοποιοί; Οι ηθοποιοί αυτοί ανανεώνονται από τα παράγωγά τους. Εσείς είσαστε από την Πτολεμαΐδα. Έχω στην διάθεση σας τα στοιχεία για να δείτε ποιος παίρνει επί γερμανικής κατοχής την πρώτη άδεια για να κάνει εργοστάσιο στην περιοχή. Αυτός λέγεται Παπακωνσταντίνου. Για να πάρεις την άδεια αυτή επί γερμανικής κατοχής, πρέπει να είσαι πράκτορας τους για να στην δώσουν, αλλιώς δεν γίνεται!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν πολύ καλή η παρέμβαση του Αρτέμη και έδωσε και κάποιες πληροφορίες παραπάνω για κάποια συστήματα που αντιδρούν σε αυτό το μεγάλο καλό που έρχεται για την Ελλάδα και για τους Έλληνες, γιατί πονάει παγκόσμια. Αυτό μας είπε, αν καταλάβαμε καλά, και πώς προσπαθούν να γλυτώσουν την μήνυση και από την άλλη μεριά, κάνουν προτάσεις για να παζαρεύουν.
Πάνω σε αυτά που είπες ο Αρτέμης Σώρρας, είναι η στιγμή που πρέπει να αναφέρουμε και να αναλύσουμε περί Ισονομίας, αυτή την τεράστια Αξιακή Αρχή. Εδώ θα συνεχίσει η Φωτεινή.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ..
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι αφενός η ισότητα των πολιτών απέναντι του νόμου και η εφαρμογή του νόμου αδιακρίτως από όλους τους πολίτες κι αφετέρου, η λειτουργία χωρίς την ελάχιστη αλληλοεξάρτηση νομοθέτη και εκτελεστικής εξουσίας.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε αυτό το σημείο πρέπει να μείνουμε για να το αναλύσουμε, γιατί πρέπει να καταλάβουμε και πώς δουλεύουν τα καταστατικά μας. Είναι τεράστια η σημασία αυτής της φράσης: «…χωρίς την ελάχιστη αλληλοεξάρτηση νομοθέτη και εκτελεστικής εξουσίας.».
Εμείς, ως τοπικές Ε.ΣΥ του κάθε Δήμου, καλούμαστε ως νομικές οντότητες που συμμετέχουμε όλοι να είμαστε οι νομοθέτες και να εκφράσουμε, να αποφασίσουμε και να ψηφίσουμε, αυτό που εμείς θέλουμε για νόμο με βάση τις Αξίες και τις Αρχές μας, που σημαίνει ότι είναι για το κοινό καλό και όφελος όλων των Ελλήνων! Αυτή την απόφαση μας θα την ισχυροποιήσουμε μέσα από την εκπροσώπηση του κάθε Δήμου με 2 και 1 αναπληρωματικό εκπρόσωπο σε μια κεντρική συνέλευση Ελλήνων, -με τον ίδιο τρόπο θα πάμε και σε Εθνοσυνέλευση- και θα την κάνουμε νόμο όλων. Αφού λοιπόν εμείς έχουμε αποφασίσει τι θέλουμε να κάνουμε, ποιος είναι ο νόμος και τον ορίσουμε, αφού πανελλαδικά και οι Έλληνες εκτός Ελλάδος πάρουμε την  οριστική απόφαση να κάνουμε Νόμο την θέληση μας, βάσει των Αρχών και των Αξιών, στην συνέχεια, θα εκλέξουμε την Εκτελεστική εξουσία, δηλαδή αυτούς που θα εκτελέσουν αυτό που εμείς αποφασίσαμε.
Προσέξτε πόση τεράστια σημασία έχει αυτό και πόσο διαφορετικό είναι από αυτό που βιώνουμε σήμερα ως πολιτικό σύστημα. Εμείς αποφασίζουμε τι θέλουμε. Εμείς φτιάχνουμε τον νόμο, όπως τον θέλουμε, όλοι μαζί και αφού τον φτιάξουμε πάνω στις Ελληνικές Αξίες και Αρχές, όλοι μαζί εκπροσωπούμενοι πάμε στην Εθνική Γενική Συνέλευση όλης της Ελλάδος και του Ελληνισμού, το επικυρώνουμε και στην συνέχεια αποφασίζουμε και εκλέγουμε τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την εκτελεστική εξουσία που θα τα εφαρμόσουν, τα οποία θα είναι όλα ανακλητά. Δηλαδή, ούτε θα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν αυτοί, ούτε αυτοί θα αποφασίζουν, αλλά θα εκτελούν αυτό που εμείς έχουμε πάρει απόφαση κι έχουμε κάνει νόμο και στην περίπτωση που δεν πράξουν το καθήκον για το οποίο τους βάλαμε στην θέση της εκτελεστικής εξουσίας, θα έχουν άμεση ανάκληση.
Άρα, αυτοί δεν θα μπορούν να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς να μας ρωτήσουν όπως γίνεται τώρα, να ψηφίζουν και να αποφασίζουν εναντίον μας και εμείς να μην μπορούμε ούτε να αντιδράσουμε, ούτε να τους ελέγξουμε, ούτε να τους ζητήσουμε λογοδοσία.
Αυτό που γίνεται σήμερα δηλαδή και αποφασίζει ένας διοικητής μιας ιδιωτικής τράπεζας που την λένε Τράπεζα της Ελλάδος, με τι συχνότητα και πόσους έλληνες θα σκοτώσει και η λεγόμενη πολιτική εξουσία να μην μπορεί να κάνει τίποτα και να μην αντιδρά και να είναι εκεί και εμείς να μην μπορούμε να την ελέγξουμε, ούτε να της ζητήσουμε τον λόγο, γιατί δεν το κάνει. Έχουμε φτάσει να μας προδίδει συνειδητά και εμείς να κάνουμε μηνύσεις για εσχάτη προδοσία, να μην υπάρχει δικαιοσύνη που να υλοποιήσει αυτό που ζητάει ο λαός. Το να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο λαός δέχεται την έσχατη προδοσία από το ίδιο το πολιτικό σύστημα που το έχει εκλέξει για να τον διοικεί και για να αποφασίζει για αυτόν και η δικαστική εξουσία δεν πράττει το αυτονόητο, αυτό για το οποίο θεσπίστηκε να είναι εκεί από την πολιτεία των Ελλήνων. Μήπως τελικά δεν είμαστε η πολιτεία των Ελλήνων τόσα χρόνια και πρέπει να γίνουν τόσο σοβαρά και συνταρακτικά πράγματα, μπας και ξυπνήσουμε και το καταλάβουμε;
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Ακριβώς και η μήνυση για εσχάτη προδοσία που έχει γίνει, πάει με τόσο αργούς ρυθμούς, που στην ουσία είναι αρνησιδικία, δηλαδή αρνούνται να αποδόσουν Δικαιοσύνη τα άτομα στα οποία έχει γίνει η μήνυση για εσχάτη προδοσία.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέμα είναι πώς μπορεί να πιέσει ο λαός. Μέσα στο υπάρχον καθεστώς είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει ο λαός να πιέσει πραγματικά στο να κάνουν οι δικαστές αυτό που πρέπει.
Εγώ απορώ πραγματικά με όλους αυτούς τους εισαγγελείς. Έχουμε 63 εισαγγελείς πρωτοδικείων, έχουμε 2-3 αντιεισαγγελείς σε κάθε πρωτοδικείο, δηλαδή, μιλάμε γύρω στα 230-240 άτομα. Επίσης, έχουμε 5-6 εισαγγελείς για το κάθε εφετείο που υπάρχει κι αν πάμε και στον Άρειο Πάγο που είναι ενήμερος και για τα τελευταία εξώδικα που έχει στις 28 και 29 Μαρτίου και αυτό έχει μεγάλη σημασία, τι κάνουν όλοι αυτοί λοιπόν για αυτό που λέγεται «αυταπάγγελτο», βάσει νόμου;
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Εμείς με το εξώδικο που έχουμε κάνει για την πολιτική ανυπακοή, ο εισαγγελέας του πρωτοδικείου Κοζάνης, διέταξε την προκαταρκτική εξέταση και διαβίβασε την δικογραφία στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε απάντηση να δούμε τι έχει κάνει ο εισαγγελέας πρωτοδικών της Αθήνας, αν έχει πάρει κατάθεση από τον Υπουργό των Οικονομικών, και το ερώτημα, για κάποιους που δεν ξέρουν περι πολιτικής ανυπακοής, αν υφίσταται η ύπαρξη της κατάθεσης των 600 δις και εμείς σε αυτό το εξώδικο αρνούμαστε να πληρώσουμε τους φόρους μας και τους καλούμε να τους πάρουν από το καταπίστευμα των 600 δις. Βέβαια, θέτουμε και το ερώτημα για την ύπαρξη των  καταπιστευμάτων γενικότερα και έχουμε και συνημμένο τον ισολογισμό του 2007, γιατί το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν πήρε επίσημα θέση μέχρι σήμερα και επειδή δεν απαντά ούτε σε εμάς που έχουμε κάνει το εξώδικο και έχουμε θέσει περιθώριο 60 ημερών, δεν απαντά ούτε στον Αρτέμη Σώρρα, ας δούμε λοιπόν αν απαντήσει στον εισαγγελέα του πρωτοδικείου των Αθηνών. Θα αρνηθεί και σε αυτόν να απαντήσει αν υπάρχει η κατάθεση των 600 δις και τα καταπιστεύματα; Αλλά, επειδή αυτό το εξώδικο έχει γίνει και σε άλλα πρωτοδικεία και αυτά με την σειρά τους έχουν μεταβιβάσει την υπόθεση στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθήνων, θέλουμε να δούμε ποια θα είναι η απάντηση. Θέλω να ενημερώσω ότι υπάρχει  μια απάντηση από τον Συνήγορο του Πολίτη πάνω στο θέμα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα συνεχίσουμε μετά για αυτό, γιατί τώρα έχει σημασία να πούμε ότι έχει μεταβιβαστεί η δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικείου Αθηνών κι από άλλους εισαγγελείς Πρωτοδικείων από άλλα μέρη της Ελλάδας και η οποία πρέπει να προχωρήσει βάσει του εξωδίκου της πολιτικής ανυπακοής. Αν λάβουμε όμως υπόψη μας και το στοιχείο που έχουμε αποδεδειγμένα από την 67650/13 απόφαση του δικαστηρίου που δικάζει τον Σώρρα ότι δεν έχει καταθέσει τα χρήματα και ότι λέει ψέμματα, αλλά αποδεικνύεται στο δικαστήριο ότι τα χρήματα έχουν κατατεθεί.
Όσοι άνθρωποι ήμασταν μπροστά, γνωρίζουμε ακριβώς και τι στοιχεία παρουσιάστηκαν. Γιατί πάνω από όλα, παρουσιάστηκαν τα επίσημα χαρτιά από την Αμερική και από τον Καναδά. Μέσα σε αυτά τα χαρτιά, ήταν κι ένα επίσημο έγγραφο από την τράπεζα Bank di Montreal που είναι κατατεθειμμένος ο λογαριασμός που είναι ανέκκλητο confirmation προς την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι όντως υπάρχουν τα χρήματα, τα έχει αυτή με μορφή αμερικανικών ομολόγων και αυτή ενημερώνει την Ελληνική Δικαιοσύνη και ότι ο λογαριασμός είναι των Ελλήνων, γιατί θα μπορούσε να ήταν σε μια εταιρεία, ή σε κάποιο όνομα. Επιβεβαιώνει λοιπόν ποιανού είναι τα χρήματα, τον έλεγχο που έχει γίνει και την πιστοποίηση, την οποία επιβεβαιώνει η  ίδια η τράπεζα με τον θεσμό της, γιατί ο κεντρικός τραπεζίτης είναι ο διοικητής του οικονομικού ηλεκτρονικού εγκλήματος του κράτους του Καναδά. Στην συνέχεια, ενημερώνει στο confirmation για την μορφή των χρημάτων, η οποία είναι τα ομόλογα και την ενημέρωση που έχει γίνει επίσημα και θεσμικά και με βάσει πρωτοκόλλου στην Ελληνική Δημοκρατία. Η τράπεζα δεν έχει στείλει απλά ένα φαξ, αλλά έχει κάνει την ενημέρωση μέσω της διπλωματικής οδού, μέσω προξενείων.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Τα confirmations τα έχει και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και εμείς τα έχουμε προσκομίσει τώρα και στους εισαγγελείς, ότι έχει γίνει αυτό το δικαστήριο .
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχει γίνει δηλαδή ο έλεγχος από την ελληνική δικαιοσύνη και δεν αθωώνουν απλά τον Σώρρα. Πιστοποιεί το ίδιο το δικαστήριο ότι υπάρχει ο λογαριασμός, ότι τα ομόλογα είναι γνήσια και έχουν ελεγχθεί, ότι είναι εγγυημένα και είναι υποχρέωση του αμερικανικού δημοσίου και πρέπει να τα πληρώσει το αμερικανικό ταμείο, δηλαδή η Federal. Αυτά τα λέει το δικαστήριο στις 19 σελίδες απόφασης του, στην οποία ο ίδιος ο δικαστής ζητάει την μεταβίβαση των αποδεικτικών στοιχείων και της δικογραφίας στην Εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ
Τώρα έρχεται και από τα περιφερειακά πρωτοδικεία το ίδιο αίτημα πάλι στον εισαγγελέα του πρωτοδικείου Αθηνών. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ερευνούμε, ποιος είναι ο εισαγγελέας που παρέλαβε και χρεώθηκε και να κάνουμε και εμείς το αυταπάγγελτο ως πολίτες και να αρχίσουμε με αυτόν τον αγαπητό εισαγγελέα. Ποια είναι η διαδικασία που είπες πριν για την συντηρητική κατάσχεση και τα ασφαλιστικά μέτρα….πες μας πώς ξεκινάμε όταν διεκδικούμε κάτι από έναν δημόσιο άντρα…
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Αυτό δεν είναι για τους εισαγγελείς…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν πειράζει, ας δούμε με τους υπόλοιπους πώς λειτουργεί και μετά θα δούμε αν γίνεται και με τους εισαγγελείς.
Φ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Αν ο εισαγγελέας την βάλει στο αρχείο και κρίνει ότι δεν υπάρχουν ή η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών είναι αρνητική και την βάλει στο αρχείο, εμείς μπορούμε να προσφύγουμε και να πάμε την υπόθεση στον εισαγγελέα Εφετών. Είναι μια μορφή έφεσης, γιατί αυτό δεν θεωρείται έφεση. Ζητάμε να επανεξετάσει ως προϊστάμενος του.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Εισαγγελέας των Πρωτοδικών όμως που βλέπει το έγκλημα κι έχει όλα τα στοιχεία μπροστά του, δεν έχει ευθύνη; Γιατί ο εισαγγελέας δεν λειτουργεί ως δικαστής, αλλά υπέρ των Ελλήνων και της πολιτείας των Ελλήνων. Έχει σημασία πώς λειτουργεί ο θεσμός Εισαγγελέας.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Εγώ θα πω και κάτι άλλο. Δεν ξέρουμε και ποια θα είναι η απάντηση και από το Υπουργείο Οικονομικών. Ενδεχομένως, να έχει μια απάντηση διφορούμενη, όπως συνήθως, ή να μην απαντάει καθόλου, ή να μην απαντήσει ο ίδιος, αλλά να πάει ο προϊστάμενος του γραφείου πρωτοκόλλου, που δεν θα είναι ενημερωμένος για την όλη υπόθεση, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν παίρνει ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών την πολιτική και ποινική ευθύνη. Για εμάς κι αυτό είναι σημαντικό! Δηλαδή, να πάρει ευθύνη, αυτός που απαντά και να μην πάει κάποιος υπάλληλος που δεν έχει την γνώση.
ΠΕΡΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να βοηθήσω λίγο σε αυτό που λέμε. Στις 3 Νοεμβρίου του 2012 έχει ήδη απαντήσει ο ίδιος ο Υπουργός και ξέρω πολύ καλά ότι αυτά τα στοιχεία έχουν επισυναπτεί, άρα ο εισαγγελέας ξέρει ότι ο Υπουργός έχει ήδη απαντήσει και δεν λέει ότι αυτό είναι ψέμμα ή απατεωνιά. Δεν λέει ότι δεν υπάρχουν. Ο Υπουργός απαντάει στον Αρτέμη τον Σώρρα και ποιον τρόπο: Δίνει εντολή στο Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Εδώ θα ήθελα να το αναλύσω λίγο μετά. Δίνει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους να προχωρήσουν στον έλεγχο των όρων του λογαριασμού. Έχει σημασία. Όχι, αν υπάρχουν ή αν δεν υπάρχουν τα ομόλογα, το ξέρει και το βλέπει ήδη από την διπλωματική οδό.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Εμείς όμως ως Έλληνες πολίτες πρέπει να πάρουμε απάντηση.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να πω ότι έχει ενημερωθεί τι κάνει ο Υπουργός Οικονομικών. Αυτή την εντολή που δίνει ο Υπουργός Οικονομικών στους τρεις θεσμούς, την κοινοποιεί ως απάντηση στον Αρτέμη τον Σώρρα αφού έχει παραλάβει το 4ο εξώδικο όμως. Γιατί αυτό δεν γίνεται με την πρώτη ενημέρωση, ούτε με την δεύτερη, ούτε με την τρίτη…δεν γίνεται ούτε με την πρώτη εξώδικη ενημέρωση του Σώρρα, ούτε με την δεύτερη, ούτε με την Τρίτη, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. Άρα, ο Υπουργός έχει πάρει 7 ενημερώσεις μέχρι εκείνη την στιγμή και απαντά στην 7η, γιατί ο Υπουργός προσπαθεί να πετάξει από πάνω του το θέμα και επειδή έχει στριμωχθεί και δεν μπορεί να το πετάξει, αναγκάζεται και δίνει εντολή στους τρεις υφιστάμενους του θεσμούς…
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Και το φοβερό είναι ότι ενώ στις 4-10-2012 έχει απαντήσει ότι ουδεμία πρόταση χρηματοδότησης δεν έχει γίνει προς την Ελληνική Δημοκρατία…»
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Που έχει όμως ενημερωθεί μέσω του προξενείου του Τορόντο και μέσω του προξενείου της Ν. Υόρκης, έχει λάβει διπλωματική επίσημη ενημέρωση, βάσει πρωτοκόλλου στο Ελληνικό δημόσιο και στο Υπουργείο Οικονομικών.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Αναγκάζεται λόγω της πίεσης, μετά από τρία εξώδικα και μια επιστολή, 4 οχλήσεις, παραδέχεται μετά ότι υπάρχει. Έχουμε δύο λοιπόν ανακοινώσεις από το Υπουργείο Οικονομικών, μια 4-10-2012 που λέει ότι ουδέποτε έχει γίνει πρόταση χρηματοδότησης και μια 3-11-2012 που λέει: «ναι, κύριε Σώρρα διαβιβάζω σε αυτές τις τρεις υπηρεσίες -που προαναφέραμε- το αίτημα σας για τις ανάλογες ενέργειες». δηλαδή, βλέπουμε ήδη μέσα σε τρεις μήνες έχει ανασκευάσει το Υπουργείο Οικονομικών την άποψη του περί της κατάθεσης του Αρτέμη Σώρρα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για την ακρίβεια στις 40 μέρες περίπου, γιατι αρχίσαμε από τις 28-9-2012 που γίνεται η επίσημη ενημέρωση, διπλωματικά και στις 3 Νοεμβρίου, απαντάει ο Υπουργός Οικονομικών.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Είναι περίεργο που μέσα σε σαράντα μέρες ανασκεύασε την επίσημη δήλωση του Υπουργείου Οικονομικών.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, γιατί προέβη προ των ευθυνών του και ήταν για φυλακή!
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Ναι, μπορεί όμως το Υπουργείο Οικονομικών να δώσει μια τέτοια αναξιόπιστη απάντηση και να την ανασκευάσει μετά από 36 μέρες; Είναι ένα σοβαρό θέμα που αφορά την οικονομική απελευθέρωση όλου του λαού!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλεις να σου απαντήσω αν είναι δυνατόν; Είναι, γιατί όταν το 2010 κατασχέθηκε όλη η Ελλάδα κι αυτό δεν το έχουν χωνέψει ακόμα οι Έλληνες, ιδρύθηκε η ιδιωτική εταιρεία «Ελληνική Δημοκρατία». Αφού ιδρύεται ιδιωτική εταιρεία σημαίνει ότι έχει μετόχους. Άρα, έχουν όφελος οικονομικό αυτοί οι μέτοχοι να καρπωθούν κέρδος. Δεν το κάνουν αφιλοκερδώς, για να χαρίσουν, αλλά για να βγάλουν κέρδος και για αυτό στήνουν αυτή την εταιρεία. Αυτής της εταιρείας της ιδιωτικής, που λέγεται Ελληνική δημοκρατία και μας μπερδεύει ο τίτλος και νομίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με το Κυρίαρχο Ελληνικό κράτος, είναι υπουργός οικονομικών διορισμένος. Από την ώρα που γίνεται αυτή η κίνηση, όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών είναι διορισμένοι. Ο Στουρνάρας είναι ένας διορισμένος εξωβουλευτικός υπουργός. Δεν έχει εκλεγεί καν. Κι επειδή τα πράγματα στενεύουν νομικά για αυτόν, πιέζεται να δώσει την εντολή, η οποία δεν υλοποίηθηκε. Τότε, η εντολή πηγαίνει στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, τον Γιώργο τον Προβόπουλο. Εάν μελετήσουμε το νομικό πλαίσιο της συμφωνίας του bretton Woods ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος, είναι πιο πάνω από τον Πρωθυπουργό. Έχει εφ’όρου ζωής ασυλία από ο,τιδήποτε και είναι εφ’όρου ζωής αφορολόγητος. Δουλεύει αποκλειστικά και μόνο για το ΔΝΤ και είναι ο θεματοφύλακας του ΔΝΤ μέσα στην χώρα. Ταυτόχρονα είναι ιδιωτικής υπάλληλος, διοικητής μιας ιδιωτικής εταιρείας που λέγεται τράπεζα και η επωνυμία της είναι Τράπεζα Ελλάδος και της οποίας της έχει ανατεθεί να κάνει το οικονομικό κουμάντο για λογαριασμό του ΔΝΤ εντός του Ελληνικού κράτους. Δεν διευθύνει ο Υπουργός Οικονομικών και ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος είναι πιο υψηλά από τον Υπουργό Οικονομικών και για αυτό τον αγνοεί και ποτέ δεν απαντάει. Θυμηθείτε το ανάλογο παράδειγμα στην Κύπρο. Έχουν κατατεθεί τα 50 δις  περίπου για την Κύπρο. Δίνει εντολή ο Χριστόφιας, στον Πανίκο τον Δημητριάδη τον διοικητή της κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου να ελέγξει και αρνείται να εκτελέσει, στα ίσα και εν ψυχρώ. Στην ουσία, ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Κύπρου αγνοεί την εντολή του Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου. Πώς μπορεί να την αγνοήσει και έρχεται και η επίσημη επιστοή-ανακοίνωση του Ντράγκι να μην αγγίξουν τον Δημητριάδη, γιατί δίνει αναφορά μόνο σε αυτόν! Σαν να τους λέει: «Προέδροι δημοκρατίας, πρωθυπουργοί, βουλευτές και υπουργοί είσαστε ένα σκουπίδι, σας έχουμε εκεί και σας πληρώνουμε εμείς, βουλώστε το, εμείς κάνουμε κουμάντο!». Ποιοι; Οι τραπεζίτες! Προσέξτε ρε παιδιά…έχουμε αρχηγό του ΥΕΘΑ, έχουμε επιτελεία, που όλοι αυτοί φαίνονται ότι είναι κάτι, ουσιαστικά δεν είναι τίποτα και είναι υπό του τραπεζίτη. Δεν υπάρχει τίποτα! Δεν υπάρχει αστυνομία, δεν υπάρχει στρατός, δεν υπάρχουν σώματα ασφαλείας, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα.
Όπως και αγνοεί παντελώς ο Προβόπουλος την εντολή του Υπουργού Οικονομικών τότε και τον γράφει κανονικά. Ξέρετε, ποιο είναι το τραγικό της ιστορίας; Όταν έγινε η δίκη στις 28 Ιουνίου του 2013, που δικάζεται ο Σώρρας ότι τάχα μου λέει ψέμματα, καλεί επίσημα μέσω του Αρείου Πάγου –προσέξτε μέσω ποιου θεσμού που είχε όλη την αλληλογραφία και την επίσημη ενημέρωση, όλων των θεσμικά κατά το πρωτόκολλο, εμπλεκομένων θεσμών παγκοσμίως που έχουν ενημερώσει το ελληνικό κράτος. Έχει όλα τα έγγραφα που έχουν παραλάβει οι πρεσβείες, τα προξενεία, όλη την διπλωματική οδό που έτσι λέει το πρωτόκολλο και έτσι πρέπει να τηρηθεί όπως κι όλα τα χαρτιά που έχουν παραλάβει με εξώδικα- . Είναι επτά διαφορετικές ενημερώσεις. Την μία την κάνει ο οίκος που έχει εκδόσει τα ομόλογα στην Ν. Υόρκη. Την άλλη την κάνει η Bank di Montreal στον Καναδά, και τις υπόλοιπες τις κάνει ο διαχειριστής του κηδεμονευόμενου λογαριασμού που έχουν κατατεθεί τα χρήματα και μετά είναι αυτή που κάνει κι  ο ίδιος ο Σώρρας. Κι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, τους γράφει κανονικά. Του κάνει κλήση μέσω Αρείου πάγου και του υπουργού Οικονομικών και δεν πάει κανείς στο δικαστήριο. Αγνοούν τον Άρειο Πάγο. Αυτά είναι επίσημα που σας λέω και αποδεικνύονται με έγγραφα. Γιατί όμως τον αγνοούν; Για να το καταλάβετε πρέπει να διαβάσετε την συνθήκη του Bretton Woods. Δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς!  Δεν μπορεί κανείς να τον διατάξει και κάνει ό,τι θέλει. Άρα, ό,τι σας λένε κόμματα, βουλευτές και βουλές κι όλοι οι τενεκέδες μαζί, είναι ένα σκουπίδι μπροστά στο διοικητή της Τράπεζας και αυτός είναι η αρχή στην πραγματικότητα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, όπως έχει το καθεστώς τώρα. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε εμείς! Κι έτσι φτάνουμε λοιπόν να έχουμε ενημερώσει και τους εισαγγελείς σε κάποια πρωτοδικεία και να τα έχουν μεταφέρει στο Πρωτοδικείο της Αθήνας κι αυτό ακόμα ψάχνει… κι έχουν και τα επίσημα στοιχεία της δίκης.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Και έχουν όλα τα πρακτικά και τα στοιχεία της δίκης και περιμένουμε.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα πρέπει να εφαρμόσουμε αυτό που είναι η πρώτη και σοβαρότερη Αξία και Αρχή των Ελλήνων. Την Ισονομία! Αν θέλεις, μπορείς να μας πεις δύο λόγια!
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Είναι ακριβώς αυτό: Η Ισότης των Πολιτών έναντι του Νόμου! Ζητάμε και είμαστε τόσοι πολίτες και διεκδικούμε και μάλιστα στην απάντηση αναφέρει ότι είμαστε χιλιάδες πολίτες, μέσω του συνηγόρου και ενώ είναι χιλιάδες τα αιτήματα των πολιτών που ζητούν απάντηση για αυτό το θέμα, δεν υπάρχει καμία απάντηση. Αυτό θεωρείται ότι είναι ισονομία; Δηλαδή, θεωρείται ότι έχουμε ίση αντιμετώπιση; Μάλιστα έχουμε κι έννομο συμφέρον από αυτή την απάντηση και το θεμελιώνουμε, γιατί έχουμε έννομο συμφέρον και δεν χρειάζεται κανέναν νομικό σκεπτικό για αυτό…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ, γενοκτονούμαστε!
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Εγώ το λέω νομικά, γιατί πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις έννομο συμφέρον από αυτό. Είναι όμως άμεσα αντιληπτό ότι έχουμε έννομο συμφέρον
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να δούμε όμως τώρα ποιος είναι ο ορισμός της Ισονομίας, της Ισοπολιτείας και της Ισοκρατίας;
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: «ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι η αφ’ενός ισότης των πολιτών  έναντι του νόμου και η εφαρμογή του Νόμου αδιακρίτως από όλους τους πολίτες και αφετέρου η λειτουργία χωρίς την ελάχιστη εξάρτηση νομοθέτη και της εκτελεστικής εξουσίας.». Και εδώ είναι που πάσχουμε! Εκεί που λέμε ότι η μήνυση της Εσχάτης προδοσίας έχει τώρα 2μισι χρόνια και παρόλα αυτά είναι στο στάδιο της προανάκρισης…
«ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ  είναι οι μηχανισμοί οι οποίοι εγγυούνται την με ισότητα  αντιμετώπιση των πολιτών εκ μέρους της πολιτείας καθώς και την πραγματική αμοιβαιότητα σχέσεων  πολιτών  και  πολιτείας». Όλοι ίσοι δηλαδή απέναντι στην πολιτεία…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και κανείς δεν είναι πάνω από την πολιτεία και από το κοινωνικό σύνολο και να λέει ότι δεν εκτελώ την εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, ή του Υπουργού Οικονομικών της Ελλάδος ή του Πρωθυπουργού.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ είναι το βάρος των αποφάσεων της πολιτείας να ισοκατανέμεται σε όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις κτλ.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, δεν θα εξαιρέσουμε τον Πρωθυπουργό, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και όλο το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος; Πριν από λιγό καιρό ήμουν στην Καβάλα και συζητούσα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και μου λέει: «έχω έναν άνθρωπο που θεωρώ άξιο και τον εμπστεύομαι. Δώσε μου πληροφορίες για τα ομόλογα και τον λογαριασμό, να κάνω μια διευρεύνηση μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος, γιατί ο άνθρωπος που έχω εγώ μπορεί να μου τις δώσει». Και τον ρωτάω: «σε ποια θέση είναι στην Τράπεζα Ελλάδος;». Μου απαντά: «είναι στο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο!». Τον ξαναρωτάω: «Είσαι σίγουρος;». «Ναι!». «πώς τον γνωρίζεις εσύ» τον ρωτάω, «είναι από εδώ, την Καβάλα». «Ναι» μου απαντά. «είναι Καβαλιώτης, τον λένε Ασημακόπουλο!» «Και τι δουλειά έκανε;» τον ρωτάω. «Ζαχαροπλάστης!» μου απαντάει! Και θέλεις να μου πεις ρε Πρόεδρε, ότι οι Ρόθτσιλντ που έχουν την Τράπεζα Ελλάδας, έβαλαν έναν ζαχαροπλάστη στο διοικητικό συμβούλιο;». Αυτός όμως επέμενε, οπότε του ζήτησα να τον πάρει τηλέφωνο μπροστά μου, να δούμε τι θα του απαντήσει. Εκείνος μου ζητούσε τα στοιχεία. «Δεν χρειάζονται στοιχεία», του λέω. «Αυτός, αν είναι στο πενταμελές της Τράπεζας της Ελλάδος ήδη έχει τα επίσημα στοιχεία. Του τα έχουν στείλει δια της διπλωματικής οδού και η δικηγορική εταιρεία της Ν. Υόρκης και η τράπεζα του Καναδά». Δηλαδή, αν εμείς, ως απλά μέλη των Ε.ΣΥ δεν ελέγξουμε ποιοι, για παράδειγμα, αποτελούν το πεντεμελές της Τράπεζας Ελλάδος, τι θα ελέγξουμε; Τον σύλλογο του χωριού; Εδώ ακουμπάει και ο 8ος Σκοπός: Να προωθηθεί η αξιολόγηση φυσικών ή νομικών προσώπων και οργανισμών που ασκούν εξουσία στην πολιτική της διοίκησης και της οικονομίας της χώρας». Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να μπει στην κουβέντα και ο Βασίλης ο Σωτήρας. Είπα και δημόσια στον αέρα ένα όνομα που είναι στο πενταμελές συμβούλιο και εσύ έχεις κάποια πρόσβαση παραπάνω και ίσως να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς αξιολογούμε αυτούς τους καλούς ανθρώπους που σκοτώνουν τους Έλληνες, γιατί στην ουσία, αυτό κάνουν!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: το θέμα είναι όπως είπες και εσύ, όποιος μέσα στο διοικητικό συμβούλιο στην Τράπεζα της Ελλάδος υπάρχει, έχει ήδη το φάκελλο. Τώρα το τι κρύβεται εκεί μέσα, είναι μεγάλη τρέλα! Αυτό που προσπαθούν να κρύψουν, δεν είναι εύκολο πράγμα. Όσο εσείς μιλούσατε, μάζευα κάποια στοιχεία για το PSI, το λεγόμενο κούρεμα. Είχα βγάλει την λίστα ότι δεν υπήρχαν μεγάλα ποσά από ακούρευτα ομόλογα, αλλά τώρα συνδυάστηκε πάρα πολύ καλά με άλλες βάσεις πληροφοριών που λένε ότι το κούρεμα, το PSI, έγινε με ομόλογα τα οποία θα έληγαν μεταξύ του Αυγούστου του 2011 και τον Ιούλιο του 2020, που σημαίνει ότι πήραν αυτά τα ομόλογα και τα πέταξαν για μετά το 2020. τώρα, από μια άλλη βάση διεθνών πληροφοριών οικονομίας, παρατηρούμε ότι το λεγόμενο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ελλάδος, πέρασε στο αγγλικό δίκαιο   για τα ομόλογα αυτής της περιόδου. Θέλω να καταλάβουμε τώρα, το πώς μαζεύτηκαν τα στοιχεία. Από την στιγμή που τα 230 δισεκατομμύρια είναι σε αγγλικό δίκαιο και σε σχέση με την πληροφόρηση ότι το λεγόμενο χρέος της Ελλάδος που υπόκειται σε αγγλικό δίκαιο αυτή την στιγμή, είναι 9%. Αυτό μας δείχνει ένα κρυμμένο…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, το 9% του χρέους της Ελλάδος είναι 230 δισεκατομμύρια. Δηλαδή το 100% πόσο είναι;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ εξακόσια πενήντα δισεκατομμύρια. Θέλω να δω τώρα, ποια επιτροπή θα αναφέρει ένα νούμερο σχετικα΄με αυτά τα ποσά και σε ποιανών χέρια βρίσκονται και γιατί,
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο, γιατί πρέπει να δημοσιεύονται ποιοι τα έχουν, έτσι δεν είναι;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να έχει τα ονόματα ακριβώς, είτε επιχειρήσεων, είτε επιχειρηματιών, είτε επενδυτών.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σε όποιο σημείο του πλανήτη και να βρίσκονται αυτοί, είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδος.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Μα, έτσι γίνεται! Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς και να βγάζεις ανώνυμα ομόλογα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό το ρωτάω για να ακούσουν και κάποιοι συνέλληνες μας που λένε αυτό το φαιδρό: «γιατί ο Σώρρας δεν πηγαίνει να αγοράσει ομόλογα ελληνικού δημοσίου, αφού θέλει να σώσει την Ελλάδα».
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Να πάμε στον Γιαπωνέζο που πήρε τα 330 δισεκατομμύρια και να τον παρακαλέσουμε να μας τα δώσει;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μόνο αυτός πήρε τόσα! Για να πούμε και τους υπόλοιπους!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Δεν χρειάζεται! Τους γνωρίζουμε και τους γνωρίζουν. Το θέμα είναι γιατί να πάμε να παρακαλέσουμε και να δώσουμε αξία σε κάποιους που πήραν ομόλογα χωρίς να έχουν δώσει φράγκο; Πού το ξέρουμε; Αύριο, έρχεται στην πόρτα σου ένας είτε συγγενής σου, είτε γνωστός σου και σε παρακαλάει : «δώσε σε παρακαλώ 1000 ευρώ να ξεχρεώσουμε». Τι κάνεις; Βγάζεις τα 1000 ευρώ και τα δίνεις και αυτό το ονομάζεις τι; Ξεχρέωμα του φίλου σου ή του συγγενή σου; Ή πας και του λες: «Πάμε να μου δείξεις σε ποιον χρωστάς και τι. Έλα να σε βοηθήσω κι όχι να γίνω μέρος της απάτης». Έχει μεγάλη διαφορά το να γίνεις μέρος της λύσης κι όχι μέρος του προβλήματος!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ήθελα να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες για το πραγματικό χρέος της Ελλάδος, αφού εμφανιστούν τα swaps, γιατί ξέρω ότι έχεις τα στοιχεία. Σαφώς περνάει τα 2 τρισεκατομμύρια.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Μα αυτό είναι το θέμα! Ότι έκρυβαν από παλιά και τα swaps μιας εικοσαετίας πριν, εμφανίζονται σήμερα, τα κουλούρια και τα σημίτια…. Μιλάμε για τα swaps να φτάνουν τα 100 δισεκατομμύρια. Ξόδεψε ο Σημίτης τόσα χρήματα; Δεν μπορείς να δηλώσεις 100 δισεκατομμύρια την εποχή του Σημίτη, με σοβαρότητα και λογική που ζούσαμε μια εποχή λιτότητας. Τι ακούγαμε; Το «Τσοβόλα δώστα όλα» επί Σημίτη; Κάτι κρύβουν. Πού και ποιος; Τα ξέρουν πολύ καλά, γιατί αυτά είναι ήδη προς πληρωμή στο Υπουργείο Οικονομικών, άρα ξέρουν ποιος τα έχει πάρει, πότε και τι έδωσε για να τα πάρει. Δεν χρειάζεται φαντασία. Στο Υπουργείο Οικονομικών έρχονται μόνο τα τιμολόγια προς πληρωμή; Το τιμολόγιο δεν γράφει ποιος παρέδωσε τι, πότε και πόσο και με τι αντάλλαγμα;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια, όπως στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους που εγγυοδοτεί, όπως και στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους που και εκεί είναι καταγεγραμμένα όλα, όπως και στην Τράπεζα της Ελλάδος που είναι κι εκεί καταγεγραμμένα όλα επίσης.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Άρα, πώς μπορούν να τα δικαιολογούν; Με το να τα κρύβουν; Με το να λένε ότι θα υπερτιμολογηθούμε και θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δώσουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που θα τα πληρώνουν οι Έλληνες είτε με φορολόγηση ή με κατάσχεση περιουσίας; Ποιον βασικά εξυπηρετούσαν αυτές οι απάτες; Τους Έλληνες ή τον απατεώνα που συνεργαζόταν με έναν καθεστωτικό επιβεβλημένο διοικητή μέσα στην ελληνική επικράτεια  για να κλέψουν την Ελλάδα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτούς που θέλουν να κλέψουν την Ελλάδα. Εδώ πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στο ένα μνημόνιο του Σαμαρά που λήγει το 2099, δηλαδή μετά από 84 χρόνια. Πόσο δέσμια είναι η Ελλάδα μόνο σε εκείνο το μνημόνιο και πόσα χρήματα είναι συνολικά αυτό το μνημόνιο που δεν μας λένε επίσημα.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Θυμάσαι, ειδικά αυτό το ομόλογο που λήγει τότε, τι προπληρωμή χρημάτων δίνει; Πόσο τοις εκατό; 1,33%. Ποιος υπογράφει δανειοδότηση για 100 τα οποία θα είναι και έντοκα και παίρνει 1,33 στο χέρι; Και οι έλληνες περιμένουν μέσα στα κόμματα, ποιο κόμμα θα καταργήσει το καθεστώς, που το ίδιο το καθεστώς δημιουργεί αυτά τα κόμματα. Να πω περαστικά; Δεν βγαίνει! Αν δεν ξυπνήσουν οι Έλληνες και δεν σοβαρευτούν, ξυπνούν κάποιοι άλλοι και τους τα παίρνουν!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το έχουν στήσει για να τα πάρουν. Και ξέρουν πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει τεράστια ποσά για κατάσχεση, για αυτό το στήνουν έτσι και το έχουν φτάσει στα 2, 3 τρις αυτή την στιγμή κι έτσι και βγουν κι άλλα παλαιότερα δάνεια, μπορεί να περάσουμε και τα 3,5 τρισεκατομμύρια.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ας είναι όσα θέλουν! Ας έρθουν να τους ελέγξουμε πρώτα να δούμε τι υπέγραψαν, ποιος το υπέγραψε, και τι ισχύει βάσει του διεθνούς δικαίου. Αν παρέδωσαν κάτι για να πάρουν ομόλογα στα χέρια τους, τι ήταν αυτό και πού είναι οι αποδείξεις.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και το κυριότερο από όλα είναι να καταλάβει ο Έλληνας ότι τρέχουν με ρυθμούς. Αφού παίρνει για τα 100, 1,3, οι ρυθμοί πόσο είναι;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Δεν χρειάζεται να κάνουν υπολογισμούς. Να μιλάμε τσάμπα με νούμερα; Τι θα καταλάβουν, αφού λένε ότι τα κόμματα θα τους βάλουν στην δουλειά και ότι η ψήφος δημιουργεί θέσεις εργασίας. Να μιλήσουμε για νούμερα και αριθμούς; Δεν θέλουν να ακούσουν νούμερα και αριθμούς. Θέλουν να ακούσουν ότι ο τάδε βολεύτηκε! Αυτό είναι το πρόβλημα τους!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταλαβαίνω τα συναισθήματα σου αυτή την στιγμή, αλλά το να βγουν τα νούμερα, κάποιοι τα βλέπουν και τα καταλαβαίνουν. Χθες ήμουν με δύο ανθρώπους που γνωρίζουν οικονομικά και είναι γνώστες πολλών πραγμάτων.  Ο ένας έχει περάσει από τρεις τράπεζες και τώρα είναι οικονομικός διευθυντής σε μεγάλο εφοπλιστικό γραφείο κι η άλλη κυρία είναι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, αγοραπωλησίας ομολόγων και άλλων τίτλων. Τα γνώριζαν όλα αυτά πολύ καλά και ξέρουν για το ξεπούλημα που έχει γίνει και είναι από αυτούς που ήρθαν και ορκίστηκαν τον τελευταίο μήνα.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε σοβαρούς ανθρώπους να φτιάχνουν την άμυνα μας πρώτα, κι η επίθεση θα γίνει, όταν θα μπορέσουμε να έχουμε τα δικά μας πόδια σταθεροποιημένα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό ακριβώς στήνουμε και πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Πρώτα την άμυνα μας! αυτό το ρόλο θα έχει να παίξει η κάθε δημοτική Ε.ΣΥ μέσα από τους ανθρώπους που θα έρχονται κάθε μέρα κοντά μας, θα υπάρχουν πολλοί γνώστες σοβαρών πραγμάτων. Ήδη είναι εμφανέστατο και το βλέπω κάθε μέρα. Εισπράττω πληροφορίες από πολύ κόσμο και βλέπω από τους 2000 ορκισμένους που είναι φανεροί και κρυφοί ότι υπάρχουν πάρα πολλοί σοβαροί γνώστες πολλών πραγμάτων. αυτούς όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δώσουν τις πληροφορίες τους και τις γνώσεις τους και να συνδράμουν στο να κατανοήσουμε όλοι εμείς και να λειτουργήσουμε ομαδικά πλέον όλοι για να στήσουμε σωστά την άμυνα μας και στην συνέχεια να κάνουμε την επίθεση μας με τέτοιο τρόπο και με αυτά τα εργαλεία ώστε να μην μπορεί η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη από τους άλλους κι έτσι να τα πάρουμε όλα πραγματικά!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Κοίτα, επιθέσεις κάνουμε και έχουμε περάσει και τους λευκούς, και τους κόκκινους και τους μπλε δράκους! Ξέρουμε τι παιχνίδι παίζεται και τι γίνεται στον διεθνή χώρο, ποιος θέλει και ποιος δεν θέλει και ποιος θέλει να βγάλει μια εικόνα….εγώ θέλω οι Έλληνες να ασχοληθούν με την Ελλάδα τους. δεν με ενδιαφέρει να είμαι εγώ μπροστά ή πίσω, ή στη μέση. Θέλω να νιώσουν οι Έλληνες ότι έχουν την Ελλάδα τους, όταν θα θελήσουν να γίνουν πολίτες κι όχι υπήκοοι.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας συνεχίσει η Φωτεινή τώρα σχετικά με τις Αξιακές Αρχές στην Διακήρυξη που κάναμε.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Η επόμενη Αξιακή Αρχή είναι η ΙΣΗΓΟΡΙΑ. Οι ίδιοι να έχουν ίσο δικαίωμα αγόρευσης.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό δεν σημαίνει ότι βγαίνουμε στο πεζοδρόμιο και φωνάζουμε λέγοντας ό,τι θέλουμε. Σημαίνει ότι έχουμε θέση και είμαστε ίσοι ώστε να την εκφράσουμε για κάθε θέμα που απασχολεί το σύνολο.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ «Να διαμένεται μη προς τον λόγο, αλλά προς την διάνοια του νομοθέτου σκοπείν, προσβλέποντες την λειτουργία της να εντάσσεται η κατανομή όχι μόνο των αξιωμάτων, αλλά γενικώς των δικαιωμάτων με τα οποία η έννομη τάξη εξοπλίζει τα πρόσωπα κατά τις δικαϊκές τους σχέσεις».
ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ έχει σκοπό την διατήρηση της πολιτείας εντός του συστήματος Αξιών και Αρχών.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άρα επεμβαίνει και διορθώνει τα κακώς κείμενα.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: «…η αδικοπραξία κατά μέλους τους σώματος της πολιτείας λογίζεται ως αδικοπραξία κατά της πολιτείας. Έτσι η πολιτεία είναι υπεύθυνη να σταματήσει την αδικία, αν βρίσκεται σε εξέλιξη και σε κάθε περίπτωση να την εξαλείψει, ανάλογα με το αδίκημα, με διόρθωση ή τιμωρία. Και στις δύο κατευθύνσεις, τόσο την διανεμητική, όσο και την διορθωτική η Δικαιοσύνη εκφράζει την Αρχή της Αναλογικότητας ως θεμέλιο της ιδανικής και ολοκληρωμένης έννομης τάξης».
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για να μην συμβαίνει αυτό που αναλύσαμε προηγουμένως με τον Βασίλη, που μας κρύβουν και μας σκοτώνουν, μας χρεώνουν και εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε μέχρι σήμερα. Και η δικαιοσύνη δεν ασχολείται…
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Και η Δικαιοσύνη πρέπει να βρει τον ρόλο της.
Οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ:
Είναι η ΦΡΟΝΗΣΗ: είναι η αιτία του πράττειν ορθώς. Τρόπος σκέψης και αντίστοιχη πρακτική που χαρακτηρίζεται από λογική, σύνεση, ωριμότητα. Η Φρόνηση είναι η δημιουργική δύναμη της ανθρώπινης ευζωΐας. Υπερβαίνει την Γνώση και μπορεί να διακρίνει το ορθόν από το εσφαλμένο και επιτρέπει στον άνθρωπο να σταθμίσει το δέον γενέσθαι. Είναι εκείνη που παράγει το φρόνημα το οποίο ζωογονεί και οργανώνει την τάξη, καθώς εμπεριέχει στο πλαίσιο της σκέψης, της γνώσης, της βούλησης που είναι οι αρχές πάνω στις οποίες εδράζεται η πράξη».
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς, γιατί δεν μπορείς να κάνεις μια πράξη που να ξεφεύγει από όλα αυτά.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ. Η έννοια της Σωφροσύνης είναι νοητική λειτουργία και ορίζεται ως έλεγχος των συναισθημάτων. Το κρατείν ηδονών και επιθυμιών με το να είσαι μέσω της λογικής, κύριος του εαυτού σου. Σωφρονέω σημαίνει συγκροτούμαι, συνέρχομαι, γίνομαι κύριος εμ’αυτού.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γίνομαι κύριος του εαυτού μου και δεν άρχομαι από τα πάθη μου, δεν άρχομαι από οποιαδήποτε ροπή απόλαυσης ή εξαγοράς συνείδησης με οποιονδήποτε τρόπο και λόγο.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: ΑΙΔΩΣ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ντροπή δηλαδή, εντροπία!
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: εκφράζει την ιδιότητα του ανθρώπου να αποφεύγει κάθε πράξη του που αντιβαίνει στον καθιερωμένο εθιμικό κώδικα του κοινωνικού του περιβάλλοντος με κίνητρο τον σεβασμό και την σεμνότητα. Η Αιδώς κρατάει δεμένους ψυχικά τους ανθρώπους, ώστε αυτή να μην συγκρούονται και έτσι να προλαμβάνεται η αδικία, με αποτέλεσμα να μην διαταράσσεται η ομαλή συμβίωση, να διατηρείται η συνοχή του συνόλου, να διατηρείται η  λειτουργία και να επικρατεί η ευταξία στην οργανωμένη κοινωνία. Η Αιδώς αποτελεί την βάση της κοινωνικής συμβίωσης και την προϋπόθεση για την ανάπτυξη του πολιτισμού. Η Αιδώς κατοχυρώνει την αξιοπρέπεια του ατόμου, γιατί το εμποδίζει να παραδοθεί στο χάος των παρορμήσεων του και το υποχρεώνει να συμμορφωθεί με ό,τι το διαφοροποιεί από τα άλλα έμβια όντα. Το λόγο παράλληλα περιστέλλει και τις εγωιστικές τάσεις του, την ιδιοτέλεια, την επιθετικότητα, την απληστία και τονώνει σε αυτό τις δυνάμεις εκείνες που συντελούν στην εμπέδωση της κοινωνικής αρμονίας.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό θα έπρεπε να αναλυθεί πολλές φορές, ειδικά η Αιδώς για να κατανοήσουν όλοι οι άνθρωποι τι πραγματικά και ποιος είναι ο τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς τους καθημερινά που να οφελεί το κοινωνικό σύνολο και να μην δημιουργεί και τις έριδες.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: ΣΕΒΑΣΜΟΣ: είναι η αρχή της Συμπαντικής Νομοτέλειας. Παρατηρώντας τον κόσμο που μας περιβάλλει, διαπιστώνουμε την τήρηση κανόνων και αρχών της νομοτέλειας, οι οποίες περιλαμβάνουν και τον άνθρωπο ως τμήμα του συμπαντικού συνόλου. Είναι αυτονόητο και ο άνθρωπος να αισθάνεται βαθειά εκτίμηση και θαυμασμό στο συμπαντικό περιβάλλον στο οποίο είναι ενταγμένος. Η κατανόηση της ένταξης μας σε αυτό το συμπαντικό περιβάλλον δημιουργεί τον σεβασμό προς αυτό. Σεβασμός είναι το θετικό συναίσθημα της αυτοεκτίμησης που έχει κι άνθρωπος για τον εαυτό του, αναγνωρίζοντας την συμπαντική του θέση. σεβασμό αποδίδουμε και σε άτομα στα οποία αναγνωρίζουμε την ιδιαίτερη αξία και ανωτερότητα. Ορθώς ορισμός της αγάπης είναι ο σεβασμός, γιατί αυτός δεν έχει ως αντικείμενο το άτομο που την εκδηλώνει, αλλά απευθύνεται στο άτομο που την αξίζει αποδεδειγμένα και δεν ζητείται, ούτε απαιτείται παρά μόνο κερδίζεται και διατηρείται με συνεχή προσπάθεια.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ούτε ανταλλάσσεται δηλαδή! Ούτε εξαγοράζεται με οποιονδήποτε τρόπο! Και να πάμε τώρα στο σοβαρότερο όλων την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ: Σύμφωνα με την αξία πρέπει να πράττει και να τιμάται ο κάθε άνθρωπος. Σε ατομικό επίπεδο, ο όρος Αξιοκρατία δηλώνει την αρχή σύμφωνα με την οποία η ανάληψη αξιωμάτων και θέσεων δημοσίων ή μη, η αναγνώριση και η επιβράβευση προσπαθειών γίνονται με βάση την προσωπική αξία του καθενός, χωρίς να παρεμποδίζονται από την οικονομική του, ή κοινωνική του θέση. Επιβεβαιώνει και καταξιώνει το άτομο, παράλληλα οδηγείται στην αυτογνωσία και στην επίγνωση των πραγματικών αδυναμιών, τις οποίες προσπαθεί να αποβάλλει αλλά και των ικανοτήτων του, τις οποίες τις επιστρατεύει για την επίτευξη των στόχων του. Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ οδηγεί στην συναισθηματική πλήρωση και στην προσωπική ικανοποίηση, εφόσον το άτομο δικαιώνεται απέναντι στον εαυτό του και αναγνωρίζεται κοινωνικά ανάλογα με τις προσπάθειες που κατέβαλε.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και όχι όπως σήμερα, με ψεύτικα αξιώματα, ή δογματικά δοσμένα αξιώματα να τους αναγνωρίζουν οι άλλοι κάποια ανωτερότητα. Γιατί αν δούμε ακόμα και τον μασονισμό πώς δουλεύει και πώς λειτουργεί ως δόγμα και με τι αντίληψη, εκεί θα αντιληφθούμε πόσο υποδεέστερους θεωρούν ως οντότητες και προσωπικότητες τους ανθρώπους που είναι έξω από τον μασονισμό. Αυτοί είναι οι «πεφωτισμένοι» και οι άλλοι, υποτίθεται, είναι στον σκοταδισμό!
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: «…συνιστά κίνητρο για ενεργοποίηση των δυνάμεων, μεγαλύτερη προσπάθεια, ανάληψη πρωτοβουλιών και αύξηση της αποδοτικότητας του ατόμου και εγείρει την αγωνιστικότητα του με την οποία αντιμάχεται κάθε εμπόδιο για την πραγμάτωση των στόχων του.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό εδώ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το αναλύσουμε. Γιατί όταν πράξεις κάτι, θα κριθείς από την πράξη σου και το πώς λειτούργησες μέσω αυτής. Το να μην κάνεις τίποτα για να μην πέσεις την διαδικασία της λογικής κριτικής από τους υπόλοιπους που θα δουν τι έκανες, δεν μπορείς και να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο που λέγεται αξιοκρατία, ή να έχεις την απαίτηση να σε θεωρούν οι άλλοι. Άρα, είναι μέσω της συμμετοχής και των ενεργών πράξεων. Έτσι επιτυγχάνεται αυτό! Γιατί είναι πάρα πολλοί που απλά απέχουν! Βρίσκουν μια ψεύτικη δικαιολογία ότι κάπου διαφωνούν και απέχουν. Κάθονται εκ του ασφαλούς και σε κρίνουν, ότι δεν έκανες καλά αυτό ή εκείνο ή δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Έχουν γνώμη επί παντός επιστητού, αλλά οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα! Κι αυτοί μπορεί να είναι οι πρώτοι που να σου μιλούν για αξιοκρατία.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: «…η Αξιοκρατία σε κοινωνικό επίπεδο είναι η ευγενής άμιλλα μεταξύ των μελών της κοινωνίας. Καλλιεργείται η κοινωνική συνείδηση, τα άτομα κοινωνικοποιούνται ομαλά και αισθάνονται οργανικά δεμένα με το κοινωνικό σύνολο με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται η συνεργασία και η αλληλεγγύη και να αναπτύσσεται η κοινωνική συμβίωση. Εξασφαλίζεται η κοινωνική ισορροπία και η δικαιοσύνη και μειώνονται οι κοινωνικές και ατομικές διαφορές μεταξύ των πολιτών. Αξιολογούνται οι πολίτες με δίκαια και αντικειμενικά κριτήρια. Ικανοποιείται το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα και αναπτύσσεται η εμπιστοσύνη προς τους κοινωνικούς θεσμούς και πολιτειακούς νόμους».
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και για να τους κρίνεις σωστά, θα πρέπει να τους κρίνεις με ΦΙΛΟΤΗΤΑ κι όχι με ιδιοτέλεια. Πάμε να δούμε για την ΦΙΛΟΤΗΤΑ>
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ ως κάθε είδους φυσική ελκτική δύναμη, κάθε είδους δύναμη κοινωνικής συμφιλίωσης και ενότητας, κάθε είδους δύναμη ανοσίας και ομοιόστασης ενός οργανισμού, ως κοινωνική ελκτική δύναμη υποβάλλει την εικόνα του αδιαίρετου σώματος μιας πόλης, της συλλογικής ψυχής στην οποία επικρατεί η ομόνοια και η ενότητα όλων των πολιτών.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχει τεράστια σημασία να το καταλάβουμε αυτό, γιατί είναι όπως με τον οργανισμό μας. Σκέψου ένα χέρι από τα δύο που έχουμε, να θέλει να αυτονομηθεί από μόνο του. Μπορεί να είναι ατυχές το παράδειγμα, αλλά το λέω χοντρά για να δώσω την έμφαση που θέλω. Ή να φύγει το ένα σου μάτι, ή το ένα σου πόδι να λειτουργεί μόνο του, τι θα γίνει ως οργανισμός, ως σύνολο; Θα χάσουμε τελείως το θέμα!
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: «…σε αυτή την πόλη και σε αυτή την κοινωνία επικρατεί η απόλυτη συγχώρεση ακόμη και των αδιαχωρίστων κοινωνικά ατόμων. Τέλος, πνευματικά η φιλότης είναι η ενωτική δύναμη με αποτέλεσμα την ηρεμία και την γαλήνη της συνειδητότητας, η οποία έχει γίνει ένα με τον εαυτό της». Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον!
(κενό στην σύνδεση)
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: …Δεν διοχετεύεται στο ατομικό συμφέρον, αλλά διοχετεύεται στην κοινωνική προσφορά. Ενσωματώνει δηλαδή την ατομική φιλοδοξία στις κοινωνικές αξίες, ώστε αυτή να λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας. Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ εκτιμάται και αποδίδεται στο άτομο, από όλο το σώμα της κοινωνίας κι όχι από κάποια συγκεκριμένη  κοινωνική ομάδα, σύλλογο, τάγμα, ή στοά.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί έχουμε κι αυτά που βάζουν τα δικά τους στάνταρντς και τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Και πάμε να καταλήξουμε με την ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Φ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι οι εντυπώσεις επί των αισθήσεων, από πράξεις, συμπεριφορές, ενέργειες, παρουσιάσεις, σκέψεις οι οποίες προβάλλουν μεγαλειωδώς το πρέπον, το ωραίον, το αρμόζον, το ενάρετο, το δίκαιον. Όσο η συνειδητότητα βρίσκεται εναρμόνισμένη με τον σκοπό ύπαρξης του, τόσο η Μεγαλοπρέπεια εκπέμπεται σε κάθε εκδήλωση του. Η Μεγαλοπρέπεια απομακρύνει τον άνθρωπο από την μικροπρέπεια και την μεμψιμοιρία. Είναι η χαραγή του Ελληνικού Γένους η Μεγαλοπρέπεια. Η κληρονομία του γένους μας στο πλανήτη γαία χαρακτηρίζεται πρωτίστως από Μεγαλοπρέπεια.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να μείνουμε στην φράση αυτή που λέει: «Είναι χαραγή στο Ελληνικό γένος η Μεγαλοπρέπεια». Τι εννοούμε με αυτό: ότι είναι χαραγμένη πάντα στο ελληνικό γένος, αυτή η έννοια. Χάραγμα που δηλώνει και τον χαρακτήρα. Από αυτό προέρχεται και η λέξη χαρακτήρας, δηλαδή ό,τι έχει χαρακτεί στο Dna σου από τους προγόνους σου και την εξελικτική σου πορεία. Είναι μεγάλο πράγμα να αντιληφθούμε τι σημαίνει χαραγή στο ελληνικό γένος. Είναι χαραγμένη η Μεγαλοπρέπεια στο ελληνικό γένος, γιατί ο Έλληνας ποτέ δεν υπήρξε μικροπρεπής. Είναι μέσα στα μνημικά του κύτταρα και χαραγμένη μέσα στον χαρακτήρα του, για αυτό κι ο Ελληνισμός και ο Έλληνας έχει πάντα μεγαλοπρεπή χαρακτήρα. Είναι τεράστια η έννοια της λέξης. Γιατί χάραγμα κάνουν όλοι και το κάνουν με διάφορους τρόπους. Με χάραγμα σε σκοτώνουν, σου περνούν μέσα στο μυαλό και σε εμφυτεύουν ένα σωρό αρνητικά πράγματα που δεν τα συνειδητοποιείς αμέσως, αλλά μένουν ενδόμυχα σου. Χάραγμα είναι και αυτό. έτσι, αντίστοιχα είναι χαραγμένη η μεγαλοπρέπεια μέσα στο ελληνικό DNA και έτσι μέχρι σήμερα λέμε και ορίζουμε την λέξη «χαρακτήρας». Αυτό που έχει χαρακτεί και υπάρχει πάντα μέσα σου και δεν μπορείς να το βγάζεις, από την χαραγή που έχει γίνει από την εξελικτική πορεία των προγόνων μέχρι εσένα μέσω του DNA. Εδώ θέλω να σε ευχαριστήσω για την συμμετοχή σου και την ανάγνωση των αρχών και των αξιών και ας πάμε στον Βασίλη τον Σωτήρα που έχει την υπομονή και περιμένει και γνωρίζω ότι έχει πολλές σημαντικές πληροφορίες να μας πει.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Τι να πω..κάθε μέρα βρίσκονται και περισσότερα οικονομικά στοιχεία. Χόρτασαν πια οι ψείρες και βγαίνουν και στο σβέρκο, όπως λένε, και πλέον δεν μπορούν να κρύψουν άλλες πληροφορίες, γιατί τώρα γίνονται και οι διαμάχες ανάμεσα στους καθεστωτικούς. Δηλαδή, ο κάθε καθεστωτικός προσπαθεί να γίνει το καλύτερο παλικάρι για να πάρει την καλύτερη θέση αργότερα για να κλέβει καλύτερα και να καταπιέζει καλύτερα. Αρχίζουν και βγάζουν κάποιες πληροφορίες ο ένας εναντίον του άλλου κι αυτό βοηθάει και εμάς να δούμε πού παίζεται το παιχνίδι, όχι το τι γίνεται ακριβώς. Γιατί το τι γίνεται ακριβώς το ξέρουμε! Κλέβουν και θα κλέβουν! Δεν χρειάζεται μεγαλή σπουδή για να καταλάβουμε τι γίνεται.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το ότι κλέβουν, δεν το βλέπουμε από τα στοιχεία που τους διαφεύγουν!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ακριβώς και τώρα θέλω να βρω πέρα από την goldman sacks που έχει γίνει η πλύστρα στην παγκόσμια σκακιέρα, που θέλει να το παίξει η πλύστρα και ξεπλένει όλα τα βρώμικα πράγματα, θέλω να δω και τις επιχειρήσεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως επενδυτικές επιχειρήσεις, αλλά είναι ουσιαστικά οι εταιρείες φαντάσματα οι οποίες δίνουν τις μίζες με ομολογίες, με χρυσό, ή ο,τιδήποτε άλλο βρίσκουν στους νεοσυλλεχθέντες στην πολιτική σκηνή και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλες τις χώρες που έχω βρει. Υπάρχει μια λίστα από συγκεκριμένα ονόματα επιχειρήσεων που αλλάζει κάθε τόσο και δεν είναι σταθερή, δηλαδή, έχει μια δυναμικότητα,  εκτός από μια μεγάλη σταθερότητα που έχει η Siemens και κάποια άλλη αμερικανική εταιρεία που τώρα δεν θυμάμαι.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοθεί δημόσια η λίστα των εταιρειών που έχουν το δικαίωμα να καταθέτουν απευθείας στην κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα. Έτσι θα πάρει πολύς κόσμος πολλά στοιχεία και θα κατανοήσει. Όπως, το είχαμε αναφέρει ξανά, για την εταιρεία των ανατολικών Ινδιών. Εκεί στην Άπω Ανατολή, Χονγκ-κονγκ και περίχωρα, υπάρχουν και κάποιες εταιρείες που έχουν ιδρυθεί πριν το 1900 και μετά και έχουν να κάνουν και με τα συστήματα που ανέφερε και ο Αρτέμης τους κωδικούς του παγκόσμιου συστήματος μέσω της Ανατολής, που έχουν στην ιδιοκτησία τους ολόκληρα κράτη-εταιρείες μέσω της Ανατολής και ανέφερε και τον κωδικό Ορφέας. Αν δούμε όμως τις εταιρείες που έχουν δημιουργηθεί  στην Άπω Ανατολή, μετά το 1913 και την federal στην Αμερική, θα μας ανοίξουν λίγο οι οφθαλμοί για να καταλάβουμε τι έχει γίνει και πώς ιδρύθηκε και η HSBC.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Πριν την HSBC, θα θυμάσαι την MITSUBISSI, που δεν είναι εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων, όπως δεν είναι και η GENERAL ELECTRIC. Αυτές οι δύο κάνουν μπαμ σε όλον τον κόσμο, παντού!
Η άλλη εταιρεία που φαίνεται ως τράπεζα επενδύσεων, αλλά είναι βασικά ένας κεντρικός μοχλός του  federal reserve system είναι η ………. ..η οποία είναι μια τράπεζα μέτοχος του federal reserve system και ας μην το ξέρουν πολλοί.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να τονίσω ότι δεν λες για την Federal Reserve, αλλά για το federal reserve system που είναι μέσα στην Federal.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Για να το πούμε με απλά λόγια, είναι το κατάστημα λιανικής και το κατάστημα χοντρικής.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συνεχίζω με τους σκοπούς Ίδρυσης των Ελλήνων Συνελεύσεων και θα ήθελα να διαβάσω τον 15ο σκοπό.
15ος ΣΚΟΠΟΣ: Να προωθηθεί και να σημειωθεί η αξιολόγηση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, ως αυτό εννοείται για την εδαφική της ακεραιότητα και κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία και την αυστηρή προστασία των ζωτικών και κυριαρχικών συμφερόντων της χώρας.
Πιστεύω ότι αυτό χρειάζεται μεγάλη ανάλυση και δεν θα την κάνω αυτή την στιγμή. Θα πω μόνο μια μικρή νομική λεπτομέρεια εδώ. Όταν μιλάμε για την χώρα, εννοούμε για τον οργανισμό  που απαρτίζεται από εμάς τους αυτόχθονες Έλληνες. Δεν μιλάω στενά για την γεωγραφική περιοχή με τα γνωστά σήμερα σύνορα που λέγεται Ελλάδα. Η χώρα, αν την πάμε στην πραγματική της νομική διάσταση είναι πολύ μεγαλύτερη και έξω από τα γεωγραφικά της σημερινά σύνορα. Θυμηθείτε τι σας είπα για την Κωνσταντινούπολη. Όλοι μέχρι σήμερα βολεύονται να την λένε βασιλεύουσα. Είναι συγκεκριμένος νομικός προσδιορισμός. Δεν την λένε βασίλισσα και έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε την έννοια της λέξης.
16ος ΣΚΟΠΟΣ: Να προωθηθεί και να περιφρουρηθεί ο διαχρονικός πολιτισμός των Ελλήνων απανταχού της γαίας, ως προωθηθεί η ηγετική θέση της Ελλάδος την οποία μπορεί να ενδυναμώσουν και οι Έλληνες της διασποράς στους τομείς της Επιστήμης, της Παιδείας, της Οικονομίας, της Τεχνολογίας _της τέχνης του λόγου, του νου- καθώς και της επιχειρηματικότητας.
17ος ΣΚΟΠΟΣ: Να απαιτηθούν όλα τα πνευματικά δικαιώματα απανταχού της γαίας, όπου υπάρχει ελληνικό πολιτισμικό στοιχείο, ελληνική κληρονομιά, αρχαίος ναός, ελληνικά μνημεία, αρχαία γραμματεία, αρχαίες γραφές, πρωτότυπα ελληνικά κείμενα, ελληνικά σύμβολα κι εν γένει ο,τιδήποτε ελληνικό υπάρχει, που ανήκουν στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό και είναι κληρονομιά μόνο των αυτοχθόνων Ελλήνων.
Εδώ θα ήθελα να πω συμπληρωματικά να θυμηθείτε και να ψάξετε, ρωτήστε να δείτε πόσα έργα, τα οποία αναφέρονται στην ελληνική γραμματεία, όπως για παράδειγμα του Αριστοτέλη, διασώθηκαν στην Δαμασκό από Άραβες. Δεν ήταν Άραβες αυτοί που τα διέσωσαν. Μπορεί να εξαναγκαστήκαν να εξισλαμιστούν ακόμα ή να μείνουν στα χριστιανικά δόγματα της περιοχής, αλλά δεν ήταν Άραβες. Αυτοί που διέσωσαν τα έργα του Αριστοτέλη στην περιοχή της Δαμασκού, δηλαδή Συρία και Ιορδανία, δεν ήταν Άραβες. Οι Άραβες είναι Ρομά και τους λέμε στα ελληνικά Άραβες, από το ρήμα αραβέω-αραβώ που σημαίνει αλαλάζω, οχλαγωγώ και για αυτό οι Έλληνες τους ονομάτισαν Άραβες. Μόνο ενδιαφέρον που δεν είχαν για να διασώσουν ή να μελετήσουν τον Αριστοτέλη. Και κάποια στιγμή θα δοθούν κι άλλες πληροφορίες και στις ευρύτερες περιοχές, όπως της Σαουδικής Αραβίας, τα Εμιράτα κτλ.
18ος ΣΚΟΠΟΣ: Να προωθηθεί και να υποστηριχτεί η αληθινή ιστορία των Ελλήνων, των επιστημών, του ελληνικού πολιτισμού και να διεκδικηθεί η αλήθεια με όλες τις δυνάμεις και με νόμιμα μέσα για να τιμωρηθεί και να καταδικαστεί οποισδήποτε υπεύθυνος αναπαρήγαγε με δόλο ψεύδος και υπομόνευση κατά του ελληνισμού και όλης της ελληνικότητας παγκοσμίως, όποια και να ήταν αυτά τα ψεύδη.
Εδώ, δυστυχώς έχουν παίξει τεράστιο ρόλο τα ιερατεία κι όχι αυτά που σήμερα βλέπουμε ως κράτη ή ως λαούς.
19ος ΣΚΟΠΟΣ: Να μελετηθεί και να αξιολογηθεί ενδελεχώς και να εκπονηθεί σχέδιο ανάπτυξης της Ελλάδας, προς όφελος όλων των Ελλήνων και την δημιουργία πρωτογενούς και δευτερογενούς εθνικού προϊόντος. Να δομηθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας τα οικονομικά εργαλεία που δύνανται να προσφερθούν προς την δημιουργία της πιστωτικής διευκόλυνσης για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων χρησιμοποιώντας όλες τις πρώτες ύλες που διαθέτει η ελληνική γη, όπως για παράδειγμα είναι ο αέρας, η ίδια η γη, η επιστήμη, ο ήλιος, η ιστορία.
Επίσης η αξιοποίηση και η προώθηση όλων των πλεονεκτημάτων, των καλλιεργιών της κτηνοτροφίας, της αλιείας, της εμπορικής ναυτιλίας, της τουριστικής βιομηχανίας, της οικοτεχνίας, βιοτεχνίας και βιομηχανίας, των πλουτοπαραγωγικών πηγών, της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημονικών ερευνών».
Αυτόν τον σκοπό θα πρέπει να τον διαβάζουν κάθε μέρα οι Έλληνες για να προσπαθήσουν να τον κατανοήσουν σε βάθος και να δουν πόσα πράγματα περιλαμβάνει. Θυμηθείτε ότι δεν έχουμε κανένα ίδρυμα στην Ελλάδα που να κάνει εφαρμογή και έρευνα τεχνολογίας. Θυμηθείτε όλοι ότι τα παιδιά μας που φοιτούν στα πανεπιστήμια μας, πρέπει να βγουν στο εξωτερικό για να κάνουν μεταπτυχιακά και ένα σωρό άλλες σπουδές, γιατί εδώ δεν τους δίνεται η δυνατότητα. Θυμηθείτε ότι το μόνο ερευνητικό κέντρο που τρώει τα λεφτά των Ελλήνων είναι ο Δημόκριτος. Ο Δημόκριτος είναι μια στημένη απάτη που έχουν βάλει ένα πυρηνικό αντιδραστήρα και κυνηγούν κάποιοι μάγκες με παχυλούς μισθούς να πιάσουν τα ηλεκτρόνια, αλλά ακόμα δεν τα κατάφεραν τόσα χρόνια να τα πιάσουν. Επίτηδες, στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία παραγωγή διαδικασία πλέον. Τα διαλύσαν όλα! Θα πω κάτι που απευθύνεται κυρίως στους κτηνιάτρους και σε όσους έχουν ζώα. Δεν υπάρχει κανένα ελληνικό φάρμακο και ελληνικό εμβόλιο για τα ζώα. Αυτό τα λέει όλα! Αν θέλει δηλαδή κάποιος να σου καταστρέψει την ζωϊκή παραγωγή είναι αρκετά εύκολο και το έχουν καταφέρει κιόλας τόσα χρόνια!  Γι αυτό έχουν καταστραφεί όλοι οι  έλληνες παραγωγοί συνεπικουρία των πανωτοκίων τα τελευταία 30 χρόνια. Κάθε ένας από τους σκοπούς θέλει τόσο μεγάλη ανάλυση που μπορώ να πω ότι είναι ένα ολόκληρο βιβλίο.
20ος ΣΚΟΠΟΣ: Να διεκδικηθεί η επαναφορά των κοινωνικών και εργασιακών απολαβών και η άμεση επιστροφή τους σε επίπεδα που να επιτρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών.
Υπάρχει κάποιος Έλληνας που δεν θέλει να γίνει αυτό; υπάρχει κάποιος έλληνας που δεν θέλει εισόδημα, δεν θέλει εργασία και να έχει εξασφαλισμένη την εργασία του και το εισόδημα του;
21ος ΣΚΟΠΟΣ: «Να στοιχειοθετηθεί, θα καταγγελθεί και θα απαιτηθεί η άμεση κατάργηση των φόρων της ακίνητης περιουσίας και της εργασίας…». Για να στοιχειοθετηθεί θα πρέπει  να γίνει βάσει επαρκών στοιχείων αποδεδειγμένων. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι οι φόροι επί της περιουσίας τους έχουν βάλει οι δανειστές της Ελλάδας που την κατακλέψαν. Ο Κυρίαρχος Ιδιοκτήτης δεν μπορεί να πληρώνει φόρους στην ακίνητη περιουσία, διότι η ακίνητη περιουσία δεν σου δίνει εισόδημα, απεναντίας σου τρώει για την συντήρηση της. Έτσι, κατ’επέκταση και την Ελλάδα χρειάζεται να την συντηρείς, άρα συμμετέχεις με την μορφή φορολογίας. Η ακίνητη περιουσία, η ιδιωτική ειδικά δεν δίνει εισόδημα, άρα δεν πρέπει να φορολογείται. Πρέπει αυτό να το κατανοήσουμε για να δούμε πώς και γιατί κάποιοι επέβαλαν τους φόρους της ακίνητης περιουσίας. Και το εισόδημα από την εργασία δεν πρέπει να φορολογείται. Μα, θα μου πει κάποιος πώς πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά τα έξοδα που έχει το κράτος. Σας διαβεβαιώ ότι είναι πανεύκολο μέσα από την ίδια μας κρατική περιουσία, τα επενδυτικά μας σχέδια και προγράμματα να δίνουν τέτοια κέρδη που να διανέμονται και στους πολίτες κι όχι να πληρώνουν φόρους. Συνεχίζω…
«Η φορολόγηση των πολιτών πρέπει να γίνεται βάσει των πραγματικών εμπορικών και επιχειρηματικών εσόδων και εξόδων τους και η αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος σε επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης και σημαντική μείωση των υπόλοιπων συντελεστών, με εξαίρεση αυτών των ειδών πολυτελείας».
Εκείνο που πρέπει να ξέρουμε είναι το εξής: στα τσιγάρα, για παράδειγμα, ο φόρος που πληρώνουμε στην συνολική τιμή για ένα πακέτο τσιγάρα είναι 78%. Για να αναλογιστείτε μόνο αυτό. Στα 3 ευρώ που πληρώνουμε ένα πακέτο τσιγάρα το 78% είναι φόροι. Για ποιον λόγο μας επιβάλλουν τόσο τρελή φορολογία; Είναι το 78% του συνόλου της τιμής που αναγράφεται, αλλά αν το πάμε στην πραγματική αξία είναι το 600% πάνω. Με ποια λογική μπαίνει τέτοια φορολογία; Για να μας προστατεύσουν την υγεία, ακριβαίνοντας τα τσιγάρα, για να κόψουμε το κάπνισμα; Όχι βέβαια!
Να μιλήσουμε για τα καύσιμα; Οι συνολικοί φόροι επί των καυσίμων είναι στο 73% επί της τιμής που πληρώνουμε. Σκεφτείτε ότι η παραμικρή μετακίνηση με αυτοκίνητο στοιχίζει πάρα πολλά λεφτά. Δηλαδή, μια μέση καθημερινή απόσταση των 100-150 χιλιομέτρων είναι πολύ παραπάνω από το μεροκάματο, χωρίς να υπολίζω τα διόδια, γιατί αν τα υπολογίσουμε πρέπει να διανύσουμε πολύ μικρότερη απόσταση με το μεροκάματο που παίρνουμε. Όλα αυτά είναι στημένα επίτηδες, από ένα αδηφάγο κράτος που τρώει τα παιδιά του, για αυτό και δεν μπορεί κανείς Έλληνας να σηκώσει κεφάλι οικονομικά μέσα στην Ελλάδα ούτε να μεγαλουργήσει, ούτε να πλουτήσει, ούτε τίποτα! Και μην μπερδευτούμε με τα κλεψίματα κάποιων που έκαναν περιουσία ή τα δανεικά των τραπεζών που ήταν ένα σχέδιο που εξυφάνθη για να μας πάρουν τα πάντα που ήταν μέσω του εύκολου δανεισμού.
Θα μείνουμε εδώ στον 21ο σκοπό,γιατί όσο το αναλύουμε, τόσο πιο κατανοητό γίνεται.
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Εγώ θα ήθελα να μιλήσω πιο πρακτικά. Πρέπει να γίνουν κέντρα τοπικών κοινωνιών που πρέπει να ακούν τι ανάγκες έχει η κοινωνία, να συντονίζουν και είναι μια μεγάλη ευθύνη όλων όσων συμμετέχουν. Αυτό έχω να πω.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συμφωνώ σε αυτό και θα ήθελα να πω ότι το καταστατικό επιβάλλει την δημιουργία τεσσάρων επιτροπών στο διοικητικό συμβούλιο. Αυτές οι επιτροπές, ακόμα και με δύο άτομα αρχικά, θα πρέπει να γίνουν. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν και δεν έχει να κάνει με ορκισμένους και μη ορκισμένους. Μπορεί να συμμετέχουν και άνθρωποι που δεν είναι στον αγώνα. Δηλαδή, για παράδειγμα μπορεί να βρεις έναν πολιτικό μηχανικό που να λέει την γνώμη του και μόνο. Οι άλλοι που ακούν θα αρχίσουν να μπαίνουν στην διαδικασία της λογικής επεξεργασίας αυτών που ακούν. Θα αρχίσουν δηλαδή, να έχουν μια έστω μερική, αν όχι ολοκληρωμένη, άποψη για παράδειγμα στα τεχνικά θέματα. Από το πώς φτιάχνεται ένα πεζοδρόμιο μέσα στην πόλη, μέχρι το αποχετευτικό σύστημα. Από το πώς φτιάχνεται η υδροδότηση, μέχρι ένας βιολογικός καθαρισμός. Αυτό, αρχίζει όμως σιγά, σιγά να δημιουργεί σκέψεις και έρευνα και έτσι να κατανοεί ο καθένας τα τεχνικά κομμάτια και το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια υπηρεσία. Από εκεί και πέρα, αν πάρουν και κάποιες ανακοινώσεις δήμων και περιφερειών να δουν πώς εκπονούν μελέτες και πώς μελετώνται κάποια πράγματα, θα αρχίσουν να ολοκληρώνουν άποψη. Αυτό θα βοηθήσει πολύ για να μπορεί ο κόσμος σε κάθε δήμο να κατανοεί τι του λέει ακόμα κι η δημοτική αρχή. Θα σας πω το πιο απλό πράγμα. Σε όλες τις πόλεις έχουν μπει φανάρια που ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Ξέρετε ότι δεν παράγεται κανένα λογισμικό φαναριών στην Ελλάδα; Ξέρετε ότι η Ελλάδα δεν έχει ούτε έναν άνθρωπο τεχνικό, -ενώ έχει χιλιάδες τεχνικούς- που να παράγουν τον μηχανισμό και το λογισμικό των φαναριών για την Ελλάδα; Ξέρετε ότι όλα τα φανάρια της Ελλάδος είναι μόνο ένας γερμανικός μηχανισμός, λογισμικό της Siemens; Για αναλογιστείτε το αυτό! Ξέρετε πόσα παιδιά έχουμε με γνώσεις πάνω σε αυτό τον τομέα που μπορούν να φτιάξουν λογισμικό για αεροπλάνα κι όχι απλά για φανάρια; Και εμείς πληρώνουμε το λογισμικό στην Siemens και κάνουμε κορώνες για την Siemens που λάδωσε τον έναν και τον άλλον, αλλά εμείς δεν καθίσαμε να κάνουμε το πιο απλό, ένα λογισμικό για τα φανάρια! Το γνωρίζετε αυτό;
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Μας επέτρεψε κανείς για να το κάνουμε;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το θέμα δεν είναι μόνο αν μας επιτρέψαν, αλλά αν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να κάνουμε κι εμείς κάτι και δεν βρίσκουμε μόνο το πρόσχημα, «δεν βαριέσαι, αφού δεν μας επιτρέπουν»!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Στην Δράμα, υπάρχει ένας βιοτέχνης που έγινε βιομήχανος και παράγει ασφάλειες ώστε να μην καίγονται οι μετασχηματιστές μεγάλης τάσης και έντασης. Πήγε να παραδώσει προσφορά στην ΔΕΗ να εγκαταστήσουν αυτές τις ασφάλειες, έτσι ώστε να μην καίγονται οι μετασχηματιστές και τα δίκτυα υψηλής τάσης. Ξέρεις τι απάντηση πήρε ο άνθρωπος; Ότι θα κάνουν διεθνή διαγωνισμό και θα βρουν το φθηνότερο! Ο άνθρωπος είπε σε όλον τον κόσμο έχω την αποκλειστική πατέντα και πουλάω ακόμα και στην Siemens και στην general electric» και αυτή η επιχείρηση είναι στην Δράμα, ελληνικότατη. Αυτοί ήθελαν διαγωνισμό για να μπει η Siemens μέσα. Για αυτό λέω: Μας αφήνουν να μπούμε μέσα; Πολλά καλά παιδιά, πολλοί καλοί επιχειρηματίες και πολλά καλά μυαλά υπάρχουν, αλλά τα καθάρματα που θέλουν μίζες, θέλουν ξεκαθάρισμα.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στο χέρι μας είναι λοιπόν να ξεκινήσουμε την δόμηση και οργάνωση της τοπικής κοινωνίας του κάθε Δήμου για να αποφασίζουμε εμείς για την ζωή μας. Αυτό ξεκινάμε να κάνουμε, για να μην εξαρτώμαστε από άλλους και για να μην το χρησιμοποιούμε για δικαιολογία. Γιατί αν και εμείς δεν θελήσουμε να κάνουμε κάτι, πάλι θα μείνουμε στα λόγια!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Στα τόσα χρόνια που ήμουν στην Ελλάδα, μόνο μια επιχείρηση κατάφερα να πάρω συμβόλαιο και αυτό επειδή έβαλα υπάλληλο μου από το Λονδίνο να κτυπήσει το συμβόλαιο. Έκανα προσφορά στις 400.000 δρχ το μήνα για μια συγκεκριμένη εργασία και δεν την δέχτηκαν άμεσα από την Ελλάδα. Έκανα την ίδια εργασία προσφορά από το γραφείο μου στο Λονδίνο με 4.500.000 τον μήνα, ξέρεις ότι πήρα αυτό το συμβόλαιο των 4. 000.000 δρχ τον μήνα;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είδες λοιπόν ότι πρέπει να κάνουμε την αξιολόγηση των προσώπων των νομικών και των οργανισμών που ασχολούνται κάθε μέρα με ό,τι γίνεται στην Ελλάδα; Ας σταματήσουμε εδώ για σήμερα και θα συνεχίσουμε την άλλη φορά.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη